Discuție Utilizator:Marius Bobleagă

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Discuție Utilizator:Mecanicul)
Jump to navigation Jump to search


Fișier:Zavaidoc (8).jpg[modificare sursă]

Bună ziua. La acest fișier utilizarea licenței {{PD-RO-photo}} nu este chiar potrivită, deoarece aceasta acoperă doar fotografiile publicate înainte de anii '90, nu și realizate atunci. Vă sugerez să schimbați licența în {{utilizarecinstită}} sau să adăugați dovada că fotografia a fost publicată înainte de '90. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  luni, 4 ianuarie 2016 14:51 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Alexandru Busuioc.jpg[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Alexandru Busuioc.jpg creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Alexandru Busuioc.jpg până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.  —Andreidiscuţie 6 ianuarie 2016 16:52 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Marius Bobleagă. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Petre Popescu-Peppo.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 3 mai 2016 20:29 (EEST)

Folclorul muzical[modificare sursă]

Nu-i cam deșuchiat numele? N-ar fi mai bine Muzica populară din Gorj sau Muzica populară gorjeană? Titlul este Folclorul muzical din Gorj si prima propozitie spune Muzica țărănească din Gorj. Sunt de parere ca-i ceva in neregula. Daca Impy4ever a creat articolul asa, nu inseamna ca asa este. Parol! Asybaris aport 29 august 2016 11:12 (EEST)

În primul rând articolul a fost creat de mine, iar titlul inițial fusese ”Muzica țărănească din Gorj”. Dacă deranjează atât de tare ”Folclorul muzical...” (care, de altfel, e cel mai potrivit) atunci redenumiți-l îndărăt în ”Muzica țărănească...”. În niciun caz nu ar fi mai bine ”Muzica populară...” pentru că nu-i același lucru. Muzica populară nu-i tot una cu folclorul muzical tradițional. Este o mare diferență între ele. Dacă voiam să vorbesc de muzica populară din Gorj, d-apoi mă apucam să vorbesc despre toate orchestrele de stat înființate de comuniști în județ, nu de tarafuri, bande și cete de lăutari care cântă tradițional. Dacă deranjează titlul, asta este. Eu sunt student la Etnologie și Folclor și, pe deasupra, mă și ocup cu folcloristica și cercetarea de teren. Credeți-mă că sunt mult mai în cunoștință de cauză când utilizez anumiți termeni.(Marius Bobleagă (discuție) 29 august 2016 11:27 (EEST))

E ok, nu ma contrez cu dv. Pe mine ma deranjeaza ca nespecialist, nu inseamna ca am dreptate, DAR prima fraza/propozitie a articolului trebuie sa aiba legatura cu titlul. Titlul dupa cate inteleg este unul al specialistilor si tine de categorisirile folclorului, in timp ce in deifinirea din prima fraza faceti referire la muzica taraneasca. Nu toata lumea face diferenta sau intelege sinonimiile dintre termeni. Folclorul muzical, ptr mine suna ca O cutie muzicala si ca nespecialist, duce in derizoriu semnificatia pe care o dau deontologii. Parerea mea... Asybaris aport 29 august 2016 11:48 (EEST)

”Muzica țărănească” și ”folclorul muzical (tradițional)” semnifică aproape același lucru. Deci prima frază/propoziție a articolului are o puternică legătură cu titlul. Eu am gândit articolul în așa fel încât să nu fie unul de specialitate și să fie înțeles de cât mai mulți, de aceea am apelat și la o bibliografie ”ușurică” pentru el. Într-adevăr, poate o fi greșeala mea că nu m-am gândit că omul ”nespecialist” sau doar ”amator” nu cunoaște că termenii sau mai bine zis construcțiile ”muzică țărănească” și ”folclor muzical” sunt în strânsă legătură. Foarte bine, vă fac pe plac și reformulez prima frază a articolului. (Marius Bobleagă (discuție) 29 august 2016 12:49 (EEST))

Nu trebuie sa-mi faceti mie pe plac. Nu sunt mafalda sa le stiu eu pe toate si nici nu ma intereseaza subiectul, a fost o intamplare ca am vazut articolul si mi-am spus parerea. Nu e buna parerea mea, nu tineti cont de ea. Asybaris aport 29 august 2016 12:59 (EEST)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina CS Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Silenzio (discuție) 29 octombrie 2016 08:15 (EEST)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina CSM Millenium Giarmata, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Silenzio (discuție) 29 octombrie 2016 08:19 (EEST)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina CS Tunari, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Silenzio (discuție) 29 octombrie 2016 08:29 (EEST)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina AFC Odorheiu Secuiesc, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și va fi ștearsă în curând (dacă nu a fost ștearsă deja).

