Discuție Utilizator:J`adore

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Home User J`adore

Contribuții

Pagina de discuție

Unelte

Navigare pagini utilizator

Email

Cup-o-coffee-simple.svg
Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Tulsa, Oklahoma flag.png[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Tulsa. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 3 decembrie 2013 21:02 (EET)

Domnule Gicu, am uitat formatarile si va fi necesara o scurta perioada sa ma re-familiarizez cu acest aspect. Din cate mai retin trebuie sa adaug cateva explicatii privind elementele si portiunea utilizata, rezolutia precum si scopul utilizarii cu mentiunile ca reprezinta interes public si ajuta in identificarea unei organizatii sau a unui brand, neputand fi inlocuita cu un logo asemanator sau derivat fara a-i altera intelesul. Am rugamintea de a nu o sterge deocamdata, voi aplica corectiile necesare in cel mai scurt timp. WallachiaN 8 februarie 2014 03:54 (EET)


Imaginea a fost stearsa si de pe wiki en de unde am tradus articolul, probabil nu se justifica necesitatea fortand utilizarea cinstita. De aceea prefer sa nu o fac nici eu considerand ca articolul contine suficiente elemente alternative iar pastrarea sa in aceste conditii nu este o conditie sine qua non. WallachiaN 9 februarie 2014 17:36 (EET)


Trebuie doar să adăugați {{Material sub drepturi de autor}} în pagina imaginii și să completați parametrii de acolo.--Strainu (دسستي‎)  9 februarie 2014 00:59 (EET)

M-am ocupat eu de completarea formatului. Acum imaginea poate fi păstrată.— Ionutzmovie discută 11 februarie 2014 03:17 (EET)

Opinie[modificare sursă]

Din păcate aveți întrutotul dreptate apropo de cele afirmate aici, iar degringolada asta durează de 1 an și jumătate, cu perspective minime de a se opri. În plus o mare parte din sistemul de valori al Wikipediei române pare s-o fi luat la vale, situații absolut jenante întâlnindu-se nu numai pe segmentul despre care vă referiți. Regret, dar aceasta este situația.--Accipiter GentilisQvadratvs(discuție) 8 februarie 2014 10:42 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, J`adore. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui XXN.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Air Force Cross United Kingdom.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Air Force Cross United Kingdom.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 10 martie 2015 23:44 (EET)

Time Team[modificare sursă]

Bună ziua! Am observat că aveți în paginile de test o versiune aproape completă pentru articolul Time Team. Nu ar fi momentul să îl mutați în spațiul de nume principal (articole)? Numai cele bune, --Bătrânul (discuție) 20 noiembrie 2015 07:32 (EET)

Neprimind nici un răspuns după două luni, mi-am permis să mut Time Team din pagina dvs. de lucru în spațiul de nume principal (articole). Sper să nu vă supărați; am făcut-o spre binele Wikipediei. Numai bine, --Bătrânul (discuție) 27 ianuarie 2016 21:29 (EET)