Discuție Utilizator:Alexandru Gabriel

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimite un fișier și ilustrează un articol.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Alexandru Gabriel) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.



Mulțam de întâmpinare; cât îmi va sta în putință voi respecta regulile jocului, deși... s-ar părea că sunt destul de ... independent. Fac eforturi.

Hello! Una din regulile jocului, chiar dacă nescrisă, exista în pagina autointerviului; fiecare ce vine se trece frumușel în listă după cei care s-au autointerviewat deja, și nu în fruntea ei (pentru a se respecta ordinea cronologică). Mulțumesc! --Vlad|-> 4 octombrie 2005 09:49 (UTC)
Hei, e ok, zău! :) Dacă vrei să-ți semnezi mesajul, e de ajuns să pui: ''--~~~~, 2 liniuțe și 4 tilde! Mulțumesc! --Vlad|-> 4 octombrie 2005 11:05 (UTC)

Mulțumesc mult, Vlad, pentru indiciile date! În primul rând vreau să prezint sincerele mele scuze pentru gafa făcută pe pagina de autointerviu; aș spune că se datorează simplei ignoranțe, dar aș minți, întrucât dacă eram ceva mai atent la datarea celorlalte autointerviuri nu gafam; deci nici o scuză, și totuși cer să mă scuzați sperând în răbdarea și bunăvoința voastră. În al doilea rând voiam să răspund astăzi în pauza de prânz, dar a intervenit ceva urgent și nu am mai avut răgazul de a redacta corect ceea ce aveam de spus. Și pentru aceasta, scuze!--Alex|

Alex, come on, nu e nimic grav, am pus doar remarcile tale la sfârșit. În mod normal chiar nu aș fi zis nimic, dar această fraza ta Mulțam de întâmpinare; cât îmi va sta în putință voi respecta regulile jocului, deși... s-ar părea că sunt destul de ... independent. Fac eforturi. m-a făcut să cred că era cu inteție... Hai să trecem peste, și să ne ocupăm de lucruri serioase! :) O seară plăcută! --Vlad|-> 4 octombrie 2005 18:05 (UTC)

Nici o problemă, Vlad, ceea ce pot să spun glume mai puțin "civilizate" nu-mi permit să fac într-un și cu un colectiv care muncește atât de mult! Poate mi-aș permite să o fac undeva pe un forum, dar și acolo, numai dacă văd spuse tâmpenii prea mari; aci nici într-un caz. --Alex


Alex, multzam de aprecieri! Dacä si asa lucrezi într'o bibliotecä ex-mänästireascä, poate punem la cale niste articole bune. Waelsch | Dă-mi de veste. 15 mai 2006 00:33 (EEST)[răspunde]

De obicei la articolele care nu sînt puse în forma standard intervin eu și le "wikizez". Din păcate la articolul Paul, apostol și martir nu pot face singur asta, pentru că mi-e prea străin subiectul. De fapt rostul celor trei legături albastre din eticheta de avertizare de acolo este tocmai acela de a îndruma potențialii editori (începînd cu inițiatorul articolului) să citească și să aplice reglementările privin forma și conținutul articolelor noastre. Aceste legături sînt:

Dacă mergeți la aceste pagini veți putea găsi informațiile necesare, eventual urmînd și trimiterile pe care le găsiți acolo.

Dar ca să nu vă las doar pe seama acestor trimiteri, vă spun și motivul pentru care am pus eticheta respectivă:

  • Introducerea trebuie să explice pe scurt cine a fost Paul și care este importanța lui.
  • Toate propozițiile din articol, inclusiv prima, trebuie să aibă predicat. Vedeți Wikipedia:Manual de stil.
  • Articolele biografice au un anumit tipic, de exemplu în felul cum se indică data și locul nașterii/morții. Vedeți și Wikipedia:Articole biografice.
  • La Wikipedia încercăm să facem editarea cît mai simplă posibil (acesta este sensul originar al cuvîntului "wiki") de acea folosirea de coduri precum <br> nu este recomandată. În schimb lăsați un rînd liber între paragrafe (apăsați de două ori pe enter după fiecare paragraf).
  • Titlurile de secțiuni se indică prin semnul egal, cîte două de fiecare parte: ==Până la convertire==
  • Între secțiuni se lasă un singur rînd, la fel ca între paragrafe. Diverse browsere afișează articolul în mod diferit, deci nu are rost să încercați să dați articolului un aspect plăcut.
  • În nici o situație nu se scriu cu majuscule cuvinte întregi. (De fapt există excepții, dar extrem de rare.)
  • Cantitatea de informație din articol este imensă (felicitările mele!) dar nu se indică nici o sursă de documentare la secțiunea de bibliografie. Verificabilitatea este unul din pilonii regulamentului de la Wikipedia.
  • În nici un punct al articolului autorii nu se pot referi la ei înșiși. Expunerea se face la fel ca într-o enciclopedie tipărită, impersonal.

