Utilizator:Placet experiri/Arhivă 2007

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Transliterare din limba georgiană[modificare | modificare sursă]

Îmi pare rău, n-am nici un fel de tangenţă cu limba georgiană şi nici nu ştiu să citesc în alfabetul ei. Am găsit însă la Wikipedia în engleză pagina en:Georgian national system of romanization, care pare să fie sistemul oficial de transliterare în alfabetul latin, sistem stabilit în 2002. De la acea pagină am ajuns la acest PDF care cuprinde nu mai puţin decît 7 norme de transliterare. Sper să vă ajute cu ceva.

Dacă între timp aflaţi care este sistemul de transliterare preferat în lucrările româneşti de specialitate v-aş ruga să completaţi pagina Wikipedia:Transliterare cu informaţiile respective. Mulţumesc. — AdiJapan  14 ianuarie 2007 14:16 (EET)

WikiProiect România[modificare | modificare sursă]

Salut! După cum probabil ai observat deja, la Wikipedia românească, subiectele legate de România nu au o acoperire prea bună, existând mari lacune şi o adevărată miriadă de articole de calitate foarte slabă. Este plauzibil să presupunem că tocmai aceste articole ne diferenţiază de celelalte wikipedii şi, acoperindu-le cu succes, putem avea un avantaj în plus faţă de oferta magnetică a wikipediilor în limbile engleză, germană, franceză. Putem să acoperim majoritatea publicului nostru target, vorbitor de limba română, să ne specializăm în subiectele în care nimeni nu poate fi mai bun ca noi. Mai mult, este uşor de observat că fiecare Wikipedie se modelează în jurul propriului areal cultural, ceea ce este un comportament firesc şi absolut legitim. Am convingerea că, Wikipedia în limba română trebuie să fie mai întâi o enciclopedie românească dacă vrea să fie luată în serios. Ca atare, mi s-a părut momentul potrivit să pornesc Wikiproiectul România, cu intenţia de a organiza, amplia şi îmbunătăţi considerabil subiectele legate de România. Însă pentru a avea succes, este nevoie de participarea atentă a wikipediştilor experimentaţi, şi nu numai. Pe această cale te invit să participi şi tu la proiect, în proprii termeni tăi termeni. Dacă ai nedumeriri sau propuneri, îţi stau la dispoziţie. Mersi şi te aştept la Wikiproiect România!--Radufan 17 ianuarie 2007 18:12 (EET) PS.Apropos de problema ordinii Note-Bibliografie, a fost posibil o scăpare de-a mea, mi s-a părut o problemă de estetică a paginii. Oricum, nu ştiu să fie scris undeva (cel puţin la noi) care este ordinea. Însă am încredere că cei de la WIki engleză au ştiut ce-au făcut. Salutări

Re: vandal[modificare | modificare sursă]

19 ianuarie 2007 19:54 Vlad (Discuţie | contribuţii | blochează) a blocat 194.187.188.4 (contribuţii); termen: 48 ore. (Obscenităţi din nou (după ce a fost deja blocat o dată)) --Vlad|-> 19 ianuarie 2007 19:55 (EET)

Nume utilizator[modificare | modificare sursă]

De fapt, cererea se depune aici → Wikipedia:Schimbarea numelui de utilizator. Şi pe mine mă bătea gîndul. – Laurap\ mesaj 25 ianuarie 2007 20:19 (EET)

Politica ar fi să ne adresăm utilizatorilor noi cu pers. a II-a plural. Între noi, pe măsură ce ne cunoaştem, trecem la pers. a II-a singular, la mica înţelegere. O seară plăcută şi ţie, Gabi! – Laurap\ mesaj 25 ianuarie 2007 20:58 (EET)

400 de ani muzică de operă[modificare | modificare sursă]

Pe 24 februarie s-au înplinit 400 de ani de la prima reprezentaţie a operei L'Orfeo compusă de Monteverdi. Cred că opera mertă un mic articol la Wikipedia română ca şi cadou :) Stiu că sunt aşa multe alte lucruri de făcut ( Carlo Goldoni împlineşte şi el 300 de ani pe 25 februarie ), dar L'Orfeo sigur merită un pic de atenţie, muzica nu este de loc plictisitoare.

