Discuție Utilizator:IerdnA

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie IerdnA) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 21 august 2016 07:44 (EEST)

Cerere de ștergere[modificare sursă]

Bună ziua. Întrucât traducerea începută de dvs. la Dumnezeu:_o_amăgire era bună, nu am dat curs cererii să o șterg, ci am mutat-o în spațiul dvs. de utilizator la Utilizator:IerdnA/Dumnezeu:_o_amăgire. Asta înseamnă că pentru moment nu poate fi găsită și accesată de cititorii obișnuiți prin căutarea standard, iar dumneavoastră puteți lucra la ea și apoi să o mutați la loc dacă sunteți mulțumit(ă) de rezultat.

Dacă doriți totuși ștergerea, puteți reitera acest lucru - aici sau prin eticheta respectivă. Vă mulțumesc pentru traducerile făcute și sper să reveniți cu noi contribuții. --Mihai (discuție) 13 august 2017 07:47 (EEST)

Mulțumesc

Când încerc să reiau traducerea îmi apare mesajul: Nu se poate încărca traducerea salvată!

Nu știu ce să fac.

--IerdnA (discuție) 13 august 2017 08:49 (EEST)

În mare, ca să modificați orice articol aveți două posibilități:
  • editați cu interfața de traducere în modul visual editor, unde modificările se fac intuitiv, dar pot să apară astfel de erori,
  • sau editați codul Wikipedia, care pentru început este puțin mai complicat, dar vă dă control aproape complet.
V-aș sugera varianta doi, care necesită o vreme de obișnuire, dar e folosită de toți utilizatorii mai experimentați.

Pentru asta mergeți la [1]. Copiați tot acel cod în engleză, îi dați paste într-un editor text pe calculatorul dvs. sau direct în pagina Utilizator:IerdnA/Dumnezeu:_o_amăgire, și apoi traduceți în română. Dacă aveți probleme cu tot felul de formate, puteți întreba comunitatea la Wikipedia:Cafenea sau chiar în pagina de test, pe care o urmăresc.

Dacă preferați totuși varianta 1, și eventual ați tradus deja și o altă parte din text la care nu mai aveți acces (dacă am înțeles bine), atunci îi sesisez prin menționarea aici pe utilizatorii Andrei și Strainu, care au experiență cu editorul vizual și interfața de traducere și vă pot ajuta. --Mihai (discuție) 13 august 2017 09:13 (EEST)

Din momentul în care ați publicat traducerea, aceasta nu mai este disponibilă în unealta de traducere. Puteți să o reîncepeți de la 0, dar nu v-aș sfătui să faceți acest lucru, ar fi mult de muncă și interfața aceea e plină de buguri care se rezolvă greu. În schimb, puteți edita ciorna curentă în editorul vizual (care e diferit de unealta de traducere). Pur și simplu apăsați pe "Modificare" în partea de sus a paginii, alegeți "Editor Vizual" dacă vă întreabă (asta depinde de setările dvs.) și veți ajunge pe această pagină. Aici aveți, pusă de Mihai, versiunea în limba engleză, pe care puteți continua să o traduceți.--Strainu (دسستي‎)  13 august 2017 10:13 (EEST)
Bună ziua,

Cum mut traducerea la loc dacă sunt mulțumit de ea?

--IerdnA (discuție) 18 august 2017 10:42 (EEST)

La dreapta butonului istoric și a stelei aveți butonul mai mult, apăsându-l găsiți în drop-down list butonul redenumire. În interfața de redenumire selectați spațiul de nume (Artcole) (în loc de utilizator), iar la titlu trebuie să rămână doar Dumnezeu: o amăgire. Motivul nu trebuie neapărat completat, dar e recomandabil să scrieți totuși ceva pentru ceilalți utilizatori, gen „am terminat traducerea”.

În articol ar fi necesar să traduceți și notele din engleză, altfel poate fi etichetat ptr. problema asta.--Mihai (discuție) 18 august 2017 21:38 (EEST)

Bună ziua,
M-am blocat la notele din engleză. Cred că se referă la References. Dacă mă duc inclusiv pe editarea codului Wikipedia nu văd notele. Așa că help!
Mulțumesc anticipat. --IerdnA (discuție) 22 august 2017 19:33 (EEST)
Notele de subsol nu sunt scrise la secțiunea la care apar. Ele sunt răspândite în tot textul, în dreptul locurilor unde sunt folosite, fiind definite în interiorul unor taguri <ref></ref>. Căutați aceste taguri în sursa articolului și le veți putea edita acolo. Și cu editorul vizual, la fel, faceți click pe nota de subsol din text și veți putea edita nota de subsol de acolo. —Andreidiscuție 22 august 2017 19:54 (EEST)
Bună ziua,

Îmi apare scris Lua error în Modul:Wikidata la linia 1308: bad argument #1 to 'getBestStatements' (string expected, got nil). Ajutor! Mulțumesc --IerdnA (discuție) 12 septembrie 2017 20:17 (EEST)

Premiu[modificare sursă]

Bună ziua ! Cunosc contribuțiile dv. și de anul trecut, și mă bucur că ați revenit anul acesta cu noi traduceri. Ca urmare, am considerat de cuviință să vă acordăm drepturi de patrulă automată, ceea ce înseamnă că modificările dumneavoastră se marchează de acum ca verificate din oficiu: într-un fel, ele demonstrează încrederea comunității față de contribuțiile dv. Cu această ocazie, aș dori să vă acord și un premiu și sa vă înscriu la pagina Wikipedia:Noul editor al lunii, unde vă invit, dacă doriți, să împărtășiți unele impresii: de exemplu cum ați ajuns pe Wikipedia, sau ce v-a motivat să continuați după prima modificare, ori ce altceva considerați dv. că merită spus. Sunt sigur că mesajul dv. va motiva mulți nou-veniți! Felicitări, și mult spor în continuare !-- —Andreidiscuție 14 noiembrie 2018 12:38 (EET)

Revin cu rugămintea: ne-ar fi de folos impresiile dumneavoastră. Noi nu mai suntem de mulți ani utilizatori noi și nu prea știm cum e. —Andreidiscuție 25 noiembrie 2018 21:39 (EET)