Mireasă pentru fiul meu - Sezonul 4

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Mireasă pentru fiul meu - Sezonul 4
Creator(i)Cătălin Dumitru
Prezentator(i)Mirela Boureanu Vaida
Andreea Mantea (17 ianuarie - 2 mai 2015)
Țară de origineRomânia
Limbă(i)Română
Producție
Perioadă de difuzare90-120 minute
Companie(i) de producțieSinevizyon TV Production
Difuzare
Canal originalAntena 1
Difuzare originală6 septembrie 2014 - 29 august 2015
Cronologie

Mireasă pentru fiul meu 4 este al patrulea sezon al show-ului matrimonial difuzat pe Antena 1, care a avut premiera pe 6 septembrie 2014. [1] În ziua lansării 11 fete, 12 băieți și 6 mame au intrat în competiție, în februarie s-au mai alăturat 6 fete și 4 băieți, iar în aptilie încă o concurentă, adică un total de 40 de concurenți. La fel ca în sezonul trecut, și băieții neînsoțiți de mame au putut face nominalizări. Premiza concursului a rămas aceeași: un grup de persoane care nu se cunosc intră în casa „Mireasă pentru fiul meu” pentru a-și găsi jumătatea și pentru a câștiga Marele Premiu.

Concurenții[modificare | modificare sursă]

Sezonul 4 a debutat cu un număr de 11 fete, 12 băieți și 6 mame.

Nume Vârstă
(la intrarea în concurs)
Locuință Ocupație
Fete
Andreea 18 Câmpulung, Argeș Șomeră
Carmen Petcu 24 Cungrea, Olt Învățătoare
Cristiana Diniță 19 Ștefăneștii de Jos, Ilfov Șomeră
Elena Mihalache 25 Constanța, Constanța
Elena "Elly" Savu 18 București, București Șomeră
Ionela Costea 22 Filiași, Dolj Asistent medical generalist
Mădălina Bâzdoacă 21 Craiova, Craiova Fostă balerină
Raluca 24 Oradea, Oradea
Roxana 19 Râmnicu Vâlcea, Râmnicu Vâlcea Vânzătoare de înghețată
Simona Andrieș 26 Roman, Neamț Economist financiar
Valentina 21 Teleorman, Teleorman Studentă
Andrada 20 Timisoara Studentă
Adriana 21 Urziceni Casieră
Alexandra 24 Reșița
Lavinia 21 Baia Mare, Maramureș
Ana 19 București Promoter
Lăurica 22 Brăila Asistent medical generalist
Cătălina Bichiu 21 Roșia Montană, Alba Cântăreață
Băieți
Radu Gorgan 25 Constanța, Constanța
Andrei 19 Ploiești, Prahova
Petru Butnaru 32 Deva, Hunedoara Instructor aerobic
Cristi 23 Borca, Neamț Studentă
Alexandru 22 Craiova, Craiova
Cătălin Stoica 22 Brazi, Prahova Bucătar
Cristian Șonea 25 Giurgiu, Giurgiu
Daniel 23 Bacău, Bacău Agent comercial
Dănuț Bratu 32 Fierbinți, Dâmbovița Actor
Flavius Ebudrescu 24 Târgu Jiu, Târgu Jiu Muncitor
Lucian Levente 23 Medgidia, Constanța Șomer
Marian Stoica 32 Mangalia, Constanța Șofer
Mihail Minclie 26 Ferești, Vaslui Mecanic auto
Nicolae Cosmin Stan 26 Poșta Câlnău, Buzău
Ștefan Luca 21 Drănic, Dolj Fotbalist
Teodor Roșu 24 București, București Curier
Mame
D-na. Anișoara 45 București, București Menajeră
D-na. Ecaterina 47 Brazi, Prahova Vânzătoare
D-na. Gheorghița Ebudrescu 48 Mătăsari, Gorj Casnică
Bunica Maria 64 București, București Pensionară
D-na. Maria 57 Poșta Câlnău, Buzău Casnică
D-na. Nagie 43 Medgidia, Constanța Casnică
D-na. Viorica Luca 42 Drănic, Dolj Casnică

Rezumatul sezonului[modificare | modificare sursă]

În ziua lansării, 11 fete, 12 băieți și 6 mame au intrat în casa "Mireasă pentru fiul meu". În prima Gală a sezonului, intitulată: "Balul mascat", băieții și fetele au avut ocazia de a se întâlni pentru prima oară, fără să-și vorbească. Spre deosebire de băieți, fetele au purtat măști. În această săptămână, fiecare baiat s-a întâlnit cu 4 fete. Fetele au avut fața acoperită de o mască, la fel ca în prima Gală. La finalul întâlnirii, băiatul a trebuit să aleagă o singură fată cu care să stea de vorbă față în față, dar de data aceasta fără mască. La această înâlnire, primele fete care s-au clasat în preferințele băieților au fost: Valentina, aleasă de 9 băieți și Roxana, aleasă de 2 băieți. Datorită acestui privilegiu, cele două fete au trebuit să aleagă un băiat care le-a atras atenția cel mai mult, urmând să aibă o întâlnire cu acesta. Valentina și-a exprimat dorința de a merge la întâlnire cu Daniel, în timp ce Roxana l-a ales pe Ștefan. După întâlnire, Ștefan a afirmat că Roxana este fata cu care își dorește să formeze un cuplu în viitor.

