Discuție Utilizator:Biruitorul

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Bun venit![modificare | modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Biruitorul) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! -- Pixi discuţie 22 martie 2007 09:36 (EET)

Ro.wp vs En.wp[modificare | modificare sursă]

Înainte de toate bine aţi venit, oficial, pe ro.wikipedia. :-) Poate mai aduceţi nişte oameni valoroşi de pe en.wp care să contribuie sau măcar să ofere un sfat ro.wikipediei. Din câte am observat, există pe en.wp un nucleu de utilizatori români cu multă experienţă, dar şi prolifici în scrierea articolelor. Împreună cu voi, cei de pe en.wp, am putea creşte calitatea acestei enciclopedii.

Un mic răspuns la ideea de pe pg mea de discuţii. Aveţi dreptate şi mie îmi pare că ar fi util un singur "depozit" de informaţii, dar apar 2 probleme:

  1. Ar trebui asumat că în viitor toţi vorbitorii planetei vor vorbi engleza. În SUA, spre exemplu, se observă o creştere a comunităţii latino-americane (am înţeles că a depăşit pe ansamblu comunitatea afro-americanilor), prin urmare s-ar putea schimba proporţia vorbitorilor de engleză chiar în statul locomotivă a limbii engleze (nu o spun cu răutate, e doar o constatare). Nici UE nu e prea mulţumită de statutul apriori a limbii engleză, ca limbă universală şi atunci au acceptat 27 23 de limbi oficiale. Să nu uităm de statele care ar putea face presiuni pentru o altă limbă universală, prin intermediul numărului mare de locuitori (China, India, etc). Prin urmare viitorul ne poate rezerva surprize în ceea ce priveşte limba de circulaţie internaţională.
  2. Problema globalizării. Că vrem, că nu vrem ne îndreptăm spre globalizare (sunt argumente şi pro şi contra ei), împreună cu ea apare şi problema limbii viitorului stat universal (mai corect spus pământean :-), că reuneşte populaţia Pământului nu a Universului). Cred că merită să ne întrebăm dacă este bine să impunem o limbă sau să lăsăm să evolueze această limbă în aşa fel încât să includă şi celelalte limbi.

Practic, o singură limbă, vorbită de toţi, şi-a dovedit utilitatea chiar şi pe wikipedia. Numărul şi calitatea articoleleor de pe en.wp nu pot fi depăşite de alte wikipedii, decât dacă întreaga comunitate internaţională de editori wikipedia şi-ar îndrepta atenţia spre acea comunitate. -- Pixi discuţie 22 martie 2007 10:04 (EET)

O mica precizare si din partea mea referitor la acest subiect. Cred ca telul Wikipediei este sa ofere un pic de cunoastere tuturor claselor sociale si nu numai unui grup restrans de intelectuali. in consecinta, mesajul trebuie sa ajunga la toata lumea. daca wikipedia se adreseaza vorbitorilor nativi de limba engleza, cred ca vorbitorii nativi de limba romana si-ar dori sa aiba la indemana aceste informatii in limba romana, desi poate vorbesc fluent limba engleza. eu sunt mandru ca sunt patriot roman si ca vorbesc limba romana si imi vine greu sa conving un american de pilda de valoarea pieselor in care a jucat birlic.

daca as scrie in limba engleza m-as adresa unui public tinta care nu este interesat de subiect, de aceea este necesar sa fie scrise in mai multe limbi. daca un vorbitor de sanscrita ar fi iubitor al lui birlic, atunci poate sa traduca articolul in sanscrita. pana una alta publicul tinta catre care s-a adresat birlic este cel vorbitor de limba romana. consider ca ar fi o impietate in acest caz sa scriu despre el in limba engleza si sa nu existe un articol in limba romana care sa prezinte personalitatea sa. eu cred ca in limba engleza rebuie sa fie prezentati cei care apartin culturii universale (si sunt cunoscuti de toate natiunile), in acest caz ar trebui sa ignoram personalitatile locale, ceea ce ar fi un lucru tragic pentru o natiune. --Cezarika1 4 mai 2007 00:39 (EEST)

Carol al IV-lea al Ungariei[modificare | modificare sursă]