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Silenzio (discuție) 29 octombrie 2016 08:37 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Building Vânju Mare[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Building Vânju Mare creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Building Vânju Mare până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 decembrie 2016 14:13 (EET)

Format:Utilizator Rapid[modificare sursă]

Modificarea dvs. făcea invizibil o parte din text (alb pe alb). Am anulat-o momentan, dar nu e nicio problemă dacă reveniți asupra schimbării mele și corectați culoarea cumva.--Strainu (دسستي‎)  5 martie 2017 23:19 (EET)

Da, am observat și eu. Vă mulțumesc că mi-ați adus la cunoștință! Sper că acum e totul în regulă. (Marius Bobleagă (discuție) 6 martie 2017 00:21 (EET))

Da, e OK acum.--Strainu (دسستي‎)  6 martie 2017 08:41 (EET)

Fișier neliber orfan Fișier:Logo of FC Anzhi Makhachkala.png[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Logo of FC Anzhi Makhachkala.png. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 4 aprilie 2017 18:32 (EEST)

{{subst:db-badfiletype-notice|Fișier:Leny Caler.jpg|nowelcome=|{{{key1}}}={{{value1}}}}} Haptokar (discuție) 6 august 2017 11:41 (EEST)

Lăutarii din Clejani[modificare sursă]

Această pagină este goală și îmi este neclar istoricul ei. Trebuie de șters? //  Gikü  vorbe  fapte  2 octombrie 2017 19:42 (EEST)

Da, consider că trebuie ștearsă. (Marius Bobleagă (discuție) 3 octombrie 2017 12:10 (EEST))

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Zavaidoc (8).jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Zavaidoc (8).jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  3 noiembrie 2017 15:37 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Faramita Lambru.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Faramita Lambru.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  3 noiembrie 2017 15:38 (EET)

Fișier neliber orfan Fișier:Carmen București.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Carmen București.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  24 martie 2018 00:24 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii CS Petrolul Teleajen Ploiești[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul CS Petrolul Teleajen Ploiești, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/CS Petrolul Teleajen Ploiești până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  13 august 2018 22:06 (EEST)

Fișier neliber orfan Fișier:KF Gjilani.gif[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:KF Gjilani.gif. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  14 august 2018 19:18 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii FC Universitatea II Craiova[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul FC Universitatea II Craiova, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/FC Universitatea II Craiova până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.  —Andreidiscuție 26 septembrie 2018 11:28 (EEST)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Petrolistul Boldești, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Silenzio (discuție) 31 decembrie 2018 04:51 (EET)

Alla Baianova[modificare sursă]

Bine ai venit! Numele meu este Andrei. Sunt implicat în studiul creativității și al biografiei cântăreței Alla Baianova. Am nevoie de ajutorul tău. Spune-mi, Te rog, ai ocazia să îmi oferi niște date din cataloagele dvs. de înregistrări? Într-adevăr așteaptă cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră. Apropo, v-am scris pe Facebook. Cu sinceritate.

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina FC Oțelul II Galați, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Silenzio (discuție) 22 februarie 2019 04:44 (EET)

?[modificare sursă]

De ce ați șters cele două pagini?--Strainu (دسستي‎)  1 iunie 2019 19:49 (EEST)

Cer, de asemenea, ștergerea tuturor acestor pagini: Lăutarii de pe Valea Motrului, Lăutarii de pe Valea Tismanei, Lăutarii de pe Valea Bistriței, Gorj, Lăutarii de pe Valea Sohodolului, :Lăutarii de pe Valea Rasovei, Lăutarii de pe Valea Jiului, Lăutarii de pe Valea Gilortului, Lăutarii de pe Valea Amaradiei și Folclorul muzical din Gorj. Înțeleg că wikipedia este o enciclopedie liberă, dar din 2016 încoace mai multe site-uri mi-au preluat informații din cadrul acestor articole (chiar articolele complete în unele rânduri). Cu acest lucru eu nu sunt de acord. O parte dintre informații sunt cercetări personale pe care, în calitate de etnolog, le-am publicat pentru a fi o sursă de informare a oamenilor, nu pentru a fi furate cu nonșalanță (nici măcar nu este specificată sursa). E vorba și de proprietatea mea intelectuală. Așadar, fără nicio altă justificare, cer înțelegere și aș avea rugămintea ca aceste pagini să fie șterse. Eu le-am scris, eu cer să fie șterse. Mulțumesc anticipat! Marius Bobleagă (discuție) 11 iunie 2019 17:48 (EEST)

Îmi cer scuze că am ratat răspunsul dvs. Preluarea informatiilor din Wikipedia fără menționarea sursei este într-adevăr o problemă. Soluția în acest caz nu este ștergerea articolelor (probabil ar trebui ștearsă întreaga enciclopedie în acest caz), ci tragerea la răspundere a celor care vă încalcă drepturile de autor. De cele mai multe ori un simplu email în care să cereți menționarea autorului este de ajuns. Puteți folosi modelul de la Utilizator:Strainu/©. Dacă nu merge, există soluții și mai agresive.--Strainu (دسستي‎)  3 iulie 2019 17:28 (EEST)

Fișier neliber orfan Fișier:Logo fc sacele.gif[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Logo fc sacele.gif. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  10 octombrie 2019 10:59 (EEST)

Fișier neliber orfan Fișier:FC Pristhina.gif[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:FC Pristhina.gif. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  10 octombrie 2019 11:00 (EEST)

Am înlocuit cu File:FC Prishtina.svg.png. Îmi cer scuze pentru mesajul automat, era cazul să fac așa din prima. //  Gikü  vorbe  fapte  5 noiembrie 2019 13:33 (EET)

Fișier neliber orfan Fișier:Fenestela Brașov.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Fenestela Brașov.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  10 octombrie 2019 11:02 (EEST)

Fișier neliber orfan Fișier:Rela Ciulei.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Rela Ciulei.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  31 octombrie 2019 14:51 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Fanica Visan.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Fanica Visan.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  4 noiembrie 2019 14:12 (EET)

Infocasete[modificare sursă]

Bună ziua, e preferabil să nu ștergeți spațiile dinaintea semnului „=”, alinierea ușurează editarea infocasetelor. Salutări, --Mihai (discuție) 19 iunie 2020 10:09 (EEST)