Discuție Utilizator:Roamata/Arhiva 2010

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
„Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds”
Este duminică, 27 septembrie, 00:35 ora României
Arhivă Arhivă 2006 Arhivă 2007 Arhivă 2008 Arhivă 2009 Arhivă 2010 Arhivă 2011
Cup-o-coffee-simple.svg


Vă rog lăsați mesajele la sfârșitul paginii - Creare mesaj nou

Nu lăsați mesaje aici, nu vor fi citite

Problemă cu sursa fișierului Biserica din Feleac.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Biserica din Feleac.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Mulțumesc.  —Andreidiscuție 13 ianuarie 2010 11:07 (EET)

Întâlnire, 27 martie 2010[modificare sursă]

Salut. În întâlnirea ce se prefigurează la finalul lui martie aș dori să finalizăm procedura de înființare a Asociației Wikimedia România. În acest sens m-aș bucura să-ți exprimi punctele de vedere cât privește subiectele discutate la Wikipedia:Întâlniri/București5. Toate bune. --Rebel 23 februarie 2010 04:26 (EET)


Ostereier 11.JPG
Paște fericit!

Fie ca această sărbătoare să vă aducă bucurie și căldură în suflet dumneavostră și familiei domniei voastre

Hristos a înviat!

Zoltán
Sărbători fericite![modificare sursă]

Fie ca Lumina blândă a Învierii Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos să vă aducă bucurie, pace sufletească, fericire, putere de muncă și multă sănătate dumneavoastră și tuturor celor dragi!

Hristos a înviat! --Luciengav (discuție) 3 aprilie 2010 20:32 (EEST)

Ajutor[modificare sursă]

Bună ziua ! Aș vrea să-ți atrag atenția asupra utilizatorului Mihai Andrei, care nu încetează să facă revert-uri fără justificări. [Vezi aici]. Mulțumesc !--Madalinfocsa (discuție) 7 mai 2010 17:30 (EEST)


Bloguri[modificare sursă]

Sunteți sigur că blogurile pe care le-ați introdus în articolele limba daneză și limba germană respectă criteriile de la WP:LE, mai cu seamă că unul dintre ele este un curs gratuit de învățare (ce este enciclopedic acolo?).Sebimesaj 21 mai 2010 13:00 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Roamata. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Unire articole[modificare sursă]

Există propuneri de unire a paginii Utilizator:Roamata/Unirea Transilvaniei cu România cu alte pagini. Având în vedere că pagina respectivă este legată de pagina Dvs. de utilizator, poate aveți o părere cu privire la această propunere. Nu aș dori să fac asemenea uniri de articole în cadrul acțiunii de curățenie fără a vă cunoaște punctul de vedere. Afil (discuție) 19 octombrie 2010 04:16 (EEST)

Este OK unirea paginilor, mulțumesc pentru mesaj. --F L O R I N mesaj 19 octombrie 2010 09:08 (EEST)

refugiatii din primul razboi mondial[modificare sursă]

Buna ziua ma numesc Graure Madalina si va rog din suflet sa ma ajutati. In perioada primului razboi mondial mai multi oameni din localitatea Boian pe atunci apartinea de Romania s-au refugiat in Qebek Canada , unde s-a si infintat localitatea Boian din Qebek. Printre refugiati se afla si familia CIOBANU, ramanand in Boian azi apartine de Cernauti - Ucraina doar Ciobanu Maria care era insarcinata pe atunci si Ciobanu Marian. Va rog sa ma ajutati sa-i gasesc ca i-am promis mamei mele co ajut sa-si gaseasca rudele. Multumesc. Imi puteti trimite raspuns pe adresa de e-mail m.graure@yahoo.com (MADALINA GRAURE (discuție) 9 decembrie 2010 15:57 (EET)).

Sărbători fericite![modificare sursă]

Doresc ca sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Isus Hristos să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranță, pace și iubire, iar anul 2011 să-l petreceți cu împliniri și sănătate, împreună cu toți cei dragi. La mulți ani! Luciengav (discuție) 20 decembrie 2010 19:53 (EET)

Mulțumesc frumos. Îți doresc asemenea. --Mihai Andrei (discuție) 24 decembrie 2010 18:24 (EET)
Si eu multumesc si-ti intorc urarile, Florin (uite asa am aflat si cum te cheama pe numele mic! ;) --Vlad|-> 24 decembrie 2010 18:49 (EET)

Sărbători fericite![modificare sursă]

Mulțumesc pentru urări și doresc să le întorc înzecit!--Miehs (discuție) 24 decembrie 2010 18:51 (EET)

Crăciun fericit și An Nou cu bucurii ![modificare sursă]

Mulțumesc pentru urări și adaug și eu, Un Crăciun fericit ! și Un An Nou 2011 mai bun și mai îmbelșugat ! Al dumitale, Wars (discuție) 24 decembrie 2010 19:23 (EET)


FLW Gammage Auditorium ASU PHX AZ 20186.JPG

Crăciun Fericit și îmbelșugat !

Un An Nou 2011 plin de bucurii și împliniri !

 • • Wars • ~~  • •
RoHoEn Painted Globe 1010147.JPG
Crăciun fericit![modificare sursă]

Mulțumesc pentru urări, asemenea și ție și fie ca Anul Nou să-ți aducă numai bucurii și împliniri!  Daniel  Mesaj  24 decembrie 2010 20:31 (EET)

MPF[modificare sursă]

Mulțumesc pentru felicitare și, la rândul meu, vă doresc un Crăciun fericit și fie ca Noul An să fie mai bun decât cel ce se încheie. --Turbojet 24 decembrie 2010 22:09 (EET)

Mulțumesc pentru urări. Aceleași gânduri și un Crăciun fericit din partea mea.Sebimesaj 25 decembrie 2010 00:23 (EET)

Mulțumesc pentru felicitări[modificare sursă]

Mulțumindu-vă pentru felicitări vă doresc și eu Sărbători fericite și un an nou bun, care să vă aducă sănătate și bucurie, cu împlinirea tuturor dorințelor. Cu multă prietenie Afil (discuție) 25 decembrie 2010 05:36 (EET)

Mulțumesc![modificare sursă]

La fel, vă doresc Sărbători fericite și la mulți ani!--Mycomp (discuție) 25 decembrie 2010 11:06 (EET)


Flamme Detail.JPG
Mulțumesc pentru urări. La rândul meu, îți doresc Sărbători Fericite și Anul Nou cu bine. – Blacus Minor (discuție)

Mulțumesc pentru felicitări[modificare sursă]

La mulți ani și sănătate pentru d-voastră și cei dragi! Alexander Tendler (discuție) 26 decembrie 2010 06:47 (EET)

Mulțumesc asemenea! Alecsdaniel (discuție) 26 decembrie 2010 15:47 (EET)

Sărbători fericite[modificare sursă]

Vă doresc și eu cu puțină întârziere Sărbători fericite și un an nou, care să vă aducă împlinirea tuturor dorințelor.--Saxonul (discuție) 30 decembrie 2010 07:27 (EET)