La 20 octombrie a fost prima oară când a încercat să-şi reocupe tronul. Urmează datele celorlalte două tentative.--Alex:D|Mesaje 2 aprilie 2007 15:14 (EEST)

Nu, practic am separat acele informaţii din mai vechiul articol despre Horthy, de aceea nici nu apare bibliografie, fiindcă nu ma pricep...--Alex:D|Mesaje 2 aprilie 2007 20:48 (EEST)
OK, mersi de anunţ. --R O A M A T A 2007 mesaj 3 mai 2007 21:06 (EEST)

patriarhi/mitropoliti[modificare | modificare sursă]

sursele vi le voi furniza maine.

am niste date la emil bodnaras care nu se potrivesc cu modificarile dvs. de exemplu dvs. ati scris ca a absolvit academia militara din bucuresti in 1923, cand avea 19 ani. eu am date ca a finalizat studiile militare pe la 1930. prin 1923 (tinand cont ca a fost si primul razboi mondial) nu putea sa absolve decat liceul militar si nu academia. voi face eu niste completari pe maine, care sunt mai aproape de realitate. cu stima, --Cezarika1 3 mai 2007 23:43 (EEST)

Am lista tuturor scolilor absolvite de Bodnaras (ramane tot pe maine) si nu prea bate cu ceea ce apare in pagina. Restul nu il comentez, dar un simplu exercitiu de logica imi da dreptate. cum poti sa termini o academia militara la 19 ani in perioada de razboi, tu fiind in bucovina aflata intr-un alt stat. de asemenea, academia militara nu era absolvita de oricine ci de cei care aveau la baza o scoala de ofiteri. bodnaras a absolvit respecticele scoli dar mai tarziu. inclin sa cred ca comisia tismaneanu a dat un pic lucrurile peste cap, grabindu-se sa termina la un anumit termen raportul si nu s-a documentat suficient.

apoi, daca ar fi absolvit academia in 1923, bodnaras nu era un simplu locotenent in 1934 (bunicul meu a fost soldat in acea perioada si l-a cunoscut ca ofiter), ci ar fi ajusn in 10 ani cel putin capitan, daca nu maior. sa ne amintim ca academia militara (sau de stat major) pregatea militarii superiori ai armatei romane si nu pe cei de la trupe, iar avansarea era mai rapida in acest caz. cu voia dvs. voi completa eu unele date.

as mai dori sa precizez ca pregatirea sa militara era una de nivel inalt, neexistand (dupa cunostinta mea) opinii avizate in randul generalilor care sa acrediteze ideea ca nu s-ar fi priceput. spun asta pentru ca sa cunoastem mai bine personajul (care a avut si parti bune in activitatea sa, ca sa amintesc numai de faptul ca lui i se datoreaza retragerea trupelor sovietice din romania in 1958). spre desoebire de alti generali din acea epoca, bodnaras era un militar adevarat si nu un politruc cum au fost ceausescu, valter roman, dumitru petrescu si chiar leontin salajan. --Cezarika1 4 mai 2007 00:20 (EEST)

Iancu Flondor[modificare | modificare sursă]

Biruitorule, te rog aruncă o privire peste articolul Iancu Flondor şi poate te-am convins să-l traduci şi să-l adaugi pe enWiki. Ce spui? --Cezarika1 5 mai 2007 17:12 (EEST)

E bun şi Gheorghe Flondor, dar eu mă refeream la Iancu Flondor. --Cezarika1 5 mai 2007 19:52 (EEST)

Re[modificare | modificare sursă]

da. am să le pun... sunt din niste carti, acum depun eforturi sa conturez un „plan de atac” pentru Bucuresti (Liste legate de Bucureşti) de aceea mi-a scăpat din vedere. Voi completa si bibliografia. -- Pixi discuţie 5 mai 2007 19:02 (EEST)

I.C. Frimu[modificare | modificare sursă]

Sursa: Manualul de Istoria României (Editura Didactică şi Pedagogică, 1977). Fotografiile sunt scanate dupa manual. --Cezarika1 28 iunie 2007 09:15 (EEST)

Cu plăcere şi oricând consideri că e cazul, nu ezita. --R O A M A T A 2007 mesaj 14 iulie 2007 20:24 (EEST)

