Utilizator:JanDeFietser

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Onderstaande verklaring m.b.t. die vermeende "Juridische Dreiging" zond ik op 19 november jl. op zijn verzoek naar Robert, lid van de Arbcom van de Nederlandse Wikipedia.

Die van mij verlangde verklaring, waarin ik dus inmiddels meer dan een half jaar geleden voorzag, namelijk reeds op 19 november jl., werd eerst door Arbcom-lid Robert geplaatst op mijn OP op de Nederlandse Wikipedia (19 november 2009 om 17:25), maar vervolgens (zonder mijn toestemming) van mijn OP verwijderd (19 november 2009 om 22:05).


AFGEDWONGEN VERKLARING

Robert,

dan even wat korter: indien ik terwijl ik geblokkeerd ben om onder die blokkering OT uit te komen verklaar dat ik niet het inroepen van rechtsbescherming overweeg tegen die valse beschuldigingen van Cumulus en Peter b, wat is die verklaring dan waard gelet op het bepaalde in art.3:44 BW?

Nimmer heb ik mij schuldig gemaakt aan welke "juridische" of andere "dreiging" dan ook, maar wie van mij verlangt te verklaren geen rechtsbescherming te zullen inroepen tegen die valse beschuldigingen van Cumulus en Peter b om aldus onder die blokkering OT uit te komen, maakt zich schuldig aan misbruik van omstandigheden, waardoor later weer de nietigheid van de verklaring kan worden ingeroepen.

Zie dienaangaande evt. het bepaalde in art. 3:44 BW: http://wetten.overheid.nl/zoeken_op/BWBR0005291/Boek3/Titel2/Artikel44/tekst_bevat_misbruik%2Bvan%2Bomstandigheden/geldigheidsdatum_19-11-2009

Dus ik overweeg niet langer "juridische stappen" (die term gebruikte Van Wissen destijds trouwens ook) tegen Cumulus en Peter b wegens hun valse beschuldigingen wegens "laster" etc. en die uiterst grievende voorstelling van zaken omtrent een mij toegedicht "dansen op het graf van Van Wissen".

Nou je zin?

Voorts wijs ik erop dat Cumulus en Peter b betreffende valse beschuldigingen nog steeds niet hebben herroepen, dat jij en Basvb niet antwoorden op mijn vraag of ik me dan gelet op het onvermogen van de Arbcom tot de civiele rechter moet wenden en dat Basvb en JZ85 nog steeds niet hebben geantwoord op mijn vraag wie ik dan zou hebben "gedreigd" en welk kennelijk door mij gewenst doen of nalaten ik dan aldus trachtte te bewerkstelligen.

Tevens wijs ik erop dat Basvb die blokkering OT bewerkstelligde middels een valse en onvolledige voorstelling van zaken en dat JZ85 verzuimde zich zelfs over het ueberhaupt bestaan van die emails te vergewissen.

Groeten weer,

...

(=janDeFietser) v.c.