Ar mai fi cîteva amănunte, dar deocamdată acestea de mai sus ar fi cele mai importante. De fapt nu, cel mai important ar fi conținutul articolului care trebuie și el să respecte o serie de reguli, pe care le găsiți la Wikipedia:Politica oficială. Dar pentru că așa cum am zis nu mă pricep la subiect, nu pot aprecia în ce măsură le-ați respectat.

Dacă mai aveți nelămuriri (aș putea să pun pariu că mai aveți) vă rog să ne contactați. Probabil că locul cel mai potrivit pentru a le pune este pagina Wikipedia:Unde întreb. Utilizatorii cu experiență care se întîmplă să fie online vă vor răspunde.

Mulțumesc și pentru știrea despre rezultatul cupei mondiale. Din cauza diferenței mari de fus orar n-am putut să mă uit la finală. — AdiJapan  10 iulie 2006 08:17 (EEST)[răspunde]

Vă rog să vedeți și propunerea de titlu pentru acest articol, propunere care a apărut între timp la pagina de discuții a articolului: Discuție:Paul, apostol și martir. — AdiJapan  11 iulie 2006 06:28 (EEST)[răspunde]

Am citi rândurile în care vă prezentați și mă găndeam să vă întreb dacă nu v-ați gândit să scanați cărțile pe care le arhivați în Iatlia. Dacă spuneți că biblioteca conține cărți din 1237, înseamnă că acolo sunt cărți mai valoroase decât aurul ... Iar dacă acolo e o "magazie" de cărți și nu au ce face respectivii cu ele, vin eu și le iau -- Pixi discuție 11 octombrie 2006 14:44 (EEST)[răspunde]

gasesti ceva despre valenii de munte? daca da mi le scrii in pagina de discutii[modificare sursă]

mulțam de salutări și de bun întâlnit. voi vedea cu ce te pot ajuta; s-ar putea să dureze o zi-două. pace! --AleksG 19 octombrie 2006 17:15 (EEST)[răspunde]

Salut, am re-facut articolul "Anter" intr-un redirect, deci greseala ta n-a fost una mare. Insa te rog in continuare sa ai grija de categorizarea articolelelor. Exista de pilda categoria papi (http://ro.wikipedia.org/wiki/Categorie:Papi) care poti sa adaugi la articolele tale despre papi. Daca mai ai nelamurii, poti sa ma intrebi pe pagina mea de discutie. Succes in continuare!

Contribuții la datele 1 și 2 noiembrie[modificare sursă]

Mă scuz în prealabil dacă greșesc atunci când vă atribui completari semnificative la capitolul "Evenimente" pentru aceste date. Dacă nu greșesc, atunci vă rog să acordați mai multă atenție traducerilor dv., de ex. să scrieți "regele Saud" și nu "King Saud". Trebuie să recunosc că nu știu ce înseamnă:

2 noiembrie
"1988 Nașterea geisha canard."
(și nu sunt sigură dacă vreau să știu ce înseamnă - rața geishă?, o știre din "Canard enchainé"?)

În orice caz, informația e în forma asta lipsită de sens, de aceea vă rog să reveniți cu corectări. Nutu 4 noiembrie 2006 18:59 (EET)[răspunde]

Informația a fost între timp ștearsă, la fel ca în fr.wp. Nutu 6 noiembrie 2006 16:43 (EET)[răspunde]

Turnul Eiffel, realizat cu o tehnologie gindita la Valenii de Munte - Foarte bine și eu ce să fac ??!!! -- Pixi discuție 5 decembrie 2006 22:36 (EET)[răspunde]

Cutia cu nisip[modificare sursă]

Salut !

