Discuție Utilizator:Oanagresoiu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Oanagresoiu) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 23 noiembrie 2018 14:12 (EET)

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Nawaf Salameh de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

  • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
  • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
    Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim! Am pierdut timp aducând titlurile secțiunilor la standardele Wikipediei, dar dvs. ați anulat contribuțiile mele și ați refăcut iarăși titlurile eronate (mă refer la abuzul de caractere aldine și la legăturile externe puse chiar în titlurile de secțiuni). Vedeți și Manualul de stil! Bătrânul (discuție) 26 noiembrie 2018 21:58 (EET)

Multumesc Oanagresoiu (discuție) 21 decembrie 2020 14:10 (EET)

■ Contribuții plătite[modificare sursă]

Information icon

Bună ziua, Oanagresoiu. Natura modificărilor dumneavoastră lasă impresia că aveți un interes financiar nedezvăluit în promovarea unui anume subiect, dar nu v-ați conformat obligativității dezvăluirii contribuțiilor plătite. Contribuțiile plătite sunt un tip de editare în conflict de interese care implică plata unei compensații din partea unei persoane, a unui grup, a unei companii ori a unei altfel de organizații pentru a utiliza Wikipedia în vederea promovării intereselor acestora. Contribuțiile plătite nedezvăluite contravin politicilor noastre de neutralitate, provin din și cultivă o înțelegere greșită a rolului Wikipediei, și este un tip de conflict de interese flagrant; Fundația Wikimedia îl consideră o practică „black hat” asemenea manipulărilor malițioase de tip SEO.

Noi descurajăm toți redactorii să modifice direct articolele despre persoane sau entități care îi plătesc, și îi încurajăm să propună modificări în pagina de discuție a articolului în chestiune, iar dacă nu există, să se abțină de la a-l crea.

Indiferent dacă acceptați aceste recomandări, dacă primiți sau vă așteptați să primiți compensații pentru modificările dumneavoastră, în sens larg, aveți obligația prin termenii de utilizare să vă dezvăluiți angajatorul, clientul sau afilierea. Această dezvăluire o puteți posta în propria pagină de utilizator de la Utilizator:Oanagresoiu. Dacă mă înșel – și nu primiți plată, direct sau indirect, pentru editările dumneavoastră – vă rog să afirmați acest lucru ca răspuns la acest mesaj. Altfel, vă rog să faceți această dezvăluire obligatorie. În orice caz, nu mai faceți modificări înainte de a răspunde la acest mesaj. //  Gikü  vorbe  fapte  17 decembrie 2020 16:40 (EET)

Buna ziua Giku, Nu primesc plată, direct sau indirect, pentru editările de aici. Doar actualizez informatiile legate de companie. Multumesc.

Oanagresoiu (discuție) 21 decembrie 2020 14:09 (EET)

Buna seara @Gikü: Te rog frumos sa ma crezi ca nu fac altceva decat sa contruiesc o pagina, cat de cat oficiala, (spun cat de cat, fara a avea un aspect comercial) cu date oficiale, materiale media si articole din partea Alexandrion Group. Toate acestea le fac pro bono, fara sa primesc vre-o suma de bani pentru efortul depus. Fac acest lucru pentru a actualiza pagina de Wikipedia creata cu ani in urma. Multumesc mult pentru recomandari.

■■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information orange.svg Vă rugăm să nu ștergeți formatele de întreținere de pe paginile Wikipedia, cum ați făcut la pagina Alexandrion Group, fără a rezolva problemele pe care acestea le semnalează și fără a da un motiv valid pentru ștergerea lor în sumarul modificării. Această ștergere nu pare a fi constructivă, iar etichetele au fost restaurate. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 21 decembrie 2020 14:35 (EET)

Multumesc.Oanagresoiu (discuție) 21 decembrie 2020 14:35 (EET)

■■■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să încetați. Ștergerea repetată a formatelor de întreținere de pe paginile Wikipedia, așa cum ați procedat la Alexandrion Group, fără a rezolva problemele pe care formatele le semnalează poate fi considerată vandalism. Efectuarea repetată a acestui gen de modificări poate rezulta în blocarea contului dumneavoastră de utilizator. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  21 decembrie 2020 23:42 (EET)

Vă semnalez că articolul continuă să fie scris ca o pagină a unei broșuri de investiții. Vă rog să nu ștergeți etichetele înainte de a rezolva acest aspect. //  Gikü  vorbe  fapte  22 decembrie 2020 16:20 (EET)

