Discuție Utilizator:Ionutzmovie/Arhivă 2012

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Cuprins

Concurs[modificare sursă]

Am senzația că am văzut, la un moment dat, pe wikipedia, un concurs ceva de genul: Completați aici când wikipedia va avea 100 000 de articole. Cine nimerește câștigă. Dar nu mai găsesc nicio pagină. Unde aș putea-o găsi? --Alex17nico (discuție) 1 ianuarie 2012 23:22 (EET)

Wikipedia:Pariu 200000.— Ionutzmovie discută 1 ianuarie 2012 23:32 (EET)

Evaluare[modificare sursă]

Și așa n-am ce face, deci voi citi articolu propus la AC. --Martinas Angel (discuție) 2 ianuarie 2012 02:55 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Solt.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Bună seara. Pagina de Wikipedia a scriitorului George Cornilă reprezintă o contribuție la categoria Cultură / Literatură românească. George Cornilă este autorul a două romane, a zeci de nuvele, laureat a o serie de premii și prezent în Dicționarul scriitorilor vrânceni contemporani. Vă mulțumesc.

AC[modificare sursă]

Unde ar trebui să discut depsre articolul propus căci am găsit câteva greșeli "minore" în introducere ? --Alindiscuție 2 ianuarie 2012 12:31 (EET)

Primul lucru ar trebui să recitești introducerea și să vezi ce ai greșit: După ce în primele luni ale crizia avut locuri de muncă umilitoare, co-fondat în română se scrie fără cratimă conform DEX și numeroaselor articole din presă, iar în prima propoziție există o repetție care ar deranja un pic cititorul (producător și scenarist de desene animate ale cărui personaje de desene animate). --Alindiscuție 2 ianuarie 2012 12:47 (EET)
Am preluat și din ciotul vechi fără să verific. Mulțumesc și aștept și alte sugestii.— Ionutzmovie discută 2 ianuarie 2012 12:53 (EET)

== Nu este vorba despre asta. Am un mare respect pentru toți utilizatorii activi, cum ești tu, Solt, și alții cu care am mai colaborat. Eram doar supărat de faptul că, la englezi (sau americani), nu lucrează unul într-un domeniu, și gata, ci sunt mulți, de exemplu la proiectul chimie, au lcurat 100 ca să ajungă așa cum este. Și, la noi, bazele au fost puse de Goldephoenix2007 și acum eu mai fac ce pot. Doar că, în stilul acesta, nu pot duce proiectul Chimie. --Alex17nico (discuție) 2 ianuarie 2012 14:20 (EET) În plus, tot ce am găsit eu la capitolul compuși, acizi, etc erau niște cioturi toate, mai puțin acidul acetic, care, și acela a fost făcut de unul singur. În afar de benzen și alte trei elemente, la chimie nu mai avem nimic. Chimia e la pământ pe wp.ro. Și chestia e că, am încercat să creez câte mai multe articole, și să scriu cât de mult pot. Dar, văd că tot nu se mișcă nimic. Îmi pare rău pentru wp.ro.

PS:Ca sa nu fiu mincinos, a fost unul singur care mi-a acceptat oferta la proiect: Utilizator:Andreifecioara. Păcat că nu scrie cu diacritice, greșește întruna și nici nu răspunde pe pagina de discuții. Și e și inactiv.

Problema e și mentalitatea românului care preferă să primească totul mură-n gură și să nu dea nimic la schimb, iar alții ar vrea să contribuie dar nu au timp sau posibilități materiale. Eu doar atât îți mai spun: încearcă să-l contactezi prin e-mail sua să porți o discuție cu Goldenpheonix în care să-l întrebi dece s-a retras (eu cred că știu motivul) și dacă ar fi dispus să colaboreze cu tine (îi arăți ce ai făcut și ce ai în gând să faci). Altfel, nu există în prezent șanse să găsești un partener cu care să colaborezi activ. În schimb, dacă știi engleză bine, îți recomand să te muți la wikipedia engleză (nu este chiar completă precum crezi), acolo vei găsi colaboratori care să te îndrume, și pe viitor poate vei avea cu cine să colaborezi aici.— Ionutzmovie discută 2 ianuarie 2012 14:38 (EET)
Asa cam asa e. M-a cam luat valul. --Alindiscuție 2 ianuarie 2012 14:46 (EET)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Martinas Angel.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Salut din nou. Mi-am mai făcut puțin timp și am citit fragmentul Cariera în film și am descoperit și aici câteva greșeli. Pot să le modific eu sau trebuie să ți-le spun mai întâi ? --Alindiscuție 2 ianuarie 2012 21:58 (EET)
Să vedem. Deci, care a lansat brandul Harman-Ising (brand = marcă), Warner Bros.. (cu doua puncte), enunțul pe care l-a schimbat pe motiv că era prea departe de servici. A schimbat proprietatea pe un lot (e cam incomod; mai bine ziceai pe care l-a schimbat cu un lot ..., pe motiv că..., iar servici cred că e defapt serviciu nu?), câteva virgule înainte de dar, iar sau după În următorul an, În ciuda succesului desenului, cuplul de animatori e cam impropriu din moment ce DEXul spune cuplu=pereche de persoane de sex opus, forte de sens contrar, Cu toate acestea, seria a câștigat premiul Oscar pentru cel de-al 11-lea desen animat, The Yankee Doodle Mouse (1943) — o aventură de război. și a mai fost nominalizată la Premiile Oscar de 14 ori, din care a câștigat 7. și porpoziția Cu studioul începând să piardă din cauza veniturilor are nevoie de ceva ajustări. --Alindiscuție 2 ianuarie 2012 22:28 (EET)
Mulțumesc, am corectat, te rog să verifici :). Totuși am impresia că se pune virgulă înainte de iar, ori te refereai că am uitat să pun.— Ionutzmovie discută 2 ianuarie 2012 22:42 (EET)
Warner Bros e prescurtarea de la Warner Brothers (frații Warner), de aia sunt puse două puncte.— Ionutzmovie discută 2 ianuarie 2012 22:50 (EET)
Știam asta, dar am văzut că la "vecini" se pune doar un punct. --Alindiscuție 2 ianuarie 2012 23:04 (EET)

Tot eu[modificare sursă]

Bună ziua. Tot eu sunt. Am vrut să întreb: se poate traduce un articol de calitate de pe wp.en, dar în acest caz se pun referințele de acolo? (vreau să traduc Xenon-m-am apucat deja]) Mulțumesc anticipat! --Alex17nico (discuție) 2 ianuarie 2012 15:26 (EET)

Este normal că dacă la en:wp a primit statutul de AC, ar trebuie să-l primească și aici dacă traducerea e bună. Sunt AC-uri traduse în întregime de la en:wp. Am totuși un sfat: propune articolul după ce ai terminat de tradus și corectat.— Ionutzmovie discută 2 ianuarie 2012 15:28 (EET)

Articol de calitate[modificare sursă]

Bună ziua!Tocmai am tradus articolul TAM din Wikipedia Engleză, unde era de calitate.L-am propus ca articol de calitate.Veniți și dumneavoastră la dezbatere dacă doriți!

--Sebastianpin (discuție) 2 ianuarie 2012 17:57 (EET)

„ muncă”, „pur-sânge”,...[modificare sursă]

Salut. Odd jobs are sensul de munci prestate cu caracter nepermanent, de regulă, fără un contract de muncă sau prestate în baza unei convenții civile, în categoria aceasta se incadreaza muncile sezoniere, ocazionale sau cele casnice. Întrucât Hanna a lucrat la o spălătorie auto și nu la deszăpezire sau în campanie agricolă, cred că expresia: a prestat munci ocazionale este și mai bună. Referitor la red-blooded, inițial, traducerea ta a fost bună: pur-sânge, acest termen acoperă semantica expresiei englezești, numai că în limba română e folosit aproape exclusiv pentru rasele unor specii din regnul animal (câini, cai, bovine, etc.), în română nu avem perechea de expresii: „de sânge albastru”-„de sânge roșu” așa cum există în engleză, numai expresia „de sânge albastru” are înțeles.

P.S. Parcă, odată, renunțasem reciproc la formulele de politețe, dacă nu, atunci e cazul...:)--Zsolt (discuție) 2 ianuarie 2012 18:52 (EET)
Atât tu cât și Alex17nico ați uitat de opțiune, de asta. Mulțumesc pentru corectări. Doar la Distinguished Eagle Scout Award nu am tradus bine „Premiul Cercetașilor vulturi distinși”, probabil trebuie lăsat netradus.— Ionutzmovie discută 2 ianuarie 2012 19:03 (EET)
Ah, deci era vorba de plural..., trebuia să mă gândesc, doar eu „îs unul, nu mai mulți.” :)). Da, și eu cred că Premiul Cercetașilor vulturi distinși trebuie lăsat în engleză, nu toate distincțiile străine se pot traduce fidel, și chiar dacă le traducem noi, rezultatul s-ar putea incadra la cercetare originală. Ar trebui să cunosc structura organizatorică, simbolistica și istoria Cercetașilor ca să-mi dau seama cât de cât de esența problemei. Și cum eu n-am fost cercetaș, ...--Zsolt (discuție) 2 ianuarie 2012 19:57 (EET)

Xenon[modificare sursă]

Bună seara. Puteți veni umpic la articolul xenon? am o mică problemă cu traducerea (la secțiunea unde se lucrează nu știu cum să traduc). Îmi puteți zice cum sună mai estetic? Mulțumesc anticipat! --Alex17nico (discuție) 2 ianuarie 2012 20:39 (EET)

Mulțumesc mult. Deși, ar mai fi o ultimă propoziție la ocurență, care nu o inteleg de loc. Atâta tot. Am să închei astăzi, dar revin mâine. Poate îl termin. Mulțumesc.

--Alex17nico (discuție) 2 ianuarie 2012 21:59 (EET)

salut[modificare sursă]

De ce nu ma asteptam sa termine pe pagina rosicrucian inainte de a sterge? multumesc

Pagina conținea doar legături externe, de aceea am șters articolul pe motiv de spam. Dacă vreți să recreați pagina nu uitați includeți formatul {{dezvoltare}}, sau eventual să îl scrieți la PierGateskipper/Pagină de teste și să copiați textul la titlul corespunzător.— Ionutzmovie discută 3 ianuarie 2012 16:37 (EET)

Aspect[modificare sursă]

Cum arată pagina xenon? :):):) --Alex17nico (discuție) 3 ianuarie 2012 16:43 (EET)

Altă treabă, așa mai merge. Cred că ai observat diferența dintre cum arată articolul Brom și Xenon.— Ionutzmovie discută 3 ianuarie 2012 16:46 (EET)
Am observat...acum, după ce termin asta, vreau să mă îndrept spre ceva mai important, ca clor sau calciu. Păcat că, pe en,wp, toate sunt AB, și nu AC, deci nu le voi putea face AC, ci maximum AB.

--Alex17nico (discuție) 3 ianuarie 2012 16:50 (EET)

Pot fi și AC, vezi diferența dintre criteriile pentru AB și AC.— Ionutzmovie discută 3 ianuarie 2012 16:54 (EET)

Bună seara. La secțiunea utilizări m-am încurcat pentru că sunt foarte multe denumiri de lămpi. Cum ar trebui să denumesc acele lămpi. --Alex17nico (discuție) 3 ianuarie 2012 18:40 (EET)

Poți traduce ca lămpi cu, sau dacă ți se repetiția supărătoare, mai poate fi tradus ca felinar sau tub electronic.— Ionutzmovie discută 4 ianuarie 2012 15:07 (EET)

Confuzie[modificare sursă]

Am sesizat o mare greșeală/confuzie; http://ro.wikipedia.org/wiki/Format:S%C4%83ruri_de_sulf; sub acest format arată că există un articol inexistent cu numele Format:Sulfuri, pe care, de altfel, am vrut să-l creez. Însă, când mă apuc să scriu, observ faptul că, în formatul deja existent, 90% sunt SULFURI! ce este de făcut în acest caz? (mineralele din primul format sun greșite)- Cred că le voi relua. Dacă sunteți de acord, încerc eu să le refac, după cum scrie în revista comorile Pamântului. --Alex17nico (discuție) 3 ianuarie 2012 20:09 (EET)

OK nu mai e nicio problemă. Am remediat totul!

--Alex17nico (discuție) 3 ianuarie 2012 21:46 (EET)

RObotzi.png[modificare sursă]

Poți să ștergi Fișier:RObotzi.png deaorece am trmis un fișier care cuprinde mai multe personaje. --Martinas Angel (discuție) 4 ianuarie 2012 11:34 (EET)

As dori să vă intreb de ce mi-ați șters una dintre fotografiile pe care le-am postat pe pagina despre muzeul de istorie din Gherla? --Aletomoiag (discuție) 4 ianuarie 2012 14:06 (EET)

Am recuperat imaginea. Pentru a putea fi păstrată adăugați: {{Cc-by-2.5}}, {{Cc-by-3.0}} sau {{DP-utilizator|Aletomoiag}}, după cum doriți. La fel trebuie să procedați la celelalte imagini încărcate de dvs. pe Wikipedia; le puteți găsi aiciIonutzmovie discută 4 ianuarie 2012 15:07 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi la Wikipedia:Cafenea. 4 ianuarie 2012 14:19 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Cred că este vorba de modificarea asta. Poate ar trebui să discuți cu J'Adore. Strainu (دسستي‎)  4 ianuarie 2012 14:19 (EET)

Știu. Odată ce s-a adăugat textul pe Wiki el este eliberat sub licența CC-BY-SA 3.0. Am specificat autorul, astfel respectând termenii și nu am privat eventualii cititori de un articol interesant, aproape terminat. Am dat un răspuns la Cafenea.— Ionutzmovie discută 4 ianuarie 2012 15:07 (EET)

Bună seara[modificare sursă]

Bună seara. Solicit ajutor la Format:Infocaseta Navă. Asta este tot ce pot face. Nu prea mă pricep =)). :D. Cred că trebuie să o fac ca la englezi, ca așa nu merge. Dar, n-am găsit codurile la ei. --Alex17nico (discuție) 5 ianuarie 2012 20:30 (EET)

Te referi la Template:Infobox ship career Poți copia codul și traduce parametrii fără probleme, nu-i musai ca o infocasetă să folosească formatul {{Infocasetă}}.— Ionutzmovie discută 8 ianuarie 2012 21:10 (EET)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Martinas Angel.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Neața, Ionuț. A ieșit ca lumea ilustrarea lui W.Hanna. Apropo, te rog uită-te la recent creatul Lori sax , mie mi se pare că nu prea e notabil, nu prea mă pricep și nici răbdare nu am să fac săpături, cam trebuie să închei, la 8 dimineața am treabă... :(. Toate cele bune,--Zsolt (discuție) 6 ianuarie 2012 03:17 (EET)

Doria Andrea[modificare sursă]

Doria este prenumele. Trebuie dat revert la modificare nume articol. Vedeți că a revenit și Radio Blaj. Cele bune.--Silenzio (discuție) 7 ianuarie 2012 18:55 (EET)

Pardon ... redenumirea este corectă. Ignorați mesajul de mai sus. --Silenzio (discuție) 7 ianuarie 2012 18:57 (EET)
Nici o problemă, m-am ghidat după en:Category:Doria family.— Ionutzmovie discută 7 ianuarie 2012 18:58 (EET)

Fotbal[modificare sursă]

Salut. Când s-a stabilit ștergerea articolelor despre Liga a V-a din România? Vezi Anglia unde sunt articole până la ultimul nivel al piramidei (24 de ligi). Liga a V-a din România nu este organizată de un singur for deci nu e o singură ligă cu mai multe serii, ci sunt mai multe ligi. E exact același sistem ca în Anglia. Cred că ștergerea lor a fost inoportună.--MSClaudiu (discuție) 7 ianuarie 2012 19:31 (EET)

Pe lângă faptul că un singur articol era actualizat (restul aveau echipele din sezoanele 2006-2007-2008), la discuția anti-fotbaliști s-a ajuns la concluzia că pot avea articole numai diviziile ligilor sportive profesioniste.— Ionutzmovie discută 7 ianuarie 2012 19:37 (EET)
Ar fi o singură divizie dacă ar fi organizate de o singură organizație, dar fiecare județ are un AJF. M-am uitat peste criteriile de Notabilitate, iar articolele sunt automat notabile deoarece toate echipele din România indiferent de nivel participă la Cupa României la fotbal și nu se specfică nicăieri că trebuie să fie profesioniste (nici în română nici în engleză de unde s-au luat criteriile). Te rog să recuperezi articolele.--MSClaudiu (discuție) 7 ianuarie 2012 19:59 (EET)
Dacă promiți că actualizezi toate paginile despre liga a V-a, atunci da, le recuperez.— Ionutzmovie discută 8 ianuarie 2012 21:05 (EET)
Dacă trebuie recuperate atunci trebuie recuperate. Nu are nicio legătură dacă ele sunt actualizate sau nu.--MSClaudiu (discuție) 12 ianuarie 2012 15:50 (EET)
Atunci fă cerere de recuperare aici, cu motivația de mai sus.— Ionutzmovie discută 15 ianuarie 2012 23:38 (EET)

Wikipedia:Reevaluare articole bune[modificare sursă]

N-a mers cu https. Vezi Wikipedia:Reevaluare articole bune (Gwen Araujo) și spune-ți părerea. --Martinas Angel (discuție) 7 ianuarie 2012 19:47 (EET)

Motivul legăturilor nefuncționale nu este unul care să împiedice promovarea unui aricol și nici n-ar trebui să ducă la retrogradare. Voi încerca să „falsific” legăturile și să găsesc arhivele paginilor.— Ionutzmovie discută 8 ianuarie 2012 21:07 (EET)

Infomunte[modificare sursă]

Strainu mi-a spus cum ca v-ati pricepe sa rezolvati problema de aici cu infocaseta de munte. Poate aveti timp si dispozitie s-o faceti. Poate aduceti si propuneri suplimentare pentru realizarea ei, adica... cum ati vedea-o dv. Merci.Asybaris aport 8 ianuarie 2012 18:29 (EET)

Transurbis Zalau[modificare sursă]

