Utilizator:Andrei Stroe/Arhivă discuţii nov-dec 2008

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

FC Unirea Alba Iulia[modificare | modificare sursă]

Buna ziua, as avea o mica nelamurire legata de motivul pentru care pozele urcate de mine pe pagina echipei de fotbal Unirea Alba Iulia si a stadionului Cetate au fost sterse. In mesajul care l-am primit este mentionat ca pozele nu contin sursa si licentierea, lucru pe care nu este adevarat. Pozele pe care le-am urcat apartin site-ului oficial al echipei, lucru pe care l-am mentionat clar la rubrica sursa (am adaugat chiar si link-ul spre aceasta pagina), iar la rubrica de licentiere am adaugat Domeniul Public, permisiunea de a le adauga in domeniul public o am de la administratorul site-lui oficial al echipei, domnul Socaciu Mihai Paul, proprietarul acestor poze. Pentru a putea confirma cele spuse de mine puteti sa intrati in contact cu domnul Socaciu la adresa de mail spmihai@yahoo.com .Poate greseala consta intr-o eroare in urmarea proceduri corecte, lucru pentru care imi cer scuze si astept instructiuni pentru rezolvarea acestei probleme. Jake (discuţie) 2 noiembrie 2008 13:55 (EET)

Ajuta-ma[modificare | modificare sursă]

Salut. Sunt Ioan Strelciuc. Cineva (de fapt, un prieten din Timişoara) a plasat pe wikipedia pagina despre mine, dar fără a-mi cere acordul. Eu nu vreau să fie această pagină afişată. Am încercat s-o şterg de câteva ori, dar, de fiecare dată, primesc avertismente. Vă rog s-o ştergeţi voi, dacă respectaţi opinia persoanelor despre care scrieţi. Mersi anticipat. (Am găsit cu greu modul de a vă contacta).Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 89.28.53.11 (discuţie • contribuţii).

Ce ai???[modificare | modificare sursă]

De ce şteri pagini aşa de capul tău????? Ce am scris eu e adevărat. Spune-mi!Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 79.117.132.115 (discuţie • contribuţii).

Ştergere[modificare | modificare sursă]

Domnule, Nu as fi crezut vreodata ca tocmai un buzoian sa se indoieasca de cele afirmate de mine in articolul pe care cu rea intentie - mai cred! - l-ati sters, dintr-un singur motiv: desi nu sunt buzoian ca Dv. "mi-am permis" sa scriu o Monogarfie ilustrata a locatittii din care faceti parte si Dvs. Si acesta nu este singurul motiv: Calimanestiul, la fel ca Buzaul, ca de altfel orice localitate din Romania merita sa-si cunoasca trecutul dar si oamenii care pun cate "putin" din sufletul lor la imbogatirea informatiilor si asa subtiri! Va multumesc pentru atentie. Dan Zamfirache Matematician-Informatician www.geocities.com/dan.zamfirache

PS: studiati va rog site-ul si cautarile pe net - poate asa o sa ne cunoastem mai bine. Cat despre cartile publicate in Cairo, toate sunt dedicate romanilor nu numai de acasa care le-au apreciat, ci si celor de oriunde s-ar afla in lume dornici de informatii. Oricand va stau la dispozitie.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Pharesdan (discuţie • contribuţii).

Format:Cutie Localităţi DE[modificare | modificare sursă]

Bună! Sincer nu stiu cui să mă adresez deoarece am văzut că Pixi, autorul formatului este inactiv de aproape o jumătate de an. Ideea este că acest format, cu datele localităţilor din Germania a fost preluat din wikipedia germană fără însă a fi traduse corespunzător în limba română parametrii acestuia, fiind astfel foarte greu de utilizat şi de înţeles mai ales de utilizatorii care nu vorbesc limba germană şi/sau nu au cunoştinţe minime despre administraţia germană. Care este părerea ta despre modernizarea formatului? Toate cele bune --Istvánka (discuţie) 3 noiembrie 2008 13:41 (EET)

Dezambiguizare[modificare | modificare sursă]

Andrei fa tu treaba asta cu Ionuţ Pascu care-i bariton la Opera din Bucuresti, fata de Pepe de la Comunitatea rromă din România cantaretul vedeta de muzica semilatino. Merci.--Asybaris aport 3 noiembrie 2008 16:12 (EET)

Iarăşi despre globalizare[modificare | modificare sursă]

Trebuie să-mi schimb numele de utilizator şi pe proiectele paralele (wikimanuale, wiţionar, wikicitat) pentru a beneficia de unificarea conturilor? //  GikÜ  vorbe  fapte  / luni, 3 noiembrie 2008, 19:15, ora României şi RM.

