Discuție Utilizator:Ionutza80

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 1 an de PȘNBot în subiectul Propunere pentru ștergere a paginii Călin Geambașu

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Ionutza80) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! --Rebel 15 august 2006 15:36 (EEST)Răspunde

Articole interesante[modificare sursă]

Bună Ionutza! Scrii nişte biografii foarte interesante despre cântăreţi români. Te-aş ruga să înveţi câteva trucuri cu care să dai o formă mai bună articolelor scrise de tine. Foloseşte parantezele [[]] pentru a face legături cu alte articole de pe Wikipedia, semnele de egalitate == Pentru un nou subtitlu == şi nu uita să încadrezi articolul în categoria potrivită adaugand de ex: [[Categorie:Artişti români]]. Spor la treabă şi salutări, --Emily | 22 septembrie 2006 20:01 (EEST)Răspunde

  • Salut! Despre aceleaşi articole te bat şi eu la cap. Îţi dau aici un exemplu de cum să "wikizezi"(aşa spunem noi la formatul standard) articolele pe care le scrii. (vezi aici) Dacă ai nelămuriri îţi stau la dispoziţie.--Radufan 26 septembrie 2006 12:48 (EEST)Răspunde

Licenţă imagini[modificare sursă]

Aţi încărcat cîteva imagini fără să precizaţi o licenţă cu excepţia fişierului "Cotabita.jpg". Acolo însă aţi ales licenţa "imagine oferită de posesorul drepturilor de autor" numai că la www.gabicotabita.go.ro scrie "copyright © Noiembrie 2001 - Fan-Club GABRIEL COTABITA", adică drepturile de autor aparţin Fan-Clubului GC. Sînteţi reprezentantul acestui fan club?

Uitaţi-vă la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini şi respectaţi, vă rog, drepturile de autor. Pentru a reglementa situaţia imaginilor cu probleme dpdv al drepturilor de autor, intraţi pe fiecare poză în parte la modifică pagina şi aplicaţi formatul "şterge" în felul următor: {{şterge|motiv}}. Mulţumesc. – Laurap\ mesaj 26 septembrie 2006 12:02 (EEST)Răspunde

Răspuns la mail[modificare sursă]

Bună Ioana. Pentru ca o imagine să apară în interiorul unui articol trebuie să scrii următorul cod [[imagine:nume_imagine.jpg|120px|thumb|Descriere imagine]]. Mai multe detalii la Wikipedia:Imagini.

Dar te rog, nu ignora mesajul anterior legat de licenţa pozelor. Există un termen de graţie în care aceste probleme se lămuresc, dacă nu, vor fi şterse. Succes! – Laurap\ mesaj 28 septembrie 2006 08:48 (EEST)Răspunde

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat că aveţi obiceiul de a salva articolul la care lucraţi în mod repetat la intervale scurte de timp, după modificări mici. Dacă doriţi să vedeţi ce efect au modificările nu este nevoie să salvaţi pagina, puteţi folosi butonul de previzualizare. În acest mod veţi evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare şi veţi permite celorlalţi utilizatori să urmărească mai uşor modificările la articol. Mulţumesc! - Anclation 28 septembrie 2006 21:12 (EEST)Răspunde

Domeniu public[modificare sursă]

La Imagine:Vara ady trofeu1.jpg spuneţi că imaginea a fost oferită domeniului public de către autor. Vă rog să specificaţi un link pe net, un mail, ceva de unde să rezulte acest lucru. – Laurap\ mesaj 15 noiembrie 2006 21:34 (EET)Răspunde

La fel şi pentru:

Licenţă potrivită pentru imagini[modificare sursă]

Revin cu aceeaşi solicitare, de a încărca imagini la Wikipedia doar dacă respectă drepturile de autor. Aveţi aici o listă cu imaginile încărcate de dv. Cele roşii au fost şterse iar cele albastre, nu ştiu de ce am impresia că vor avea aceeaşi soartă.

Nu mai puneţi licenţa domeniu public fără a indica o sursă care să confirme acest lucru: o declaraţie publică a subiectului, o adresă web, un mail, ceva. – Laurap\ mesaj 3 decembrie 2006 11:38 (EET)Răspunde

Ştiu că risc să devin antipatică. Nu prea aş vrea de aceea eu, una, n-am să vă mai înnebunesc cu faptul că nu e suficient să scrieţi că autorul fotografiilor le eliberează domeniului public. De unde ştim? Să vă credem pe cuvînt? Eu vă cred dar nu ştiu ce-ar zice autorităţile la o adică. Totuşi, se vede că poza e făcută de un amator dar situaţia nu e tocmai ok, de aceea insistam pentru o sursă în cazurile acestea.
Cu celelalte poze ce facem? – Laurap\ mesaj 6 decembrie 2006 11:41 (EET)Răspunde

Articol Titus Andrei[modificare sursă]

În primul rând vreau să vă felicit pt contribuţiile dvs. şi pentru modul detaliat în care aţi scris articolele. În altă ordine de idei vă rog să aveţi în vedere o mutare a conţinutului din secţiunea Din presă la wikisource, deoarece aici articolele trebuie să aibă o înfăţişare enciclopedică. Vă rog de asemenea să aveţi grijă la formatarea textului, mai bine spus la Wikipedia:Manual de stil. Succes! -- Pixi discuţie 18 ianuarie 2007 21:18 (EET)Răspunde

