Wikipedia:Pagini de șters/Ionuț-Cătălin Sindile

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Ionuț-Cătălin Sindile[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 1 martie 2021. Încheierea discuției este preconizată pentru 6 martie 2021.


Justificare: Acest articol a fost marcat de Andrei Stroe în noiembrie 2020 ca nerespectând politica de notabilitate. Rolul acestei propuneri este să aducă articolul în atenția comunitătii pentru a permite o discuție asupra conținutului său.

Dacă sunteți utilizatorul care a marcat articolul, puteți oferi o descriere mai detaliată a problemelor care considerați că trebuie rezolvate.

Dacă sunteți autorul articolului, citiți politica și comentariile făcute de utilizatori pentru a înțelege ce probleme are articolul. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol.

Ceilalți utilizatori sunt invitați să citească articolul și să ofere sugestii de îmbunătățire sau să-și exprime opinia în conformitate cu indicațiile din antetul paginii.--Mesaj livrat de un robot. 1 martie 2021 15:16 (EET)

  • Inspectorul general al jandarmeriei este, dacă nu mă înșel, funcția cea mai înaltă de conducere din această instituție. Dacă primarii aleși ai orașelor medii îs automat notabili, poate că și șeful poliției militarizate la nivel național ar trebui să fie. --Mihai (discuție) 7 aprilie 2021 07:39 (EEST)
De acord cu Dan Mihai Pitea. Comandanții IGP și IGJ ar trebui să fie automat notabili, așa cum sunt și șefii Marelui Stat Major al Armatei. --Donarius (discuție) 7 aprilie 2021 21:27 (EEST)