Bdul Aviatorilor[modificare | modificare sursă]

Sunt 2 piete (Aviatorilor şi de Gaulle), ambele pe B-dul Aviatorilor. Foloseşte o hartă mai nouă gen [1], are şi funcţie de căutare după străzi şi pieţe, Link direct. -- Pixi discuţie 5 octombrie 2007 09:23 (EEST)

E ciudat, Live maps nu vede nimic acolo unde este Piata Aviatorilor, Yahoo maps vede o piata dar nu o numeste, google maps nu stie nimic despre Bucuresti :D. Pe o hartă din 1985 apare Piata Aviatorilor, dar acolo unde e acum Piata de Gaulle. Probabil că după '89 au fost nişte redenumiri, pe harta din 2002 apare Piaţa Aviatorilor, la fel şi în harta electronică la care am pus linkul mai sus. Aici avem şi o sursă oficială care confirmă existenţa ambelor pieţe, prin urmare dau crezare hărţilor româneşti noi. -- Pixi discuţie 5 octombrie 2007 09:42 (EEST)

Articol[modificare | modificare sursă]

Poate arunci o privire şi pe Biserica Bucur, dacă ai timp poate traduci 2-3 rânduri. În prezent pe en e o singură frază. -- Pixi discuţie 23 octombrie 2007 01:37 (EEST)

Hello[modificare | modificare sursă]

My name is Danny from the English wikipedia. Jmabel suggested that I speak with you. Can you please email me at Dannyisme AT gmail DOT com. Thanks. 68.200.14.64 12 noiembrie 2007 20:57 (EET)

Limba română[modificare | modificare sursă]

Biruitorule, nu te-ar interesa să scrii şi nişte articole şi pentru noi, nu numai pentru anglo-americani? --Cezarika1 15 noiembrie 2007 15:59 (EET)


Surse[modificare | modificare sursă]

La articolul Alexandru Jar am pus sursele.--Miehs 15 decembrie 2007 18:07 (EET)

Realism socialist[modificare | modificare sursă]

Caracterizarea poetului realist socialist făcută de Mihai Beniuc se găseşte - aşa cum de fapt este menţionat şi în articolul meu din ro.wikipedia - într-un articol publicat în "Viaţa Românească", Nr. 3 din 1951. MobyDick 16 decembrie 2007 19:18 (EET)

Xmas Gutza 2007.jpg


Sărbători fericite[modificare | modificare sursă]

Art Nouveau Peacock Denver CO USA 3742.JPG
Crăciun Fericit și un An Nou 2008 plin de bucurii !


Wars
RO HO EN 2007 Dec 08 40269-1.jpgUn Crăciun îmbelşugat 2007 şi un An Nou 2008 fericit pentru dumneata şi toţi cei dragi dumitale ! Al dumitale, Wars 24 decembrie 2007 02:02 (EET)

Urări[modificare | modificare sursă]

Îşi doresc un Crăciun Fericit şi un An Nou plin de bucurii, ţie şi tuturor celor care îţi sunt dragi. --R O A M A T A Cross Alcantara.svg mesaj 24 decembrie 2007 17:57 (EET)

Kosovo[modificare | modificare sursă]

Ce s-a intamplat cu Kosovo, fratele meu crestin? --Anittas 26 februarie 2008 18:28 (EET)

Reuniunea Wikipediştilor[modificare | modificare sursă]

Bucuresti pasaj.jpg

Salutare! Pe 17 mai 2008 se organizează o nouă întâlnire a wikipediştilor. Eşti invitat să participi. O zi bună, pe curând!--FeodorBezuhov | Discuţie 24 aprilie 2008 14:05 (EEST)

La miezul nopţii,
Când clopotele bat,
Cu lumânări în mână,
Cu sufletul curat,
Să spunem împreună:
„Hristos a înviat!”
Vă doresc din suflet, sănătate, prosperitate şi tot ce vă doriţi!
 Firilăcroco  Mesaj 27 aprilie 2008

Re: Note[modificare | modificare sursă]

