Discuție Utilizator:Capitanul Barbă Neagră

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Capitanul Barbă Neagră) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 6 mai 2020 11:59 (EEST)

Avertizarea vandalilor[modificare sursă]

Vă mulțumim că participați la combaterea vandalismului de la Wikipedia!

Vă rugăm ca după fiecare anulare a modificărilor rău-voitoare să adăugați pe pagina de discuție a vandalului mesaje de avertizare. În mod uzual sunt folosite mesajele {{subst:au-test1}}, {{subst:au-test2}}, {{subst:au-test3}}, {{subst:au-test4}}. Vă recomandăm să vedeți și lista completă a mesajelor disponibile. Adăugarea avertismentelor pe pagina de discuții îi anunță pe posibilii vandali că acțiunile dăunătoare nu sunt tolerate, și ajută administratorii să determine când este cazul ca unui utilizator să-i fie blocată posibilitatea de a modifica paginile. Încă o dată mulțumiri pentru că ajutați Wikipedia să devină mai bună. Vedeți și Twinkle. --NGC 54 (discuție | contribuții) 13 mai 2020 09:58 (EEST)

@Capitanul Barbă Neagră: Vă recomand să vă temperați excesul de zel și să petreceți ceva timp pe Wikipedia făcând altceva (scrierea articolelor este o opțiune) înainte de a vă implica plenar în patrularea schimbărilor recente. Cu bine. //  Gikü  vorbe  fapte  14 mai 2020 00:32 (EEST)
Vă rog să vă retrageți avertizarea de la Discuție Utilizator:David1444#■ Modificarea v-a fost anulată scrisă în urma Special:Diff/13415997; vedeți en:Aurelia aurita. //  Gikü  vorbe  fapte  14 mai 2020 00:39 (EEST)
Bună ziua! Da, am exagerat în legătură cu datul de advertismente. Mulțumesc pentru că mi-ați atras atenția pentru exagerare. Nu doresc să fac rău sau altceva. O zi frumoasă!--Capitanul Barbă Neagră (discuție) 14 mai 2020 09:36 (EEST)
Special:Diff/13416540. De pe en.wp. --NGC 54 (discuție | contribuții) 14 mai 2020 13:02 (EEST)

Multumiri[modificare sursă]

Multumesc frumos pentru sfatul Dvs., l-am luat in considerare la crearea unui nou articol, dar din pacate nu pot sa il public din cauza unui filtru. Poate puteti Dvs. sa ma ajutati [1] Edit. Problema s-a rezolvat deja. Mersi :) --Suiradatarb (discuție) 14 mai 2020 08:35 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: comportament perturbant: patrulare defectuoasă a schimbărilor recente, în pofida avertizării; cel mai recent exemplu: Special:Diff/13416692.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. //  Gikü  vorbe  fapte  14 mai 2020 15:11 (EEST)

--AȘA DECI??? VOI AVEȚI CEVA CU OAMENII CARE PATRULEAZĂ??? Capitanul Barbă Neagră (discuție) 16 mai 2020 16:04 (EEST)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Information.svg Testul dumneavoastră de la pagina Karl Dönitz a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți pagina personală de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 14 mai 2020 20:52 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: nelimitat. Justificare: Abuz utilizare conturi multiple (Sock puppetry): Clonă Coulibiac, confirmată de checkuser.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Victor Blacus (discuție) 17 mai 2020 09:40 (EEST)