Format legat de papi[modificare sursă]

Bună noaptea. V-aș ruga să folosiți formatul {{Listapapi}} pentru a introduce tabelul cu numele papilor. Nu e nevoie să avem formate distincte pentru același conținut. Vă mulțumesc. Am adăugat deja formatul articolelor existente. În situația în care creați pagini noi despre un papă vă cer folosirea acelui cod. Vă mulțumesc. --Rebel 3 ianuarie 2007 02:59 (EET)[răspunde]

Ați folosit cuvinte foarte frumoase și vă mulțumesc. Sper să aveți vreme să dezvoltați acea secțiune neglijată a enciclopediei. Multă sănătate și la mulți ani. --Rebel 4 ianuarie 2007 10:43 (EET)[răspunde]

Muzeele lumii[modificare sursă]

Salut! î-ți urez și eu la Mulți Ani

Ați dezvoltat în mod semnificativ articolul despre litera A, lucru benefic. Dar cu ocazia asta ați scos o informație de natură fonetică despre sunetul notat de această literă ([1]). Am reintrodus informația, dar v-aș ruga să fiți mai atent altădată.

De asemenea vă rog să aveți grijă la modul cum traduceți din engleză. Trebuie neapărat să verificați cu dicționarul care sînt termenii încetățeniți în română (de exemplu consoană, nu consonantă, vocală centrală, nu medie), să formulați textul românesc cu cuvintele în ordinea naturală și să scrieți cu majuscule numai acolo unde trebuie, nu ca în engleză. Tot despre fonetică: sunetele scrise ă și â nu sînt semiconsoane. — AdiJapan  5 ianuarie 2007 08:50 (EET)[răspunde]

Mulțumiri[modificare sursă]

Mulțumesc pentru urări. --R O A M A T A 2007 mesaj 5 ianuarie 2007 14:33 (EET)[răspunde]

Trandafirul Alb[modificare sursă]

Pînă la urmă decizia a fost de a șterge articolul dumneavoastră Trandafirul Alb - primul manifest, pe motiv că articolele nu pot să contea numai din (și nu pot include) texte integrale. Ca să nu vă pierdeți totuși munca v-am copiat traducerea într-o pagină personală, la Utilizator:Alexandru Gabriel/Trandafirul Alb. De acolo puteți copia textul la Wikisursă -- acolo stau textele poeziilor, declarațiilor, legilor, romanelor etc. În plus, puteți scrie despre acest manifest la articolul Trandafirul Alb. Îmi pare rău pentru neînțelegere. Toate cele bune. — AdiJapan  6 martie 2007 06:27 (EET)[răspunde]

Am transferat conținutul cutiei dumneavoastră cu nisip la paginile

și am început, ca test, articolul KV7. Vedeți dacă sînteți mulțumit de cum arată, cum funcționează. Personal aș fi combinat informațiile aduse de cele două formate într-unul singur, așa cum văd că au ales să procedeze la en.wp. Dar desigur aveți libertatea de a decide singur cum e mai bine.

Încă un amănunt: v-am mutat cutia cu nisip din spațiul articolelor în spațiul de utilizator. Încercăm să ținem în spațiul articolelor numai articole.

Spor la scris în continuare! — AdiJapan  13 aprilie 2007 07:33 (EEST)[răspunde]

Afghan National Museum[modificare sursă]

Salut ! Am o propunere: articolul s-ar putea transfera la „Afganistan” la rubrica „Cultură” de exemplu. Cele bune ---Parvus7 17 aprilie 2007 10:09 (EEST)[răspunde]

Cei Cinci Suverani și Cei Trei Auguști[modificare sursă]

Salut ! Pagina Trei Auguști și Cinci Suverani se repetă într-o secțiune din China antică ar trebui conținutul unit - și eventual secțiunea din China antică anulată -Numai bine -Parvus7 7 mai 2007 00:40 (EEST)[răspunde]

Bună ziua! Vreau să vă mulțumesc pentru efortul de a colabora la acest proiect. Toutuși, vă rog să completați la toate imaginile trimise licența și sursa în mod corect. De exemplu la imaginea Imagine:Francisco de Zurbar 009.jpg‎, din licență rezultă că dumneavoastră sunteți pictorul (sau dețineți drepturile de autor), lucru îndoielnic.