În a doua Gală Săptămânală, fiecare mamă a intrat în posesia a 10 000 de lei, dar îi vor lua acasă numai dacă vor ajunge în Marea Finală. De asemenea, Andreea, Carmen, Roxana și Valentina, alese de mame, au intrat și ele în posesia a 5000 de lei fiecare, dar la fel ca și mamele vor intra în posesia lor doar dacă vor ajunge până la finalul competiției. Mai târziu în a doua Gală Săptămânală, Raluca a devenit prima Mireasă a Săptămânii din acest sezon, d-na. Nagie prima Mamă a Săptămânii, iar fiul acesteia, Lucian a devenit Mirele Săptămânii. La finalul Galei, Raluca a avut de ales între a merge în Casa Băieților sau a lua cei 5000 de lei, iar d-na. Nagie a avut de ales între a-i oferi fiului ei ocazia de a merge în Casa Fetelor sau a păstra cei 5000 de lei. Raluca a ales să mergă în Casa Băieților în defavoarea banilor. Același gest l-a făcut și d-na. Nagie, refuzând banii în favoarea lui Lucian. Din cauza faptului că săptămâna trecută nu a fost aleasă de niciun băiat, Andreea și-a dorit să plece acasă cât mai curând. În ziua a 10-a, băieții au avut ocazia de a le cunoște mai bine pe cele 4 fete alese de mame în Gală: Andreea, Carmen, Roxana și Valentina. După întâlnirea dintre aceștia, majoritatea băieților au regretat că nu au ales-o pe Andreea săptămâna trecută. Atât Dănuț, cât și Alexandru au invitat-o pe Andreea la o întâlnire, fapt ce a determinat-o pe aceasta să se răzgândească în privința plecării acasă. În ziua a 13-a, în prima parte a emisiunii, datorită deciziei pe care a luat-o în Gală, Raluca s-a întâlnit cu toți băieții, iar în a doua parte a emisiunii, Lucian s-a întâlnit cu toate fetele, conform alegerii făcute de mama sa în cea de-a doua Gală Săptămânală. Tot în această săptămână, alte 4 fete ( Cristiana, Elena, Ionela și Simona) alese de mame au avut ocazia de a merge în Casa Băieților. La acestă întâlnire, cele 4 fete au purtat măști din nou. La finalul întâlnirii, băiatul a trebuit să aleagă o singură fată cu care să aibă o întâlnire. Atât Teodor, cât și Ștefan au ales să discute mai mult cu Ionela, dar doar Teodor a avut parte de o întâlnire cu aceasta. În urma întâlnirii, Teodor și Ionela formează primul cuplu din acest sezon, întâlnirea încheiindu-se cu un sărut.

În a treia Gală Săptămânală, Ionela, Elena, Cristiana și Simona au câștigat suma de 5000 de lei. Mai târziu, în Gală, în urma voturilor telespectatorilor, d-na. Nagie împreună cu Lucian au devenit pentru a doua oară consecutiv, Mama Săptămânii, respectiv Mirele Săptămânii. Tot în Gală, Elena a devenit Mireasa Săptămânii, primind ocazia de a merge în Casa Băieților alături de una din fetele care nu a avut ocazia de a merge în Casa Băieților. Imediat după încheierea Galei, Elena a fost în Casa Băieților, alături de Mădălina, fata pe care aceasta a ales să o însoțească. În Casa Băieților, Elena i-a dat o mai mare atenție lui Lucian, formând un cuplu cu acesta. După ce Cătălin s-a arătat interesat de Cristiana, aceștia au format al doilea cuplu din acest sezon. În ziua a 18-a, Mihail a afirmat că își dorește să părăsească emisiunea, din mai multe motive, dar cel mai important a fost, propria lui sănătate. Mai târziu, în ziua 18, Mihail și Dănuț au fost chemați în Camera de Confesiuni pentru a putea sta de vorbă cu staff-ul emisiunii. Dupa această discuție, doar Dănuț a revenit în Casă, semn că Mihail și-a cerut eliminarea, iar staff-ul și-a dat acordul ca el să plece.

În a patra Gală Săptămânală, fiecare concurent a făurit o mică piesă de artă pentru cel sau cea care i-a furat inima. Fiecare băiat a trimis cadou câte o dedicație de dragoste către fetele care le-au atras atenția. Pentru prima dată de la inceputul sezonului 4, toți băieții au mers în Casa Fetelor. După mai multe întâlniri, Flavius și Raluca și-au oficializat relația, formând al treilea cuplu din acest sezon. Elly a fost desemnată Mireasa Saptamânii, Cristian a fost Mirele Saptamânii, iar d-na. Nagie, a fost declarată Mama Saptamânii pentru a treia oară. În ziua 24, din motive medicale, Alexandru s-a retras din competiție. O zi mai târziu, după mai multe conflicte cu fetele și mamele, Andreea nu și-a făcut prezența în emisiunea de la ora 14:00. În ziua 26, în emisiunea de după masă, prezentatoarea show-ului, Mirela Boureanu Vaida a citit o scrisoare din partea Comisiei de Decizie, din care rezultă că Andreea a fost descalificată din competiție, în urma comportamentului ei neadecvat care a stârnit multe controverse încă din prima săptămână.