Tipul nu a făcut reclamă, dimpotrivă, îi făcea antireclamă, fiind foarte revoltat de serviciile oferite. Nu am găsit mesajul standard pentru a nu folosi Wikipedia ca pe o tribună. Există așa ceva? Cele bune.--Silenzio (discuție) 8 ianuarie 2012 21:00 (EET)

E bun și formatul pus de dvs., eu aș fi pus {{au-pg-nouă1}}.— Ionutzmovie discută 8 ianuarie 2012 21:02 (EET)
OK. Mulțumesc. --Silenzio (discuție) 8 ianuarie 2012 21:05 (EET)

Infocaseta[modificare sursă]

Este o porblemă; nu găsesc codurile și parametrii infocasetei de nicio culoare. Cred că la englezi este un sistem de genul <ref></ref>, deoarece la pagina cu pricina nu apare niciun format creeat. Cred că înțelegeți la ce mă refer :) Alex17nico (discuție) 8 ianuarie 2012 21:18 (EET)

inchidere discutie de către un nonadmin[modificare sursă]

Verificați mai bine la sursă (en.wp) că se poate face inchiderea si de nonadmini in unele cazuri.--79.119.217.30 (discuție) 11 ianuarie 2012 20:38 (EET)

Noi avem propriile politici și nefiind atât de mutle pagini listate ne putem ocupa de ele. Totuși arătați-mi pagina unde scrie. Și chiar de este așa, dvs. nu sunteți autentificat (cum foarte probabil se cere), astfel putându-se interpreta că nu sunteți imparțial.— Ionutzmovie discută 11 ianuarie 2012 20:47 (EET)

Ce vreți să spuneți că aș fi vreo clonă a lui Mayuma? Pentru caz de pe en.wp a se vedea discuția de stergere referitor la en:E-Cat--79.119.217.30 (discuție) 11 ianuarie 2012 20:53 (EET)

Tone, cel care a închis discuția acolo, este administrator. Vreau să văd pagina cu politica, paragraful unde scrie că utilizatorii anonimi au dreptul de a închide discuțiile.— Ionutzmovie discută 11 ianuarie 2012 20:56 (EET)

http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Articles_for_deletion/Energy_Catalyzer verificați mai bine istoricul discutiei ca a fost un nonadmin care a inchis si apoi a fost redeschisă și la putin timp reinchisă probabil de Tone.--79.119.217.30 (discuție) 11 ianuarie 2012 21:08 (EET)

Oare de credeți că a redeschis-o după câteva ore? Tot nu mi-ați răspuns la întrebarea cu politica.— Ionutzmovie discută 11 ianuarie 2012 21:10 (EET)

In niciun caz pentru că era nonadmin. Restul de investigat mai amănuntit paragrafele intră in atributiile dv de admin.--79.119.217.30 (discuție) 11 ianuarie 2012 21:17 (EET)

Inchiderea a fost revertată datorită controversei imense pe subiect, aici nu pare a fi cazul.--79.119.217.30 (discuție) 11 ianuarie 2012 21:20 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Martinas Angel.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Neville Chamberlain[modificare sursă]

Salut, Ionuț. Firește că mă voi ocupa de N.Chamberlain, dar mai întâi să-l citesc :). Chiar, nu ar trebui deschis o subsecțiune aparte pentru biografii? Ca să nu-l includem pe Edward Teller, de exemplu, la „ tehnică” de pe pagina cu lista articolelor de calitate?--Zsolt (discuție) 11 ianuarie 2012 22:08 (EET)

Sigur, mai ales că nu avem atâtea articole de calitate ca la en:wp, unde sunt trecute biografiile în categoriile domeniului (gen Art, architecture and archaeology biographies). M-am gândit la ceva gen Categoria Biografii, apoi
Astronomie: Dumitru Prunariu, etc.
Religie: Angela de Foligno, Toma de Aquino. Să-i ceri și părerea lui Andrei Stroe și dacă e de acord mă ocup eu de reorganizare. Acum mă ocupam de reevaluarea articolului Independența României (film).— Ionutzmovie discută 11 ianuarie 2012 22:21 (EET)
Ok. Succes.--Zsolt (discuție) 11 ianuarie 2012 22:26 (EET)
E ok schimbarea asta. Voi citi și eu articolul despre Neville Chamberlain.--Strainu (دسستي‎)  11 ianuarie 2012 23:57 (EET)
E o reorganizare binevenită. —Andreidiscuţie 12 ianuarie 2012 10:21 (EET)
Iată cum am pus umărul la o „mică înțelegere”, noroc că a intrat și Strainu în ecuație, astfel, „responsabilitatea” se mai „diluează”,...:)))
Revenind la N. Chamberlain, am citit de două ori articolul, părerea mea e că articolul este fără de probleme și îndeplinește toate condițiile cerute pentru un AC. Bine ar fi, totuși, ca să apară mai multe păreri din partea membrilor comunității, tocmai pentru a nu lăsa impresia că facem „mici înțelegeri”.--Zsolt (discuție) 12 ianuarie 2012 11:29 (EET)
Păreri adun, nu e asta problema. :)— Ionutzmovie discută 12 ianuarie 2012 19:23 (EET)
Uitasem de rugămintea ta referitoare la promovare. Poți te rog să verifici că am făcut totul OK?--Strainu (دسستي‎)  30 ianuarie 2012 16:19 (EET)
Da, ai uitat doar să pui o imagine cu el în rezumat.— Ionutzmovie discută 31 ianuarie 2012 00:05 (EET)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Mycomp.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

William Hanna[modificare sursă]

Nu găsesc în articolul de la en.wiki fraza referitoare salariul de 175 $ și terenul cumpărat în Valea San Fernando în 1934, iar referința nu mă ajută (duce la situl Amazon.com). De unde aveți această informație? Vreau doar să văd originalul englez pentru a confirma că este vorba de salariu lunar (unele firme plătesc salariile săptămânal) și expresia „plus alte facilități”.

Văd că folosiți de mai multe ori „desen” în sensul de „film de desene animate”. În DEX nu găsesc acest sens al cuvântului „desen”. Este un sens mai nou al cuvântului folosit de iubitorii de desene animate?--Mycomp (discuție) 14 ianuarie 2012 11:43 (EET)

Am făcut ce am crezut că este bine. Dacă găsiți ceva ce nu vă place, dați revert. Personal, cred că ar arăta mai bine dacă toate premiile ar fi fie în engleză, fie în română, dar cum unele sunt cam greu de tradus, poate că ar fi mai bine să fie toate în engleză. Dar asta este chestie de gust.--Mycomp (discuție) 15 ianuarie 2012 17:03 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 15 ianuarie 2012 01:28 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Datorii[modificare sursă]

Salut, Ionuț.

Am profitat de zăpada din ultimele zile pentru a mai practica nițel schi montan, așa că, am rămas în urmă cu actualitățile pe wp. Cred că forma actuală de la lista articolelor de calitate e perfectă. La William Hanna, mulțumit lui Mycomp, suntem după opinia mea în „linie dreaptă”, iar la Neville Chamberlain, voi încerca să mai fac o "baleiere" și după aceea intră și el pe finiș.--Zsolt (discuție) 16 ianuarie 2012 12:34 (EET)

Nici o problemă, rămâne doar ca cineva să încheie discuțiile.— Ionutzmovie discută 16 ianuarie 2012 12:39 (EET)

Redenumire categorie[modificare sursă]

Bună seara Ionuț ! Vreau să te întreb dacă numai administratorii au dreptul de a redenumi categoriile ? --Alindiscuție 16 ianuarie 2012 21:39 (EET)

Eu, ca administrator, nu am opțiunea de a redenumi categoriile.— Ionutzmovie discută 16 ianuarie 2012 21:43 (EET)
Dar nu se pot redenumi? Sau trebuie șterse și după create din nou ? --Alindiscuție 16 ianuarie 2012 21:47 (EET)
Trebuie șterge și recreate.— Ionutzmovie discută 16 ianuarie 2012 21:50 (EET)
Te-am întrebat deoarece am găsit câteva categorii gen Categorie:Absolvenți ai University of California, Berkeley, care trebuie traduse în română. --Alindiscuție 16 ianuarie 2012 21:52 (EET)
Nu am știu, dar totuși cred ca trebuie facut ceva în privinta asta ...--Alindiscuție 17 ianuarie 2012 20:51 (EET)
Procedura standard de redenumire a categoriilor se rezumă la înlocuirea titlului acesteia în toate articolele care se află în ea. Puteți să apelați la roboți pentru a nu pierde timpul cu înlocuirea în toate categoriile. //  Gikü  vorbe  fapte  marți, 17 ianuarie 2012, 22:45
Ionuț te pricepi la crearea de infocasete ? --Alindiscuție 17 ianuarie 2012 21:59 (EET)
Da. Sunt chiar ușor de realizat folosind {{Infocasetă}}. Vezi un model la {{Infocaseta Boxer}}.— Ionutzmovie discută 17 ianuarie 2012 22:16 (EET)
La {{Infocasetă}} nu se specifică modul de folosire, dar nu asta e problema. Ne trebuie infocasete precum: Infocaseta Cladire, Infocaseta Conflict civil pt protestele din ultimii ani si lista ar mai continua. As putea sa le fac dar nu prea ma descurc la harta de localizare (pt cladiri) si nu stiu ce culori sa pun la antete si stilul, iar pictogramele cred ca pot lipsi (unele sunt fara). --Alindiscuție 17 ianuarie 2012 23:25 (EET)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Teletext[modificare sursă]

Salut Ionut, in legatura cu noul articol despre teletext (creat de mine) as vrea sa incarci tu daca poti 2 imagini realizate de mine de la 2 teletexte romanesti, si sa imi spui numele fisierelor sa imbunatatesc articolul (daca vrei iti dau linkurile cu imaginile).


Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Imagini[modificare sursă]

Inainte de a sterge o imagine, nu trebuie sa anunti si pe cel care a uploadat-o pentru a modifica eventual licenta? Andrei Stroe asa face, tu de ce nu faci la fel? --194.102.180.186 (discuție) 21 ianuarie 2012 21:14 (EET)

Wikipedia:Nominalizări articole bune[modificare sursă]

Salut. Mie sistemul de AB mi se pare o complicație incredibilă (mai ales în comparație cu AC). Mi-a făcut cineva un review pe articolul Ruter, iar apoi nu s-a mai întâmplat nimic (iar starea la pagina de nominalizări a rămas "Evaluare"). Ce ar trebui să urmeze acum?--Strainu (دسستي‎)  23 ianuarie 2012 14:29 (EET)

În cazul în care un utilizator revizuiește articolul, un responsabil sau un administrator trebuie să vină cu o a doua recenzie înainte ca articolul să fie catalogat drept bun. Dacă vrei mă ocup de el.— Ionutzmovie discută 23 ianuarie 2012 20:37 (EET)
Dacă ai timp, da, mulțumesc. Dar mai important e să fie mai clare explicațiile. Eu nu văd nicăieri chestia asta cu evaluarea secundară de către un responsabil.--Strainu (دسستي‎)  23 ianuarie 2012 21:53 (EET)
Wikipedia:Nominalizări articole bune/instrucțiuni (Decizia finală). Așa este, administratorul nu trebuie să facă recenzia articolului, este destul să acorde statutul pe baza evaluării unui utilizator. Dar cum sunt cazuri în care opinia utilizatorului nu corespunde cu cea a administratorului (vezi Stema orașului liber Cluj), sau cele mai multe în care administratorul este singurul evaluator (gen Andrei Stroe la AC), este bine să nu sărim peste o a doua evaluare (Minisarm mi-a atras atenția să nu evaluez doar după criterii), practică care am văzut că s-a folosit și în evaluarea altor articole. Știu, pare ca o regulă nescrisă, dar nici nu putem lăsa orice utilizator să promoveeze un articol (deși sunt unii utilizatori valoroși capabili dar care nu au posibilitatea deoarece refuză postul de administrator iar alegerile pentru resoponsabili au fost închise).— Ionutzmovie discută 23 ianuarie 2012 22:07 (EET)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Slyther.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Slyther.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Restaurare pagină[modificare sursă]

Repede vă grăbiți să stergeți pagini ca Arborele de cafea, in loc să lăsati termenul prevăzut in etichetarea cpv pentru reformularea continutului suspectat de cpv. Asadar restaurați pagina stearsă in grabă.--79.119.211.181 (discuție) 24 ianuarie 2012 23:07 (EET)

Degeaba, articolul nu va fi rescris (uneori se strând articole nemodificate de nimeni și etichetate de mai mult de o lună) și rareori sunt trimise e-mailuri cu cedarea drepturilor de autor. Desigur, dacă vă ocupați dvs. de rescrierea paginii, o voi restaura.— Ionutzmovie discută 24 ianuarie 2012 23:11 (EET)

Desigur că va fi rescris in termenul alocat.--79.119.211.181 (discuție) 24 ianuarie 2012 23:14 (EET)

L-am recuperat. Să vedem dacă va fi așa :).— Ionutzmovie discută 24 ianuarie 2012 23:16 (EET)

O altă cerere de recuperare și redenumire conform propunerii a unui articol cu interwiki Coroziune si metode de prevenire sters in grabă de AndreiStroe pe motiv că ar duplica continut. Este cerere si pagina lui dar se pare că nu e online.--79.119.215.158 (discuție) 26 ianuarie 2012 22:08 (EET)

Văd că nu este promptitudine la solicitare.--79.119.215.158 (discuție) 26 ianuarie 2012 22:15 (EET)

Nu sunt angajat aici, sunt voluntar. Am recuperat articolul, dar dacă scrieți doar despre coroziune vă rog să modificați articolul Coroziune.— Ionutzmovie discută 26 ianuarie 2012 22:18 (EET)

Multumesc de recuperare. Dacă tot ati recuperat, faceti si redenumirea conform propunerii.--79.119.215.158 (discuție) 26 ianuarie 2012 22:20 (EET)

Yes check.svg RealizatIonutzmovie discută 26 ianuarie 2012 22:21 (EET)

Multm!--79.119.215.158 (discuție) 26 ianuarie 2012 22:24 (EET)

Ajutor[modificare sursă]

Ionuț, când ai puțin timp „liber”, poți să arunci o privire la formatul Infocaseta Conflict civil? L-am creat recent, dar cred că am greșit codurile pentru imagine și secțiunea de deasupra ei cu „Parte a ...” deoarece nu merg. Sper că mă poți ajuta să-l clarific. Mulțumesc și o zi bună în continuare. --Alindiscuție 25 ianuarie 2012 09:56 (EET)

Rezolvat.— Ionutzmovie discută 26 ianuarie 2012 22:30 (EET)
Mulțumesc de ajutor, dar ca un mic amănunt, codul imaginii nu poate fi rescris pt a nu mai folosi Fișier:... ? Dar oricum nu cred că va conta prea mult... --Alindiscuție 26 ianuarie 2012 23:04 (EET)

Greetings from Campora San Giovanni, thanks and kind request for help for translation, renewal and improvement article Campora San Giovanni. Thanks in advance from the heart--Lodewijk Vadacchino (discuție) 28 ianuarie 2012 08:54 (EET)[modificare sursă]

Good Morning from Campora San Giovanni,

I am writing first to say hello and how are you, and thank you for your work on the small page of my hometown. Beyond that I'm writing to ask if it would be possible a possible collaboration to help the article about my birthplace, I just started to practice seriously the Romanian language, because in my neighborhood there are 4 Romanian families, and some of I asked them to practice with the Romanian, the beginning and I still have a lot to learn. I wondered to myself if it would be possible as your teacher and your support of my spelling errors and grammatical horrors = D, said that if you need some translation in Spanish or Sicilian or Neapolitan, well ... I will ask from the heart. Well what about, waiting for a certain rispostam your thank you in advance and provide a true heart .... in the meantime to update the article with info and photos. thanks for everything.--Lodewijk Vadacchino (discuție) 28 ianuarie 2012 08:54 (EET)

Good Morning again,

I apologize if disturbing, I am writing to ask if I can translate something from the Romanian into Italian, I saw that you are of Suceava, as some of my neighbors, I was wondering if I can help with some translations on Suceava and the region in Sicilian and Neapolitan, or in other languages, I have a lot of concern with regard to my village and the beautiful Romanian community living there, so I'm learning the Romanian language and culture. I apologize if I have not written in Romanian, but it is very, very poor my vocabulary for the moment ... a greeting from Campora San Giovanni --Lodewijk Vadacchino (discuție) 28 ianuarie 2012 14:53 (EET)

imagine stearsa la "Zaraza"[modificare sursă]

as dori sa stiu de ce ati sters imaginea de la Zaraza? Ar fi amabil, nu-i asa, sa scrieti o minima nota in momentul modificarii articolului respectiv, despre motivul care a dus la stergere. E mai simplu si mai scurt decat sa intreb eu. (cred ca am folosit un fisier din baza de date wikipedia!)

Imaginea încălca drepturile de autor, iar cele cărora nu li se completează justificarea utilizării cinstite sunt șterse după șapte zile.— Ionutzmovie discută 28 ianuarie 2012 14:40 (EET)
Si de ce nu poate afla si utilizatorul unei astfel de imagini aceste lucruri? De ce se actioneaza fara avertizare?--Horia M (discuție) 2 februarie 2012 15:48 (EET)

Rugăminte[modificare sursă]

Salut. Îmi permit să te rog foarte mult să-ți exprimi poziția față de ștergerea unei părți semnificative din articolul invidie, precum și față de punerea de diverse etichete la respectivul articol. Gestul va fi apreciat, chiar foarte mult--188.25.112.213 (discuție) 28 ianuarie 2012 15:02 (EET)

Am trimis spre wikipedia

Articolul Goblenul[modificare sursă]

Salut Ionut, sunt titularul drepturilor de autor pentru articolul "Goblenul" plasat pe wikipedia la adresa http://ro.wikipedia.org/wiki/Goblenul, articolul in original se afla la http://www.goblen.biz/articole.htm, unde am adaugat la sfarsitul lui urmatorul text: Acest text este disponibil sub licența Creative Commons cu atribuire și distribuire în condiții identice, cu un link catre http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.ro, de asemenea am trimis un e-mail de la adresa office@goblen.biz catre adresa info-ro@wikipedia.org in care am explicat situatia si am lasat datele mele de contact. Iti multumesc anticipat pentru rezolvarea problemei.