Desigur Orphée aux enfers este altceva, aici da distracţie :). După ce am văzut articolul mi-am procurat un DVD şi am nimerit chiar o reprezentaţie cu un tenor român, Alexandru Badea despre care nu prea am găsit date. El salvează onoarea lui Orfeu; Straßenmusikant... poate, dar unul serios ,în mijlocul acestori zei... Mishuletz 26 februarie 2007 04:54 (EET)

Mulţumesc, şcoală[modificare | modificare sursă]

Buna, Gabi. Cum să mă supăr pe tine, dimpotrivă, îţi mulţumesc pentru ajutor. Despre numele şcolii cred că e bine Şcoala Specială de Muzică. Spor la scris! – Laurap\ mesaj 27 martie 2007 15:55 (EEST)

Re: Troll[modificare | modificare sursă]

Mersi pentru atenţionare, Gabi. O zi bună! – Laurap\ mesaj 30 martie 2007 15:53 (EEST)

Aceleaşi urări şi din partea mea. Poţi să-mi vorbeşti la pertu, Cezar mă numesc. --Cezarika1 31 martie 2007 18:19 (EEST)

Transilvania[modificare | modificare sursă]

Aţi adăugat mesajul dumneavoastră în mijlocul celui precedent, de aceea partea cu Transilvania a apărut după... nu-i nimic, oricum. --Alex:D|Mesaje 1 aprilie 2007 20:45 (EEST)

Jacques Offenbach[modificare | modificare sursă]

O seară bună! La mine, care nu am ochii tocmai buni, mi-am setat "Font" la "Largest, astfel că subcapitolul "Opera" arată foarte ciudat:

•1839
Pascal şi
Chambord,
vodevil într-
un act (libret
de Bourgeois
şi Brisebarre)


şi tot aşa în continuare, un cârnat lung. Cred că ar trebui să renunţaţi la ideea de tabele şi să lăsaţi textul să curgă normal.

Toate cele bune, --Miehs 1 aprilie 2007 21:48 (EEST)

RE: Articol Franţa[modificare | modificare sursă]

Sigur, dacă doriţi să modificaţi ceva sunteţi liber să o faceţi. Nu este nicio problemă. Eu, momentan nu mai lucrez la articolul Franţa. Succes. --Mocu 6 aprilie 2007 21:22 (EEST)

Interdicţie[modificare | modificare sursă]

Mulţumesc pentru sesizarea privind articolul Cenzură. Da, modificarea aparţine amicului nostru numărul 1. Vă reamintesc că modificările făcute de el pot fi anulate pe loc, de oricine, chiar şi atunci cînd acele modificări sînt valabile; este nevoie ca un alt utilizator, din cei fără interdicţie, să-şi asume responsabilitatea pentru ele pentru a fi reintroduse. În cazul de faţă însă era vorba de o legătură externă care nu ducea nicăieri (o ameninţare), deci putea fi anulată şi fără a ţine seama de autor. — AdiJapan  15 aprilie 2007 20:13 (EEST)

Donaţie concurs[modificare | modificare sursă]

Gabi, la concursul de scriere, Karin şi-a ales cartea lui Orwell O mie nouă sute optzeci şi patru. Te rog ia legătura cu ea pentru a stabili modalitatea de trimitere a cărţii. Mulţumesc pentru înscrierea pe lista donatorilor. – Laurap\ mesaj 16 aprilie 2007 14:51 (EEST)