În a cincea Gală Săptămânală, toți concurenții au făcut nominalizări. Fetele s-au nominalizat între ele, băieții neinsoțiți de mame s-au nominalizat între ei, iar băieții însoțiți de mame la fel. Mădălina, Dănuț și Flavius împreună cu mama acestuia, d-na. Gheorghița au primit cele mai multe voturi. Elly, Cristian și d-na. Nagie au fost clasați pe primele poziții în preferințele telespectatorilor, astfel încât, concurenții pe care aceștia iau nominalizat, au intrat în cursa pentru eliminare. Pentru că Flavius și d-na Gheorhița au fost, de asemenea pe Locul 2 în preferințele publicului, aceștia au fost salvați de la eliminare, lasându-i pe Ștefan și d-na. Viorica să intre în cursa pentru eliminare, alături de Ionela, nominalizată de Elly și de Dănuț, nominalizat de Cristian. În urma voturilor publicului, Ștefan și d-na Viorica au fost primii concurenți eliminați. Cu toate că săptămâna trecută Elly a afirmat că nu își dorește să formeze un cuplu cu Cristian, aceasta s-a răzgândit brusc după bilețelul pe care l-a primit de la mama sa. În concluzie, Elly și Cristian formează un cuplu. După mai multe suișuri și coborâșuri, Cătălin și Cristiana au hotărât să pună punct relației lor, ambii considerând că s-au grăbit atunci cănd au decis să formeze un cuplu. În această săptămână, Vlanetina și Daniel au format un cuplu.

În a șasea Gală Săptămânală, înainte de începerea nominalizărilor, Lucian a declarat că dorește să părăsească competiția din cauza dorului de casă. D-na. Gheorghița și Flavius au spus, de asemenea, că doresc să plece acasă din cauza unor probleme de sănătate. Când a auzit că iubitul ei, Flavius, dorește să perăsească competiția, Raluca le-a cerut fetelor să o nominalizeze pentru a pleca acasă, alături de Falvius. Raluca, Mădălina, Lucian și d-na. Nagie, Flavius și d-na. Gheorhița, Dănuț, Cristian, Daniel și Marian, au fost nominalizați de restul concurenților pentru a părăsi competiția. Elly, Cristian și d-na. Nagie au fost din nou în preferințele prublicului. Tot publicul i-a salvat de la eliminare pe Dănuț, Raluca și Flavius împreună cu d-na. Gheorghița. În urma deciziilor Mamei Săptămânii, Mirelui Săptămânii și a Miresei Săptămânii, Mădălina, Marian și Nicolae împreună cu d-na. Maria, au intrat în cursa pentru eliminare. La finalul Galei, bunica Maria s-a retras din competiție din cauza unor probleme de sănătate. Bunica Maria a fost imediat înlocuită de mama lui Teodor, d-na. Anișoara, venită tocmai din Spania. În ziua 40, în urma unor citici primite din partea unei telespectatoare, Elena a dorit să pună capăt relației cu Lucian.

În a șaptea Gală Săptămnală, Mădălina, Nicolae împreună cu d-na. Maria și Marian au fost salvați de public, nefiind eliminați. Tot publicul i-a calsat pe prima poziție pe Elly, Cristian și d-na. Nagie. Pe durata săptămânii, Elly și Cristian au decis să se despartă pentru un moment. Ambii au căzut de comun acord că au nevoie de o mică pauză. În această săptămână, Elena și Lucian au sărbătorit o lună de relație. La doar o zi de la aniversarea relației, Elena i-a spus lui Lucian că vrea să meargă acasă și să ia o pauză în relația lor. Mama Elenei a intrat în direct, prin telefon. Aceasta îți susține atât fiica cât și pe Lucian. În ziua 49, Flavius și d-na. Gheorghița s-au retras din competiție din cauza motivelor de sănătate pe care aceștia le au. Despărțirea dintre Flavius și Raluca a fost extrem de grea. Raluca și-a rugat susținătorii,atat pe Antena Play, cât și în direct să o voteze să plece, pentru că, nu mai are niciun rost să rămână odată cu plecarea lui Flavius.