Ultimele modificări la Titus Andrei[modificare sursă]

Cred că ultimele modificări, deşi foarte probabil făcute pentru a actualiza biografia d-lui Andrei, frizează promovarea acelui album şi nu sunt reprezentative pentru d-l Andrei. Apreciez intenţia, dar nu cred că informaţia respectivă este enciclopedică. --Gutza DD+ 2 decembrie 2007 00:47 (EET)Răspunde

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Laurentiu & Christina 1997.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Laurentiu & Christina 1997.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii CIMG0043.JPG[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul CIMG0043.JPG, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

--Urzică 14 iulie 2008 16:03 (EEST)Răspunde

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Iordachioaie.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Iordachioaie.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

--89.137.156.57 15 iulie 2008 19:47 (EEST)Răspunde

Bună ziua. Înainte să mai încărcaţi şi alte imagini, vă rog să luaţi în considerare că, dacă nu le specificaţi sursa veţi fi blocată. Aţi încărcat zeci de imagini fără licenţă compatibilă (Să nu-mi spuneţi acum că aţi făcut dvs. acele coperţi de albume şi le-aţi eliberat în domeniul public).  Daniel  Mesaj  15 iulie 2008 21:31 (EEST)Răspunde


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului Aquilina Severin.JPG[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului Aquilina Severin.JPG. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare. //  GikÜ  vorbe  fapte  / vineri, 17 iulie 2009, 13:09 (EET)

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Bine aţi venit la Wikipedia. Poate neintenţionat, printr-o modificare a dumneavoastră, aţi eliminat unele formate de întreţinere, din pagina Aquilina Severin de la Wikipedia. Când eliminaţi formate de întreţinere, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi rezolvat problema pe care o semnalează, sau aţi dat un motiv serios pentru eliminarea lui în sumarul modificării. Dacă aţi greşit, nu vă faceţi probleme, formatul a fost restaurat. Puteţi consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteţi ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriţi să faceţi experimente, puteţi folosi groapa cu nisip. Vă mulţumim. -- Victor Blacus (discuţie) 17 iulie 2009 17:16 (EEST)Răspunde

■■ Notificare[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai faceţi experimente la Wikipedia, cum aţi făcut la pagina Aquilina Severin. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreţi să faceţi alte încercări, folosiţi groapa cu nisip. Vă mulţumim. -- Victor Blacus (discuţie) 21 iulie 2009 12:20 (EEST)Răspunde

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina articol de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

  • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
  • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
    Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim.--Mal`Ganis (discuţie) 1 august 2009 15:19 (EEST)Răspunde


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului Aqui.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului Aqui.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 24 august 2009 15:25 (EEST)Răspunde

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Bine aţi venit la Wikipedia. Poate neintenţionat, printr-o modificare a dumneavoastră, aţi eliminat unele formate de întreţinere de la Wikipedia. Când eliminaţi formate de întreţinere, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi rezolvat problema pe care o semnalează, sau aţi dat un motiv serios pentru eliminarea lui în sumarul modificării. Dacă aţi greşit, nu vă faceţi probleme, formatul a fost restaurat. Puteţi consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteţi ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriţi să faceţi experimente, puteţi folosi groapa cu nisip. Vă mulţumim.

contact with L. Cazan[modificare sursă]

Dear Ionutza80,

please see my email.

--JanDeFietser (discuţie) 23 februarie 2010 18:32 (EET)Răspunde

Stergere nejustificata[modificare sursă]

Buna ziua. Ati sters continutul paginii Laurențiu Cazan fara sa oferiti o justificare. Daca doriti sa imbunatatiti articolul sau aveti un proiect pe aceasta tema puteti sa operati modificarile in momentul finalizarii proiectului dvs, fara a lasa o pagina alba pana atunci. Multumesc. J`adore (discuţie) 25 iulie 2010 13:01 (EEST)Răspunde

Top romanesc[modificare sursă]

Vă rog nu ştergeţi etichetele de pe articol fără să rezolvaţi problemele. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate. Articolul despre Top românesc va fi şters dacă nu respectă regulile Wikipedia (în special dacă nu este notabil şi/sau este formulat ca o reclamă, în limbaj neenciclopedic). Mulţumesc. --Urzică (discuţie) 28 iulie 2010 14:14 (EEST)Răspunde

■■■ Avertizare privitoare la teste în articole[modificare sursă]

Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Top romanesc, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. --Urzică (discuţie) 28 iulie 2010 14:17 (EEST)Răspunde

Blocat[modificare sursă]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât aţi încălcat regulamentele. Termen de blocare: 24 de ore.
Dacă consideraţi că blocarea a fost nejustificată, o puteţi contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Urzică (discuţie) 28 iulie 2010 19:46 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Călin Geambașu[modificare sursă]

În urmă cu 4 luni, articolul Călin Geambașu, creat de dumneavoastră, a fost etichetat de NGC 54 ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.

Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Călin Geambașu până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--Mesaj livrat de un robot. 8 octombrie 2022 15:12 (EEST)Răspunde