Discuție Utilizator:Gutza

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

FAP[modificare | modificare sursă]

Eu nu cred că trebuie să vă mai faceți griji legate de atacurile la persoană. În ultimele zile, am aplicat deja câteva avertizări în acest sens. Silenzio a șters și el remarcile nepotrivite pe care le-a observat. Singura problemă reală rămâne numărul foarte redus de patrulatori și administratori activi. --Wintereu 11 iulie 2014 03:11 (EEST)

Da, nicio grijă nu-mi mai fac (trebuie doar să fiu eu mai atent la obscenități gen "naiba"). --Gutza DD+ 19 iulie 2014 14:34 (EEST)
Așa este!. --GEO (discuție) 19 iulie 2014 15:27 (EEST)
Vă invit să consultați DEX; "naiba" este considerat familiar, nu vulgar sau obscen -- căutați singur un cuvânt vulgar și-l veți găsi indicat ca atare. Dacă însă v-aș spune dumneavoastră că sunteți un satrap acela ar fi un atac la persoană. --Gutza DD+ 19 iulie 2014 17:59 (EEST)

Administrator[modificare | modificare sursă]

Am încheiat discuția de la Wikipedia:Candidați/Administrator/Gutza. Succes! Răzvan Socol mesaj 4 ianuarie 2015 08:57 (EET)

Rara avis...[modificare | modificare sursă]

Rar am întâlnit cazuri pe ro.Wikipedia în care un utilizator pe care l-am contrazis într-o chestiune să recunoască eroarea. Jos pălăria! (mă refer la discuția de aici). --Bătrânul (discuție) 7 ianuarie 2015 17:09 (EET)

Rugăminte[modificare | modificare sursă]

Salut !

Am văzut că v-ați implicat la Aparat respirator izolant. Am încercat să revin la denumirea (corectă în opinia mea) de Aparat de respirat izolant, dar fiindcă pagina cu numele respectiv deja există, nu am putut face redenumirea iar să transfer textul întreg cu copy paste nu ar fi ok față de contributori. presupun că ar trebui făcută o ștergere pentru a face loc redenumirii, astfel încât să poată fi păstrat istoricul. Dacă sunteți de acord, vă solicit să mă ajutați cu această redenumire. --Accipiter Q. Gentilis(D) 8 ianuarie 2015 21:05 (EET) P.S. Aparat respirator se referă la altceva ... Relativ corect ar fi probabil și Aparat de respirație izolant, dar ceva mai puțin firesc.

Rezolvat Rezolvat --Gutza DD+ 8 ianuarie 2015 21:12 (EET)
Merci ! --Accipiter Q. Gentilis(D) 8 ianuarie 2015 21:15 (EET)PiEs: Aceeași situație este probabil și la Aparat respirator filtrant/ Aparat de respirat filtrant...
Rezolvat Rezolvat, nicio problemă. --Gutza DD+ 8 ianuarie 2015 21:36 (EET)
I.G.S.U. veșnic recunoscător ... --Hulio cu Ciok(D) 8 ianuarie 2015 21:38 (EET)
Nu înțeleg ce trebuie făcut la I.G.S.U.... dacă trebuie făcut ceva? --Gutza DD+ 8 ianuarie 2015 21:51 (EET)
Scuze, am încercat să fac o glumă, dar nu mi-a ieșit....--Accipiter Q. Gentilis(D) 8 ianuarie 2015 22:14 (EET)
Ah, ok, acum că știu că e glumă am înțeles-o. :-) (M-a derutat faptul că și I.G.S.U. este un redirect.) --Gutza DD+ 8 ianuarie 2015 22:50 (EET)

Felicitări tardive[modificare | modificare sursă]

... pentru revenirea în rândul administratorilor! Am știut eu că, dacă nu până la Crăciun, cel puțin până la Bobotează se va fi încheiat și discuția aceea... ;) Vă doresc un An Nou fericit și plin de satisfacții! --Pafsanias (discuție) 9 ianuarie 2015 01:02 (EET)

Mulțumesc, și dumneavoastră la fel! Mă bucur că Răzvan a așteptat atât de mult înainte de a finaliza discuția, ca să nu rămână niciun fel de îndoială în privința... mă rog, subiectelor care rămăseseră deschise. --Gutza DD+ 9 ianuarie 2015 08:57 (EET)

Felicitări[modificare | modificare sursă]

Felicitări pentru că ați revenit acolo vă era locul dintotdeauna. Pe de altă parte, nu pot să nu remarc obstrucționismul uluitor de răuvoitor al unui grup de tovarishiii/camarazi (se știu ei care sunt), care v-au împiedicat sistematic și intenționat ca să vă reveniți în drepturile „pământene” firești, cel puțin pentru mine (și mulți alții) de necontestat. Cu multă stimă, Venske (discuție) 9 ianuarie 2015 04:49 (EET)

Mulțumesc pentru felicitări. Nu cred că este reavoință; am constatat la Wikipedia că doi oameni care citesc aceeași conversație pot foarte bine să-și formeze opinii contrarii despre intențiile participanților la discuție. Iar atunci când cineva este implicat direct în discuție atunci e și mai greu ca persoana respectivă să rămână obiectivă. În aceste condiții este absolut inevitabil ca uneori să înțelegem greșit intențiile altora și să ne formăm opinii personale puternice bazate în realitate pe mici neînțelegeri care au tot escaladat de-a lungul timpului. (Incidental, de aici și necesitatea politicii WP:BC.) --Gutza DD+ 9 ianuarie 2015 08:57 (EET)