Așa este și vă mulțumim pentru schimbarea licenței. Era păcat să nu avem pe Wikipedia un articol despre goblenuri; de fapt nu avem articole despre multe lucruri importante.:)— Ionutzmovie discută 30 ianuarie 2012 00:09 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Gikü. 29 ianuarie 2012 11:04 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Problema la modificarea paginii[modificare sursă]

Bună seara, nu sunt sigură dacă procedez corect adresandu-mă Dvs. Sunt Utilizator:Kamasarye. Am problemă tehnică: când sunt autentificată nu reușesc să modific nici o pagină, nici macar pe cea de utilizator. Când apăs pe butonul de modificare îmi apare un pop-up care mă intreabă cu ce program să deschid pagina respectivă si mai departe nu mai merge. Pe durate scurte, problema dispare, dar apoi apare din nou. E o problemă cu care mă confrunt doar pe Wikipedia (lucrez mai mult pe OrthodoxWiki), si a aparut prima data acum mai bine de doi ani, dacă țin minte bine. Vă rog să mă îndrumați cum să procedez ca să remediez situația. Aș vrea să mai contribui câte ceva și pe-aici. Vă mulțumesc. 95.76.22.68 (discuție) 29 ianuarie 2012 21:17 (EET) (Kamasarye).

1 − 2 + 3 − 4 + · · ·[modificare sursă]

Acum ce facem dacă e propus și la Ab și la AC? Rzultatu e „respins”? --Martinas Angel (discuție) 29 ianuarie 2012 23:58 (EET)

Da, dacă vrei îl resping rapid (nu se va menționa în pagina de discuție). Doar că trebuie ținut cont de observațiile lui Nicolae-boicu cu privire la articol. În legătură cu articolele tale de la AB, am vorbit pe messenger cu Lucian C., care a scris cele mai multe articole de calitate pe Wikipedia română, și i-am cerut să-și facă o părere de ansamblu. Singura observație a fost cea că paragrafele ar fi prea scurte. Dacă vrei îți dau adresa lui de messenger ca să te ajute cu articolele. Oricum, dacă comunitatea nu ți-a zis, îți zic eu, îți apreciez eforturile tale depuse pe acest site în domeniul artei și a muzicii rap românești. Să nu bagi în seamă orice răutate care ți se adresează aici.— Ionutzmovie discută 30 ianuarie 2012 00:03 (EET)
Bine, pune adresa pe ce pagină de discuție vrei. -- Martinas Angel (discuție) 30 ianuarie 2012 09:59 (EET)
Sau mi-o poți trimite pe mess. --Martinas Angel (discuție) 30 ianuarie 2012 20:47 (EET)
Am văzut că mi-ai trimis-o pe mail. Ms, și ms și pentru încurajări :).--Martinas Angel (discuție) 30 ianuarie 2012 22:30 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi la Discuție:Ruter/AB1. 30 ianuarie 2012 15:26 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Strainu (دسستي‎)  30 ianuarie 2012 15:26 (EET)

DA[modificare sursă]

Am drepturi de autor autorul mi-a dat acest drept.Uitati mailul

https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox/1352555120ac2ebf Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Lare 11 (discuțiecontribuții).  
Utilizatorul Fr33styl3r, deținătorul drepturilor de autor pentru acel site, te contrazice. În plus, nu am cum să văd prin e-mailurile dvs. dacă îmi trimiteți doar un link.— Ionutzmovie discută 31 ianuarie 2012 00:13 (EET)

Bogdan Croitoru[modificare sursă]

Anonimul 90.196.40.167 a introdus (aici) niște cuvinte „nepotrivite”. Poți să le ștergi ? --Alindiscuție 4 februarie 2012 15:35 (EET)

Rezolvat Rezolvat Le-am șters.— Ionutzmovie discută 5 februarie 2012 17:33 (EET)

Infocaseta nave[modificare sursă]

Bună seara. Dacă aveți timp, ați putea face ceva cu Format:Infocaseta Navă? Mulțumesc!  Alex17nico  (discuție) 4 februarie 2012 20:00 (EET)

Mulțumiri[modificare sursă]

Ionuț, vreau să-ți mulțumesc pentru marele efort pe care îl faci pentru a menține Wikipedia curată. De asemenea și pentru numeroasele contribuții foarte utile în afară de curățenie. Aș spune „Keep Up the Good Work!”, dar parcă ar suna a invitație să menții motoarele la aceeași turație - și e cam exagerat să ceri așa ceva de la o singură persoană. Cu multă admirație, al tău prieten —  Ark25  (discuție) 4 februarie 2012 22:27 (EET)

Mi se pare ciudat să primesc aprecieri pe Wikipedia, dar mulțumesc. Mă voi mai ocupa de Wikipedia în timpul liber.— Ionutzmovie discută 4 februarie 2012 22:34 (EET)

Bună ziua[modificare sursă]

Bună ziua. Cum pot traduce titlul de la en:Needle threader în română?  Alex17nico  (discuție) 5 februarie 2012 17:10 (EET)

Nu are o traducere exactă. Din ce am găsit pe google ar fi Dispozitiv de introducere a aței în ac.— Ionutzmovie discută 5 februarie 2012 17:32 (EET)
Dar dacă i-am zis Aparat pentru băgarea firului în ac, trebuie să redenumesc?  Alex17nico  (discuție) 5 februarie 2012 17:34 (EET)
Da.— Ionutzmovie discută 5 februarie 2012 17:35 (EET)
OK am redenumit: Dispozitiv de introducere a aței în ac. Mulțumesc!  Alex17nico  (discuție) 5 februarie 2012 17:39 (EET)

Stergeri nejustificate redirecturi[modificare sursă]

Lasti pagina Fenalen la locul ei că nu vă deranjează.--79.119.213.237 (discuție) 6 februarie 2012 00:52 (EET)

Inteleg că sunteti voluntar dar la solicitări in calitate de administrator trebue să răspundeti cu promptitudine deoarece nu v-a pus nimeni să stergeti respectiva pagină, asadar trebuie s-o recuperati.--79.119.213.237 (discuție) 6 februarie 2012 00:58 (EET)

Nu sunt încurajate redirecționările spre alte Wikipedii tocmai pentru ca articolul să fie redactat și pe Wikipedia română. Un exemplu elocvent este scoaterea legăturilor din engleză din articole și înlocuirea lor cu cele locale care la momentul incuderii lor nu aveau articole, deci pierdere de timp. În plus suntem la Wikipedia română dedicată românilor, care, deși mulți știu limba engleză, sunt și alții care nu o știu încă și vin aici tocmai pentru a găsi articole în limba română, pe care să le înțeleagă. Vă invit în schimb să creați chiar dvs. pagina.— Ionutzmovie discută 6 februarie 2012 01:01 (EET)

Nu e nicio pierdere de timp tocmai se va tranforma redirectul temporar in articol cu continut la un moment neprecizat/un pic mai tarziu. Deci nu interveniti in modul de operare al unor utilizatori doar pentru a vă a afla in treabă. Sunt utilizatori care cunosc modul de functionare al wikipedia foarte bine si nu au nevoie de precizări arbitrare despre cum să contribuie. Asadar nu descurajati contribuitorii.--79.119.212.227 (discuție) 6 februarie 2012 01:09 (EET)

Este mai productiv modul de creere al articolelor avand redirectul care doar trebuie umplut, nu trebuie pornit de la zero.--79.119.212.227 (discuție) 6 februarie 2012 01:09 (EET)

Utilizatorii neexperimentați nu vor ști nici măcar cum să înlocuiască redirecționarea cu text, în plus nu este normal să băgăm pe gât cuiva text în limba engleză dacă el se află pe Wikipedia română. Cât despre cei experimentați, știu foarte bine cât de mult se implică în spațiul articolelor. Dacă considerați ștergerea abuzivă, faceți o cerere de recuperare la Wikipedia:Pagini de șters#Cereri de recuperare a paginilor șterse, deși mă îndoiesc că va fi recuperată.— Ionutzmovie discută 6 februarie 2012 01:13 (EET)

Nu mai faceti presupuneri hazardate generalizand. Ori recuperati pagina ori creez la loc redirectul cum era si să nu vă mai băgati să stergeti.--79.119.212.227 (discuție) 6 februarie 2012 01:19 (EET)

Redirect care nu va ajuta la nimic, care nu are nici o legătură spre nici o pagină. Dacă recreați pagina voi pune problema la Cafenea.— Ionutzmovie discută 6 februarie 2012 01:22 (EET)

Nu vă amestecati in modul de operare al unor utilizatori prin manifestări obstructioniste. O să pun chiar chestiunea la proiectul corespunzător domeniului și anume cel despre substante.--79.119.212.227 (discuție) 6 februarie 2012 01:26 (EET)

Nu vă opresc din a reface pagina. Mă îndoiesc că la proiectul despre substanțe vă va răspunde cineva, dar puteți încerca.— Ionutzmovie discută 6 februarie 2012 01:28 (EET)

In general in chestiuni nedefinite corespunzător e bine să nu interveniti intr-un mod care duce la irosire de timp al unor contribuitori ca de ex această discutie.--79.119.212.227 (discuție) 6 februarie 2012 01:31 (EET)

Irosirea de timp este un obicei la Wiki.ro, eu deobicei mă abțin să iau parte la discuții care uneori devin interminabile (sunt multe). Nu sunteți obligat să spuneți, dar sunt curios dacă nu cumva sunteți un utilizator cu cont și experiență pe Wiki.— Ionutzmovie discută 6 februarie 2012 01:34 (EET)

Este relevant acest aspect? Pot să fiu un utilizator cu cont sau să fiu un utilizator fără cont vorbind in numele unor diversi utilizatori cu cont (wikiasociati).--79.119.212.227 (discuție) 6 februarie 2012 01:38 (EET)

Nu, doar am paranoia de a fi urmărit de alți utilizatori care se ascund sub diverse conturi. Mi-ar prinde bine o wikivacanță.— Ionutzmovie discută 6 februarie 2012 01:41 (EET)

Dar nu vă urmăreste nimeni dacă nu faceti ceva nepotrivit. Ce alte exemple de urmărire ati mai avut? Noapte bună!.--79.119.212.227 (discuție) 6 februarie 2012 01:47 (EET)

Intrebare[modificare sursă]

De exemplu redirecturi către liste unde sunt mentionati subectii redirectului sunt sau nu valide? (dupa aprecierea dv)--79.119.214.80 (discuție) 18 februarie 2012 21:58 (EET)

Dacă un subiect este descris într-o secțiune a unui articol mai general și nu i s-a dedicat (încă) un articol separat, atunci da cf. Wikipedia:Redirecționare. Probabil se aplică și la persoane, nu știu sigur.— Ionutzmovie discută 18 februarie 2012 22:02 (EET)
Atenție domnule Ionuț. Întrebarea era despre o redirecționare către o listă, nu către articole unde subiectul este amplu prezentat. Cele bune.--Silenzio (discuție) 18 februarie 2012 22:10 (EET)

Articol[modificare sursă]

Pot să scriu un articol de pe en.wikipedia pe wikipedia.ro în română? Acest comentariu Ajutor:Lare11 a fost adăugat de Lare 11 (discuție • contribuții).

Da.— Ionutzmovie discută 10 februarie 2012 23:06 (EET)

ce fac dacă la postarea mea cu Didier Drogba apare chenarul gri? (discuție) 11 februarie 2012 12:15 {EET)

E din cauza Wikipediei, orice propoziție trebuie scrisă de la capăt pentru a nu se afișa într-un chenar gri. Am corectat.— Ionutzmovie discută 11 februarie 2012 12:49 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi la Wikipedia:Propuneri pentru articole de calitate/Shakira. 12 februarie 2012 12:04 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Nu e încă timpul să închidem discuția. :) Strainu (دسستي‎)  12 februarie 2012 12:04 (EET)

Abuz din ignoranta[modificare sursă]

Site-ul IMvisible NU este unul comercial, este un serviciu online gratuit.

In Google poti vedea ca exista cautare specifica pentru acest nume, sunt peste 36.000 de cautari numai pe Romania pentru acest brand name. In alta ordine de idei, doar pe Romania (.ro) intra zilnic peste 150.000 de vizitatori, au fost maxim 208.000 unici intr-o singura zi. Am lucrat 4 ani pentru acest proiect si cred ca numele IMvisible merita o pagina pe wikipedia, chiar daca nu are nevoie de reclama sau alta prezentare.

As vrea sa te intreb ce ti s-a parut ca fiind reclama in prezentarea pe care am facut-o legata de provenienta numelui IMvisible? Zi-mi si mie ce este in neregula sa fac o pagina pentru acest nume?

Daca ceva nu ti se pare in regula, poti sterge din text, dar nu mi se pare corect sa stergi intreaga pagina (doar probabil pentru ca tu nu folosesti asa ceva). Pe mine nu ma intereseaza fotbalul, dar pentru asta nu intru sa sterg paginile jucatorilor doar pentru ca eu nu ma uit la meciuri. Doresc sa iti cer sa revi asupra deciziei de stergere a paginii si sa ma intelegi ca nu este vorba de reclama, cat despre numele construit cu white SEO.

Am șters pagina conform WP:SPAM, Wikipedia:Notabilitate#Situri de internet (nu am văzut în articol să se scrie că ar fi primit vreun premiu sau că ar fi fost mediatizat) și Wikipedia:Verificabilitate, adică toate informațiile trebuie susținute de referințe (introduse prin {{cite web}}) în care alte site-uri de încredere să vorbească despre subiect. Poate are mulți vizitatori, dar poate nu este adevărat, de aceea trebuie adăugate aceste referințe. Și oricum, numărul de vizitatori nu face un articol automat notabil. Dacă creați pagina și la Wikipedia engleză și acolo va fi păstrată, o voi recupera pe cea de aici. Cât despre fotbaliști, ei respectă criteriul de notabilitate de la Wikipedia:Articole biografice#Sportivi.— Ionutzmovie discută 13 februarie 2012 00:08 (EET)


Adevarul este ca traim intr-o lume in care medaliile, premiile si statuile conteaza mai mult decat serviciul (comunitar) in sine si noptile nedormite pentru a face serviciul sa mearga neintrerupt. Doar prietenii stiu cate nopti nedormite au fost in spatele serviciului, cand imi intrerupream concediu pentru ca nu mergea detectorul.

Pentru satisfacerea ego-ului si mai ales a ego-urilor celor din jur este necesar sa ma bat cu caramida in piept si sa apar la televizor zambind ca un dobitoc in timp ce spun "Nu stiu d-astea" sau in vre-un ziar de scandal, ca sa ajung vedeta si abia atunci pot sa am pagina pe celebra wikipedia (deschisa tuturor)?

Acorda-ti 5 min si cauta pe blog-uri cate din toate site-urile care sunt pomenite mai exista si ai sa vezi ca cumulat sunt maxim 10. Internetul este plin de gunoaie si doar premiile si medaliile fac distinctia. Inteleg subiectivismul oamenilor, dar atat acordarea medaliilor cat si crearea unei "vedete" de tipul "nu stiu d-astea" sunt facute tot de oameni. Oare la ce concurs de bancuri ar fi indicat sa ma duc si sa ma laud cu el pentru a primi un premiu incat sa pot pune LIBER un articol pe o enciclopedie libera?

Surse de care nu merita sa tzi cont. http://www.go4it.ro/software/yahoo-status-cum-verifici-cine-sta-ascuns-pe-yahoo-messenger-4172929/

http://www.tpu.ro/conversatii/spuneti-mi-si-mie-un-site-de-genu-imvisible-si-altele-care-pe-langa-faptul-ca-arata-cine-e-online-off-sau-invisible-iti/

http://www.tpu.ro/tehnologie/exista-vreun-program-care-se-instaleaza-la-mess-si-in-momentul-cand-intra-cineva-pe-invizibil-iti-arata/

http://www.alexa.com/siteinfo/imvisible.ro

http://www.alexa.com/siteinfo/imvisible.info

Sincer să fiu, am folosit și eu site-ul (vă apreciez efortul de a menține site-ul) și la fel ca și dvs. îmi dedic timpul liber pe Wikipedia ca voluntar. Nu eu am făcut politicile, și mie unele mi se par absurde, dar sunt obligat să le aplic. Depuneți o cerere de recuperare la Wikipedia:Pagini de șters#Cereri de recuperare a paginilor șterse. Încă ceva, sursele de la tpu nu se pot lua în considerare pentru că sunt întrbări adresate de forumiști.— Ionutzmovie discută 13 februarie 2012 20:48 (EET)

Am incercat sa pastrez anonimatul si modestia si m-am ferit sa-mi bat acea caramida de piept si nu am pus statistici publice pe site, am incercat doar sa fiu onest atat in crearea si mentinerea serviciului cat si in ce priveste promovarea acestuia, iar acum inclusiv la crearea paginii pe Wikipedia. Ma uit acum la statistici pe trafic.ro si mi se pare amuzant sa fie sters un nume a carui site in Romania ar fi pe locul 7 :)

Este mult mai simplu sa fie stearsa o pagina decat procesul de recuperare. Cu parere de rau ca am incalcat politicile Wikipedia, dar eu unul nu am sa fac demersuri in acest sens, pentru ca eu unul nu am sters acea pagina, eu doar am creat-o si am scris adevarul. - Forallatlantis


Pot șterge pagina asta?http://ro.wikipedia.org/wiki/Masacrul_de_la_Ludu%C8%99 --Lare 11 (discuție • contribuții) 14 februarie 2012 18:20 (EET)

Răspuns Imaginea zilei[modificare sursă]

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina Wikipedia:Cafenea#Imaginea_zilei.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

salut[modificare sursă]

cred că m-ai blocat nejustificat (utilizator Octavius 909)

ADUCEAM LA ZI FORMATUL INFOCASETĂ ȚARĂ? CE FEL DE VANDALISM POATE FI AICI? + NU AM ÎNCĂLCAT NICI UN FEL DE REGULĂ

AȘTEPT RĂSPUNS AICI SAU PE: Discuție_Utilizator:Octavius_909


MODIFICARE NU ÎNSEAMNĂ VANDALIZARE!!!