Thank you[modificare | modificare sursă]

Mersi ca ai sters articolele despre "Uraganu rotaru" si " ROtaru Valentin" As vrea totusi sa continui sa stergi... pentru ca nu imi convine sa se scrie asa ceva pe Wikipedia. Nu are sens si e impotriva reputatiei mele. Mersi ca ai sters si te rog sa stergiin continuare! --81.208.28.116 (discuţie) 4 noiembrie 2008 13:11 (EET)Valentin Rotaru Stefan

Imagine fara licenta gasita[modificare | modificare sursă]

Am gasit o imagine fara permisiune, imagine pe care se vede clar Copyright 2007 Google.Am gasit-o si vreu sa te atentionez, deoarece este ilegala, cu siguranta trebuind stersa. Iata legatura spre imagine.--Robypedia (discuţie) 4 noiembrie 2008 17:55 (EET)

Imagini - Tolstoi[modificare | modificare sursă]

Ziua bună Andrei!

Am scos câteva imagini din articol Lev Tolstoi. Imagini care cred că nu mai sunt folositore, astfel am vrut să aerisesc puţin articol care era prea încărcat. Unele dintre ele sunt acum orfane. Ce trebuie să fac? Să le şterg, se le las? E vorba despre: Imagine:Tolstoy 10.jpg, Imagine:Tolstoi1H.jpg, Imagine:Tolstoisinepotiisai.jpg, Imagine:PrimulfiualuiTolstoi.jpg. Mulţumesc. --Tudorτ 5 noiembrie 2008 13:12 (EET)

Am înţeles. Mersi frumos.--Tudorτ 5 noiembrie 2008 13:20 (EET)

pagina Mircea Raicu[modificare | modificare sursă]

Domnule Andrei , mă numesc Doru Cristache, de profesie tot inginer de calculatoare . Încerc sa pun pe wikipedia o pagină despre politicianul PD-L Mircea Raicu , fără nici o rea intenţie de a vandaliza site-ul wikipedia sau de a supăra pe cineva. Folosesc un material de pe un site al politicianului . Intenţionez să adaug şi o fotografie a politicianului . Încerc sa ma orientez ca model dupa pagina Anca Boagiu. Vă rog sa ma indrumaţi ca să nu mai greşesc .

Acum la commons[modificare | modificare sursă]

Salut! Pot să şterg imediat imaginile care sunt {{acum la commons}} sau ma întâi să verific dacă ele chiar sunt acolo? Cu alte cuvinte, face să pierd timpul pe verificarea existenţei fişierelor pe commons? //  GikÜ  vorbe  fapte  / miercuri, 5 noiembrie 2008, 21:02, ora României şi RM.

pagina Cristian Olteanu[modificare | modificare sursă]

Buna Andrei. Am creat pagina candidatului Cristian Olteanu din motive destul de obiective: familizarizarea electoratului cu cei care vor putea reprezenta viitoarea clasa politica. Cristian Olteanu este o persoana publica, este reprezentant al PNL-ului si a detinut functii publice deloc de neglijat. Consider Wikipedia o sursa primara de informare echidistanta din punct de vedere politic. Deci intentia unei pagini dedicate unui candidat se refera in totalitate informarii obiective si aproape deloc popularizarii. Continutul paginii are un caracter neutru, de pura informare.Insa nu l-as numi irelevant pentru Wikipedia, in conditiile in care prezinta un candidat ce poate deveni parlamentar. Hai sa dam ocazia si celorlalti candidati, ce nu au intrat inca in scena politica sa se prezinta si sa ii cunoastem si noi. marius

OTRS[modificare | modificare sursă]

Confirm. Mesajul a sosit ieri, are numărul 2008110410022059 şi spune aşa:

„Eu, ---, detinatorul drepturilor de autor al imaginilor de pe site-ul clubului FC Unirea Alba Iulia ( http://www.unireafc.ro ) sunt de acord cu eliberarea acestora in domeniul public.”

