Scooby Doo Legenda Fantozaurului

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Scooby Doo Legenda Fantozaurului este un film de animație din seria celebrelor personaje care au încântat publicul format din cei mici și nu numai de-a lungul a zeci de ani, al șaisprezecelea din categoria direct pe DVD, care a avut premiera pe 3 septembrie 2011 pe Cartoon Network. A fost dublat în România de către Nord Media Studio și distribuit în 2011 de Pro Video.

Rezumat[modificare | modificare sursă]

Cei cinci prieteni se confruntă iarăși cu una din aventurile care i-au făcut celebri și în care regăsim situațiile pline de umor create de câinele Scooby Doo și de prietenul său Shaggy, doi smiorcăiți puși întotdeauna pe șotii și mereu în încurcătură.

Pentru a scăpa de plictiseală, Daphne propune o excursie în orășelul La Serena, la reședinta unchiului ei, profesorul Hubley, unde se vor afla în mijlocul unui complot care implică deopotrivă pe geologii Svankmajer și Winsor, răufăcătorii Blair și Babbit, studenți geologi și motocicliști, toți în jurul mitului creat de fantoma unui Tyranosaur Rex.

Ca de obicei de dezlegarea misterului se ocupă Fred, Daphne și, într-un târzi, Velma, implicată în acest film într-o legătură romantică împreună cu Winsor. Povestea celor cinci se termină ca întotdeauna cu bine, iar situațiile pline de haz, de aventură, recomandă întru totul această realizare animată deosebită a celor de la Warner Bros.

Dublaj NORD MEDIA STUDIO[modificare | modificare sursă]

Personajele din acest film au fost interpretate de actorii :

Legături externe[modificare | modificare sursă]