GOODBYE TO GRAVITY[modificare sursă]

  • in privinta citatelor am reformulat complet partile care intrau sub incidenta dreptului de autor, desi materialele catre site-urile respective erau furnizate tot de trupa, cu toate ca nu se poate dovedi lucrul asta decat facandu-va cunoscuta corespondenta trupei cu managerii acestor site-uri.
  • in privinta celei de-a doua surse care este de la www.4arte.ro ei au postat un clip care este al trupei trimis tot de noi si care se gaseste si pe youtube pe care nu avem si nici nu vrem sa il scoatem de pe site-ul lor. Clipul contine si autorul la sfarsitul paginii. Problema este ca indiferent de cum formulez eu articolul continutul va fi oricum identificat ca preluat din alta sursa.
  • in privinta diacriticelor am revizuit textul si par a fi in regula.
  • am si o rugaminte: se poate modifica in vreun fel titlul ? am uitat o majuscula din greseala.

Multumesc pentru rabdare si intelegere,

http://ro.wikipedia.org/wiki/Goodbye_to_gravity

Almihai (discuție) 23 februarie 2012 10:43 (EET)

Am verificat și acum este în regulă. În cazul în care mai luați materiale care au fost furnizate de dvs. în presă, le puteți folosi pe wiki trimițând un e-mail la adresa info-ro@wikipedia.org, unde să menționați că textul de pe cele două site-uri a fost dat de dvs. presei și că îl eliberați sub licența „Creative Commons cu atribuire și distribuire în condiții identice”, versiunea 3.0. (exemple aici).

Pentru a redenumi pagina dați click aici, sau pe redenumește (al cincilea tab de sus) în articol.— Ionutzmovie discută 23 februarie 2012 12:02 (EET)

Buna seara, am primit o instiintare cu privire la notabilitatea paginii Goodbye To Gravity. Notabilitatea a mai fost discutata acum ceva timp dar a fost acceptata pana la urma, nemaiprimind niciun mesaj timp de cateva luni. In acest rastimp am adaugat la pagina respectiva fapte notabile (prima trupa participanta la un festival mare din Germania aleasa in primele 6 din peste 2000 de trupe internationale) care in plus a primit si reactii pozitive in urma participarii la acest festival. Va rog sa revizuiti problema notabilitatii. De asemenea, am o instiintare referitoare la bibliografie pe care din pacate nu am inteles cum trebuie sa o inserez asa ca am preferat notele. Am observat ca sunt multe alte pagini care nu au nici urma de bibliografie.

Multumesc anticipat,

Leuc[modificare sursă]

Spre a semna cu patru tilde:sunt leuc. va confirm ca sunt titularul drepturilor de autor atat la Episcop Roman rapit de KGB cat si la Episcopul martir Grigorie Leu; sunt materiale extrase din cartea mea "Cartea episcopilor cruciati" publicata in editura Realitatea si electronic pe www.amazon.com si www.corectbooks.com si in revisrta electronica PORT@LEWU din portalul meu www.cartesiarte.ro. Multumesc pentru ajutor. Spuneti-mi cum va pot trimite materiale ca sa le prelucrati dumneavoastra pentru Wikipedia.

Pentru ca textul să rămână pe Wikipedia, trimiteți un e-mail la adresa info-ro@wikipedia.org, unde să menționați mesajul de mai sus (până la Multumesc pentru ajutor.)+ eliberați textul sub licența „Creative Commons cu atribuire și distribuire în condiții identice”, versiunea 3.0(exemple aici).— Ionutzmovie discută 23 februarie 2012 12:16 (EET)

Ziua de astăzi în istorie[modificare sursă]

Găsești o clipă să te uiți la chestia asta? Eu am făcut modificarea în format, dar pagina principală văd că nu se actualizează. Mulțumesc. -- Victor Blacus (discuție) 25 februarie 2012 17:43 (EET)

Ștergerea unor categorii goale[modificare sursă]

Bună ziua. Cred că este necesară ștergerea categoriilor goale de la Categorie:Pagini de categorisit. Am categorisit eu câteva și unele sunt empty.  Alex17nico  (discuție) 2 martie 2012 12:41 (EET)


Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Sandhu. 2 martie 2012 18:21 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Concurs[modificare sursă]

Ce trebuie să fac să mă înscriu la concurs? este bine dacă scriu la Berkeliu, de exemplu? Mulțumesc anticipat!  Alex17nico  (discuție) 3 martie 2012 08:43 (EET)

Poți să-l adaugi la concurs după ce adaugi 50.000 de octeți de text (în final, articolul trebuie să aibă 58.000 de octeți).— Ionutzmovie discută 3 martie 2012 13:00 (EET)
Adică după scriu destul de mult?  Alex17nico  (discuție) 3 martie 2012 14:01 (EET)
Și am mai văzut ceva!Wikipedia:Pariu 200000, ar fi trebuit să se închidă (wikipedia are deja 175 000).  Alex17nico  (discuție) 3 martie 2012 14:06 (EET)

Berkeliu[modificare sursă]

Bună seara. Am nominalizat Berkeliu (am scris toată ziua :))  Alex17nico  (discuție) 4 martie 2012 02:44 (EET)

Chiar acum un minut l-am văzut. Felicitări, sigur va lua premiu.:) Îl poți nominaliza la mai multe categorii dacă se potrivește, eu l-aș nominaliza și la categoria Cea mai bună traducere.— Ionutzmovie discută 4 martie 2012 02:46 (EET)

Alexeynemov4[modificare sursă]

mersi pentru raspuns. am muncit ceva la cautarea emblemelor cluburilor de fotbal pentru champions league...pacat ca nu merge asa cum am facut eu! era mai frumos!arata mai bine!

Istoria descoperirii elementelor chimice[modificare sursă]

Vă place articolul (e mai bun ca cel englez, noi avem și poze ;)). Cu salutări,  Alex17nico  (discuție) 5 martie 2012 19:50 (EET)

Mie îm place, depinde acum dacă și votanților le va plăcea. Poți să-mi vorbești la per tu.:)— Ionutzmovie discută 9 martie 2012 02:38 (EET)
Mai multe poze nu înseamnă neapărat mai bun: articolul de la en.wiki are mai puține legături roșii --Terraflorin (discuție) 28 martie 2012 07:06 (EEST)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Slyther. 8 martie 2012 20:04 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

alexeynemov[modificare sursă]

lasa mi un mesaj prin e mail!

s-a sters, k, cum o refac corect ? ce am gresit ?[modificare sursă]

http://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Nu_speria_noii_veni%C8%9Bi ?! adica articol sters la aproximativ 20 minute dupa ce am inceput sa fac prima pagina, inca eram in pagina de edit incercand sa aflu cum leg logo-ul de pagina ... intre timp am reusit sa uploadez logo-ul dar nu mai este pagina ... dupa primul edit, am folosit preview... m-am insiprat din pagina "eta2u" singura diferenta era faptul ca nu am trecut cifra de afaceri .. intrebarea este, cum trebuie sa arate o pagina pentru a nu fi stearsa ? multumesc mult. ps. avem conturi individuale de mail pentru 39 site-uri sub forma site@firmanoastra.xyz ( ca sa nu spuneti ca iarasi imi fac autoreclama, nici macar nu este cazul, eu sunt de la tehnic ... ) logo-ul a fost uploadat, sincer cred ca si acolo nu sutn eu f. n clar cu Format:Trademark la ce anume il adaug, dar mai sap .. oricum maine, toata stima, nb. Papetariebirotica (discuție) 10 martie 2012 03:14 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui AlternoBreak. 11 martie 2012 18:46 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Elena Gheorghe[modificare sursă]

Salut! ?Ți-am văzut mesajul de-abia astăzi și nu pot decât să îți mulțumesc pentru update-urile făcute! Din partea mea totul e ok. — LucianK 14 martie 2012 22:33 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui AlternoBreak. 17 martie 2012 12:56 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Ștergere[modificare sursă]

Politica noastră de ștergere este că lipsa de notabilitate nu reprezintă un motiv suficient pentru ca un articol să fie șters pe loc: [1]. Mă refer la ștergerea articolului Toxice, dar poate nu e primul și nici nu urma să fie ultimul în aceeași situație. În afară de cazuri cu totul evidente (de exemplu dacă un puști scrie un articol despre ursulețul lui de pluș), notabilitatea e o chestiune care trebuie discutată de comunitate. — AdiJapan 18 martie 2012 17:18 (EET)

Ok, recuperez articolul și îl propun la Pagini de șters.— Ionutzmovie discută 18 martie 2012 17:20 (EET)
Mulțumesc. — AdiJapan 18 martie 2012 17:33 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 26 martie 2012 15:42 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Ștergere cont[modificare sursă]

Puteți să îmi blocați contul Lare 12? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Lare 12 (discuție • contribuții).

Blocat.— Ionutzmovie discută 27 martie 2012 21:46 (EEST)

Mulțumesc-[[Utilizator:|Lare 11| Lare

11]][[Discuție:Utilizator:Lare 11| discută ]] 27 martie 2012 21:58 (EEST)

Cesiu[modificare sursă]

Bună ziua. Poți să spui ce crezi despre Cesiu (PAC) ? Mulțumesc! <Transmite mai departe, pls>  Alex17nico  (discuție) 2 aprilie 2012 13:20 (EEST)

Un Paște fericit![modificare sursă]

... vă urez Dv., familiei și celor dragi. --Alex F. (discuție) 2 aprilie 2012 14:54 (EEST)

Lista celor mai bine vândute jocuri video‎[modificare sursă]

Hey, sper să nu vă supărați, dar m-am uitat la listele propuse la concursul de scriere și am văzut că lista celor mai bine vândute jocuri video încă are multe probleme. Există părți care au rămas în limba engleză și se folosește aproape întotdeauna virgula în loc de punctul și punctul în loc de virgula (dar există și părți unde so folsește versiunea românească). Mi-e nu mi s-ar părea corect dacă acest articol poate să participe în starea asta la concurs pentru că Alex17Nico și eu ne-am făcut munca să scriem articole în româna corectă. Vă rog de asta să faceți și Dvs. același muncă, pentru că nu mi s-ar părea normal dacă un articol incomplet să câștige la concurs doar pentru că este mai lung. Sper că nu vă supărați și că înțelegeți argumentarea mea și mai aveți încă o zi timp pentru corectarea. -- Slyther (discuție) 2 aprilie 2012 21:50 (EET)

Nici o problemă, l-am adăugat doar pentru că au fost prea puține lsite propuse. Ba chiar mă gândeam să votez împotriva mea.— Ionutzmovie [[Discuți
Utilizator:Ionutzmovie| discută ]] 2 aprilie 2012 22:38 (EEST)

Rezolvă și tu infoboxul la Wrestlemania 28- Lare_11 3 aprilie 2012 17:16 (EEST)

Ajutor traducere[modificare sursă]

Dacă se poate să mă ajuți și pe mine, nu știu cum să traduc he prepared some of the most influential early timelines. Mulțumesc anticipat.  Alex17nico  (discuție) 6 aprilie 2012 22:05 (EEST)

Listă de calitate[modificare sursă]

Salvete! Ce spui de o nouă listă de calitate? Mulțumesc!  Alex17nico  (discuție) 8 aprilie 2012 11:06 (EEST)

Nu este permisă recenzarea articolelor propuse la concurs, pentru că se consideră în comunitate că ar fi avantajate (nu e părerea mea, dar nu mă pot opune). Așteaptă după terminarea concursului.— Ionutzmovie discută 8 aprilie 2012 14:39 (EEST)

Liste, liste și iar liste[modificare sursă]

Salut. În legătură cu Lista celor mai bine vândute jocuri video am adăugat sus format JV și am contribuit puțin la secțiunea PC: personal mă interesează mai mult Lista celor mai bine vândute jocuri video pentru PC de aceea te rog dacă ai timp să contribui și la această pagină pe care am început-o deoarece eu sunt prins până peste urechi în Lista oamenilor de știință adepți ai creaționismului și en:List of scientists who believed in Biblical Creation --Terraflorin (discuție) 8 aprilie 2012 14:52 (EEST)

Descalificare[modificare sursă]

Vă rog frumos să mă scuzați că am propus articolul Jocurile Olimpice de vară din 2012, după termen, la secțiunea Interesant, însă am avut niște probleme tehnice cu calculatorul zilele acestea, în special cu providerul de internet. În ultima zi de înscrieri, seara, (țin minte exact ora pentru că m-am uitat exact atunci), am examinat categoriile, însă fix când mi-am amintit de articolul meu, mi-a apărut o eroare la conexiunea de internet. A doua zi, m-am hotărât să nominalizez totuși articolul, deși termenul trecuse. Până astăzi, tot am avut întreruperi la conexiunea de internet, iar acum am observat că am fost descalificat. Nu cer neapărat să reintru în concurs, ci doar să îl ștergeți de tot, chiar și de la voturi, scriind Articol descalificat, pentru că nu consider că am fost total cu reavoință. Mulțumesc. --Desenele (discuție) 9 aprilie 2012 16:47 (EEST)

Și nu în ultimul rând, îți urez un Paște fericit!

Nici o problemă, am înțeles, se mai întâmplă.— Ionutzmovie discută 9 aprilie 2012 17:19 (EEST)

Joseph Priestley[modificare sursă]

Salut! Probabil că ai auzit de Joseph Priestley. Am nevoie de puțin ajutor la articol, mă gândeam să-l fac AC, dar am nevoie de cineva să facă niște corecturi și să-mi dea sugestii. Își mulțumesc dacă mă poți ajuta. Al tău coleg,  Alex17nico  (discuție) 11 aprilie 2012 12:00 (EEST)

Respectarea reguliilor[modificare sursă]

Vă rog să vă uitați aici dacă aveți timp și să spuneți ceva: Wikipedia:Cafenea#Standard pentru denumirea districtelor germane. Minisarm a deja scris ceva, dar asta nu se respectă. Argumentarea lui NeaNita este fără baze și nu respectă reguliile. Nu trebuie să știți germană deloc ca să înțelegeți despre ce este vorba! Pentru Mine, cazul, mi se pare foarte clar și mă enervează deja rău de tot, pentru că NeaNita și BaicanXXX nici măcar nu s-au oprit să facă modificări la articole despre distroicte germane în timpul discuții, deși am avut un acord. Eu vreau să aștept încheierea discuții până când încep cu redenumirile districtelor. Dar din păcate văd că NeaNita nu se retrage și nu acceptă că poziția lui nu respectă reguliile. Din contra, instalează reguliile sale, pentru că nu are argumente. WP:ro trebuie să respectă ca și alte Wikipedii să respecte reguli. Dacă se fac articole cu cuvânte care nu există în limba română, atunci se produce doar o neînțelegere. Scriem pentru oamenii, nu pentru câțiva idealiști, care vor se creează o limbă "pură" și care nu înțeleg că limba asta oricum nu există. Sper că m-am exprimat bine. -- Slyther (discuție) 11 aprilie 2012 21:30 (EET)

Sarbatori Fericite![modificare sursă]

The resurrection day.jpg

Acum, în aceste zile sfinte, îți doresc multă, multă sănătate și spor la Wikipedia.Paște Fericit!

Un Paste Fericit!

Amn
Oua impistrite bucovina.jpg

Amn 12 aprilie 2012 15:33 (EEST)

Format:IUCFD[modificare sursă]

Salut. Folosește te rog formatul ăsta și avertizează autorii înainte să ștergi imagini fără justificarea utilizării cinstite. Ai șters unele imagini de prin 2006-2007 când nu exista porcăria de WP:MP fără să avertizezi autorii (inclusiv eu) și nu e normal.--Strainu (دسستي‎)  13 aprilie 2012 15:06 (EEST)

Joseph Priestley 2[modificare sursă]

Am terminat de tradus și retușat articolul, așa că te invit la DEZBATERI!  Alex17nico  (discuție) 16 aprilie 2012 12:37 (EEST)

Discuție Wikipedia:Concurs de scriere[modificare sursă]

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție Wikipedia:Concurs de scriere/Rezultate#Secțiunea Științe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Despre editarea imaginii nominalizate la Concursul de scriere[modificare sursă]

În legătură cu întrebarea pusă la Discuție Utilizator:Qvadratvs, sincer nu prea am idee cum aș putea înlătura ora și data de pe imaginea Cascada Frasin comuna Tarcău, Neamţ astfel încât să nu o fac praf. --Qvadratvs (discuție) 21 aprilie 2012 19:42 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Victor Blacus.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Istoric articole[modificare sursă]

Verificați vă rog istoricul paginii viteză dacă mai are versiuni anterioare invizibile.--86.125.178.141 (discuție) 23 aprilie 2012 01:01 (EEST)

Are trei, din cauza redirecționărilor duble.— Ionutzmovie discută 23 aprilie 2012 01:52 (EEST)

Se pot recupera deci versiunile invizibile pentru vechimea articolului. Vă rog s-o faceți--86.125.178.141 (discuție) 23 aprilie 2012 02:24 (EEST)

Joseph Priestley[modificare sursă]

Ce zici de Joseph Priestley?  Alex17nico  (discuție) 23 aprilie 2012 20:04 (EEST)

Steluța[modificare sursă]

Deduc că din Creștin Ortodox se poate copia fără restricții? --Miehs (discuție) 26 aprilie 2012 23:35 (EEST)

Conform termenilor de pe acel site, da.— Ionutzmovie discută 27 aprilie 2012 02:38 (EEST)

Volkswagen Golf VI[modificare sursă]

Was this edit a mistake? Volkswagen Golf VI != Austin Maxi --Tagishsimon (discuție) 27 aprilie 2012 05:04 (EEST)

Yes, thank you for correcting my mistake.— Ionutzmovie discută 27 aprilie 2012 12:37 (EEST)

Re:Star Trek: Enterprise[modificare sursă]

Salut. Gata cu articolele, scoate tu imaginile problematice din Star Trek: Enterprise --Terraflorin (discuție) 5 mai 2012 16:43 (EEST) Am observat, e ok.— Ionutzmovie discută 5 mai 2012 16:43 (EEST)

E ok, am observat.— Ionutzmovie discută 5 mai 2012 16:44 (EEST)

AC[modificare sursă]

OK, dar despre Joseph Priestley ce zici?  Alex17nico  (discuție) 6 mai 2012 13:10 (EEST)


Intrebare[modificare sursă]

Salut,

Prin februarie-martie mi s-a sters articolul pe care l-am scris despre Asociația Tabula, acum doresc s-o rescriu, sa adaug surse. Intrebarea mea ar fi, daca s-ar putea s-o recuperez articolul vechi, sa lucrez pe ea, si s-o pot pune pe wikipedia. Sper sa ma puteti ajuta. Eszterb (discuție) 8 mai 2012 12:35 (EEST)

Cutie Taxonomie[modificare sursă]

Bună! Aș dori să modifici formatul CutieTaxonomie ca și în multe alte țări, cu imaginile de la categoria de la lista roșie a IUCN. Adică, în loc de text, să apară imaginea ca la Wikipedia în engleză (de ex. aici). Dacă te întrebi dacă sunt imagini, le-am făcut eu și sunt disponibile aici. Cum eu nu am dreptul să modific acest format, te rog pe tine, să o faci, mai ales datorită faptului că poate știi și cum să le aplici. Îți mulțumesc enorm! Cu drag, Desenele (discuție) 12 mai 2012 19:10 (EEST)

AC[modificare sursă]

Domnule Ionuț, vă rog, vedeți o doleanță pe pagina mea de discuție, subtitlul Articole bune, dacă puteți să-l ajutați pe MJ for U? Eu nu mă amestec la show-biz. Cele bune. --Silenzio (discuție) 13 mai 2012 03:22 (EEST)

FC Porto[modificare sursă]

Salut! Am nevoie de putin ajutor si te-as ruga sa redenumesti articolul acesta inapoi la denumirea sa initiala si reala, respectiv FC Porto. Multumesc!