Cum imaginile au fost deja trimise la Wikipedia nu mai trebuie decît recuperate. Pe pagina fiecărei imagini în parte e suficient să apară numărul tichetului pentru a dovedi că o deţinem legal. — AdiJapan 6 noiembrie 2008 04:45 (EET)

Transformările lui Lorentz[modificare | modificare sursă]

Bună ziua, domnule Stroe! Am redenumit „Transformare Lorentz” în „Transformările lui Lorentz”.Denumirea corectă a noţiunii este cea din urmă, fiind vorba de un grup de operaţii (de fapt operatori într-un spaţiu vectorial 4-dimensional, hilbertian, etc.).Dacă am lăsa denumirea veche, atunci ar trebui să ne referim punctual la una din cele 4 transformări, aşa că folosirea pluralului este justificată în acest caz.Cu stimă, al dumneavoastră colaborator--ZOLTAN (discuţie) 6 noiembrie 2008 14:42 (EET)

Eliminare pasaje de text false din articolul despre Cristian David[modificare | modificare sursă]

Salut, am vrut sa sterg 2 pasaje si o nota din pagina despre Cristian David care nu corespund realitatii ci sunt pur si simplu niste declaratii aparute in presa cu scopul defaimarii si am observat ca ele reapar ca fiind adaugate de tine imediat ce le sterg. Nu inteleg de ce "parerile" unor adversari politici pot fi considerate ca parte a biografiei unei persoane. Te rog sa permiti stergerea pasajelor in speta pt ca sint false, irelevante, si evident partinitoare. Multumesc.

Pasaje:

Sectiunea Biografie

"El şi-a schimbat numele de familie din cel de Troacă în cel de David. Îmi spunea că este o piedică în calea ascensiunii sale politice. Lui Cristian nu i-a plăcut originea numelui, care nu dădea bine la viitorul său politic. De aceea a zis că îşi ia unul de evreu, că dă bine la CV. Dar nu are nicio legătură cu evreii, afirma ulterior fostul său amic, actual adversar politic, deputatul PDL, Cristian Boureanu. [1]"


Sectiunea Activitate Politica

"Conform presei, după căsătoria cu Vanda Vlasov, averea ministrului s-a dublat, soţia sa deţinând în proprietate două apartamente în zone scumpe din Bucureşti - unul în zona Decebal şi celălalt pe Strada Armenească, valoarea lor depăşind 300.000 de euro. După propria estimare, averea familiei se cifrează pe la 500-600.000 de euro, numai bijuteriile soţiei valorând 40.000 de euro [3]."

Nota

"^ Interesul Public, 13 februarie 2008 - Tatăl ministrului David, proxenet "

Strelka2000 (discuţie) 7 noiembrie 2008 01:29 (EET)

Rosca Paul[modificare | modificare sursă]

Nu inteleg de ce ai sters articolul referitor la Rosca Paul Ersilian...~~teologul~~

Rotile[modificare | modificare sursă]

Salut,

Ce anume informatii lipseau de la pozele cu rotile trenului ICE din articolul cu accidentul feroviar de la eschede ?

Feiervlad 91.199.104.3 (discuţie) 10 noiembrie 2008 18:52 (EET)

Fair use[modificare | modificare sursă]

Am observat că aţi preluat de la en.wp {{Fair use media rationale}}, dar avem deja formatul {{Material sub drepturi de autor}}.--Andreidiscuţie 12 noiembrie 2008 01:12 (EET)

  • Mulţumesc, voi folosi formatul care există deja. Wars (discuţie) 12 noiembrie 2008 01:16 (EET)

Teatrul Mihai Eminescu[modificare | modificare sursă]

Pagina adaugata prin intermediul acestui utilizator nu contravine drepturilor de autor. Articolul a fost preluat de pe www.teatrulmihaieminecu.ro/teatrul.php de catre departamentul marketing al institutiei. La sugestiile dumneavoastra am adaugat pe pagina respectiva si indicatiile sugerate pe ro.wikipedia.org: "Textul este disponibil sub licenţa GNU pentru documentaţie liberă. Va rugam verificati pentru a va convige asupra veridicitatii afirmatiilor. Va multumim si asteptam o solutionare rapida a neintelegerilor aparute.

R3R[modificare | modificare sursă]

Salut! Am citit Wikipedia:Regula celor trei reveniri, dar nu am înţeles multe de acolo... Îmi poţi explica mai simplu în ce constă această regulă? Sau să-mi aduci un exemplu? PS: „Infracţiunea” pe care a comis-o H r pastina a fost încălcarea regulei celor trei reveniri? //  GikÜ  vorbe  fapte  / miercuri, 12 noiembrie 2008, 16:49, ora României şi RM.

Mulţumesc. //  GikÜ  vorbe  fapte  / miercuri, 12 noiembrie 2008, 16:57, ora României şi RM.

