Wikipedia:Noul editor al lunii

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Premiul acordat utilizatorilor care primesc statutul „autopatrulat”

Noul editor al lunii este un premiu acordat voluntar, de către administratorul care face schimbarea de drepturi, utilizatorilor care primesc pentru prima dată statutul de patrulă automată. Premiul poate fi acordat tuturor celor care îndeplinesc condițiile în luna respectivă și are rolul de a încuraja editorii constructivi să-și continue activitatea. De asemenea, este o ocazie bună de a le permite să-și prezinte – dacă doresc aceasta, impresiile lor, comunității.

Diana Georgiana Lutz[modificare sursă]

Utilizatoarea Diana Georgiana Lutz a primit Premiul „Noul utilizator al lunii” pentru realizarea de contribuții editoriale în cadrul Wikipediei în limba română la nivelul cerințelor de promovare în grupul editorilor cu patrulă automată. O invităm, dacă dorește, să ne prezinte câteva aspecte din experiența primelor sale contacte cu Wikipedia, precum și eventuale impresii legate de activitatea sa de aici. //  Gikü  vorbe  fapte  23 octombrie 2018 01:40 (EEST)


Pe lângă utilizarea Wikipediei când pentru documentare asupra unor subiecte necunoscute, lucru care s-a întâmplat cu așa de mult timp în urmă, încât nu îmi amintesc primul contact, am început să creez articole pe această platformă în primăvara acestui an (2018), când a trebuit să realizez câteva biografii ale unor personalități ce au luat parte la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia pentru un curs de informatică. În aprilie m-am implicat în programul de training inițiat de domnul Iulian Macreanu, care a început un parteneriat cu profesorul de la cursul de informatică, Vlad Popovici, în vederea creării unui conținut standardizat și bine documentat. La sugestia domnului Iulian Macreanu, care a fost foarte deschis la toate nelămuririle mele, dar și la oportunitățile care mi s-ar deschide dacă aș continua să editez sau să creez articole pe această platformă, am continuat să mă ocup de editarea biografiilor participanților la evenimentul menționat mai sus. Pe viitor îmi propun să ajut la finalizarea acestor biografii, dar bineînțeles să continui să mă implic și în alte proiecte. Prin acest mesaj doresc, de asemenea, să le mulțumesc domnului profesor Vlad Popovici și domnului Macreanu pentru toate informațiile primite, precum și pentru răbdare și pentru oportunitatea de a mă implica în ceva ce contează cu adevărat - răspândirea informației astfel încât majoritatea oamenilor să aibă acces la ea. - Diana Georgiana Lutz

IerdnA[modificare sursă]

Utilizatorul IerdnA a primit Premiul „Noul utilizator al lunii” pentru contribuțiile aduse de-a lungul ultimilor ani, în special pentru reușitele traduceri despre opere literare importante. Îl invităm, dacă dorește, să ne spună câteva cuvinte despre experiența sa pe Wikipedia, contactele cu proiectul și impresiile despre activitatea de aici. —Andreidiscuție 14 noiembrie 2018 12:38 (EET)