În al doilea rând, nu are nici un rost să trimiteți la wikipedia imagini care sunt deja la commons (cazul imaginii anterioare), pentru că aceste imagini pot fi folosite direct. Toate cele bune, --Laur | Discuție 11 mai 2007 17:10 (EEST)[răspunde]

Păi, licența zice: «Această imagine a fost (sau este prin prezenta) oferită domeniului public de către autorul său, [[Utilizator:{{{1}}}|{{{1}}}]].». Fără alte date suplimentare (adică fără alte precizări despre autor/sursă), eu unul înțeleg că dumneavoastră sunteți autorul. Dacă vreodată este cazul să trimiteți imagini de pe alte wikipedii, ar fi bine să scrieți în clar sursa/autorul - e ceva mai mult de scris, dar cred că e mai corect.
Despre aceste imagini, pot să vă spun ce cred eu că s-a întâmplat: ați scris numele lor greșit (Jpg în loc de jpg, „Zurbar” în loc de „Zurbarán”), și softul nu le-a găsit. Wikipedia face diferență în privința majusculelor (chiar și în extensiile fișierelor) (cu excepția primei litere, care oricum este majusculă întotdeauna).
În astfel de cazuri, pentru a fi 100% sigur, eu marchez și iau cu copy/paste numele direct de la commons (pentru că se întâmplă să existe diacritice care arată aproape identic, dar sunt diferite - ș cu sedilă sau virguliță, etc). Spor la editare, --Laur | Discuție 14 mai 2007 11:34 (EEST)[răspunde]

Felicitări pentru National Gallery, Londra! Nu l-am citit, dar se vede cu ochiul liber cît este de consistent și presărat cu imagini, cum îi stă bine unui articol despre artă. O singură observație am la acest articol: nu are o introducere care să spună de fapt ce este National Gallery. Cineva care nu știe absolut nimic despre acest subiect va fi surprins văzînd că articolul începe cu „National Gallery, spre deosebire de celelalte mari muzee din Europa, are o istorie relativ recentă”. De asemenea, ca standard de redactare prima secțiune a unui articol nu are niciodată un titlu de secțiune, pentru că în toate articolele face același lucru: definește subiectul. În acest fel se evită apariția cuprinsului la început de tot.

Și acum că am terminat de criticat (nici nu știți cîtă lume am supărat cu astfel de critici...) vă pot răspunde și la chestiunea cu formatele: sînteți liber să le scoateți din cutia cu nisip și să le puneți la lucru. De fapt nu vă obligă nimeni să începeți prin a le scrie într-o pagină personală. Le puteți scrie, testa, dezvolta, modifica direct într-o pagină din spațiul comun al formatelor. Ba chiar vă pot spune din proprie experiență că în cazul particular al formatelor testarea este mai simplă dacă ele se găsesc de la început acolo unde le e locul, deoarece pentru apelarea lor puteți folosi simplu sintaxa cu acoladele duble.

Dacă vă e teamă că punînd formatul la locul lui încă din faza de testare s-ar putea să vină cineva să vă deranjeze, puneți la începutul lui codul

<noinclude>{{dezvoltare}}</noinclude>

care îi avertizează pe ceilalți că formatul e în lucru. Partea cu <noinclude>...</noinclude> cere softului să afișezecă eticheta de avertizare numai la pagina formatului, nu și în articolele care îl apelează.

Ca să creați o pagină de format se procedează la fel ca în cazul articolelor. Vedeți Wikipedia:Cum creez o pagină. Mai exact mergeți la unul din articolele unde vreți să folosiți formatul și introduceți codul

{{Numele formatului}}

alegînd numele potrivit pentru format. Cînd salvați (sau doar previzualizați) articolul, în acel loc va apărea Format:Numele formatului, cu roșu, pentru că formatul nu există încă. Apăsați pe acea legătură roșie și veți ajunge la pagina unde puteți edita formatul.

Dacă explicațiile mele sînt greoaie vă rog să-mi spuneți unde n-ați înțeles, iar dacă aveți nevoie de ajutor am să încerc să vi-l ofer. Spor la lucru! — AdiJapan  12 mai 2007 16:59 (EEST)[răspunde]

Wiki, interesat?[modificare sursă]

Interesat? Sistemul wiki:
RoWikicity este o țară fictivă ce poate fi modificată liber, în care oricine poate să ajute! De exemplu, poți crea comune, un al doilea Real Madrid (și să joci meciuri cu alte cluburi) sau să fii jurnalist la un ziar. Dacă ai instinct economic creezi câteva companii mari, sau dacă ești un om popular poți câștiga alegeri prezidențiale. Noi vrem să facem o lume fictivă, restul fiind real. Wikicity există deja în trei limbi, olandeză, engleză și română. Ești interesat? Vezi pagina cu o explicație mai detaliată. Dacă ai probleme, un administrator poate să te ajute. Al 3 septembrie 2007 16:40 (EEST)[răspunde]