(Glamistu (discuție) 20 mai 2012 17:50 (EEST))

Bugeac Comrat[modificare sursă]

Salut Ioane, am o întrebare de unde ai luat că Bugeac Comrat și CF Găgăuzia este acelaș club? CF Găgăuzia este succesoarea echipei Universitatea Comrat dar niciodată n-am văzut vreo confirmare a tangenței acestora cu Bugeac. Dacă ai găsit vreo probă te rog să-mi arăți și mie fiindcă sunt microbist și chiar sunt curios! Cu respect Muscron (discuție) 20 mai 2012 23:48 (EEST)

N-am idee, crează o pagină despre echipa Bugeac Comrat în locul redirecționării.— Ionutzmovie /discută 21 mai 2012 02:14 (EEST)

Comitet de recenzie? E nevoie de voluntari![modificare sursă]

Azi la cafenea ați scris:

Propun înființarea unui Comitet de recenzie care să se ocupe de unul-două articole de calitate sau bune întrunească în fiecare sâmbătă sau când au utilizatorii timp. Discuțiile vorfi purtate pe Skype iar corectările și completările la articole vor fi făcute tot de recenzori. Dacă sunteți de acord ziceți-mi pe pagina de discuție. Decizia tot un administrator o va lua, așa că orice utilizator este binevenit.— Ionutzmovie discută 21 mai 2012 02:26 (EEST)

Doresc să încerc. SALVE! --NeaNita (discuție) 21 mai 2012 13:06 (EEST)

Proiectul săptămânii[modificare sursă]

Ionutz, ce zici de un vot săptămânal al articolelor care să fie alese săptămâna viitoare proiectul săptămânii. Vot pe baza articolelor din tabelul Wikipedia:Proiectul săptămânii/Propuneri#Lista articolelor candidate Eventual primele 2/3 votate să fie alese și când e nevoie un al 3-lea să fie despre evenimentul din aceea săptămână ca și până acum--Terraflorin (discuție) 21 mai 2012 15:56 (EEST)

Atât timp cât nici la Concursul de scriere nu s-au gasit votanți, așa nici aici nu se vor găsi. Tocmai de aceea s-a renunțat la varianta cu voturile.— Ionutzmovie discută 21 mai 2012 22:27 (EEST)

Articole bune[modificare sursă]

Eu nu doresc neapărat să evaluez articole, eventual doar cele care sunt traduse din limba română... Însă cred că sunt prea multe nominalizări neevaluate pe Wikipedia românească. Sunt de acord cu crearea unui Comitet care să se ocupe cu așa ceva.--MJ for U (discuție) 21 mai 2012 20:05 (EEST)

Dacă ai timp ia și tu decizia finală te rog: Discuție:Cristian Gog/AB1. --Martinas Angel (discuție) 23 mai 2012 19:52 (EEST)

Test imagine[modificare sursă]

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție Format:Statut PS#Test imagine.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Articolul săptămânii 4[modificare sursă]

Salut. Vezi că pe viitor trebuie să ai în vedere modificarea nivelului de protejare și pentru Format:Articolul săptămânii 4. Săptămâna asta ar trebui să continuăm la Proiectul săptămânii cu articolele Campionatul European de Fotbal 2012, Alegeri locale în România, 2012. _ Florinvorbărieisprăvi 11 iunie 2012 07:42 (EEST)

Te referi la formatul Articolul săptămânii 1. Sunt de acord și eu că trebuie continuat cu aceste două articole, atât timp cât mai au potențial de dezvoltare.— Ionutzmovie discută 11 iunie 2012 13:20 (EEST)
De când ai protejat cele 4 formate cu art. săpt. să le editeze doar admin., m-ai pierdut pe drum )) Așa că spor la treabă!--_florin DF 2 decembrie 2012 06:38 (EET)

Apreciere[modificare sursă]

Băi frate mai dormi oleacă //  Gikü  vorbe  fapte  miercuri, 13 iunie 2012, 07:38

Spagheti[modificare sursă]

Bună! La categoria articolelor săptămânii, Cezarika1 a propus articolul Spagheti. Nu ar trebui să fie cumva Spaghete? Eu așa am văzut scris în DEX, sursă pe care o consider corectă. --Desenele (discuție) 19 iunie 2012 14:51 (EEST)

Nu cunosc cum se scrie cuvântul (nu m-am documentat în DEX), dar indiferent cum se scrie ar trebui să existe un articol referitor la acest articol culinar. --Cezarika1 19 iunie 2012 14:54 (EEST)
O părere: uitați-vă la lungile și aprinsele discuții despre care denumire e corectă Iisus sau Isus, și se pare că primează varianta cea mai folosită și nu cea academică. Cam așa e și cu Spagheti - majoritatea (cred) pronunțăm cu i dar în DEX (pare-mi-se) este cu e, DEX-ul care la rândul lui se tot bate cap în cap în diferitele sale ediții --_ F1orinvorbărieisprăvi 30 iunie 2012 09:33 (EEST)

RE: AS, AC[modificare sursă]

Ce să zic, tu ești responsabilul cu Proiectul săptămânii :) Ideea cu 'Finala Campionatului European de Fotbal 2012' și 'Bălți' e bună, totu e să avem timp s-o punem în practică --_ F1orinvorbărieisprăvi 30 iunie 2012 07:59 (EEST)

Anulare[modificare sursă]

Nu așa se face.  Daniel  Mesaj  3 iulie 2012 22:36 (EEST)

Formatul stricase toate formatele cu echipele, deoarece sub steag apărea ROM (țara), iar lângă steag la articolul FC Oțelul Galați apărea iar țara.— Ionutzmovie discută 3 iulie 2012 23:29 (EEST)
Nu la asta mă refeream, ci la rezolvarea pe care ai abordat-o.  Daniel  Mesaj  3 iulie 2012 23:31 (EEST)
Eu ți-am explicat de ce am revenit la o versiune anterioară. Normal că documentația își are locul la Articol/Documentație. Trebuia rapid să rezolv situația unui format care se găsește în peste 5000 de pagini. Știu că o să-mi spui că ori trebuia să îți semnalez problema, ori să-l repar singur, dar la lipsa de activitate care e aici nici nu mă așteptam să-l repare cineva.3 iulie 2012 23:36 (EEST)

Image failed[modificare sursă]

Ideea e că imaginea inserata nu trebuie copiată.Pentru un timp foarte scurt am avut imagine pentru articolul "Josie și Pisicile".La scurt timp am primit preaviz de la Wikimedia Commons ca imaginea incalca drepturile de autor asa ca mi-a fost ștearsă cu toate că am dat suficiente detalii despre ea. Întrebarea e cum fac să iau imagini care să nu violeze dreptul de autor ? Ce nu a fost bine ?

La Wikimedia Commons se pun doar imagini libere, adică imagini făcute de dvs.cu propriul aparat foto să zicem, dar nu fotografii ale unor materiale sub drepturi de autor. Cele care se află sub drepturi de autor le puteți încărca doar pe Wikipediile locale, adică aici, și ele trebuie să aibă o rezoluție mică.— Ionutzmovie discută 4 iulie 2012 02:08 (EEST)

Multumesc pentru informatie, si pot fi imagini de orice fel pe Wikipediile locale nu se tine cont de drepturi de autor ?"

Imagine noua la articolul "Ajutor! vine trupa ursului Chică!"[modificare sursă]

Sunt puțin speriat.Imaginea adăugată ulterior la articolul "Ajtor! vine trupa ursului Chica! e o imagine care ar crea probleme.Trebuie să știu urgent, dacă se poate ! ! !

Dacă nu ar afecta cu nimic, această imagine, următoare întrebare este dacă pot proceda la fel și pentru celălalt articol ?

Nici o problemă, am corectat eu. Vă rog totuși să vă limitați la o imagine pe articol și să copiați formatul din Fișier:J P S C.jpg, modificând câmpurile Sursă și descriere cu ceea ce corespunde imaginii.— Ionutzmovie discută 4 iulie 2012 14:41 (EEST)

Adică? Ce nu este în regulă în regulă cu imaginea.Trebuie să schimb denumirea imaginii ? Ce s-a întâmplat cu descrierea și sursa? Ce trebuie schimbat ? Nu înțeleg !

O zi bună!

Utilizator Myxwyx

Polski de două ori la articolul "Josie și Pisicile"[modificare sursă]

Încă ceva: la articolul: " Josie și Pisicile" - la rubrica "în alte limbi" îmi apare de două ori "Polski" când de fapt e articolul este același fie că accesez "Polski" (sus) sau "Polski" (la mijloc).Nu că m-ar deranja, dar de ce se întâmplă asta? Tot nu m-am lămurit ce trebuie schimbat la descrierea și sursa imaginii Fișier:J P S C.jpg ?

Utilizator Myxwyx

Era trecută de două ori legătura interlingvă (adică cea care arată articolul corespondent în celelalte limbi). Cât despre imaginea de mai sus nu trebuie schimbat nimic, am scris-o pentru a vă servi ca model.— Ionutzmovie discută 5 iulie 2012 15:28 (EEST)

Atunci totul este în regulǎ ! O zi bună! Myxwyx (discuție) 5 iulie 2012 15:53 (EEST)Myxwyx

Târgu Mureș[modificare sursă]

Care sunt nelămuririle tale vizavi de Târgu Mureș? Ai luat jos fără motivare de pe lista propunerilor. --Kulja (discuție) 4 iulie 2012 19:50 (EEST)

Vezi comentariul lui Sebi de la propunere, după ce te ocupi de problemele pe care le-a semnalat poți să-l repropui. Poți lua ca model articolul Bălți. Fiecare frază trebuie susținută de cel puțin o referință.— Ionutzmovie discută 4 iulie 2012 21:12 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm. 5 iulie 2012 19:29 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Sebimesaj 5 iulie 2012 19:29 (EEST)

Legătura în "Română" - articolul Droopy detectiv de elitǎ[modificare sursă]

Din câte știți am mai adăugat două noi documentare: Atom-Furnica respectiv Droopy, detectiv de elită.De ce la ultimul menționat nu apare la rubrica "în alte limbi" și Română? Ba mai mult, pare sǎ fie singurul articol legat de "Droopy detectiv de elită" care conține și imagine. Nici macăr cel original din engleză nu are imagine Dacă e ceva în neregulă cu imaginea, vă rog să mă anunțați !

Nu apărea pentru că legăturile acestea sunt pusedeobicei de roboți și uneori durează până le pun. Cât despre articolul fără imagine de la en:wp, acolo imaginea a fost ștearsă tot din cauză că imaginii nu i s-a pus descrierea și licența.— Ionutzmovie discută 7 iulie 2012 00:29 (EEST)

Ar putea apărea această problemă și la articolul meu ? Nu sunt descărcate pe net foarte multe imagini legate de acest serial! iar cea extrasă, era de pe un site care nu era disponibil și nici nu am găsit aceiași imagine, cu un format similar care să aibă și licență, toate celelalte aveau dimensiuni mai mari.

O zi bună ! 7 iulie 2012 06:27 (EEST)Utilizator: Myxwyx

Nu e nici o problemă.— Ionutzmovie discută 7 iulie 2012 17:56 (EEST)

RE_AC[modificare sursă]

Păi da, că dacă îl propun eu nu mai am voie să-l promovez și poate sta pe pagină de nominalizări cam 2-3 ani. E nominalizat la AB și pot ușor să-i acord statutul, dacă asta dorești :).— Ionutzmovie discută 14 iulie 2012 16:53 (EEST)
mai periază-l puțin, poate mai apar greșeli--_ F1orinvorbărieisprăvi 14 iulie 2012 16:56 (EEST)

Televiziune[modificare sursă]

Salutare, n-am găsit mare scofală, decât o știre din 2010: [2] [3] [4] , una din 2010 și alta din 2011 în care doar sunt menționate. Sunt șanse mari că au dispărut complet aceste posturi de televiziune. —  Ark25  (discuție) 14 iulie 2012 21:13 (EEST)

Manchester United FC[modificare sursă]

Salut, eu am văzut articolul Manchester United FC nominalizat la AB și m-am gândit să-i dau o mână de ajutor, văzând în ce stare deplorabilă era, acum cred că e mult mai bine. Cum crezi se poate face o reevaluare și cam ce i-ar mai trebui pentru statut ?

P.S. Cineva mi-a promis că Venezuela o să fie AB în mai puțin de o săptămână.--AlternoBreak(discuție) 18 iulie 2012 11:51 (EEST)

Infocasete[modificare sursă]

Auzisem ca ești specialist în acest domeniu și aș vrea să mă ajuți (dacă dorești) să fac un rework la infocasetele Țară (Format:Infocaseta Țară rework). Merg pe modelul albanez, cu unele ajustări ulterioare: Model_albanez.png. Mersi mult. Poți lăsa datele de contact pe pagina mea de discuții sau să mutăm discuția la Format:Infocaseta Țară rework. --Octavius 909 (discuție) 27 iulie 2012 14:16 (EEST)

Hei[modificare sursă]

Buna! Cineva numit Victor blacus vrea sa ma blocheze fara motiv! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Acosmulescu (discuție • contribuții).

Buna![modificare sursă]

Ma ajuti cum sa fac o fotografie? fiindca dupa ce am terminat cu fotografia imi arata wikipedia in limba engleza. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.80.215.129 (discuție • contribuții).

Ajutor cu un articol[modificare sursă]

Vreau sa te rog foarte frumos sa treci cu vederea prin acest articol Viorel Chivriga. In rubrica discutiilor este o dezbatere foarte incinsa asupra notabilitatii acestei persoane. Tema discutiei are doua argumente la baza: unul care spune ca in wikipedia, sursele trebuie sa scrie despre X, si al doilea argument care spune, ca o data ce X are o prezenta mediatica masiva, el poate fi numit notorietate. Te rog, enunta obiectiv care sunt problemele, daca exista, a acestui articol ca sa-le pot rezolva. Ar fi foarte bine daca ai expune parerea aici :Discutie

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Strainu. 6 septembrie 2012 06:54 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Strainu (دسستي‎)  6 septembrie 2012 06:54 (EEST)

Târgu Mureș[modificare sursă]

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina Wikipedia:Propuneri pentru articole de calitate/Târgu Mureș.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Kulja (discuție) 6 septembrie 2012 15:23 (EEST)

Am adăugat sursele. Te rog să te uiți încă odată la articol și să-mi comunici dacă au mai rămas puncte critice.--Kulja (discuție) 7 septembrie 2012 15:05 (EEST)

Articolul săptămânii[modificare sursă]

Acum că Lista țărilor după indicele dezvoltării umane a fost dezvoltat așa de tare cred că ar fi bine să revenim la Regatul Axumit, pentru că despre acea temă s-a creat de-abia un ciot și nu un articol. Să nu ne mulțumim, totuși, cu așa puțin.--Bogdan29roman (discuție) 6 septembrie 2012 19:40 (EEST)

Târgu Mureș[modificare sursă]

Articolul Târgu Mureș este propus pentru titlul de articol de calitate, iar discuția de acolo a devenit un dialog relativ subiectiv. Aș cere să interveniți în discuție. Prezența dumneavoastră ar fi bine venită, deoarece ar echilibra atmosfera de acolo. Aici găsiți discuția: Wikipedia:Propuneri pentru articole de calitate --Kulja (discuție) 10 septembrie 2012 11:55 (EEST)

Re: AB[modificare sursă]

Salut. O să mă ocup zilele următoare de cele două articole și voi incerca să le updatez și să le modific cât se poate. Mulțumesc mult și pentru implicarea în celelalte articole.--QabY (discuție) 12 septembrie 2012 18:58 (EEST)

Juriul concursului de scriere[modificare sursă]

Salut, am văzut că ești singur în juriul și m-am gândit să-ți dau o mână de ajutor, sper că sunt binevenit în rândul lui, așa că dacă ai nevoie de ajutor sau apare vreo întrebare voi fi bucuros să te ajut.--AlternoBreak(discuție) 13 septembrie 2012 15:24 (EEST)

Sigur, oricine e bine venit.— Ionutzmovie discută 13 septembrie 2012 15:41 (EEST)

Logica descalificărilor la concursul de scriere[modificare sursă]

Eu consider că nu e corect să descalifici articolele în timpul nominalizărilor. Este posibil ca un utilizator să nominalizeze un articol și apoi să înceapă lucrul la el, dacă îi va fi descalificat pe dată articolul, utilizatorul se va simți descurajat. Propun ca toate descalificările să aibă loc la începutul perioadei de punctare. //  Gikü  vorbe  fapte  miercuri, 19 septembrie 2012 15:33 (EEST)

Eu sunt de aceeași părere, dar uităte la un lucru interesant

Condiții de participare[modificare sursă]

Ce articole pot intra în concurs. Pot fi nominalizate articolele care fie nu existau la data de 5 septembrie 2012 (ora 00:00 UTC+2), fie au fost dezvoltate considerabil în perioada 5 septembrie–5 octombrie. Prin considerabil se înțelege că lungimea articolului de dinainte de concurs reprezintă cel mult 10% din lungimea articolului în momentul nominalizării. Nu se iau în calcul legăturile interwiki.