Pînă acum nu cred că s-a întîmplat nimic cu premiile rămase, cel puţin eu nu ştiu nimic. Sigur le putem păstra pentru concursul viitor, şi cărţile mele sînt în ţiplă, trebuie să am grijă numai pe unde le pun. N-am nici o idee pe unde am putea le-am putea folosi în afara concursurilor, dacă tu ai, aştept să-mi comunici şi mie. M-ai dat gata cu CD-urile pregătite. :-) – Laurap\ mesaj 16 aprilie 2007 15:23 (EEST)
Aaaaa...motivaţia cu formatele utile de pe pagină e tare. Gabi, mulţumesc tare mult, păstrez cu grijă cuvintele pe care mi le-ai spus şi-ţi propun pentru CD să fericim un contribuitor în septembrie sau cînd s-o ivi ocazia.
Faţă de tine eu mă simt vinovată pentru că-ţi menţin „ascunsă” contribuţia de la arhitectura Bucureştiului; am vrut s-o mut la actualul articol dar...delăsarea mea dublată sau triplată de alte chestii (păcate capitale, de ne-enumerat) nu m-a lăsat şi cred tu eşti cea în măsură să facă asta. Eliberează-mă şi-ţi voi fi recunoscătoare. – Laurap\ mesaj 16 aprilie 2007 16:38 (EEST)
Îţi propuneam să adaugi secţiunea Arhitectura Bucureştiului la actualul articol Bucureşti. Eu nu ştiu cînd îl termin, dacă îl termin şi e păcat ca cititorii să nu aibe acces la informaţiile despre arhitectură. – Laurap\ mesaj 19 aprilie 2007 12:21 (EEST)
Nu prea ştiu, iniţial pentru că am şters o bucată din textul care exista şi nu-l înlocuisem cu nimic, apoi, am rămas în spaţiul utilizator pentru că încă n-am terminat. Cred, totuşi, că am să mut şi eu bucăţile gata.
Ai scris ceva celor de la ircbucuresti? – Laurap\ mesaj 19 aprilie 2007 20:55 (EEST)
Eu m-am învîrtit puţin pe site-ul lor şi n-am găsit nici un „contact”, dar mai încerc mîine. – Laurap\ mesaj 19 aprilie 2007 21:12 (EEST)

Clarificaţi puţin problema IRC la Cafenea. -- Pixi discuţie 24 aprilie 2007 15:33 (EEST)

Cafenea, pag. utilizator[modificare | modificare sursă]

Gabi, nu mă speria cu pagina de utilizator. Aştept un răspuns de la tine, la Cafenea, pe pagina ta, pe pagina mea, oriunde. – Laurap\ mesaj 25 aprilie 2007 13:53 (EEST)

Dacă mai ai mail-ul de la ircbucuresti trimite-mi-l la lprio at yahoo.com – Laurap\ mesaj 4 mai 2007 09:23 (EEST)
Adresa de mail este lprio at yahoo.com dar înlocuieşte at cu @. – Laurap\ mesaj 5 mai 2007 09:33 (EEST)
Le-am scris, o să te ţin la curent. – Laurap\ mesaj 5 mai 2007 14:20 (EEST)

Normandia[modificare | modificare sursă]

Bună Gabi. Singura metodă rapidă pentru înlocuirea legăturilor mi se pare MWiki Browser. Acum, pentru că ai mutat Normandia la Normandia (Brazilia) legăturile duc spre pagina de dezambiguizare (legături Normandia), ceea ce nu-i nemaipomenit dar mai bine decît un oraş din Brazilia. Sînt mai multe articole în situaţia asta. O trec la "de făcut". – Laura\ mesaj 7 iunie 2007 15:38 (EEST)

Normandia te aşteaptă, Gabi. – Laura\ mesaj 7 iunie 2007 16:36 (EEST)
Scuzele mele. De fapt, îi răspunsesem lui Răzvan Socol care întreba de ce arată aşa nota aia, fără să mă gîndesc că tu încă lucrezi la el. Tocmai căutam o imagine pentru Normandia dar promit că nu mă mai amestec, scuze încă o dată. – Laura\ mesaj 7 iunie 2007 19:14 (EEST)
Sigur, merge. – Laura\ mesaj 7 iunie 2007 21:05 (EEST)

Bayeux[modificare | modificare sursă]

Dacă aţi terminat de mutat informaţiile de la Bayeux (Franţa) la Bayeux atunci transformaţi-l pe primul într-un redirect, adică înlocuiţi-i întregul conţinut cu codul