The Joshua Tree[modificare | modificare sursă]

Bună seara. Am găsit deja o problemă – e drept, mai puţin legată de articolul U2 direct, cât de un articol conex, Yucca brevifolia. Planta se cheamă în engleză The Joshua Tree, numele fiind explicat de poziţia în care Iosua Navi îşi ridică mâinile către cer. La Wikipedia română se spune în articolul respectiv că... Iisus ar fi cel cu mâinile ridicate (fără surse indicate). Articolul de la Wikipedia română e scris în 2007, iar un articol din „Jurnalul Naţional” din apr. 2008 – „Arborele lui Iisus, păzit de americani” – ar fi putut foarte bine să preia denumirea de la noi. În plus, un comentator îi numeşte pe cei de la „Jurnalul...” idioţi exact din motivul de care vorbesc. Întrebarea e dacă traducerea defectuoasă e tradiţie în limba română (şi atunci n-avem ce-i face, în calitate de enciclopedişti trebuie să înghiţim situaţia) sau dacă nu cumva Wikipedia română a servit la propagarea ei... Ce facem?

Şi ca să nu fie confuzia desăvârşită, ar trebui să facem nişte dezambiguizări tip {{confuzie}} pentru a nu încurca pe Iosua-Iisus cu Ieseu şi cu arborele său (en. Tree of Jesse). Oare un atlas botanic român de după 1990 ne-ar rezolva problema (din cauza „misticismelor”, ante-1990 e neconcluziv)? Eu nu am aşa ceva în casă. (impy4ever (discuţie) 12 noiembrie 2008 22:34 (EET))

Ar fi bine ca cei care nu se pricep la anumite chestiuni, să le lase pe seama celor care se pricep. Într-un caz este vorba despre copacul lui Iosua Navi, iar în celălalt despre Ieseu, tatăl regelui David, care a dat la rândul lui numele unui arbore, însă al unui arbore genealogic ("Arborele lui Ieseu"). --Mihai Andrei (discuţie) 12 noiembrie 2008 22:42 (EET) PS. Am rezolvat situaţia de la Yucca brevifolia. --Mihai Andrei (discuţie) 12 noiembrie 2008 22:44 (EET)

Stergere articol Mircea Raicu


Buna ziua,

Andrei as dori sa stiu si eu de ce ai sters articolul postat despre mircea raicu Subiect nenotabil: conţinutul era: „Imagine:Mircea Raicu.jpg ---- Mircea Cristian Raicu este un politician roman nascut pe 15 ianuarie 1961 in Bucuresti. Este in prezent consilier general...” (unicul contribuitor a fost [[Utilizator:Deputat) aceeasi pagina a mai fost stearsa tot de tine acum o saptamana pe motiv ca se facea campanie si ca arata ca un CV, am inteles aceste lucruri si astazi a fost postat un alt articol care sa nu aibe greselile de saptamana trecuta. totadat as dori sa te intreb cum pot face sa plasez poza in drapta paginii iar textul sa fie in stanga pagini, langa poza


Multumesc

Marius Alexandru

MariusNeo (discuţie) 13 noiembrie 2008 15:03 (EET)

Spam inocent...?[modificare | modificare sursă]

Vin iarăşi cu o întrebare: utilizatorii au voie să facă spam în propria lor pagină de utilizator, cum a făcut-o Scamutza? Mulţumesc. //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 13 noiembrie 2008, 17:35, ora României şi RM.

Nu au voie, vezi Wikipedia:Pagină de utilizator. --Gutza DD+ 13 noiembrie 2008 17:47 (EET)



Revin


Mircea Raicu este deja prezent pe wiki http://ro.wikipedia.org/wiki/REBU voi rescrie articolul asa cum ai spus si as dori sa verfici apoi daca e ok cu poza cu tot

Multumesc Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de MariusNeo (discuţie • contribuţii).