În a opta Gală Săptămânală, pentru prima dată în acest sezon, concurenții au făcut nominalizări mixte (băieții le-au nominalizat pe fete, iar fetele pe băieți). Raluca a fost propusă de către toți băieții, pentru că își dorește să ajungă acasă pentru a fi alaturi de Flavius. La fel ca Raluca, și Daniel are unanimitate de voturi, fiind votat de către toate fetele, inclusiv de iubita lui, Valentina, care i-a respectat dorința de a pleca acasă. În urma voturilor publicului, Raluca a fost salvată de la eliminare. Pentru că au ieșit Mirele, respectiv Mireasa Săptămânii, Cristian și Elly au avut de ales între Daniel si Cătălin împreună cu d-na. Ecaterina, aflați pe ultima poziție, respectiv Mădălina și Ionela, aflate tot în coada clasamentului. Acștia au ales să îi salveze pe Daniel și Ionela, astfel ca în cursa de eliminare au intrat Mădălina și Cătălin cu d-na. Ecaterina. În ziua 52, cele patru cupluri au fost supuse la un test de cunoaștere, numit “jocul cunoașterii”. La fiecare întrebare, aceștia trebuiau să răspundă în 15 secunde, iar dacă raspunsul celor doi parteneri coincidea, aceștia primeau 100 de lei. Fiecărui cuplu i s-au pus 5 întrebări. Primul care a trebuit să răspunda a fost Daniel. Dintre cele cinci întrebari care i-au fost puse, Daniel nu a știut sa rapundă la prima, și anume cum o cheama pe mama soacră. Au urmat întrebarile pentru Lucian care a răspuns bine tot la patru întrebari. Deși și la a cincea întrebare răspunsul său a coincis cu al iubitei lui, el și Elena trebuiau să enumere doi băieti care se află pe locurile 2 și 3 în topul ei. Urmatoarele două cupluri, Teodor și Ionela, respectiv Cristian și Elly au răspuns corect doar la o intrebare. S-au mai pus două întrebari de departajare pentru Teodor & Ionela și Daniel & Valentina, care au fost la egalitate, iar cuplul Daniel și Valentina a câștigat suma de 600 de lei, dovedind că este cuplul care se cunoaște cel mai bine. Pentru Halloween concurenții trebuie să se transforme. Aceștia s-au împărțit în trei oștiri și vor duce lupte crâncene pentru comoară. Cele trei grupe sunt: Licuricii Războinici care sunt conduși de Elena și vor trebui să păzeasca felinarul fermecat, Miresele Întunecate, conduse de către Cristian, care vor păzi oglinda fermecată, iar cea de-a treia oștire, Vampirii Pătimași, conduși de către Nicolae, care vor păzi sceptrul fermecat. Echipa care va câștiga concursul va avea parte de o petrecere de pomina în Centrul Vechi. În a doua zi de joc, oastea Licuricilor Războinici a fost înfrântă. Miresele Întunecate au capturat totemul Licuricilor Războinici. În a treia zi de joc, războiul comorii s-a încheiat. Echipa Mireselor Întunecate au câștigat comoara. Dintre cei opt dovlecei, fetele au trebuit să acorde puncte de la unu la trei pentru cei mai înfricoșători dovlecei realizați de băieți. Cu 22 de puncte primite din partea fetelor, Cătălin a realizat cel mai inspaimantator dovleac. Cătălin, câștigătorul probei, a trebuit să aleagă încă trei băieți care să-l însoțească la katering. Acesta i-a ales pe Nicolae, Marian și Cristian.

Pe data de 22 ianuarie 2015, Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii a trebuit să fie înlocuită de către Andreea Mantea din cauza unei sarcini duse cu bine pînă la capăt, urmând a se întoarce în luna mai.

În luna februarie, 15 candidați au dorit să intre în competiție inclusiv Gabi, fost concurent din sezonul anterior. Din aceștia doar 10 au reușit să devină concurenți cu drepturi depline, aceștia fiind: Ana, Adriana, Andrada, Lăurica, Petru, Andrei, Radu, Alexandra, Lavinia și Cristi. De asemenea, și Gabi a reușit să intre în competiție pentru o săptămână, în urma căreia acesta sare gardul competiție, fiind descalificat. Pe data de 22 martie 2015, Cristian, mirele săptămânii de peste 6 luni a decis să sară gardul competiției. De asemenea, Radu a făcut același lucru la numai 2 zile de acest eveniment. Aceștia au reușit să reintre în casă, însă publicul trebuie să alegă pentru o săptămână dacă ei sa redevină concurenți cu drepturi depline. De asemenea, aceștia nu vor câștiga numai jumătate din premiu, dacă nu se vor căsători, caz în care li se va lua dreptul la 100.00 de lei din Marele Premiu, împărțindu-se la ceilalți finaliști. În pauza de publicitate din data de 1 aprilie 2015, Petru a sărit și el gardul competiție, la fel ca și Cristian și Radu. Urmează a se lua o decizie cu privința lui în zilele următoare.

Controverse[modificare | modificare sursă]

Sărirea gardului[modificare | modificare sursă]