Uităte mai sus la condiții, logic ar trebui aproape toate descalificate deoarece acolo e scris clar că mai întâi articolul trebuie dezvoltat și apoi nominalizat, în timp ce la noi se face invers, paradox nu. :)--AlternoBreak(discuție) 19 septembrie 2012 15:50 (EEST)

Da, pe baza acelei recomandări am descalificat lista. Dacă nu vi se pare în regulă o schimbăm.— Ionutzmovie discută 19 septembrie 2012 16:39 (EEST)
Părerea mea e că ar fi ok s-o schimbăm. -> Prin considerabil se înțelege că lungimea articolului de dinainte de concurs reprezintă cel mult 10% din lungimea articolului în momentul începerii punctării (sau ceva de genul). //  Gikü  vorbe  fapte  miercuri, 19 septembrie 2012 20:24 (EEST)

Utilizator anonim[modificare sursă]

Poate un anonim să se înscrie la concurs?  Alex17nico  (discuție) 20 septembrie 2012 19:54 (EEST)

Oricine.— Ionutzmovie discută 20 septembrie 2012 21:01 (EEST)

OK, mulțumesc.  Alex17nico  (discuție) 20 septembrie 2012 21:03 (EEST)

Format: Infocaseta Țară[modificare sursă]

Bună, am primit mesajul tău, mersi pentru încurajare. Nuștiu dacă ai dreptul sau nu, de a opera modificări în Stylesheet-ul de bază al Wikipediei Românești (class-ul Infocasetă) pentru a opera modificările mele acolo, pentru că am folosit o serie de hack-uri ineficiente din punct de vedere al performanței (mă refer la viteza de încărcare), chiar dacă sunt foarte nesemnicative, hack-uri care rescriu stylesheet-ul. Mersi. Aștept răspuns pe pagina mea de discuții. --Octavius 909 (discuție) 22 septembrie 2012 17:52 (EEST)

Da. Ctrl+F > Infocaseta. Ștergi: padding: 0.1em; și modifici line-height:1.1em; de la 1,1 la 1,5 --Octavius 909 (discuție) 22 septembrie 2012 18:02 (EEST)
Și încă ceva, ar trebui și un robot care să opereze modificări în parametrul cellspacing la toate infocasetele: (de la 7 la 0), din simplul motiv că line-height deja e destul pentru a seta această proprietate fără alte metode. Mulțam. --Octavius 909 (discuție) 22 septembrie 2012 18:05 (EEST)
De robot ar trebui să vorbești cu Gikü, văd că robotul său s-a ocupat de asta oarecum ("replaced: cellspacing="7" → cellspacing="2""). Doar că nu pot modifica de unul singur, trebuie să propui asta la Cafenea.— Ionutzmovie discută 22 septembrie 2012 18:21 (EEST)
Încă ceva, formatul {{Cutie fotbalist}} afișează echipele cu numele mai lungi și anii pe două linii, lucru care nu se întâmpla înainte, chiar dacă rămâne spațiu. Vezi exemplu la Răzvan Raț, unde din cauza echipelor nu mai este destul loc la rubrica ani și îî mută pe două rânduri. Pățesc asta doar în Chrome, în IE și Firefox afișează bine. Nu are legătură cu "cellspacing"?— Ionutzmovie discută 22 septembrie 2012 18:21 (EEST)
La mine e ok :) --Octavius 909 (discuție) 22 septembrie 2012 18:31 (EEST)

Condorul andin trebuie sonorizat[modificare sursă]

Să nu crezi că am uitat. Pur și simplu duc lungi tratative cu o prezentatoare TV să citim textul în duet, iar ea e ocupată în fiecare zi. Sonorizez eu odată și odată! //  Gikü  vorbe  fapte  sâmbătă, 22 septembrie 2012 23:35 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Nicolae Iorga.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 23 septembrie 2012 08:04 (EEST)

Salut; poate te ocupi tu de ce am scris în pagina de discuții a lui Cezarika, văd că el nu e online.--_florin DF 23 septembrie 2012 11:41 (EEST)

Yes check.svg RealizatIonutzmovie discută 23 septembrie 2012 11:45 (EEST)

Venezuela[modificare sursă]

Salut, vin cu o mare rugăminte la tine, fă te rog articolul Venezuela să fie semiprotejat pentru totdeauna și încearcă te rog să restabilești tot ce a distrus utilizatorul 84.234.199.236 în acest articol, fiindcă Kerouac și Victor Blacuș au încercat să restabilească câte ceva, dar din păcate nu au restabilit totul.--AlternoBreak(discuție) 23 septembrie 2012 11:50 (EEST)

Am blocat ip-ul cu pricina, dacă revine sub o altă formă atunci am să semi-protejez articolul și am să blochez clasa de ip-uri. Te rog verifică și tu ce a stricat și repară dacă poți :).— Ionutzmovie discută 23 septembrie 2012 11:55 (EEST)
Ok, mersi, de reparat o să mă apuc m-ai târziu :D.--AlternoBreak(discuție) 23 septembrie 2012 12:07 (EEST)

Formate[modificare sursă]

Am rezolvat {{Imagine multiplă}}, de vină era {{Multiple image/numImgs}} care ducea în bălării. Când copiați un format, asigurați-vă că și celelalte formate folosite în el duc în același loc ca pe en.wp.--Strainu (دسستي‎)  24 septembrie 2012 11:48 (EEST)

S. Paulo (stat)[modificare sursă]

O să văd ce pot să fac.  Remigiu  discută  24 septembrie 2012 19:19 (EEST)

Fotbaliști români celebri[modificare sursă]

Salut! Pornind de la Wikipedia:Pagini de șters/Top 100 fotbalisti romani am făcut această listă, pentru a verifica dacă avem articole despre fiecare dintre acești fotbaliști. Știind că ești pasionat de fotbal, mă gândesc că poate te-ar interesa să scrii un articol despre Ion Timofte (sau Ioan Timofte, nu sunt sigur care e numele corect), pornind eventual de la articolul en:Ion Timofte. De asemenea, nu mi-e clar dacă pe Nicolae Lupescu nu cumva îl cheamă Niculae Lupescu (aș fi făcut o pagină de redirecționare, dar nu mi-e clar în care sens). Răzvan Socol mesaj 26 septembrie 2012 07:34 (EEST)

Îl cheamă Nicolae Lupescu, sursa unde ai găsit scris cu u e greșită. De articolul de mai sus mă voi ocupa curând.— Ionutzmovie discută 30 septembrie 2012 11:35 (EEST)

Format: Infocaseta așezare[modificare sursă]

Bună, Infocaseta așezare are un comportament ciudat, și anume harta infocasetei (vezi: Iași) care nu se aliniază la centru și nu răspunde oricăror încercări de-ale mele. Probabil că nu am acreditările necesare pentru a actualiza formatul (deși pot s-o fac fără nici un fel de avertisment). Harta poate fi centrată prin instrumentul Inspect Element sau Firebug folosind aceiași metodă ca și cu imaginea (aka panoramă) din aceiași infocasetă! SOS !! --Octavius 909 (discuție) 26 septembrie 2012 16:40 (EEST)

Imposibil să nu se actualizeze, vezi să nu fie ceva de la formatul responsabil cu hărțile. Îți pot fi acordate drepturi temporare de administrator dacă este cazul pe o perioadă scurtă, dar numai un birocratt poate face asta după ce îi explici pentru ce ai nevoie.— Ionutzmovie discută 26 septembrie 2012 21:53 (EEST)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Alex17nico.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 Alex17nico  (discuție) 30 septembrie 2012 09:44 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Nicolae Iorga.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 1 octombrie 2012 21:05 (EEST)

intrebare[modificare sursă]

O fi moral sa candidati si tot dvs. sa va notati? Pare un conflict de interese. --NeaMita (discuție) 4 octombrie 2012 19:23 (EEST)

Denumirea de juriu e nepotrivită; eu mă ocup strict de organizare și de calculele de după punctare. Mă pot retrage oricând din juriu dacă asta pare să trezească suspiciuni.— Ionutzmovie discută 4 octombrie 2012 19:29 (EEST)
Juriul nu face altceva decât să numere punctele acordate. Dacă aveți suspiciuni, înscrieți-vă în juriu și numărați. -- Victor Blacus (discuție) 4 octombrie 2012 19:47 (EEST)


Tot la o întrebare: Mai te ocupi de Machete (film)? Fiindcă mai lipsesc câteva secțiuni care fără a fi completate nu pot da articolului notă maximă la concursul de scriere.

--_florin DF 5 octombrie 2012 15:31 (EEST)

Probabil că da.— Ionutzmovie discută 5 octombrie 2012 16:11 (EEST)
Rectific: cu siguranță.— Ionutzmovie discută 5 octombrie 2012 16:26 (EEST)
Atunci, dacă tot ne-am apucat (și lăsând deoparte concursul) să facem și paginile Grindhouse= Planet Terror + Death Proof--_florin DF 5 octombrie 2012 17:05 (EEST)
Începând de mâine.— Ionutzmovie discută 5 octombrie 2012 17:25 (EEST)

Condiția celor 10%[modificare sursă]

Salut, eu am descalificat articolele din secțiunea în care tu participi, dar spune-mi te rog, această condiției se aplică la toate secțiunile, de exemplu Despre România și români și Documentarea proprie ???--AlternoBreak(discuție) 6 octombrie 2012 20:20 (EEST)

Da.— Ionutzmovie discută 6 octombrie 2012 21:12 (EEST)

Descalificare[modificare sursă]

Salut, cred că trebuie să vezi această discuție.--AlternoBreak(discuție) 6 octombrie 2012 21:53 (EEST)

Te rog, propune tu să se verifice, între tim eu o să-l întreb pe utilizator, fiindcă cât noi ne dăm seama ce și cum concursul se termină, iar utilizatorului îi poate fi supărător că i-am exclus articolul pe nedrept în care el și-o depus munca.--AlternoBreak(discuție) 8 octombrie 2012 16:47 (EEST)

Pagini de dezvoltare[modificare sursă]

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție Wikipedia:Pagini de dezvoltare#Discutie din spatii utilizator#Ionutzmovie.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--188.26.22.131 (discuție) 8 octombrie 2012 12:08 (EEST)

Explicare excludere[modificare sursă]

Va rog sa explicati de ce ati exclus de la concursul de scriere articolele pe care le-am propus despre istoria logicii si a astronomiei?--188.26.22.131 (discuție) 8 octombrie 2012 12:28 (EEST)

Pentru că nu îndeplinea următoarea condiție: Ce articole pot intra în concurs. Pot fi nominalizate articolele care fie nu existau la data de 5 septembrie 2012 (ora 00:00 UTC+2), fie au fost dezvoltate considerabil în perioada 5 septembrie–5 octombrie. Prin considerabil se înțelege că lungimea articolului de dinainte de concurs reprezintă cel mult 10% din lungimea articolului în momentul nominalizării. Nu se iau în calcul legăturile interwiki.Ionutzmovie discută 8 octombrie 2012 15:44 (EEST)

Coduri boti[modificare sursă]

Va pricepeti la coduri pentru boti?--188.26.22.131 (discuție) 8 octombrie 2012 12:48 (EEST)

Nu, în schimb se pricep Strainu și Andrei Stroe.— Ionutzmovie discută 8 octombrie 2012 15:47 (EEST)

Breloc[modificare sursă]

Am vrut să creez articolul breloc și am descoperit că în dex scrie total altceva [5] decât este folosit termenul breloc în limba populară, respectiv un accesoriu pentru chei. Tu la ce te refereai când ai propus articolul? Uite la google imagini [6] E o diferență mare între ceea ce scrie în dex și la cum a evoluat limba română. Cuvântul a fost împrumutat din franceză dar și-a schimbat înțelesul în timp. --Bogdan29roman (discuție) 11 octombrie 2012 19:47 (EEST)

Keychain; cu sensul de accesoriu pentru chei. Oare care ar fi sinonimul lui în DEX?— Ionutzmovie discută 11 octombrie 2012 19:52 (EEST)
Nu știu, dex-ul e învechit în acest caz. Tot românul folosește cuvântul breloc cu referire la keychain și dacă creezi un articol despre keychain și îl denumești breloc sigur se vor trezi toți să-ți sară în cap spunând că nu știi limba româna. Probabil trebuie denumit breloc și puse multe referințe care să ateste că e denumirea cea mai folosită în limbajul popular.--Bogdan29roman (discuție) 11 octombrie 2012 19:56 (EEST)
Te rog, mută această discuție la pagina de discuție a articolului. Sigur o să-mi sară toți în cap și nu am chef de jignirile unor utilizatori ai wikipediei.--Bogdan29roman (discuție) 12 octombrie 2012 08:51 (EEST)

Format:Infocaseta Limbă[modificare sursă]

Bună, din câte știu te pricepi foarte bine la formate, doresc să aplic niște modificări acestui format (destul de importante după părerea mea) care ar îmbunătăți lizibilitatea și aspectul cosmetic al acestuia. Ai putea să-mi recomanzi încă pe cineva care se pricepe foarte bine în acest domeniu ? Te invit la pagina de discuții --Octavius 909 (discuție) 15 octombrie 2012 16:06 (EEST)

Remigiu și Andrei Stroe.— Ionutzmovie discută 15 octombrie 2012 17:00 (EEST)

Punctaj[modificare sursă]

Dacă ai în vedere calcularea punctajului la restul secțiunilor, atunci e ok :).--AlternoBreak(discuție) 16 octombrie 2012 23:15 (EEST)

Ia te rog și Despre România și români, că eu o să fiu numai mâine seara.--AlternoBreak(discuție) 16 octombrie 2012 23:31 (EEST)
Dacă ești ocupat pot face tot clasamentul.— Ionutzmovie discută 16 octombrie 2012 23:32 (EEST)

Nu că-s ocupat, dar că voi întârzia puțin, dacă o să-l faci pe tot o să-ți fiu recunoscător.--AlternoBreak(discuție) 16 octombrie 2012 23:45 (EEST)

Zic să păstrăm concursul în MediaWiki:Sitenotice...[modificare sursă]

...încă o săptămână. Până se calculează rezultatele, propun acest mesaj: Utilizator:Gikü/sitenotice. //  Gikü  vorbe  fapte  miercuri, 17 octombrie 2012 02:06 (EEST)

Arte[modificare sursă]

Salut. Ar fi bine să mai amâni anunțarea rezulatetlor la Categoria Arte până ce se va finaliza discuția de aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Checkuser#utilizator:Arhidee_.C8.99i_Utilizator:Gik.C3.BC, unde bănuiesc că este vorba de o încălcare a regulamentului de votare. --Cezarika1 17 octombrie 2012 18:23 (EEST)

Am observat, dacă se dovedește că Giku a folosit o clonă articolul va fi descalificat fără discuții. La următorul concurs de scriere din juriu va face parte un checkuser care să verifice punctările.— Ionutzmovie discută 17 octombrie 2012 18:29 (EEST)
Mai este și o altă iregularitate. La momentul votării, Arhideea avea 101 contribuții dintre care două se anulau reciproc: vezi articolul Manta, Cahul (http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Manta,_Cahul&diff=next&oldid=7017501 si http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Manta,_Cahul&diff=next&oldid=7017861). Numărul contribuțiilor ar scădea astfel la 99, iar votul ar trebui anulat oricum, ceea ce și Giku recunoaște că ar fi rezonabil (Remarca aceasta e adevărată: „Ar trebui ca cele 2 contributii sa fie anulate, iar nr. contributiilor sa scada sub 100”, iar aceasta nu este adevărată: „pentru ca cele doua modificari sunt evidnet in scop de crestere a nr. de contributii”. Deoarece reiese că nr efectiv de contribuții este 99, rezonabil ar fi ca juriul să anuleze votul Arhideei.) . --Cezarika1 17 octombrie 2012 18:42 (EEST)
Dacă se dovedește că nu e clonă, aplic ceea ce e mai sus. Dacă se dovedește că este clonă îl descalific cu totul.— Ionutzmovie discută
Mai sus unde? Fii, te rog, explicit. --Cezarika1 17 octombrie 2012 18:53 (EEST)
Dacă este o clona se poate sa fie blocat Giku.Receptie123 (discuție) 17 octombrie 2012 18:55 (EEST)
Condiția prin care au dreptul să puncteze doar cei care au minim 100 de contribuții.— Ionutzmovie discută 17 octombrie 2012 18:56 (EEST)
Nu este nevoie să fie blocat; a făcut multe lucruri bune pe Wikipedia iar un incident din asta duce doar la blocarea clonei și avertizarea utilizatorului.— Ionutzmovie discută 17 octombrie 2012 18:57 (EEST)
Am propus anularea celor doua contribuții incriminate făcute anume pentru a atinge baremul de 100 de contribuții. Care e exact răspunsul tau? Dacă se dovedește că e vorba de un cont clonă nu e necesară blocarea (un admin se poate debloca singur), ci retragerea permisiunilor speciale. --Cezarika1 17 octombrie 2012 19:02 (EEST)
Punctajul dat de presupusa clonă va fi anulat.— Ionutzmovie discută 17 octombrie 2012 19:04 (EEST)
Am anulat punctajul lui Arhidee. Pentru retragerea permisiunilor de administrator ale lui Giku vezi Wikipedia:Destituiri și completează Wikipedia:Destituiri/Formular. Oricum credibilitatea lui a fost zdruncinată serios.— Ionutzmovie discută 18 octombrie 2012 16:14 (EEST)

Juriu concurs de scriere[modificare sursă]