Does not compile[modificare | modificare sursă]

Utilizator:Lilianaadriana.tomescu a adăugat o nouă versiune (anapoda) la Imagine:Cristian.jpg. Văd poza aiurea mare în partea de sus a paginii, dar văd o altă versiune a pozei originale în istoric, iar în Cristian, Sibiu totul arată bine. Am încercat toate felurile de purge la care m-am gândit, dar nu se schimbă nimic. Ai vreo idee de ce se comportă aşa? --Gutza DD+ 14 noiembrie 2008 13:38 (EET)

Bizar, când am încercat eu link-ul de la Commons nu mergea. Şi oricum, "Sibui"? :-) Mă rog, vedem dacă mai apar bube. --Gutza DD+ 14 noiembrie 2008 14:02 (EET)

Pagină useless[modificare | modificare sursă]

Salve! Din câte ştiu eşti admin pe aici. Şterge şi tu pagina asta: http://ro.wikipedia.org/wiki/Utilaje_pvc_wizard. E o reclamă. Thanks

Pdv neutru[modificare | modificare sursă]

Buna ziua Acum un an am avut o discutie legata de pdv neutru pentru pagina http://ro.wikipedia.org/wiki/Euroticket_company. Am mai lucrat la ea in acest sens si o sa va rog sa o revizuiti in masura timpului disponibil. Multumesc Popeangad (discuţie) 20 noiembrie 2008 09:17 (EET)

Scuze[modificare | modificare sursă]

Imi cer scuze pentru introducerea acelui link. Mi s-a parut amuzant in contextul concursului organizat de un anumit post de radio destul de popular pe teritoriul Romaniei. Mentionez ca nu am nicio legatura cu proprietarul acelui site. Sunt impotriva SPAM-ului.

Turnul Babel[modificare | modificare sursă]

Cum se scrie "Acest wikipedist este din Romania"in turnul babel? Multumesc anticipat,Cipika (discuţie) 21 noiembrie 2008 21:34 (EET)

Ce am facut?[modificare | modificare sursă]

dar eu nu inteleg ce am facut!?Cipika (discuţie) 22 noiembrie 2008 19:17 (EET)

Nauru[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei. Dacă ai ceva timp liber te-aş ruga să te uiţi tu pe articol, pentru că l-am terminat şi aş vrea ca şi altcineva să-l corecteze. Mulţumesc, — Sebi talk 22 noiembrie 2008 15:16 (EET)

Biserici[modificare | modificare sursă]

Am scris o pagina despre biserica Sf.Ilie din Ploiesti.o poti corecta dar sa stii ca am primit licenta de a scrie asa ceva.te rog sa n-o stergi.Cel care mia dat licenta este parohul bisericii.Daca nu ma crezi iti voi da numarul de telefon al parintelui sal interbi.Cipika (discuţie) 22 noiembrie 2008 20:31 (EET)

Cutie oraşe din Slovacia[modificare | modificare sursă]

Dragă Andrei, cineva a complicat atât de mult cutia oraşelor din Slovacia, încât a făcut-o cu totul nefuncţională. Ieri am dorit să introduc o imagine la rubrica "imagini" din cutia de la Trnava, dar am constatat că este imposibil. Poate găseşti tu o soluţie pentru simplificarea cutiei respective. Mulţumesc. --Mihai Andrei (discuţie) 24 noiembrie 2008 20:21 (EET)

Merci pentru corecţie, am băgat la cap şi o să respect procedura pe viitor. Viorel (discuţie) 25 noiembrie 2008 14:01 (EET)

baile herculane[modificare | modificare sursă]

cum se face ca accepti un link catre unele site-uri si stergi altele? ai verificat link-urile?

Orăştie[modificare | modificare sursă]

Salut. Aş vrea să ştiu de ce nu este lăsată pe http://ro.wikipedia.org/wiki/Orastie legătura externă www.orastieinfo.ro. În data de 25 a fost ştearsă de tine pe motivul eliminat linkuri conform WP:LE. Link-ul respectiv nu contrazice nici una din regulile WP:LE. Te-aş ruga dacă poţi să reintroduci legătura la loc. Mulţumesc anticipat. Numai bine. Stilicho (discuţie) 27 noiembrie 2008 15:28 (EET)

de ce?[modificare | modificare sursă]

nu inteleg de ce stergi linkul din legaturi externe, in pagina de ERP?Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de LoriH (discuţie • contribuţii).