În luna noiembrie, Raluca a sărit gardul în urma vizitei iubitului ei, Flavius. Aceasta a revenit însă la câteva secunde înapoi î Casă. În luna februarie, Gabi, fost concurent în sezonul precedent, a sărit gardul după o săptămână cat timp a fost primit în Casă. Pe data de 22 martei 2015, Cristian a decis să facă acest gest în urma unui conflict cu iubita lui, Elly. De asemenea, Radu a făcut și el același gest după doar 2 zile, în timpul emisiunii de după-amiază. Aceste două evenimente au fost discutate de către telespectatorii acestei emisiuni. În urma scrisorii trimise de Comisia de decizie pentru Cristian și Radu, aceștia au putut intra în casă, însă publicul va decide cine va redeveni concurent cu drepturi depline. Această decizie a fost mult comentată de către telespectatori în mod negativ, criticând-o. Comisia de decizie a decis pentru aceștia doi să fie votați atât de public, cât și de concurenți dacă aceștia să revină sau nu în casă, fiind sancționati, neavând posibilitate de a lua o parte din Marele Premiu. În urma voturilor, ei au reintrat în casă. Acest gest a fost repetat mai târziu de către Petru, pe data de 1 aprilie 2015, iar doua zile mai târziu de către Ana. În urma votului, Petru a reintrat în Casă, însă Ana a fost eliminată. Tot în luna aprilie, Roxana a făcut și ea acest gest, însă a revenit în casă la scurt timp. Pe data de 7 mai, Petru a repetat acest gest, acesta fiind descalificat din competiție. Cel mai recent caz este a lui Nicolae care a făcut acest gest pe data de 23 iunie, singurul băiat cu mamă în competiție în momentul respectiv, urmând a primi o decizie finala. Astfel, s-a creat un eveniment fără precedent în istoria întregului show: acest gest a fost repetat în același sezon de 9 ori de către 8 concurenți. De asemenea, în premieră, un concurent sare gardul competiției de două ori.

Corectitudinea voturilor[modificare | modificare sursă]

Telespectatorii emisiunii s-au arătat contrariați de modul în care au fost prezentate voturile de-a lungul sezonului și de transparența acestora. Rezultatul voturilor a fost prezentat întreg sezonul fără a se prezenta procentele obținute în urma votului, o premieră pentru emisiune. De asemenea, în ultimele 2 luni din sezon, s-au prezentat doar concurenții protejați de public într-o ordine aleatorie, nespecificând locul ocupat de fiecare. Și aceasta a produs la rândul ei multe critici de la telespectatori.

Corectitudinea voturilor a fost pusă la îndoială și în cazul voturilor din cadrul cursei pentru eliminare. Astfel fanii emisiuni au acuzat că rezultatul voturilor a fost prezentat în favoarea producției și nu a acestora. De asemenea, tot fanii au mai acuzat ca eliminările din ultima lună a sezonului au fost rezultatul modificării voturilor, astfel ieșind concurenți apreciați de aceștia.

De asemenea, mulți telespectatori au fost nemulțumiți de modul de votare de pe site, acuzând problema votării multiple de pe site, care în mod normal ar trebui să permită doar un vot pe zi, și care ar fi putut afecta rezultatul final.

Tabelul nominalizărilor[modificare | modificare sursă]