Salut! Îmi puteți da varianta latinească a cuvântului „generalități”? Mulțmesc foarte mult. --Gikü 2 februarie 2008 17:19 (EET)[răspunde]

Încă o dată mulțumesc! Dacă vă apar întrebări asemănătoare cu limba rusă, vă stau la dispoziție! --Gikü 4 februarie 2008 22:30 (EET)[răspunde]


Wikipedia română nu poate prelua direct imagini din alte wikipedii, în cazul de față din cea italiană. Trebuie copiată imaginea și apoi transferată fie în commons, fie în ro:wiki. Afil 4 februarie 2008 22:39 (EET)[răspunde]

Papa Ponțian[modificare sursă]

Salut! Cred că nu ar strica să adăugați și numele latin sub care a fost cunoscut la vremea sa. Toate cele bune, --Miehs 10 aprilie 2008 08:39 (EEST)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului Alexander Schmorell.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Alexander Schmorell.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Mulțumesc. //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 16 iulie 2009, 14:41 (EET)

Aceeași problemă cu Fişier:A view Inside the Afghan National Museum.jpg. //  GikÜ  vorbe  fapte  / duminică, 6 decembrie 2009, 17:35 (EET)


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Meletie Covaci.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Meletie Covaci.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 7 decembrie 2009 17:45 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Vintila Corbul scriitorul.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Vintila Corbul scriitorul.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim. — Ionutzmovie discută 7 februarie 2011 17:32 (EET)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului Alois Pitzinger.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Alois Pitzinger.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Mulțumesc.  —Andreidiscuție 6 iunie 2011 18:47 (EEST)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Jutta Kleinschmidt 2001.Jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Jutta Kleinschmidt 2001.Jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  miercuri, 31 octombrie 2012 23:21 (EET)[răspunde]

Aceeași problemă cu Fișier:Pp anicet.jpg. //  Gikü  vorbe  fapte  miercuri, 31 octombrie 2012 23:31 (EET)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Willi graf 1918 1943.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Willi graf 1918 1943.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  joi, 1 noiembrie 2012 10:19 (EET)[răspunde]

Aceeași problemă și cu Fișier:C Probst.jpg. //  Gikü  vorbe  fapte  joi, 1 noiembrie 2012 10:20 (EET)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului Ken Aston the 1st Referee Camp.JPG[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Ken Aston the 1st Referee Camp.JPG. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  sâmbătă, 6 aprilie 2013 13:13 (EEST)[răspunde]

Aceeași problemă cu Fișier:Sf pp Eutichie.jpg. //  Gikü  vorbe  fapte  sâmbătă, 6 aprilie 2013 13:16 (EEST)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului CarlyPatterson Duets.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:CarlyPatterson Duets.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. Răzvan Socol mesaj 2 iunie 2013 18:20 (EEST)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului קלפי.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:קלפי.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. Răzvan Socol mesaj 2 iunie 2013 18:25 (EEST)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului Bob Brier.JPG[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Bob Brier.JPG. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. Răzvan Socol mesaj 2 iunie 2013 18:29 (EEST)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului DuchesneLouis.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:DuchesneLouis.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. Răzvan Socol mesaj 2 iunie 2013 18:32 (EEST)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Save the Children logo.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Save the Children logo.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 septembrie 2013 02:05 (EEST)[răspunde]

logoul l-am preluat de la articolul cu acelasi nume din wikipedia in limba engleza. Sincer, n-am verificar ce licenta are..., si nici acum nu prea ma pricep eu la aceste licente! mi se par atatea reguli si atat de sucite, rasucite si-ncalcite ca m-am dat batut si n-am mai facut nici un efort sa le pricep. multumesc oricum pentru delicatetea si bunul simt cu care ati tratat aceasta problema a imaginilor

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Story of a Soldier and a Pharaoh.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Story of a Soldier and a Pharaoh.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 decembrie 2013 10:09 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Sdalogo.png[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Sdalogo.png. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 14 ianuarie 2014 22:43 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Urania benedetto.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Urania benedetto.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 5 iunie 2014 23:03 (EEST)[răspunde]

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Manifest 01.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Manifest 01.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 17 iunie 2014 19:59 (EEST)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Capolettera A.png[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Capolettera A.png. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 2 ianuarie 2015 21:16 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Virgiliu Parghel[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Virgiliu Parghel creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Virgiliu Parghel până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎1 decembrie 2016 14:15 (EET)[răspunde]