Cer niste explicatii[modificare | modificare sursă]

De ce ma rog mi-ai sters pagina cu "Locomotiva Thomas"??? am muncit la ea mult, foarte mult... Nu pricep ce lege am incalcat... DREPT DE AUTOR?... N-am folosit texte ca de exemplu "Egmont imi apartine"; "Thomas and friends imi apartine" etc. Stii ceva? Nu pricep... vreu o explicatie... nu am copiat nimic, totul a fost scris cu mana si tastatura mea... nu am dat informatii secrete, tot ce a fost sa fac a fost sa fac ceva dragut pt. copii si informare. Te-as ruga sa reintroduci pagina, Multumesc. ByOnu Romania Ltd. Contact yahoo: ThomasOnu_2008

[1]. --Gutza DD+ 29 noiembrie 2008 17:39 (EET)

Mount McKinley[modificare | modificare sursă]

Scuze când se şterge un articol printr-o redirecţionare. Ca să nu se piardă date trebuie să fie făcut de fapt o unire a celor două articole --P-7 3 decembrie 2008 20:17 (EET)

Sterger Usenet![modificare | modificare sursă]

Buna! Am scris un articol despre Usenet si mi-a fost sters instantaneu. As dori sa stiu care este motivul deoarece la exemplu de bibliografie am vazut Arborele Lumii ceea ce da de inteles ca ar trebui sa putem scrie de aici. De asemenea tot ce am facut altceva a fost sa mai transcriu cateva informatii utile despre Usenet care erau scrise in wiki-ul din engleza. Parca ideea era ca wiki sa ajute lumea sa gaseasca cat mai repede informatia utila nu? Nu vad cum am incalcat eu drepturile de autor aici folosindu-ma de doua surse care oricum sunt free (arborele lumii si wiki).

Rugaminte[modificare | modificare sursă]

Salut!

Fa-mi si mie o categorie Râuri din Grecia, pls.

Thanks in advance!

Dace-Dacice[modificare | modificare sursă]

Nu-i aiurea Fortăreţe dace din Munţii Orăştie‎ in loc de Fortăreţe dacice din Munţii Orăştie‎???--Asybaris aport 8 decembrie 2008 18:12 (EET)

Parlamentari[modificare | modificare sursă]

Succes in munca de a pune pe wikipedia acesti adevarati barbati ai Romaniei. --genudoc (discuţie) 9 decembrie 2008 20:51 (EET)

Problema[modificare | modificare sursă]

Salut!

Imi poti explica si mie ce trebuie sa fac pentru a putea pune la harta unui stat un punct rosu pentru a stabili locatia unei localitati? Uite ca aici http://en.wikipedia.org/wiki/Dédougou

Astept raspuns.

Thanks in advance! Compactforever (discuţie) 11 decembrie 2008 11:20 (EET)Compactforever

Imagini[modificare | modificare sursă]

E bine cum am facut pentru vlad nistor?fac aşa la toate...--Iulian Toader (discuţie) 11 decembrie 2008 17:12 (EET)

Amplasare puncte & harti[modificare | modificare sursă]

Salut!

Mersi frumos de sfaturi. Am inteles strategia de amplasare a punctelor rosii. Cum pot include o harta de genul asta intr-o cutie de orase? (Am vrut sa adaug tot formatul intr-o caseta de oras in dreptul campului harta si mi-a aparut de 3 ori :-s) Cum pot crea o harta de ganul asta (nu cred k ar fi foarte greu avand in vedere ca stiu si eu un pic de HTML). As avea nevoie de o harta mata pentru Burkina Faso, avand in vedere ca m-am apucat sa lucrez la definirea unitatilor administrative de ordinul I.

Mersi fain!

Inca o intrebare: ce semnifica punctajele verzi si rosii din sectiunea pagini urmarite? "mb Annemasse‎; 01:00 . . (+20) . . Alexbot (discuţie | contribuţii) (Robot interwiki: Adăugat: zh:安纳马斯)"

Compactforever (discuţie) 12 decembrie 2008 10:33 (EET)Compactforever

Buongiorno a te per cortesia potresti tradurre en:Lola Pagnani?[modificare | modificare sursă]

Buongiorno a te, ti scrivo in merito a questo articolo. riguarda una mia amica. Per cortesia potresti tradurre questo articolo quando hai tempo? Io in cambio ti aiuterò con qualche articolo in italiano e in vari suoi dialetti. Sono più pratico di biografie e geografie, sono sicuro che ci metteremo d'accordo. Nell'attesa ti ringrazio in anticipo!--Lodewijk Vadacchino (discuţie) 12 decembrie 2008 15:22 (EET)


Ruşine[modificare | modificare sursă]

ce vrei andrei stroe de la mine, toate imaginile de pe wikipedia au acest formular pentru uc numai tu te încăpăţânezi să o ştergi pe asta. cu ce justificare ai şters imaginea de pe pagina Valentin Stan atât timp cât imaginea releva tocmai subiectul paginii. Eu încerc să ajut acestă o enciclopedie şi îţi baţi joc de munca mea.ruşine!!!--Iulian Toader (discuţie) 15 decembrie 2008 16:48 (EET)