# Săptămâna 2 Săptămâna 3 Săptămâna 4 Săptămâna 5 Săptămâna 6 Săptămâna 7 Săptămâna 8 Săptămâna 9 Săptămâna 10 Săptămâna 11 Săptămâna 12 Săptămâna 13 Săptămâna 14 Săptămâna 15 Săptămâna 16 Săptămâna 17 Săptămâna 18 Săptămâna 19 Săptămâna 20 Săptămâna 21 Săptămâna 22 Săptămâna 23 Săptămâna 24 Săptămâna 25 Săptămâna 26 Săptămâna 27 Săptămâna 28 Săptămâna 29 Săptămâna 30 Săptămâna 31 Săptămâna 32 Săptămâna 33 Săptămâna 34 Săptămâna 35 Săptămâna 36 Săptămâna 37 Săptămâna 38 Săptămâna 39 Săptămâna 40 Săptămâna 41 Săptămâna 42 Săptămâna 43 Săptămâna 44 Săptămâna 45 Săptămâna 46 Săptămâna 47 Săptămâna 48 Săptămâna 49 Săptămâna 50 Săptămâna 51 Totalul
voturilor
acumulate
Prima parte a emisiunii A doua parte a emisiunii Prima parte a emisiunii A doua parte a emisiunii Prima parte a emisiunii A doua parte a emisiunii Prima parte a emisiunii A doua parte a emisiunii Prima parte a emisiunii A doua parte a emisiunii Prima parte a emisiunii A doua parte a emisiunii Prima parte a emisiunii A doua parte a emisiunii
Mireasa
Săptămânii
Raluca Elena Elly Elly Elly Elly Elly Elly Elly Cristiana Elly Elly Elly Elly Elly Elly Elly (nu au existat) Elly (nu au existat) (nu au existat) Elly (nu au existat) Elly Cristiana (nu a existat) (nu a existat) (nu a existat) ??? ??? ??? (nu a existat) ??? (nu a existat) ??? (nu a existat) ??? (nu a existat) (nu a existat) (nu a existat)
Nominalizările
Miresei Săptămânii
(nu au existat) Ionela Raluca Mădălina (nu au existat) Daniel Cătălin
&
d-na. Ecaterina
(nu au existat) Daniel (nu au existat) Lucian
&
d-na. Nagie
(nu au existat) Lucian
&
d-na. Nagie
(nu au existat) Nicolae
&
d-na. Maria
(nu au existat) Cătălin
&
d-na. Ecaterina
(nu au existat) Marian (nu au existat) Petru (nu au existat) Petru (nu au existat) Ana (nu au existat) (nu au existat) (nu au existat) Lavinia (nu au existat) Nominalizări
secrete
Nominalizări
secrete
Nominalizări
secrete
Nominalizări
secrete
Cătălina Andrada Cristi (nu au existat) (nu au existat) (nu au existat) ??? ??? ??? ??? Cristi (nu a existat) Andrada (nu au existat) Carmen (nu au existat)
Mama
Săptămânii
d-na. Nagie d-na. Nagie d-na. Nagie d-na. Nagie d-na. Nagie d-na. Nagie d-na. Nagie d-na. Nagie d-na. Nagie d-na. Nagie (nu a existat) d-na. Nagie (nu a existat)
Nominalizările
Mamei Săptămânii
(nu au existat) Flavius
&
d-na. Gheorghița
Flavius
&
d-na. Gheorghița
Nicolae
&
d-na. Maria
(nu au existat) Raluca (nu au existat) Valentina (nu au existat) Elena (nu au existat) Nominalizări
secrete
Nominalizări
secrete
Nominalizări
secrete
(nu au existat)
Mirele
Săptămânii
Lucian Lucian Cristian Cristian Cristian Cristian Cristian Cristian Cristian Marian Cristian Cristian Cristian Cristian Cristian Cristian Cristian (nu a existat) Cristian (nu a existat) (nu a existat) Cristian (nu a existat) Cristian (nu a existat) (nu a existat) (nu a existat) ??? ??? ??? (nu a existat) ??? (nu a existat) ??? (nu a existat) ??? (nu a existat) (nu a existat) (nu a existat)
Nominalizările
Mirelui Săptămânii
(nu au existat) Dănuț Daniel Marian (nu au existat) Raluca Mădălina (nu au existat) Valentina (nu au existat) Raluca (nu au existat) Elena (nu au existat) Elena (nu au existat) Cătălin
&
d-na. Ecaterina
(nu au existat) Simona (nu au existat) Adriana (nu au existat) Ana (nu au existat) Andrei (nu au existat) (nu au existat) (nu au existat) Nicolae
&
d-na. Maria
(nu au existat) Nominalizări
secrete
Nominalizări
secrete
Nominalizări
secrete
Nominalizări
secrete
Nicolae
&
d-na. Maria
Andrada Andrada (nu au existat) (nu au existat) (nu au existat) ??? ??? ??? ??? Cristi (nu au existat) Andrada (nu au existat) Carmen (nu au existat)
Cristian Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Mirele
Săptămânii
Dănuț Daniel Marian Mirele
Săptămânii
Raluca Mădălina Mirele
Săptămânii
Valentina Nu a
nominalizat
Raluca Mirele
Săptămânii
Elena Mirele
Săptămânii
Mirele
Săptămânii
Mirele
Săptămânii
Elena Nu a
nominalizat
Mădălina Mirele
Săptămânii
Simona Mirele
Săptămânii
Adriana Mirele
Săptămânii
Ana Mirele
Săptămânii
Andrei Mirele
Săptămânii
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Nicolae
&
d-na. Maria
Andrada Andrada Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cristi Nu a
nominalizat
Andrada Nu a
nominalizat
Andrada Nu a
nominalizat
Ionela
&
Teodor
Nu a
nominalizat
10
Cristiana Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Mădălina Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Mireasa
Săptămânii
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Cătălin
&
d-na. Ecaterina
Nu a
nominalizat
Cristian Nu a
nominalizat
Petru Nu a
nominalizat
Petru Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Lavinia Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Cătălina Andrada Cristi Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cristi Nu a
nominalizat
Andrada Nu a
nominalizat
Carmen Nu a
nominalizat
Ionela
&
Teodor
Nu a
nominalizat
Dănuț Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Marian Marian Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Roxana Nu a
nominalizat
Raluca Nu a
nominalizat
Elena Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Elena Nu a
nominalizat
Mădălina Nu a
nominalizat
Roxana Nu a
nominalizat
Adriana Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Nicolae Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Nicolae
&
d-na. Maria
Cătălina Cristi Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Simona Nu a
nominalizat
Andrada Nu a
nominalizat
Simona Nu a
nominalizat
Ionela
&
Teodor
Pus
automat
spre eliminare
7
Elly Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Mireasa
Săptămânii
Ionela Raluca Mădălina Mireasa
Săptămânii
Daniel Cătălin
&
d-na. Ecaterina
Mireasa
Săptămânii
Daniel Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Mireasa
Săptămânii
Lucian
&
d-na. Nagie
Mireasa
Săptămânii
Mireasa
Săptămânii
Mireasa
Săptămânii
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Cătălin
&
d-na. Ecaterina
Mireasa
Săptămânii
Marian Mireasa
Săptămânii
Petru Mireasa
Săptămânii
Petru Mireasa
Săptămânii
Ana Mireasa
Săptămânii
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Lavinia Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Cătălina Andrada Andrada Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cristi Nu a
nominalizat
Andrada Nu a
nominalizat
Carmen Nu a
nominalizat
Ionela
&
Teodor
Nu a
nominalizat
2
Ionela Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Mădălina Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Cătălin
&
d-na. Ecaterina
Nu a
nominalizat
Cristian Nu a
nominalizat
Petru Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Lavinia Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Cătălina Cristian Radu Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cătălina Salvată Andrada Nu a
nominalizat
Andrada Nu a
nominalizat
Carmen Nu a
nominalizat
Cristiana
&
Marian
Nu a
nominalizat
18
Marian Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Cristian Dănuț Nominalizat Salvat Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Raluca Mirele
Săptămânii
Raluca Nu a
nominalizat
Elena Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Elena Nu a
nominalizat
Mădălina Nu a
nominalizat
Roxana Nu a
nominalizat
Adriana Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Nicolae
&
d-na. Maria
Andrada Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cristi Nu a
nominalizat
Andrada Nu a
nominalizat
Carmen Nu a
nominalizat
Ionela
&
Teodor
Nu a
nominalizat
5
Simona Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Ionela Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Cătălin
&
d-na. Ecaterina
Nu a
nominalizat
Cristian Nu a
nominalizat
Petru Nu a
nominalizat
Petru Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Lavinia Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Cătălina Andrada Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Andrada Nu a