■■■■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este ultimul avertisment pe care îl veți primi pentru modificări distructive.
Data viitoare când veți elimina formate de întreținere din articolele Wikipedia, așa cum ați procedat la Alexandrion Group, fără a rezolva problemele pe care le semnalează, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. //  Gikü  vorbe  fapte  22 decembrie 2020 21:08 (EET)

@Gikü: Te salut Giku, Te rog frumos sa arunci un ochi asupra continutului, eu spun ca am modificat integral continutul astfel incat sa corespunda standardelor. Te rog sa scoti tu etichetele daca consideri ca sunt in regula. Multumesc frumos. Sarbatori fericite! Oanagresoiu (discuție) 23 decembrie 2020 18:02 (EET)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: ștergere prematură, fără consens, a etichetelor de întreținere – după multiple avertizări.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. //  Gikü  vorbe  fapte  28 decembrie 2020 11:59 (EET)

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „Blocare nefondata”


Motivul refuzului: „Blocarea a expirat — Pafsanias (discuție) 29 decembrie 2020 14:03 (EET)”

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

Buna ziua @Gikü:, Te rog sa incetezi acest proces sistematic de hartuire la adresa mea, ca utilizator al Wikipedia cat si la adresa paginii de Wikipedia Alexandrion Group. Vad in istoric faptul ca urmaresti activ pagina Alexandrion Group, care trebuia actualizata, lucru pe care incerc sa il fac. (Ex: Titlul corect este Alexandrion Group, nu Alexandrion Grup). Am actualizat continutul paginii cu date provenite din surse credibile si independente de companie (asa cum poti observa in note) iar tonul este neutru. In plus, am facut toate modificarile pe care mi le-ai sugerat pentru a respecta standardele de continut si format impuse de Wikipedia. Cu toate acestea, etichetele de avertizare sunt mentinute in continuare. Nici nu le stergi, nici nu imi permiti sa le sterg.

Companii mari, precum Vodafone, folosesc un ton mult mai apropiat de descrierile specifice brosurilor si fac trimiteri frecvente la cea mai apropiata sursa posibila- site-ul companiei Vodafone, nu la surse independente. Cu toate acestea, nu au astfel de etichete.

Te rog sa imi deblochezi contul, sa scoti etichetele si sa nu mai operezi nicio modificare pe text.

In caz contrat vei fi reclamat pentru vandalism asupra paginii si hartuire. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Oanagresoiu (discuție • contribuții).

Comentarii[modificare sursă]

Paragraful În 2003 Alexandrion Group a înființat Fundația Alexandrion prin .... , puteti sa-l scoateti complet pentru ca este penibil. Societatea este una de productie de alcool si implicit este una antisociala, nu puteti sa scoateti pe firmament ca fundatia sustine copiii, prichindeii, copiii strazii etc., este penibil.

Paragraful Începând din 2014 Fundația organizează anual gale în cadrul cărora premiază personalități ale culturii... in mod similar trebuie scos. Vad ca ipocrizia este la cote maxime in aceasta societate. Ce treaba are Brancoveanu cu lichiorurile, coniacele si spirtoasele societatii. textele cu Brancoveanu sunt absolut hilare, gen Fundația Alexandrion a plecat de la moștenirea culturală lăsată de domnitor pentru a oferi premii personalităților...

Apologia pe care ati facut-o la articolul lui Nawaf Salameh este jenanta, nu faceti decat sa-l puneti intr-o postura penibila pe patron.

Toate sursele asa zis independente de subiect pe care le folositi sunt de fapt platite pentru a face reclama grupului. Ce surse folositi dv aici sunt bune pentru siteul companiei, nu pentru o enciclopedie. Dv nu faceti diferenta dintre o analiza enciclopedica si o actiune de propaganda si reclama desueta pentru un public degenerat. Unde sunt analizele de bugeturi anuale, graficele de crestere sau scadere pe timp de criza ale companiei? Unde sunt analizele comparative cu alti jucatori de piata? Raspunsul la astfel de intrebari care dau un rezultat enciclopedic este dat de o analiza independenta a unui cercetator in domeniu, a unui analist, care nu este platit de fundatie sau de patron ca sa faca asa ceva. Dv confundati o actiune de PIAR cu una de informare publica corecta. Bagati eticheta la loc in articol, pentru ca daca nu o faceti, o voi baga eu... va rog..... ...Asybarisaport 11 ianuarie 2021 17:31 (EET)