Valetin Stan[modificare | modificare sursă]

Am înţeles că trebuie sa aibă o justificare.E normal. Dar de ce nu completaţi voi admini care ştiţi toate regulile cum e corect. eu am cont pe doar 2 săptămâni şi nu sunt familiarizat, sau macar spuneţi-ne cum să scriem sau ce să facem astfel încât să fie corect. Suntem oameni şi gândim logic, nu roboţi. Astfel este logic că utilizarea imaginii cu Valentin Stan în pagina cu acelşi nume despre profesorul Valentin Stan ilustreză subiectul. Când cititorul citeşte articolul despre el îi vede şi o imagine pentru a înţelege despre cine este vorba.Poate că nu-l cunoaşte decât din imagine şi nu după nume astfel că este mult mai uşor să înţeleagă articolul.Dacă puneam imaginea într-un articol despre Traian Băsescu sau cine vrei tu atunci ceva era în neregulă. Spre exemplu,mi s-a întâmplat de foarte multe ori să citesc articole despre oameni imoprtanţi care nu aveau imagini cu ei, iar prezenţa unei astfel de imagini era binevenită deoarce imi doream să văd cum arată.Sunt singur că nu numai eu am fost în aceată situaţie. Cât despre prezenţa imaginii în articolul Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureşti iarăşi este ceva logic. Îţi dau un exemplu: un tânăr ce doreşte să dea admitere la această facultate se informează înainte(Wikipedia este una din principalele surse de informare) despre care sunt profesorii la această facultate , ce cursuri se fac, care este conducerea, cum se dă admiterea etc. Este normal ca atunci când citeşte care sunt profesorii să vadă şi cum arată aceştia, în cazul acelora care este posibil.(dacă vrei îţi fac un sondaj pe tema asta).Iarăşi prin acest lucru am trecut şi eu. Când m-am informat pe wikipedia despre facultate, pagina avea trei rânduri scrise, şi nici pe pagina oficială nu toţi profesorii aveau cv şi imagine ceea ce m-a dezamăgit considerând că este o lipsă de interes faţă de sistemul educaţional.Eu doar încerc să contribui la proiectul Wikipedia nu să încalc reguli.Sper să rezolvăm această problemă --Iulian Toader (discuţie) 15 decembrie 2008 17:28 (EET)

Fototeca[modificare | modificare sursă]

Tipul ăsta care ne-a cinstit cu o autobiografie lucrează la Arhivele Naţionale. În caz că nu primeşti răspuns la mesajele deja trimise, poate îi scrii şi lui. Ar fi bine chiar dacă ar putea să convingă persoanele responsabile să negocieze un aranjament de stilul nemţesc. - Biruitorul (discuţie) 15 decembrie 2008 19:23 (EET)

Bravo, îmi pare bine să aud. Aş sugera să încarci o poză sau două de sămânţă la Commons, ca să vadă şi alţii exact ce licenţă se cere. - Biruitorul (discuţie) 16 decembrie 2008 16:56 (EET)

Sărbători fericite![modificare | modificare sursă]

Fie ca sărbătorile Naşterii Domnului nostru Isus Cristos să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă, pace şi iubire. Sărbători fericite! Lucian GAVRILA (discuţie) 22 decembrie 2008 11:34 (EET)

Sărbători fericite![modificare | modificare sursă]

În prag de sărbători, cu pacea, lumina şi căldura în suflet, vă doresc să aveţi parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun, să vă bucuraţi şi să aşteptaţi cu nerăbdare anul ce vine, un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese.
Sărbători fericite! Daniel Mesaj 23 decembrie 2008

vă doreşte un Crăciun fericit şi un Moş Crăciun generos!

...care să vă aducă cât mai multă satisfacţie pentru tot ceea ce aţi făcut (şi veţi mai face, sper) pentru Wikipedia!

Eu pot doar să vă mulţumesc!
Sărbătorile de iarnă sunt magice şi leagă realitatea de basm. Vă doresc să aveţi un Crăciun fericit alături de cei apropiaţi şi fie ca noul an să vă aducă numai zile albe şi frumoase ca şi zăpada de pe brazi. La mulţi ani!