Ar fi frumos să îl văd şi în limba engleză. L-aş traduce chiar eu dar nu prea am timp. E bine să se afle despre tradiţia aceasta, ca de altfel despre toate tradiţiile şi obiceiurile româneşti. -- Firilăcroco  Mesaj 30 aprilie 2008 09:46 (EEST)

Mitropolitul Nicolae[modificare | modificare sursă]

Salut! Alăturat un material şi o fotografie de la eveniment: [2]. Numai bine, --Mihai Andrei 27 mai 2008 13:06 (EEST)

Recensământ 1930[modificare | modificare sursă]

Recensamant1930-II-XXIV.jpg
Recensamant1930-II-XXV.jpg

Ţin minte că am scanat şi centralizatorul pentru toată România, dar momentan nu-l găsesc. Am să-l scanez din nou, dar va dura cam o lună. --Mihai Andrei 17 iunie 2008 03:47 (EEST)

Salut! Astăzi am fost anunţat că a sosit cartea. În zilele următoare voi scana paginile care te interesează. Numai bine, --Mihai Andrei 15 iulie 2008 22:40 (EEST)
Am scanat paginile respective. Dacă ai timpul necesar, m-aş bucura dacă ai iniţia un articol despre mitropolitul Corneanu pe wikipedia engleză. Numai bine, --Mihai Andrei 16 iulie 2008 21:22 (EEST)

Ţepeneag[modificare | modificare sursă]

Ar fi bine sǎ-i cereţi direct permisiunea pe adresa: dtsepeneag@hotmail.com --Dedi

Corect[modificare | modificare sursă]

Salutare!

Am primit mailul tău. Ai dreptate. Şi pentru mine destul de frustrant să fie mereu agolmerată pagina de propuneri. Promit să mă ocup în seara asta, sau în zilele următoare. S-ar putea să dureze ceva, pentru că, uneori trebuie să citesc discuţii foarte lungi, să analizez şi eu articolul, iar acest lucru cere o atenţie specială. Dar imi asum acest rol, nu-i problema. Deci, trebuie să citesc pe îndelete căci dacă fac greşeli, îmi atrag neîncrederea comunităţii, înţelegi. O să-mi fac timp şi mă voi ocupa. O seară frumoasă!--Tudorτ 19 ianuarie 2009 18:18 (EET)

PS:Te invit şi pe tine să-ţi exprimi opinia atât în ceea ce priveşte articolele reevaluate cât şi cele noi propuse. O lipsă de păreri, sau prea puţine opinii exprimate, ar putea ducea la bănuiala că deciziile sunt luat subiectiv de mine. De altfel, ăsta a fost şi unul din motivele pentru care am lăsat discuţiile să mai stea acolo, însă deja au stat prea mult.--Tudorτ 19 ianuarie 2009 18:22 (EET)

Pasaje[modificare | modificare sursă]

Ce e aşa de greu de înţeles pentru voi că am eliminat pasajele respective care nu-i aparţin lui MariusM, ci sunt plagiate de el. Şi dacă le-am eliminat, puteţi să-mi spuneţi de ce mai continuaţi discuţia pe pagina mea? --Cezarika1 18 mai 2009 06:19 (EEST)

For Soman[modificare | modificare sursă]

Sorry, but the individuals at ArbCom found fit to topic-ban me from "articles about Eastern Europe, their associated talk pages, and any process discussion about same, widely construed, for one year", so I can't take chances on en.wiki. Anyway, I assume PSDR organisations were dissolved along with the party itself in 1948, but couldn't just now find any references to that. I could find that it was established in 1930 and was still active in 1946. Under Communism, there was a magazine, Femeia, that you might wish to explore, and we've been talking about a Feminism in Romania article now for a couple of years. As for mass organisations, I can find reference to the state-run, overtly Communist "Uniunea Femeilor Democrate din România" (1948-53) and the "semi-Communist" "Federaţia Democrată a Femeilor din România" (ca. 1945-47). ([3], [4], [5].) I don't know if anything lasted past the mid-1950s, or if these were just two of the many mass groupings that faded away after Stalin's death.