#redirect [[Bayeux]]

În acest fel contribuţia lui Lucian Gavrilă rămîne în istoricul paginii. Nu este o regulă strictă păstrarea unei evidenţe a contribuţiei fiecăruia, şi din păcate în unele operaţii de unire sau divizare nu avem încotro. Pe de altă parte, chiar şi ştearsă, o pagină rămîne cu tot istoricul ei în baza de date (accesibilă tuturor administratorilor), deci o eventuală chestiune legală se poate clarifica uşor. Moral nu e nici o problemă dacă mutaţi contribuţia cuiva dintr-un loc în altul. În general însă se recomandă de exemplu ca în descrierea modificării să scrieţi ceva de genul „am transferat textul de la «Bayeux (Franţa)»”. Nu e nici o crimă dacă uitaţi totuşi. — AdiJapan  8 iunie 2007 18:33 (EEST)

Nume de utilizator[modificare | modificare sursă]

Nu vreau ca acest mesaj să fie interpretat în vreo manieră ostilă sau negativă, însă mă macină. De ce nu soliciţi redenumirea contului de utilizator? Pagina de discuţie în care scriu acum, alături de cea de utilizator sunt create în namespace-ul pentru articole. Mi se pare chiar deplasată situaţia, însă repet.. nu vreau ca mesajul acesta să fie considerat rea-voinţă din partea-mi. Mulţumesc în avans. --Rebel 30 iunie 2007 05:56 (EEST)

Redenumirea numelui nu implică decât vreo 3 clicuri în plus. Rogu-te sincer şi insistent să o faci, pentru-a redresa namespace-ul de care pomeneam. Îmi pare rău s-aud că nu vei petrece prea mult timp cu noi; aveam în plan să te propun pentru administrator. Poate te răzgândeşti. Numai bine. --Rebel 30 iunie 2007 14:42 (EEST)

Schimbarea numelui de utilizator[modificare | modificare sursă]

Bună ziua. V-am îndeplinit cererea. Problema cu numele de utilizator „Nuţu” (cu virguliţă la ţ) este că nu a fost creat prin redenumire, ci prin simplă redirecţionare. Numele actual, Placet experiri, este veritabil.

O dată cu schimbarea numelui au fost mutate la titluri noi paginile:

Cred că aţi fi vrut ca prima literă a numelui să fie minusculă, dar tehnic acest lucru este imposibil. Puteţi desigur să vă configuraţi în schimb semnătura aşa cum doriţi.

Mesajele anterioare se află la pagina Discuţie Utilizator:Nuţu, care se află în continuare în spaţiul articolelor.

Toate cele bune şi spor la scris! — AdiJapan  30 iunie 2007 21:35 (EEST)

Mulţumesc că m-ai anunţat, Gabi. Să ne auzim cu bine în toată gălăgia asta. – Laurap\ mesaj 2 iulie 2007 14:03 (EEST)

Mulţumesc pentru vigilenţă. M-am grăbit să las un mesaj la Bucureşti şi am uitat să verific şi celelalte contribuţii ale anonimului. Mi-aţi reparat greşeala. — AdiJapan  3 iulie 2007 15:30 (EEST)

Re: Căsuţa discordiei[modificare | modificare sursă]

  • Mulţumesc pentru sfat! ^_^ --Razorsharpnose 8 iulie 2007 00:08 (EEST)

User WV[modificare | modificare sursă]

Da, Gabi, ai dreptate, e vorba de schimbarea numelui de utilizator. Încearcă acum te rog şi spune-mi dacă e ok. Mulţumesc. – Laurap\ mesaj 16 iulie 2007 14:55 (EEST)

Pentru mine nu-i nici o surpriză :-) Ştiam că ai să te descurci din prima. – Laurap\ mesaj 20 iulie 2007 11:14 (EEST)

Traducere Mariä Heimsuchung[modificare | modificare sursă]

Bună ziua. În româneşte se spune "Vizita Sf. Fecioare Maria". Aşa apare în calendarul romano-catolic şi în cărţile liturgice (e vorba de vizita la Elisabeta).--wt 21 iulie 2007 18:49 (EEST)

Premiu[modificare | modificare sursă]

Eu,Goldenphoenix2007, as dori sa iti acord aceasta recompensa pentru a evidentia munca ta asupra articolului despre Orfeu.

