Discuție Utilizator:SorinDanut

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Flag of the United Kingdom.svg English version of this message

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie SorinDanut) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 28 iunie 2010 09:17 (EEST)

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș[modificare sursă]

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sînteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată!  —Andreidiscuție 29 iunie 2010 16:05 (EEST)

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș de la Wikipedia. Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării. Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim.  —Andreidiscuție 30 iunie 2010 15:34 (EEST)

Andrei, s-a rezolvat problema? Și de ce este atât de NE-notabil articolul cu o instituție de profil (cultural) din Județul Argeș? În fiecare județ există astfel de centre (http://www.centrul-cultura-traditionala.ro/) care pot fi promovate și pe wikipedia. Am folsit GNU, free licență. Sper că este OK. ca să pot continua să mai adaug date NOI.

În plus acest articol a pornit de la Corul Madrigal ---> care au fost la un Festival de Muzică Corală "D.G. Kiriac" facut de cineva, care aparține de o instituție...

În plus sunt nou pe wiki și nu vreau să mă pierd în pagini de discuții... SorinDanut (discuție) 30 iunie 2010 16:08 (EEST)SorinDanut

Pe Wikipedia nimic nu poate fi promovat. Se poate scrie doar despre ceea ce au scris alții deja (ceva ce este deja remarcat în domeniul său), și în cantitate suficientă pentru a avea un articol individual. —Andreidiscuție 30 iunie 2010 16:13 (EEST)
Pe Wikipedia nimic nu poate fi promovat. Adică? Pot continua, sau tot o să.mi pui eticheta de Ne-notabil...

Cartonas rosu[modificare sursă]

Buna ziua! Se pare ca dvs continuati sa stergeti etichetele de avertizare , fara a rezolva problemele enuntate acolo. Daca veti continua sa jucati impotriva regulamentului riscati sa fiti blocat de la editarea wikipediei. Chiar va doriti asta? Compactforever Discuție 1 iulie 2010 18:09 (EEST)

Se pare ca nu sunteti familiar cu evenimentele din județul Argeș, precum eu nu le cunosc pe cele din județul dvs. Am adăugat la Linkuri externe [1], probabil care va da carater notabil acestui topic. Deși un simplu google va ducea acolo... SorinDanut (discuție) 2 iulie 2010 09:22 (EEST)SorinDanut

E constructiv faptul ca ati adaugat o sursa care sa demonstreze notabilitatea subiectului. Totusi sa lasam bascalia la o parte. Compactforever Discuție 2 iulie 2010 10:47 (EEST)
Mulțumesc și scuze. Sunt "iritat" de faptul că tot adaug informații și tot mi se șterg, sau se pun etichete de Ne-notabil. E destul de frustant, mai ales ca vreau sa aduc informația la zi și tot sunt "bolcat". Curios lucru, ținând cont de faptul că wiki este plin de informații ne-verificate și neplauzibile. O zi bună.SorinDanut (discuție) 2 iulie 2010 11:25 (EEST)SorinDanut

Emilia Comișel[modificare sursă]

Am șters modificarea Dvs. de la articolul respectiv pentru că era nestandard. Nu folosim caractere aldine (bold) în articole decât în chapeau, unde subliniem pentru o singură dată denumirea subiectului și, eventual, denumirile sinonime. Iar dacă vă gândiți la alternativa de a sublinia prin cursive (italic), acestea sunt rezervate titlurilor de lucrări ample, căci titlurile de lucrări mai mici (articole, cântece, proze scurte etc.) sunt trecute între ghilimele („ ” și nu " "). În plus, Wikipedia nu trebuie să facă niciun demers pentru a demonstra valoarea subiectelor tratate. Vă recomand să citiți Wikipedia:Manual de stil și echivalentul lui englezesc, Wikipedia:Punct de vedere neutru și Wikipedia:Formulări evazive. O zi bună! – impy4ever (discuție) 6 iulie 2010 17:35 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, SorinDanut. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Conținut neenciclopedic[modificare sursă]

Bun venit la Wikipedia! Am avea mare nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a adăuga conținut nou, dar din păcate adăugările dumneavoastră recente de la pagina Editura "Alean" a C.J.C.P.C.T. Argeș nu sunt considerate suficient de notabile sau nu au suficient caracter enciclopedic. Vă invităm să aruncați o privire la pagina de bun venit dacă vreți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim încă o dată! Urzică (discuție) 6 august 2010 09:39 (EEST)

Marin tarangul[modificare sursă]

Vedeți Ajutor:Redenumirea unei pagini. —Andreidiscuție 4 octombrie 2010 13:59 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Andrei Rublev Poster.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Andrei Rublev Poster.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuție 17 noiembrie 2010 13:00 (EET)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Information.svg Testul dumneavoastră de la pagina Cântec de stea a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. Victor Blacus (discuție) 18 noiembrie 2010 15:51 (EET)

Spam[modificare sursă]

Vă rugăm să nu adăugați în paginile Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, sau mesaje publicitare, așa cum ați procedat la pagina Alexandru Tomescu. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecție de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conținut enciclopedic, nu cu mai multe legături de internet. De asemenea, numeroase pagini de internet nu îndeplinesc condițiile pentru a fi incluse în articole. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. Vă mulțumim! -- Victor Blacus (discuție) 19 noiembrie 2010 11:14 (EET)

Lumea văzută de Ion B.[modificare sursă]

Salut, am corectat doar formatul În Construcție, mai departe nu intervin --terraflorinsms 24 noiembrie 2010 10:05 (EET)

Carte[modificare sursă]

Buna ziua d-l Sorin! Am văzut ca a-ți scris despre mai mulți interpreți de folclor precum Ion Matache, Măriuca Matache, Pavel Tornea etc. folosind informații din cartea Dicționar Interpreți îndrăgiți ai muzicii populare românești, Ed. Tip-Naste, Pitești de Constantin Staicu. Puteți să scanați paginile acestei cărți și să-mi trimiteți și mie? caci sunt foarte interesant de conținutul ei. Aș cumpăra-o, dar nu e de găsit pe nici unde... Cartea am văzut că este în două ediții, I - 1996 și II - 2007. Dacă veți putea face ceea ce v-am rugat, atunci alegeți dvs. dintre edții, care este mai bine alcătuită. Va mulțumesc. Aștept un răspuns. Să aveți o zi bună! (Mecanicul (discuție) 29 iulie 2013 11:36 (EEST))

Probleme legate de permisiunile fișierului Autobiografia+lui+Nicolae+Ceausescu+afis.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Autobiografia+lui+Nicolae+Ceausescu+afis.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 2 noiembrie 2013 01:19 (EET)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Marin tarangul2.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Marin tarangul2.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 27 aprilie 2017 17:08 (EEST)