P.S: Sărbători fericite! Lucian










Vă doresc un Crăciun fericit şi multă sănătate şi împliniri în Noul An! --Turbojet 24 decembrie 2008 21:19 (EET)

Utilizare cinstită[modificare | modificare sursă]

Salut, Andrei. Am cîteva observaţii legate de utilizarea cinstită:

  1. Format:Imagine UC fără date afişează un anunţ de forma „Fişierul va fi şters dacă aceste două aspecte nu sunt clarificate în şapte zile de la [...]” (la pagina formatului nu se afişează, dar se vede în paginile unde e folosit). Nu e însă clar care sînt cele „două aspecte”.
  2. Presupun că cele două aspecte sînt sursa şi licenţa, dar atunci de ce formatul apare şi la Fişier:MihaiStănişoară.jpg? Imaginea e însoţită şi de sursă şi de licenţă.
  3. La Format:Utilizare cinstită în se cere să se aducă detalii suplimentare pentru justificarea utilizării cinstite, dar nu prea văd ce anume se mai poate spune.
  4. La en.wp, dacă îmi amintesc bine, pentru fotografiile persoanelor încă în viaţă nu se poate pretinde utilizarea cinstită (în general), pentru că încă mai pot să apară fotografii sub o licenţă liberă, care altfel nu ar fi încurajate. La noi cum procedăm? S-a luat vreo decizie? Eu personal sînt împotriva unei astfel de limitări. Cîtă vreme legea ne dă dreptul să folosim aceste imagini nu văd o raţiune pentru care ar trebui să ne abţinem în speranţa că se va găsi cineva cîndva să facă o poză şi s-o pună sub o licenţă liberă. I-am priva pe cititori de materiale utile, i-am pune să aştepte probabil ani de zile (sau pînă moare omul din poză), iar fotografiile făcute de wikipedişti sînt adesea chinuite şi de calitate redusă.

Vezi te rog şi ce mi-a scris Cezar pe pagina mea de discuţii, legat de acelaşi subiect.

Scuze că te deranjez de sărbători cu chestii atît de anoste. La mulţi ani şi toate cele bune! — AdiJapan 28 decembrie 2008 16:23 (EET)

La mulţi ani![modificare | modificare sursă]

Acum, la cumpăna dintre ani, vă transmit cele mai bune urări pentru anul 2009, care să vă aducă realizarea tuturor aspiratiilor dumneavoastră. La mulţi ani! Lucian GAVRILA (discuţie) 30 decembrie 2008 21:07 (EET)

La mulţi ani![modificare | modificare sursă]




La sosirea noului an


2009


vă urez un călduros

La mulţi ani!



ZOLTAN



Felicitări[modificare | modificare sursă]

Aţi făcut exact cât vă pricepeţi. AdiJapan spunea că o să fie extrese pasajele valide. Eram curios cum o să depistţi aceste pasaje valide şi cine o să le depisteze. Actiunea dvs. este de ev mediu ca şi cunoştinţele dvs. în domeniu, ca să fiu elegant, câned se ardeau cărâţile eretice. Încă odată felicitări.--Jean (discuţie) 1 ianuarie 2009 18:31 (EET)

Stimate domn, eu nu m-am băgat decît acolo unde am un dram de cunoştinţe. Invitaţia pe care mi-o faceţi demonstreză încă odată că nu aţi înţeles o iotă din zecile de fraze discutate. Dacă aş fac ce solicitaţi dvs. ar însemna să aduc un text stiinţific de la nivelul anilor 2005 la nivelul anilor de dinainte de 1972, 1972 cad Prof Lehrer a separat din Familia Calliphoridae, Bengaliidaele ca subfamilie. Deci dvs vreţi ca eu să întorc roata istoriei ştiinţei cu peste 37 de ani. Orcum dvs. aţi reuşit şi meritaţi toată stima celor care posedă cunoştinţe ca ale dvs. şi nu stima celor care au un dram de cunoştinţe ca mine. Eu am un dram de cunoştinţe în domeniu şi nu îmi permit să îmi pătez numele cu astfel de acţiuni pentru simplu motiv că mai mult ca sigur pesteceva ani va veni un altul şi va consenma cu umor intelectul unora care aduc ştiţa cu 50 de ani în urmă. Orcum ar fi pentru dvs. o mare onoare să se consemneze ştergerea făcută.Altceva nici nu putea fi vorba să faceţi. Orcum eu în locul dvs., dacă aş fi avut de gând să fac acest lucru, puneam pe un utilizator între 10 şi 15 ani care au mare trecere la dvs. în enciclopedie. Orcum treaba putea să o facă şi un utilizator de 2 ani. Nu îţi trebuie un intelect mai dezvoltat.--Jean (discuţie) 1 ianuarie 2009 18:52 (EET)