Karlsruhe[modificare | modificare sursă]

Bună! Mă bucur că sunteţi interesată de o întâlnire Wikipedia Karlsruhe, deoarece este o bună ocazie să ne cunoaştem şi să ne organizăm. Eu şi goliath, locuind amândoi în Karlsruhe, ne-am întâlnit într-o zi la un teren de tenis şi am discutat tot felul de subiecte legate de Wikipedia. Putem organiza oricând o nouă întâlnire, dacă mai sunt doritori. La Freiburg ştiu că există două biblioteci româneşti: una la Institutul Cultural Român de pe Uhlandstr. 7, iar cealaltă la secţia de limba română din cadrul romanisticii. De la cea de romanistică se pot împrumuta foarte uşor cărţi, dacă vorbiţi cu doamna Lüder care are biroul chiar aproape de locul unde sunt amplasate rafturile cu cărţi (în KG 3 la etajul 3, sala 1394). Salutări, --Emily | disc. 11 septembrie 2007 10:43 (EEST)

Articolul despre vitralii[modificare | modificare sursă]

Bună! Mă bucur foarte mult că aţi reuşit să faceţi rost de carte. Articolul pe care l-aţi scris despre vitralii este foarte interesant şi l-am nominalizat pentru concurs, deoarece este un articol cuprinzător, chiar dacă ar mai fi de făcut la el completări şi îmbunătăţiri. Eu propun pentru concurs toate articolele cu subiect interesant, care au cel puţin 3-4 mii de octeţi. Încerc să fac tot posibilul şi să scriu măcar un articol în lunile în care avem concurs, iar pentru concursul de luna aceasta am scris articolul Hrib şi l-am nominalizat, deşi are încă nevoie de îmbunătăţiri. Nominalizările le fac din dorinţa de a evidenţia articolele bune care se scriu pe parcursul unei luni din an. Spor la citit şi la scris, --Emily | disc. 26 septembrie 2007 20:09 (EEST)

Figură de stil[modificare | modificare sursă]

Vă rog să vă uitaţi ce anulaţi. Aici aţi anulat un punct. După comentar se decuce că aţi intenţionat altceva să anulaţi. Numai bine. --goliath 1 octombrie 2007 15:56 (EEST)

l'Orfeo[modificare | modificare sursă]

Vă mulţumesc că v-aţi gâdit la mine. Din păcate nu am putut să urmăresc emisiunea. Aceaşi versiune scenică văzută de mai mulţi ar fi desigur un subiect de dicuţie interesant. Credeţi că Orphée et Eurydice, versiunea lui Berlioz a operei lui Gluck merită un articol aparte?--Mishuletz 14 octombrie 2007 00:56 (EEST)

premiu pt Utilizator:Vali[modificare | modificare sursă]

Bună! L-am rugat să îţi comunice o adresă poştală prin e-mail, cât de curând. — KlaudiuMihăilă Mesaj 16 octombrie 2007 16:09 (EEST)

Adresa Valentin Pescaru[modificare | modificare sursă]

Iti multumesc pentru premiu.

Valentin Pescaru, str. Cupolei nr. 5, bl. 2B, ap. 5, 061153, Bucuresti

Vali 18 octombrie 2007 10:39 (EEST)

The Clash[modificare | modificare sursă]

Mulţumesc!--Mycomp 26 octombrie 2007 15:17 (EEST)

Mulţumesc![modificare | modificare sursă]

Am primit cartea, mulţumesc. Am început să o (re)citesc. Trebuie să recunosc că este unul dintre cele mai plăcute premii care le-am primit. Vă mulţumesc încă o dată.