And while we're at it, could I ask for a bit of housekeeping from you? The mis-spelled en:Category:Youth wings of politicial parties in Romania needs to be emptied, merged with the one you just created, and speedily deleted. - Biruitorul (discuţie) 8 ianuarie 2010 18:13 (EET)

Ok, sorry I wasn't aware of the topic ban. Thanks for the info, and I will fix the youth wing category. --Soman (discuţie) 8 ianuarie 2010 18:18 (EET)

For Dahn[modificare | modificare sursă]

Greetings, friend, and thank you kindly for rising to my defense. Yes, with me personally everything is in order, but can you see why I might be a little dezumflat, not to say scârbit, with a lot of what's going on in our corner of Wikipedia nowadays? The main "achievement" of that futile topic ban, which was way out of proportion to anything anyone did (certainly Dc76 and I), has been to stifle the contributions of experienced editors. For instance, in Wikipedia reality, Mihai Stănişoară and Sorina Plăcintă are still in the cabinet; Marian Sârbu and Cristian Diaconescu are still in the PSD, and the latter never had his exciting February; Radu Stroe was never re-elected to Parliament; Teodor Baconschi doesn't exist, etc., etc. The spam accumulates quietly: North-East Regional Development Agency, Romania taunts me; the villages are also cropping up: Sărdăneşti, Mehedinţi sits impassively. I still care, but at this point I don't care enough to make substantive contributions in other areas, if this is how I'm going to be treated. Maybe over the summer.

I've been reading many more books since the ban, which has been very rewarding for me. Your copious output continues to impress; keep holding down the fort! - Biruitorul (discuţie) 6 mai 2010 05:28 (EEST)

Thanks a lot for taking care of that. I hope we won't have to give the same explanation 13,000 times! As for the "not one decent article", you do know how proud they are over here about Racoviţa, Sibiu, right? Just look at all the sub-articles too. I think we need more, though: Sistemul de canalizare a comunei Racoviţa, Flora şi fauna comunei Racoviţa, Relaţiile internaţionale a comunei Racoviţa, Literatura comunei Racoviţa... - Biruitorul (discuţie) 6 mai 2010 20:05 (EEST)

A further point. I've been watching with dismay the row between two particular users regarding Szekely-area communes. One of them had struck me as more reasonable, but I wonder what the point of seeding this link across all Mureş County localities is. The Hungarian name is in the lead; shouldn't that suffice? And I sure hope this map doesn't spread, if for no other reason than to avoid clutter. Oh, and about this trend: OK, but I'll wager there's no plan to do the same for communes in, say, Oltenia. Ah, the joys of endless ethnic-based sparring, with nary a thought given to the wider issues such edits affect. - Biruitorul (discuţie) 18 mai 2010 06:50 (EEST)