Oricine poate sa fie în juriu?Receptie123 (discuție) 17 octombrie 2012 18:36 (EEST)

S-a terminat deja concursul.— Ionutzmovie discută 17 octombrie 2012 18:41 (EEST)
Definitiv?Receptie123 (discuție) 17 octombrie 2012 18:45 (EEST)
Ediția viitoare va avea loc, cel mai probabil, în martie 2013.— Ionutzmovie discută 17 octombrie 2012 18:49 (EEST)
Bine,mulțumesc pentru informații.Receptie123 (discuție) 17 octombrie 2012 18:53 (EEST)

Jurizare[modificare sursă]

Nu-i pentru ce, mă bucur că-mi apeciezi munca, dacă o să ajung cu bine la concusul următor, îți mai dau o mână de ajutor, cu cât mai mulți în juriu cu atât îi mai ușor și mai vesel :D.--AlternoBreak(discuție) 17 octombrie 2012 22:25 (EEST)

Cum nu-ti place ce fac, ma opresc din corectat articolul cu Iorga. --Pocor (discuție) 18 octombrie 2012 00:42 (EEST)

Nici o problemă, ma bucur că are cine să-l corecteze, atât doar că nu e nevoie să faci trimiterile spre wikipedia franceză [ex. Revue Historique (fr)], mă gândesc să „albăstresc” tot articolul.— Ionutzmovie discută 18 octombrie 2012 01:23 (EEST)
Formatul ill permite "albastrirea" automata a lagaturii si disparitia trimiterii spre alte WP când creezi articolul corespunzator în româna. Dar cum asa vrei, asa sa fie ! Succes la creat articolele cu legaturi rosii ! --Pocor (discuție) 18 octombrie 2012 08:59 (EEST)

Premiu II[modificare sursă]

Salut. Mulțumesc pentru premiu. Despre credibilitate o să scriu o poezie la WP:Checkuser mai târziu. Până atunci nu-ți pierde speranța :D Baftă //  Gikü  vorbe  fapte  joi, 18 octombrie 2012 16:48 (EEST)

Premiul este meritat, ceilalți utilizatori au decis că este al doilea cel mai bun. Să nu fii descurajat din cauza asta pentru concursurile viitoare.— Ionutzmovie discută 18 octombrie 2012 16:53 (EEST)

Articole de calitate[modificare sursă]

Acest concurs de scrie s-a lăsat cu multe articole foarte bine dezvoltate și mă gândeam că unele merită a fi nominalizate ca articole de calitate (cel puțin Napoleon traversând Alpii, Nicolae Iorga, etc). Îți scriu pentru că în formular scrie că trebuie cerută părerea unui wikipedist mai experimentat înainte de nominalizare. --Bogdan29roman (discuție) 20 octombrie 2012 18:00 (EEST)

Sunt de acord, chiar am propus ca articolele care iau locul I la cele trei secțiuni să fie nominalizate.— Ionutzmovie discută 20 octombrie 2012 18:17 (EEST)

Luminița Dobrescu[modificare sursă]

Nu cred că așa veți aplana acest conflict. Cele bune. --Silenzio (discuție) 21 octombrie 2012 01:04 (EEST)

Susțin afirmația de mai sus. Poate mutarea pasajului la Discuție:Luminița Dobrescu ar fi o măsură mai aproape de fondul problemei ? --Accipiter Gentilis (discuție) 21 octombrie 2012 01:14 (EEST)

Știu că nu e cea mai potrivită soluție dar la cafenea nu se țipă (folosind iritant majuscule). Cine este dispus la dialog civilizat va primi și răspuns.— Ionutzmovie discută
Totuși persoana are 66 de ani, adică - potențial vorbind - Nettiquete Rules cu siguranță nu constituie la dânsa un subiect foarte familiar. Cu certitudine însă are dreptul de a spune ceva despre propria persoană..., iar Asybaris aport nu este chiar cel mai blând mielușel în modul de exprimare...
P.S. La urma urmei se poate pune un avertisment pe pagina de discuții, despre majuscule ... --Accipiter Gentilis (discuție) 21 octombrie 2012 01:31 (EEST)
Acum înțeleg de ce a postat acel mesaj la Cafenea.— Ionutzmovie discută 21 octombrie 2012 01:34 (EEST)
Na poftim, dovada că habar nu are cum merge treaba, redau citat din ultima ei postare de la cafenea: TOATE ACESTE ATITUDINI REBELE SUNT ACCEPTATE DE CATRE ORGANIZATORII WIKIPEDIA,SI SE MAI SI PUBLICA PE GOOGLE ????
P.S. Mă pun în postura unei băbuțe de 66 de ani care vede pe Net ceva despre trecutul ei - analizat interpretat și răstălmăcit de oamenii din media și, sincer nu mă simt prea bine.
Poate că puțină răbdare cu ea ar fi o soluție potrivită, alături de invitația adresată de a colabora cu referințe de ea știute la pagina ei... --Accipiter Gentilis (discuție) 21 octombrie 2012 01:45 (EEST)
Eu nu înțeleg ce are cu mine acum? :))--Silenzio (discuție) 21 octombrie 2012 01:53 (EEST)
Ha să ne concentrăm pe câteva aspecte pozitive, poate o scoatem la capăt cu ea ... --Accipiter Gentilis (discuție) 21 octombrie 2012 01:59 (EEST)
Sunt expert în a aplana conflicte, când vreau. Ionuț știe :)). --Silenzio (discuție) 21 octombrie 2012 02:01 (EEST)
Ha-ha-ha, știam deja (pen'că s-a publicat pe Gugăl !) --Accipiter Gentilis (discuție) 21 octombrie 2012 02:06 (EEST)

Wikipedia:Proiectul săptămânii/Propuneri[modificare sursă]

Salut. De ce ai șters Tell (arheologie) dintre propuneri? Nu-mi amintesc să fi intrat în listă în vreo săptămână.--Strainu (دسستي‎)  22 octombrie 2012 10:28 (EEST)

Și cu ce ocazie ai scris „Trișat”? Oi fi fost eu sursa de inspirație? //  Gikü  vorbe  fapte  luni, 22 octombrie 2012 10:55 (EEST)
@Strainu, pentru că „Trișat” este un subiect cu mult mai actual. //  Gikü  vorbe  fapte  luni, 22 octombrie 2012 10:57 (EEST)
Articolul Tell nu are potențial de dezvoltare. Trebuie să aleg ceva care să atraga interesul comunității. Dovadă că am atras interesul a fost mesajul tău în pagina mea de discuții . — Ionutzmovie discută 22 octombrie 2012 14:41 (EEST)
Uite Strainu, l-am făcut eu ca să-ți arăt potențialul maxim de dezvoltare. Pe lângă asta, nu este un subiect destul de important pentru a apărea pe prima pagină.— Ionutzmovie discută 22 octombrie 2012 14:52 (EEST)
Mă tem că propunerea se referea la altceva. Vezi aici. 176.58.160.157 (discuție) 22 octombrie 2012 15:11 (EEST)
Așa este, mulțumesc pentru avertisment. Îl voi traduce și pe acela.— Ionutzmovie discută 22 octombrie 2012 15:17 (EEST)

Cred că glumești când zici că potențialul maxim e un redirect. Mie mi se pare că alegi subiecte din ce în ce mai puțin diverse pentru proiectul ăsta. Terraflorin nu e singurul editor al ro.wp și traducerile nu sunt singura metodă de a scrie articole.--Strainu (دسستي‎)  22 octombrie 2012 15:49 (EEST)

Da, Ionutz. Acum articolul Tell (arheologie) are un oarecare potențial de dezvoltare. De exemplu, germanii l-au transformat într-o listă lungă. Dar specialiștii în arheologie ne-ar putea spune mai bine... 176.58.160.157 (discuție) 22 octombrie 2012 16:01 (EEST)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Gikü.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Vina mea, încurcasem Tell (arheologie) cu Tell Johfiyeh (căutând Tell (archeology); l-am creeat și pe primul). În afară de săptămâna aceasta, am ales în rest articole propuse de ceilalți. Dacă ți se par din ce în ce mai puțin diverse subiectele nimeni nu te oprește să propui articole.— Ionutzmovie discută 23 octombrie 2012 01:00 (EEST)
Ce rost are să propun articole noi dacă selecția e arbitrară și se concentrează doar pe anumite subiecte, altele fiind scoase fără discuție? Voi face în schimb altceva - voi propune schimbarea regulilor de la articolul săptămânii. Dar după ce terminăm cu concursul de scriere, ca să nu avem multe discuții în paralel.--Strainu (دسستي‎)  23 octombrie 2012 11:15 (EEST)

Concurs de scriere[modificare sursă]

Ce zici de condiția aceasta:

pot vota doar cei care au creat peste 100 de articole la data începerii concursului.

Mă gândesc că oricine poate schimba 100 de virgule și contabilizeze 100 de contribuții (minore). Dacă 100 sunt prea multe (!), atunci 50 de articole. Fiecare articol să aibă peste 2 KO fără leg.ext și iw. (PS: offtopic- banu - ochiu dracului ))) --_florin DF 23 octombrie 2012 09:37 (EEST)

Pai daca sunt 100 e grav. Uite aici ca eu am 140 din care peste 70 sunt create anul asta; eu sunt de 5 ani pe wiki, adica n-am fost prea prolific. Asybaris aport 23 octombrie 2012 15:05 (EEST)
Se pot măsura „contribuțiile de calitate” (adică contribuții care depășesc, să zicem 5 MB)? Dacă da, mi se pare cea mai bună soluție ca cei care pot puncta să aibă minim 100 de astfel de contribuții.— Ionutzmovie discută 23 octombrie 2012 15:36 (EEST)
Nici asta nu e o bună idee. Nu este exclus să avem utilizatori ale căror acele 100 de contribuții să fie -5MB, adică băiatul a dat revert la multe vandalisme de exemplu. Sunt și astea contribuții de valoare. //  Gikü  vorbe  fapte  joi, 25 octombrie 2012 18:53 (EEST)

Sysop activity[modificare sursă]

Salut, felicitări cu ocazia recentei depășiri a barierei. //  Gikü  vorbe  fapte  joi, 25 octombrie 2012 18:48 (EEST)

Mulțumesc.— Ionutzmovie discută 25 octombrie 2012 20:15 (EEST)

Film documentar[modificare sursă]

Intenționez să introduc o legătură externă către acest film documentar din 2012, realizat de National Geografic, în articolul Bătălia de la Philippi, unde este exact „pe subiect”:

Dacă aveți timp și răbdare, merită să-l vizionați. Am observat că nu prea există astfel de trimiteri pe Wikipedia în limba română. Sunt aproape sigur să este piratat. Credeți că acest lucru ridică vreo problemă? --Pafsanias (discuție) 26 octombrie 2012 23:07 (EEST)

Nu se vor introduce în articolele de la Wikipedia legături externe către situri unde există semne că materialele publicate ar încălca drepturile de autor ale unor terți (atenție în special la YouTube etc.). (WP:LE); deci în general nu (chiar dacă la noi se găsesc multe trimiteri spre youtube, de exemplu). Preferabil ar fi să găsiți documentarul pe site-ul celor de la National Geographic.— Ionutzmovie discută 26 octombrie 2012 23:11 (EEST)

Păcat. Ar putea rămâne măcar pe pagina de discuție?

Da.— Ionutzmovie discută 26 octombrie 2012 23:18 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 31 octombrie 2012 09:50 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Iorga[modificare sursă]

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Nicolae_Iorga#Propoziție ștearsă.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Hype supper (discuție) 3 noiembrie 2012 21:42 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Gikü.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Sîmbotin.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 4 noiembrie 2012 06:42 (EET)

Unire CivCity: Rome[modificare sursă]

Salut. O mică rugăminte: dacă vrei să te ocupi de „uniunea” de la CivCity: Rome _florin DF 4 noiembrie 2012 14:12 (EET)

Realizat, dar m-am încurcat puțin :), nu-mi dădusem seama că le-am unit deja.— Ionutzmovie discută 4 noiembrie 2012 14:28 (EET)
Am observat, nu-i grav )). La ce j.v. zici că ar mai trebui create pagini? (Eu am fost fan Caesar III și HoMM3) --_florin DF 4 noiembrie 2012 14:34 (EET)
Seria Stronghold mi-a plăcut foarte mult :).— Ionutzmovie discută 4 noiembrie 2012 14:35 (EET)
Nu s-ar zice ținând cont de cum arată acum art. cu jocul Stronghold :) --_florin DF 4 noiembrie 2012 14:55 (EET)
Stronghold: Crusader în special. :))— Ionutzmovie discută 4 noiembrie 2012 14:56 (EET)
Apropo: de ce n-ai lăsat această redirecționare (utilă)? Format:Infobox VG --> Format:Infocaseta Joc video --_florin DF 4 noiembrie 2012 15:09 (EET)
Pentru a uniformiza denumirile. Folsește cu încredere {{Infocaseta JV}}.— Ionutzmovie discută 4 noiembrie 2012 15:21 (EET)
Hai să selectăm și articole mai dezvoltate la portal. Te-ai ocupa de o recenzie a lui la AB :)? Am ră mas fără jocuri „de calitate” :((.4 noiembrie 2012 16:18 (EET)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Gikü‎‎.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
PS: Folosește parametrul pd=1 atunci când {{mesaj}} nu trimite la o pagină de utilizator. //  Gikü  vorbe  fapte  duminică, 4 noiembrie 2012 22:01 (EET)

GÜT on idle[modificare sursă]

Măi Ioane, îl superi pe GÜT cu recategorisirile tale. Plânge în pernă, zice că se simte inutil. //  Gikü  vorbe  fapte  luni, 5 noiembrie 2012 23:44 (EET)

Dacă GÜT știe să redenumească formate în cadrul articolelor, o să fie muuult prea ocupat.— Ionutzmovie discută 5 noiembrie 2012 23:45 (EET)
GUT îi isteț, vorba e că eu tocmai terminasem de configurat robotul când tu ai făcut ultima recategorisire. Oricum, hai spune unde este nevoie de ajutorul lui. //  Gikü  vorbe  fapte  luni, 5 noiembrie 2012 23:48 (EET)
Știu, dar mi-am dat seama de greșeală și am revenit asupra ei.— Ionutzmovie discută 5 noiembrie 2012 23:55 (EET)

Pentru început ce n-a terminat RsocolBot.— Ionutzmovie discută 5 noiembrie 2012 23:55 (EET)

Păi acolo sunt parametri, chestii, trestii... Nu e numai text de schimbat — e întreaga structură. //  Gikü  vorbe  fapte  luni, 5 noiembrie 2012 23:58 (EET)
Uite un exemplu.— Ionutzmovie discută 6 noiembrie 2012 00:00 (EET)
Tentant. O să mă uit. //  Gikü  vorbe  fapte  marți, 6 noiembrie 2012 00:02 (EET)
GUT poate muta imagini la commons dacă le adaug un format?— Ionutzmovie discută 8 decembrie 2012 13:29 (EET)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Martinas Angel. 6 noiembrie 2012 22:23 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Mr. Android poate. //  Gikü  vorbe  fapte  duminică, 9 decembrie 2012 14:37 (EET)
Nu poate.— Ionutzmovie discută 9 decembrie 2012 14:54 (EET)

Dublurile celebrităților[modificare sursă]

Salut. Cum se numește dublura unei celebrități? Hitler cică avea vreo două persoane, aici găsești exemplu. Vocabularul mă dă de gol. Răspunde te rog rpd.

Și uite încă o chestie - http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Discu%C8%9Bie:Axl_Rose/AB1&curid=1057704&diff=7087995&oldid=7087867 :) //  Gikü  vorbe  fapte  joi, 8 noiembrie 2012 22:46 (EET)

Casscadorul ar fi o dublură. Dacă te referi la cineva cu două personalități, nu-mi amintesc.— Ionutzmovie discută 8 noiembrie 2012 22:51 (EET)
Dedublare? (Dedublarea personalității).— Ionutzmovie discută 8 noiembrie 2012 22:53 (EET)
Sosie ? --Pafsanias (discuție) 8 noiembrie 2012 23:22 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm. 10 noiembrie 2012 20:06 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Sebimesaj 10 noiembrie 2012 20:06 (EET)

Poză[modificare sursă]

Salut, te uiți dacă chestiunile legale etc. sunt în regulă la poza asta? E prima pe care am urcat-o. :) Mungiu-pippidi.JPG --Hype supper (discuție) 11 noiembrie 2012 03:51 (EET)

Pentru persoanele în viață se obișnuiește să nu se pună imagini luate de pe Internet (care trebuie să aibă rezoluții mici, maxim 200x200px), pentru că există posibilitatea de a le face poze.— Ionutzmovie discută 11 noiembrie 2012 12:12 (EET)
Mulțumesc. Să-l redimensionez atunci sau rămâne așa cum este? --Hype supper (discuție) 11 noiembrie 2012 13:23 (EET)
Micșoreaz-o.— Ionutzmovie discută 11 noiembrie 2012 13:28 (EET)
Ok, dar daca o să urc acum versiunea mică nu o să rămână și cea de rezoluție mai mare? Cum fac să o șterg pe prima? --Hype supper (discuție) 11 noiembrie 2012 15:52 (EET)
O șterg eu.— Ionutzmovie discută 11 noiembrie 2012 16:05 (EET)
Ok, am urcat-o.

Despre pagina Rogentos[modificare sursă]

Ați șters pagina Rogentos. Tot ce vreau să știu dacă mai există pe undeva o salvare pentru că îmi trebuie în altă parte.