Cu stimă,

Valentin Pescaru

Vali 8 noiembrie 2007 10:26 (EET)


Mulţumesc pentru cuvinte. Sînt mai mulţi foarte buni în combaterea vandalismelor. De-am rămîne noi şomeri :). Damian 11 noiembrie 2007 14:42 (EET)

Vandal[modificare | modificare sursă]

Mi l-am pus pe pauză o vreme. --Rebel 24 noiembrie 2007 19:04 (EET)

Caduceu[modificare | modificare sursă]

Definitia era corect copiata din DEX 98. Orioane -msg- 29 noiembrie 2007 12:40 (EET)

Imi cer scuze daca raspunsul meu vi s-a parut "mucalit", nu aceasta a fost intentia mea (nu imi place sa scriu mesaje lungi si eram in momentul respectiv binedispus). Continutul paginii inainte de stergere era:
Sceptrul lui Hermes, reprezentat printr-un baston cu două aripioare în vârf, înconjurat de doi şerpi, care, în antichitatea greco-romană, simboliza pacea şi comerţul.
Puteti verifica usor ca aceasta este definitia din DEX. Avand in vedere faptul ca articolul a fost scris de un utilizator anonim cu antecedente (Special:Contributions/80.97.106.188) si faptul ca textul era copiat 100% l-am sters direct. Orioane -msg- 29 noiembrie 2007 14:55 (EET)

Hram[modificare | modificare sursă]

Preotul paroh de la biserica cu hramul "Sfinţii Împăraţi Constantin şi mama sa Elena", pe care o frecventez şi la care prin diferite activităţi am contribuit la ridicarea ei, ne-a spus că aceasta este denumirea corectă pe care trebuie să o folosim. Logica este simplă: Constantin era moştenitorul tronului şi fiul împărătesei Elena. Neavând soţie, a doua persoană în imperiu era mama sa. Este drept că în mod curent, în vocabularul zilnic, se omite "şi mama sa", lucru pe care-l puteţi observa chiar şi pe site-ul episcopiei Vâlcii, dar în cuprinsul istoricului se specifică corect că sunt printre alţi sfinţi, zugraviţi şi "Sfinţii Împăraţi Constantin şi mama sa Elena". Şi chiar la picturi din bisericile vechi, nu numai în cele noi ridicate în ultimii ani, se poate citi titlul, uneori cu litere chirilice, "Sfinţii Împăraţi Constantin şi mama sa Elena". Parohul spune că nu este o greşeală de neiertat, dar ar fi mult mai bine să avem o exprimare corectă, de fapt a realităţii.

În altă ordine de idei, îmi place mult colaborarea dvs. la dezvoltarea articolului Mănăstirea Horezu, pe care vă doresc să o vedeţi şi să o vizitaţi dacă nu aţi făcut-o. Totodată şi a împrejurimilor unde de asemeni se află şi alte lăcaşe de cult cu o mare încărcătură istorică şi spirituală a neamului românesc, cum sunt Mănăstirea Bistriţa (judeţul Vâlcea), Mănăstirea Arnota, biserica din peştera de lângă cele două mănăstiri. Peste toate tronează ctitoria lui Mircea cel Bătrân, Mănăstirea Cozia. Apoi Mănăstirea Govora, unde a fost organizată cea de-a doua tipografie din Ţara Românească de către Matei Basarab şi unde s-au tipărit o serie de cărţi printre care renumita Pravila de la Govora, un fel de cod de legi bisericeşti şi laice ale acelor vremuri. Judeţul Vâlcea vă oferă multe asemeni lăcaşe care arată continuitatea acestui popor delungul mileniilor. Cu stimă,--Bunu vio 30 noiembrie 2007 21:09 (EET)