Hello, my friend, and please forgive my long and ill-timed silences. I was genuinely dismayed at the Kafkaesque trial they exposed you to yet again, and for a while considered just signing out an letting wikipedia work with the likes of Russavia in charge of imparting knowledge. It is a morale low for me, and I'm only barely over it if I spend most of my time looking away from the eternal hot spots. This must be even more frustrating for you, and I am surely not insensitive to that; there was however little we could do about so many of those things when we were both around, now it's just me - me with the proverbial Diogenesque candle, knowing full well that, even if I do participate in generating consensus on at least one aspect of such issues, most of those who are likely to participate will only be there as wikisloths... they will move on, simply because they will. The resilient, the "minţi odihnite", they will still be there with the same agenda, and it will be like that again and again, no matter what, at least until you return. And, even if there's little I can do for now (because my most will still be a drop in the ocean), don't hesitate to keep me posted, and don't for a moment think that I mind that you do: I am lazy, I am inconsistent, I am even hamfisted, but I do want and hope to return to these issues at least selectively, at least from time to time. We would then at least have ample coverage of what is wrong, even if we deal with just a tiny bit of it after all.
In the meantime, and this is most important for these reasons, please be careful. Don't let these issues wear you down, no matter how scandalous the consequences - live to fight another day.
"One of them had struck me as more reasonable..." - precisely. No matter what sort of point the other guys are making, one of them is pushing the envelope on civility matters, and I'm willing to bet in a couple of months it's not going to matter what point he was making - if he keeps at it, he's going out, as they all eventually do. As I was explaining it to Anittas, it's almost a natural process. Speaking realistically, the only two kind of responses such bullying incites, particularly when faced with such courtesy (the slightly annoying "I'm a martyr" kind), are a deadpan admin intervention or an awakening of the not-so-courteous underground on the other side of the debate. The former becomes practical after a while, but always gets us back to square one; the latter is generalized war, and in turn results in a desolate battlefield. The very fact that, when I told him to stop harassing the other guy, he implied that I was taking a side in the debate is proof to me that the best I'd be doing is to wait for him to either get blocked or mentored. The other guy is simply too prolific, and he starts on and on with the same stuff in different guises - he does seem like he would be better at identifying and accepting a more constructive path, but for now it's one field of Romantic symbols after the next. I'm tired.
I am all for you on the clutter issue, I am all convinced about not repeating foreign names all over the place (and "foreign", for the purposes defined here, means "Romanian" in Northern Bukovina); the list of exonyms and and the map show Ruritanian inventiveness (which is like inventiveness, only not). I'll give serious thought to a sit-down with the guy, because that's the only way I can see this going anywhere. (Incidentally, what about other Hungarians? might they have any say in the matter wink-wink?)
One more point about Racoviţa: my original "not one decent article" comment was strictly about villages, but your valid points hits the nail hard and dead on. Dare I dream of a "clampdown"? ;) Dahn (discuţie) 19 mai 2010 05:39 (EEST)
Oh, nice... men of letters. Someone should make a compilation and release a volume: Reflections and Meditations on Wikipedia. --Anittas (discuţie) 19 mai 2010 14:56 (EEST)
Umoja wa Mataifa umepanga kanda hili tofauti hasa kwa kuhesabu Ufalme wa Muungano upande wa Ulaya ya Kaskazini lakini kuingiza Ujerumani, Austria na Uswisi ambazo zinahesabiwa mara nyingi kama sehemu ya Ulaya ya Kati; ila tu mpangilio wa UM hauna Ulaya ya Kati. Baluba! 85.156.60.116 (discuţie) 19 mai 2010 19:19 (EEST)

Iancu de hunedoara[modificare | modificare sursă]

Salut, sunt niste probleme la articolulul despre Iancu de Hunedoara de pe en.wp., unde se dezvolta prea mult teorii alternative in legatura cu etnicitatea, desi majoritatea covarsitoare a surselor prezinta originea romana/vlaha.

Cand ai timp ai putea sa faci cateava modificari? Am incercat si eu in trecut: [6]

Cateva surse neutre si unguresti: [7] (Iaaasi (discuţie) 15 iulie 2010 15:49 (EEST))

Regards and kind letter of request of translation in Romanian for en:University of the Andes (Venezuela) thanks as always of true heart, and request of future collaboration :)[modificare | modificare sursă]

Dear Friend,

I write you to know how you are and to wish you a Good weekend, that radiant and bright. over this I would want to ask you if kindly you could translate in Romanian, when obviously you have time, the Article regarding the Know University of the Andes of Mérida, there where one day I will go to visit my friends met on the known socialnetwork, and that they wait with anxiety my arrival, and perhaps it also escapes us some permanence of mine as student when I will live in Venezuela. says this if you have of need with some translation in the languages that I know por qualquiera cosa estoy a la orden!... you ask and I will make of my better..un I embrace bright and solar.

a simple stub is ok...and please you could emprouve Mérida in Romanian? thanks..you choose an Article of your interest and me I will try to translate it from Romanian, I have a very good dictionary of the Zanichelli and another of the Vallardi... hoping that they work... then I will handle to mend it with the grammar and the syntax. thanks for everything--Lodewijk Vadacchino (discuție) 28 iulie 2011 20:12 (EEST)

see en my sandbox, i created a stub..if you want, only correct it ;)--Lodewijk Vadacchino (discuție) 28 iulie 2011 20:12 (EEST)
Good Morning..i finish to translate...when you want finish to correct and insert the references..thank and have a good weekend :)--Lodewijk Vadacchino (discuție) 29 iulie 2011 08:25 (EEST)

Răspuns[modificare | modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Biruitorul. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 17 februarie 2012 09:29 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Biruitorul. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Nicu farcas.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.