nominalizat
Andrada Salvat Dănuț Salvat Ionela
&
Teodor
Pus
automat
spre eliminare
13
Teodor
&
d-na. Anișoara[2]
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Flavius
&
d-na. Gheorghița
Flavius
&
d-na. Gheorghița
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Roxana Nu a
nominalizat
Roxana Nu a
nominalizat
Roxana Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Elena Nu a
nominalizat
Mădălina Nu a
nominalizat
Simona Salvat Adriana Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Andrada Radu Radu Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Andrada Nu a
nominalizat
Andrada Nu a
nominalizat
Carmen Nu a
nominalizat
Cristian
&
Elly
Nu a
nominalizat
12
Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Mădălina Nu a
nominalizat
Simona Salvat A renunțat
(Ziua 162)
Carmen Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Mădălina Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Cătălin
&
d-na. Ecaterina
Nu a
nominalizat
Cristian Nu a
nominalizat
Petru Nu a
nominalizat
Petru Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Alexandra Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Cătălina Nicolae
&
d-na. Maria
Cristian Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cătălina Nu a
nominalizat
Cristian Nu a
nominalizat
Andrada Nu a
nominalizat
Ionela Eliminat
(Ziua 323)
6
Andrada Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Andrei Nu a
nominalizat
Petru Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Lavinia Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Simona Simona Dănuț Nu a
nominalizat
Cristi Nu a
nominalizat
Ionela Nu a
nominalizat
Ionela Salvat Simona Eliminat
(Ziua 316)
25
Cristi Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Cătălina Cătălina Teodor Nu a
nominalizat
Teodor Nu a
nominalizat
Ionela Nu a
nominalizat
Ionela Eliminat
(Ziua 309)
10
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Flavius
&
d-na. Gheorghița
Flavius
&
d-na. Gheorghița
Nominalizat Salvat Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Raluca Nu a
nominalizat
Raluca Nu a
nominalizat
Roxana Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Simona Salvat Mădălina Nu a
nominalizat
Ionela Salvat Adriana Nu a
nominalizat
Simona Salvat Andrei Salvat Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Dănuț Salvat Nominalizări
secrete
Simona Radu Cristi Nu a
nominalizat
Teodor Nu a
nominalizat
Ionela A renunțat
(Ziua 307)
24
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nominalizat Salvat Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Salvat Mădălina Nu a
nominalizat
Ionela Salvat Adriana Nu a
nominalizat
Simona Salvat Andrei Salvat Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Dănuț Salvat Nominalizări
secrete
Simona Radu Cristi Nu a
nominalizat
Teodor Nu a
nominalizat
Ionela A renunțat
(Ziua 307)
Cătălina Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Elly Cristi Radu Nu a
nominalizat
Simona Salvat Ionela Eliminat
(Ziua 302)
43
Radu Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Adriana Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Andrei Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Petru Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Elly Andrada Dănuț Salvat Nu a
nominalizat
Descalificat
(Ziua 281)
5
Lăurica Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Petru Nu a
nominalizat
Petru Nu a
nominalizat
Simona Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Lavinia Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Eliminat
(Ziua 253)
8
Roxana Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Ionela Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Cătălin
&
d-na. Ecaterina
Nu a
nominalizat
Marian Salvat Petru Nu a
nominalizat
Petru Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Lavinia Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Eliminat
(Ziua 239)
17
Petru Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Adriana Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Cristi Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Andrei Nu a
nominalizat
Nominalizări
secrete
Descalificat
(Ziua 239)
16
Alexandra Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Lavinia Nu a
nominalizat
Eliminat
(Ziua 232)[N 1]
14
Andrei Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Andrada Salvat Ana Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
A renunțat
(Ziua 226)
4
Lavinia Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Ana Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Alexandra Eliminat
(Ziua 225)
7
Ana Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Cristian Nu a
nominalizat
Petru Salvat Simona Salvat Nu a
nominalizat
Eliminat
(Ziua 211)
15
Adriana Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Petru Eliminat
(Ziua 162)
7
Liviu[group= 1] Nu a fost
în Casă
Nu a
nominalizat
Eliminat
(Ziua 155)
0
Cătălin
&
d-na. Ecaterina
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Flavius
&
d-na. Gheorghița
Flavius
&
d-na. Gheorghița
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Raluca Nominalizat Salvat Raluca Nu a
nominalizat
Raluca Nu a
nominalizat
Elena Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Elena Nu a
nominalizat
Mădălina Eliminat
(Ziua 141)
7
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nominalizat Salvat Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Mădălina Eliminat
(Ziua 141)
Mădălina Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Elena Raluca Nominalizat Salvat Daniel Nominalizat Salvat Daniel Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Marian Nu a
nominalizat
Cătălin
&
d-na. Ecaterina
Eliminat
(Ziua 141)
13
Elena Nu a
nominalizat
Mireasa
Săptămânii
Nu a
nominalizat
Mădălina Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Cătălin
&
d-na. Ecaerina
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Dănuț Eliminat
(Ziua 127)
10
Lucian
&
d-na. Nagie
Mirele
Săptămânii
Mirele
Săptămânii
Nu a
nominalizat
Flavius
&
d-na. Gheorghița
Flavius
&
d-na. Gheorghița
Nicolae
&
d-na. Maria
Nu a
nominalizat
Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Valentina Nu a
nominalizat
Elena Nu a
nominalizat
Roxana Eliminat
(Ziua )
16
Mama
Săptămânii
Mama
Săptămânii
Mama
Săptămânii
Mama
Săptămânii
Mama
Săptămânii
Mama
Săptămânii
Mama
Săptămânii
Mama
Săptămânii
Eliminat
(Ziua )
Raluca Mireasa
Săptămânii
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Mădălina Mădălina Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Lucian
&
d-na. Nagie
Eliminat
(Ziua 87)
21
Daniel Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Dănuț Cristian Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Valentina Eliminat
(Ziua 71)
20
Valentina Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Mădălina Raluca Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Daniel Eliminat
(Ziua 71)
3
Flavius
&
d-na. Gheorghița
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Ștefan
&
d-na. Viorica
Lucian
&
d-na. Nagie
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
A renunțat
(Ziua 49)
9
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
A renunțat
(Ziua 49)
Ștefan
&
d-na. Viorica
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Flavius
&
d-na. Gheorghița
Eliminat
(Ziua 29)
1
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Eliminat
(Ziua 29)
Andreea Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Descalificat
(Ziua 26)
N/A
Alexandru Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
A renunțat
(Ziua 24)
N/A
Mihail Nu a
nominalizat
Nu a
nominalizat
A renunțat
(Ziua 18)
N/A
Notă [N 2] [N 3] [3] [N 4]
Renunțat (nimeni) Mihail Alexandru bunica Maria (nimeni) Flavius
&
d-na. Gheorghița
(nimeni) Anișoara (nimeni) Andrei (nimeni) Nicolae
&
d-na. Maria
Descalificat (nimeni) Andreea (nimeni) Petru (nimeni) Radu (nimeni)
Eliminat (nimeni) Ștefan
&
d-na. Viorica