Mulţumesc pentru urări. Dacă o să ajungeţi cumva în zonă, căutaţi-mă. Vă pot arăta multe lucruri deosebite. Până atunci citiţi articolele pe care le-am dezvoltat eu pe wiki. Nu spun că sunt cele mai bune sau cele mai complete, însă tot totuşi ceva care să vă informeze asupra a ceace înseamnă ţara natală, ce înseamnă dac, vlah, român. Veţi vedea că românii de azi este un popor cu vechi rădăcini pe acest teritoriu, aşezat la răscrucea de drumuri a marilor imperii care l-au dorit sub tutela lor pentru bogăţiile deţinute. Se spune că acest teritoriu se numeşte Grădina lui Dumnezeu, că dacă ai face o segmentare în patru pe direcţia EV şi NS, ai surprinderea să observi o împărţire egală unde în fiecare pătrime ai câmpii, dealuri şi munţi. De asemeni fiecare patrime dispune de aceleaşi bogăţii minerale în aceeaşi proporţie.
Toate cele bune, cu stimă,--Bunu vio 1 decembrie 2007 18:17 (EET)
Mulţumesc pentru vorbele deosebite. Om trăi şi om vedea. Vă urez şi eu să aveţi parte de sărbători pline de căldură sufetească. — AdiJapan  21 decembrie 2007 16:35 (EET)

Urare[modificare | modificare sursă]

Sărbători fericite, Gabi! Să ne auzim cu bine în 2008. – Laurap\ mesaj 21 decembrie 2007 16:42 (EET)

Sărbători fericite[modificare | modificare sursă]

Crăciun Fericit și un An Nou 2008 plin de bucurii !


Wars











Mulţumesc de urări şi vă urez atât dumitale cât şi celor dragi dumitale Crăciun 2007 fericit şi An Nou 2008 cu bucurii. Al dumitale, Wars 21 decembrie 2007 08:07 (EET)


Sărbători fericite[modificare | modificare sursă]

Vă mulţumesc mult pentru urări şi eu la rândul meu vă doresc un Crăciun fericit şi un An Nou plin de realizări şi împliniri dvs., cât şi familiei dvs. Cu stimă,--Bunu vio 22 decembrie 2007 21:06 (EET)

Ok[modificare | modificare sursă]

Dacă se dovedeşte că e el vom lua măsurile respective. Rad Urs Mesaj 23 decembrie 2007 13:50 (EET)

Sărbători fericite![modificare | modificare sursă]

Şi eu vă urez sărbători fericite şi un an nou fericit, mai bun şi plin de împliniri! La mulţi ani şi vă mulţumesc pentru urări! --Emily | disc. 23 decembrie 2007 20:22 (EET)

Crăciun Fericit![modificare | modificare sursă]

Permiteţi-mi să vă felicit cu ocazia frumoasei sărbători ce vine – Crăciunul – şi să vă doresc să vi se împlinească toate lucrurile pe care le doriţi împlinite! Cu wikirespect, Gikü 24 decembrie 2007 13:27 (EET)

Urări[modificare | modificare sursă]

Îşi doresc un Crăciun Fericit şi un An Nou plin de bucurii, ţie şi tuturor celor care îţi sunt dragi. --R O A M A T A mesaj 24 decembrie 2007 17:54 (EET)


Danke gleichfalls !![modificare | modificare sursă]

Habe seid einigen Monaten eine neue Arbeit, die mir die Zeit arg in Anspruch nimmt. Alles Neu, auch wenn ich den größten Teil der Mitarbeiter schon kannte. Aber der Themenbereich ist ganz neu. Melde mich bei Gelegenheit. Im Augenblick genieße ich den Weihnachtsurlaub und versuche meine Akkus neu zu laden. --Karin 25 decembrie 2007 19:26 (EET)

Stimate Placet expiri Am ad

Stimate Placet expiri Am adaugat link-ul la Le Monde-ul francez. Cum pot comunica cu d-voastra? 27 decembrie 2007 08:49 (EET)

Razboi 6 zile[modificare | modificare sursă]

Foarte bun articolul. Poate il mai dezvoltati si adaugati si fisiere media si citate. Poate deveni articol de calitate, dupa mine. Mai trebuie munca la el.Succes si imi iertati poate stilul la modificari si poate greseli. Cu stima.Asybaris01 27 decembrie 2007 11:27 (EET)