Nu vreau să refac pagina aici. --cristian (discuție) 16 noiembrie 2012 02:20 (EET)


V-am recuperat-o în spațiul de utilizator (Utilizator:Crismblog/Groapa cu nisip), ca să o aveți la dispoziție oricând doriți.— Ionutzmovie discută 16 noiembrie 2012 02:11 (EET)


Mulțumesc

--cristian (discuție) 16 noiembrie 2012 02:22 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 18 noiembrie 2012 13:18 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Redirecturi utile[modificare sursă]

Am obsrvat ca stergeti redirecturi utile ca Fulham Football Club care exista si pe versiunea engleza a articolului. Care sa fie oare motivarea stergerii?--86.125.184.40 (discuție) 18 noiembrie 2012 15:05 (EET)

A făcut un utilizator peste 100 de redirecționări inutile și care nu sunt conforme cu denumirile cu care am convenit (Clubul, urmat de prescurtarea grupării).— Ionutzmovie discută 18 noiembrie 2012 18:13 (EET)
Asta nu e un motiv de a sterge redirecturile care nu pot fi inutile dupa cum se observa pe en.wp. O conventie de denumire pentru o serie de articole nu exclude variatiile care pot exista ca redirecturi.--86.125.179.224 (discuție) 18 noiembrie 2012 19:43 (EET)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui AlternoBreak.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Atentat vs. Asasinat[modificare sursă]

Cuvântul Atentat îmi lasă impresia că poate totuși victima a scăpat, dar dacă e Asasinat e clar: e rece ca gheața. Nu mai bine să redenumim articolul: Asasinarea lui John F. Kennedy*? (Terraflorin (discuție) 4 aprilie 2012 15:53 (EEST)).

„Din lac în puț”: Asasinarea lui John F. Kennedy ar fi fost poate un titlu bun, dar actualul titlu Asasinarea lui Kennedy (redenumit de Utilizator:Black Agent) este total neinspirat. Care Kennedy? John Fitzgerald Kennedy, George Kennedy, Edward Kennedy, Nigel Kennedy, Norman Kennedy, Michael J. Kennedy sau Robert F. Kennedy (asasinat și el în 1968)? --95.76.30.154 (discuție) 23 noiembrie 2012 19:39 (EET)

John Fitzgerald Kennedy și Robert Francis Kennedy (ambii frații Kennedy au fost asasinați)[modificare sursă]

  1. Cuvântul asasinat este cel corect, pentru că este un atentat reușit, adică soldat cu decesul celui asupra căruia s-a comis atentatul. Asupra lui Ronald Reagan a fost comis un atentat, dar asupra celor doi Kennedy au fost comise asasinate.
  2. Doi membri proeminenți ai familiei Kennedy au fost asasinați, John Fitzgerald (cel de-al treizeci și cincilea președinte al Statelor Unite ale Americii) și fratele lui mai tânăr Robert Francis (Bobby) Kennedy, om politic și fost ministru al justiției Statelor Unite. Ca atare, trebuie (în chip evident) să existe două articole distincte, Asasinarea lui John F. Kennedy (conform en:Assassination of John F. Kennedy) și Asasinarea lui Robert F. Kennedy (conform en:Assassination of Robert F. Kennedy).
  3. Această pagină poate rămâne strict ca o pagină de dezambiguizare. Wars (discuție) 23 noiembrie 2012 21:04 (EET)
Am redenumit corect de la început (respectiv Asasinarea lui John F. Kennedy).— Ionutzmovie discută 24 noiembrie 2012 01:34 (EET)

Propunere model completare pagină comună/sat[modificare sursă]

Dragă Ionuț

În lunile septembrie-noiembrie 2012 am făcut un "upgrade" substanțial al paginilor comunei Bordei Verde și satului Bordei Verde din județul Brăila.

Am încercat să respect cât mai strict atât exigențele scrisului științific, cu care sunt mai familiarizat, (folosirea surselor originale, verificarea surselor, citarea corectă, referențierea corectă, limbaj de specialitate adecvat fiecărei secțiuni, etc.) cât și exigențele Wikipedia, pe care m-am străduit să le înțeleg (respectarea drepturilor de autor, respectarea formatelor standard, caracterul enciclopedic, introducerea doar a datelor relevante și verificabile, caracterul neutru, etc.)

După părerea mea (subiectivă) sunt unele dintre cele mai complete pagini de comune și sate (cel puțin din cele dedicate localităților județului Brăila, pe care le-am verificat în documentare).

Andrei Stroe a avut amabilitatea de a posta o serie de observații pe pagina de discuții a comunei, considerând că ea ar putea fi propusă pentru un eventual "articol de calitate", după unele îmbunătățiri.

De aceea apelez la wikipediștii cu experineță, cu rugămintea de a fi analizate aceste pagini și dacă ele sau unele elemente din ele se consideră a fi utile pentru a fi generalizate în cadrul proiectului aș fi foarte bucuros de această modestă contribuție personală.

Cu stimă

--Macreanu Iulian (discuție) 26 noiembrie 2012 21:20 (EET) Macreanu Iulian

Puteți propune articolul la Wikipedia:Articole bune (criteriile sunt mai permisive) sau Wikipedia:Articole de calitate (vedeți care e diferența). Indierent unde propuneți, mă voi ocupa de evaluarea articolelor.— Ionutzmovie discută 8 decembrie 2012 19:04 (EET)

O mică lămurire[modificare sursă]

Eu scriu cu Infobox Football Biography fiindcă la Cutie Fotbalist apar erori la coincidența cluburilor cu anii + că tot în română scrie. --✰♪Sebi♪✰ (discuție) 30 noiembrie 2012 13:18 (EET)

Îți apar și ție echipele pe mai multe rânduri? Ca de ex. Răzvan Raț.— Ionutzmovie discută 30 noiembrie 2012 13:31 (EET)
Da, tocmai de asta zic. Că dacă nu era așa scriam normal cu Cutie Fotbalist. Acum înțelegi nu? Ăsta e un BUG probabil.--✰♪B.I-S♪✰ (discuție) 30 noiembrie 2012 13:36 (EET)
Da, și nimănui nu-i pasă. O să încerc unificarea casetelor atunci.— Ionutzmovie discută 30 noiembrie 2012 13:37 (EET)
Ai reușit parțial, deoarece, dacă numele echipei este prea lung, se scrie în 2 rânduri. Exemplu Badr El Kaddouri. --✰♪B.I-S♪✰ (discuție) 27 decembrie 2012 14:42 (EET)

Stergere cont[modificare sursă]

Vreau sa imi sterg contul, cum pot sa fac? Am tot cautat pe la setari si nu am gasit nimic.--Crismblog (discuție) 30 noiembrie 2012 14:55 (EET)

Contul nu se poate șterge cu totul folosind uneltele de administrator obișnuit, pot să vă șterg paginile de utilizator sau să fac în așa fel să nu fie indexate de Google (NOINDEX). Dacă doriți să vă șterg paginile, trebuie doar să-mi spuneți aici.— Ionutzmovie discută 30 noiembrie 2012 19:42 (EET)

Nu doresc ca paginile să fie șterse. Doar contul am dorit să fie șters, dar dacă nu se poate atunci mă mulțumesc și cu NOINDEX. Mulțumesc --Crismblog (discuție) 1 decembrie 2012 00:22 (EET)

1 mică/mare problemă[modificare sursă]

Salut,

Tot bibilind prin articolul Istoria Statelor Unite ale Americii (diacrtitice), am vrut să verific ceva într-o carte recent cumpărată (Istoria pentru întreaga familie), Ed. Teora și am constatat că părți din carte sunt redate cuvânt cu cuvânt, de exemplu la Expansiunea povestea despre Daniel Boone sau Dâra de lacrimi sunt redate cuvânt cu cuvânt, dar la începutul cărții scrie clar că editura Teora nu permite reproducere și nici editura din care s-a tradus din limba română. Eu am o carte în engleză despre istoria SUA de 750 pag și pe baza versiunii Wiki în limba engleză aș putea reformula tot articolul, care mie mi se pare că este de importanță maximă. --Kerouac (discuție) 1 decembrie 2012 16:26 (EET)

Chiar vă rog să ștergeți părțile copiate, dacă se poate, și să refaceți articolul.— Ionutzmovie discută 1 decembrie 2012 23:27 (EET)

E numai la noi[modificare sursă]

Salut. Dacă am înțeles bine, ai făcut modificarea asta pe motivul că imaginea asta nu se regăsește nicăieri pe internet, astfel încât indicarea sursei n-ar mai fi necesară căci ar fi imposibil să fie copiată. Dacă ți-am ghicit gândurile, să știi că, pur ipotetic, imaginea asta poate fi furată din calculatorul unui fotograf neatent și încărcată aici fără acordul acestuia :)

Sursa trebuie indicată în mod explicit, de aceea consider că Andrei Stroe nu a exagerat deloc. Cu bine. //  Gikü  vorbe  fapte  luni, 3 decembrie 2012 20:12 (EET)

Era caps lock-ul apăsat și de aceea. :) Poți să ștergi imaginea.— Ionutzmovie discută 3 decembrie 2012 20:15 (EET)

Comuna Cașin, Bacău[modificare sursă]

Bună seara,

Ca să mă asigur că nu calc în străchini: e vreo problemă dacă anulez ștergerea conținutului paginii Comuei Cașin, Bacău, introducând ulterior în articol datele despre Neculai Pâslaru ? Întreb aceasta deoarece dv. - cu calitatea de de administrator pe care o aveți - ați girat ultimele 2 modificări. --Accipiter Gentilis (discuție) 5 decembrie 2012 23:40 (EET)

Chiar nu am observat că s-a sterg o mare parte din articol. Mulțumesc pentru sugestie, am refăcut eu.— Ionutzmovie discută 6 decembrie 2012 01:05 (EET)
Ok, chiar era făcut frumos articolul, ar fi fost mare păcat să se piardă ... --Accipiter Gentilis (discuție) 6 decembrie 2012 11:31 (EET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Poongothai video (captions)[modificare sursă]

Hello Ionutzmovie,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to română on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Poongothai video (captions) is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is mare. The deadline for translating this page is 2012-12-12.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 6 decembrie 2012 02:14 (EET)

Angela Similea[modificare sursă]

Buna! Am observat ca ai sters imaginea folosita in articolul pentru Angela Similea. Stiu ca incalca drepturile de autor, insa o discutie in favoarea pastrarii ei avusese deja loc acum ceva timp. Pe langa asta, nici nu am fost anuntat de stergerea ei. Alecsdaniel (discuție) 7 decembrie 2012 04:34 (EET)

Recuperat, dar vreau să văd și eu discuția. În general nu este permisă încărcarea de imagini sub drepturi de autor cu persoane în viață.— Ionutzmovie discută 7 decembrie 2012 16:25 (EET)
Știu de regulă, din păcate am mai încălcat-o uneori, dar s-au rezolvat situațiile între timp, pentru că au apărut la Commons. Hmm, m-am uitat în istoric și nu am găsit nicio discuție, se poate să fi dispărut la ștergerea fotografiei? Oricum, nu era mare discuție, fusese propusă pentru ștergere, eu am obiectat și am fost susținut (și nu de cineva din "Echipa fantastică" de care se mai lega lumea uneori), ci de la cineva cu care n-am avut tangențe - cine a fost însă, am uitat. Nici în arhiva mea nu am văzut-o. Poate am putea să întrebăm la Cafenea, eventual. Alecsdaniel (discuție) 8 decembrie 2012 01:34 (EET)
Nu este nevoie să pui întrebarea la Cafenea, rămâne așa.— Ionutzmovie discută 8 decembrie 2012 03:20 (EET)

Târgu Mureș[modificare sursă]

Începe să fie un consens în cazul articolului Târgu Mureș: Wikipedia:Propuneri pentru articole de calitate/Târgu Mureș --Kulja (discuție) 8 decembrie 2012 16:53 (EET)

În regulă, îl voi verifica chiar acum.— Ionutzmovie discută 8 decembrie 2012 17:42 (EET)

Iorga[modificare sursă]

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Nicolae_Iorga.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ai o sugestie a mea. PS: Când termin cu Mungiu-Pippidi, o să mai corectez și eu la Iorga. --Hype supper (discuție) 9 decembrie 2012 03:21 (EET)

Ah, și am uitat o chestie. Când ai pus în casetuțâ videoclipul ăla cu Iorga, ai îndepărtat o imagine foarte bună, care actualmente nu mai este în articol. Nu-i găsești undeva loc? Tot eu, Mihai :).

Târgu Mureș 2[modificare sursă]

Am terminat. Te rog să examinezi articolul. --Kulja (discuție) 9 decembrie 2012 20:43 (EET)

A mai rămas problema de ordin estetic cu trecerea referințelor (folosește {{citat web}} sau alte formate potrivite de la Categorie:Formate citare). Ai aici un model despre cum trebuie trecute referințele. De ce facem asta?
Cum arata înainte: Adevărul: Combinatul Azomureș e cel mai mare poluator al Târgu-Mureșului, 9 februarie 2012 (09.12.2012)
Cum arată după: Alexandru Ramadan (9 februarie 2012). „Adevărul: Combinatul Azomureș e cel mai mare poluator al Târgu-Mureșului”. Accesat la 9 decembrie 2012.— Ionutzmovie discută

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi la Nicolae Iorga. 10 decembrie 2012 16:30 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Sebimesaj 10 decembrie 2012 16:30 (EET)

Categorie[modificare sursă]

Am o intrebare: mi se pare straniu ca un articol sa se numeasca "Religia din Racovita, Sibiu" si sa fie categorisit la AC in categoria Geografie. In articol nu se vorbeste despre rauri, soluri, forme de relief etc, se vorbeste despre religie. Eu as categorisi articolul la Religie. Mulțam. Asybaris aport 12 decembrie 2012 21:48 (EET) Rezolvat RezolvatIonutzmovie discută 12 decembrie 2012 21:50 (EET)

Iosephus Flavius[modificare sursă]

Regret sa constat ca ati retras candidatura acestui articol excelent - din punctul meu de vedere - pe motive isuficient fondate, citez:

  • "Comentariu. Am citit articolul și, 'ca ne-expert, înclin să cred că..." (Andrei
  • "Comentariu. Aceeasi impresie o am ca cea a lui Andrei..." (Asybaris).

Aestea u pot fi cosiderate voturi Pentru sau Cotra.

Cu respect, Valeriu.

Sunt mai multe motive: paragrafe scurte (sectiunea "Autobiografie"), la AC fiecare informație trebuie susțiută de o referință, etc.— Ionutzmovie discută 16 decembrie 2012 03:03 (EET)

Link-interwiki[modificare sursă]

Salut, ce format folosești în locul acestuia? //  Gikü  vorbe  fapte  duminică, 16 decembrie 2012 01:06 (EET)

Nici nu știu de ce l-am șters, ținând cont că a trecut un an și jumătate de atunci.— Ionutzmovie discută 16 decembrie 2012 01:37 (EET)
Zic, ce format se folosește pentru trimiterea simultană la articolul de pe wikipedia noastră și de pe wikipedia englezească/franțuzească/madagascarească? //  Gikü  vorbe  fapte  duminică, 16 decembrie 2012 02:37 (EET)

Translation Request[modificare sursă]

Hello. Please translate this article in your language if you could or please refer it to someone who does so. Thanks in advance. --S.M.Samee (discuție) 17 decembrie 2012 19:44 (EET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Adrianne Wadewitz video (captions)[modificare sursă]

Hello Ionutzmovie,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to română on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Adrianne Wadewitz video (captions) is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is mare. The deadline for translating this page is 2012-12-24.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 18 decembrie 2012 17:19 (EET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Howard Morland video (captions)[modificare sursă]

Hello Ionutzmovie,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to română on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Howard Morland video (captions) is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is mare. The deadline for translating this page is 2012-12-24.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 19 decembrie 2012 15:04 (EET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/WEB documentary clip (captions)[modificare sursă]

Hello Ionutzmovie,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to română on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/WEB documentary clip (captions) is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is mare. The deadline for translating this page is 2012-12-26.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 20 decembrie 2012 15:58 (EET)

Translation notification: Guidelines on potential conflicts of interest[modificare sursă]

Hello Ionutzmovie,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to română on Meta. The page Guidelines on potential conflicts of interest is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medie. The deadline for translating this page is 2013-01-08.

We are asking for community consultation on five proposed guidelines relating to potential conflicts of interest when people ask for resources belonging to the Wikimedia movement. We are hoping to get as much international involvement here as possible. Your assistance in translating this for your communities would be much appreciated! The Legal and Community Advocacy Team

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 21 decembrie 2012 19:21 (EET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Dumisani Ndubane video (captions)[modificare sursă]

Hello Ionutzmovie,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to română on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Dumisani Ndubane video (captions) is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is mare. The deadline for translating this page is 2012-12-26.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 21 decembrie 2012 19:21 (EET)

S-Wiki-R[modificare sursă]

✝În Numele Domnului Iisus Christos

Vă salut stimate Ionuț și mă bucur f mult pt oportunitatea acordată de Wiki oricui știe câte ceva despre ceva - sâ contribuie întrucâtva ;)
Rar se mai află cineva pe aici care să stie ceva despre fodbalu' adevărat. V-am citit palmaresul impresionant. Felicitări pt bogata contribuție! Și nu in ultimul rând: acest spirit sportiv cred că denotă integritate.
Însă îmi pare rău că nu a fost să mă prezint mai înainte de a vă necăji, că nu am intenționat așa, ci vă asigur că țin să contribui armonios la această enciclopedie a cărei primă cerință este desăvârșita integritate.

Înveleg (în sfărșit :) că W-Statutul în sine este act de arhivă ... Problema este că m-a descumpănit în destulă măsură discuția de pe pagina următoare, încât să simt că se cere un imbold să ne trezească respectul pt rădăcinile din care ni se trage chemarea la Wiki-R. Chiar dacă n-am reușit, vă promit că nu mai tastez la documentul acesta fără a vă întreba. Totuși propun ca vreodată să supunem la vot majuscula inițială la numele de naționalități și pt pentru folosul practic: se evidențiază ca repere semnificative pt citirea rapidă, și scanarea vizuală, care sunt cel mai mult folosite tocmai pt lecturarea enciclopedică. Până atunci, Inspirație vă doresc, Armonie și Succes în întocmirea W-Statutului - cu Ocazia Sfântului Crăciun - Pace pe pământ și oamenilor Bună Înțelegere. MocuAed (discuție) 25 decembrie 2012 01:02 (EET) ✝

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi la Utilizator:Andrei Stroe. 29 decembrie 2012 14:37 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Strainu (دسستي‎)  29 decembrie 2012 14:37 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Ionutzmovie. Aveți mesaje noi la Wikipedia:Cafenea. Strainu (دسستي‎)  2 ianuarie 2013 16:19 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.