(3,8%) să plece
(nimeni) Eliminarea nu
a avut loc
(nimeni) Eliminarea nu
a avut loc
Valentina
(??%)
să plece
Daniel
(??%)
să plece
(nimeni) Raluca
(94,9%)
să plece
(nimeni) Lucian
&
d-na. Nagie

(66,7%)
să plece
(nimeni) Elena
(82,5%)
să plece
(nimeni) Cătălin
&
d-na. Ecaterina

(83,4%)
să plece
Mădălina
() să plece
(nimeni) Liviu
(nu a putut fi concurent)
(nimeni) Adriana
(84,7%)
să plece
(nimeni) Eliminarea nu
a avut loc
(nimeni) Eliminarea nu
a avut loc
(nimeni) Ana
(75,5%)
să plece
(nimeni) Lavinia
(85,5%)
să plece
Alexandra Roxana Eliminarea nu
a avut loc
Lăurica (nimeni) Eliminarea nu
a avut loc
(nimeni) Cătălina (nimeni) Cristi (nimeni) Andrada (nimeni) Carmen (nimeni) (nimeni)

Notă[modificare | modificare sursă]

  1. ^ În săptămâna 34 au avut loc nominalizări secrete, citindu-se doar numele concurentilor nominalizați, fără să se adunțe cina a făcut nominalizarea.
  2. ^ În Săptămâna a șasea, bunica Maria a fost înlocuită de d-na. Anișoara.
  3. ^ Liviu nu a putut deveni concurent cu drepturi depline și a fost eliminat de către comisia de decizie .
  4. ^ Eroare la citare: Etichetă <ref> invalidă; niciun text nu a fost furnizat pentru referințele numite 1959result

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Spynews.ro - Stiri mondene de ultima ora, SPYNEWS.RO 
  2. ^ În Săptămâna a șasea, bunica Maria a fost înlocuită de d-na. Anișoara.
  3. ^ În săptămânile 34, 35 și 36 au avut loc nominalizări secrete, citindu-se doar numele concurentilor nominalizați, fără să se adunțe cine a făcut nominalizarea.

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Vezi și[modificare | modificare sursă]


Eroare la citare: Există etichete <ref> pentru un grup numit „group=”, dar nu și o etichetă <references group="group="/>