Shopping City Timișoara

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Prima intrare a Shopping City Timișoara
Interiorul Shopping City Timișoara

Shopping City Timișoara este un centru comercial de mari dimensiuni din Timișoara, deschis în martie 2016.[1] Este al doilea mall inaugurat în oraș și este amplasat pe Calea Șagului, nr. 100, la ieșirea din Timișoara spre Reșița, în partea de sud a orașului. Shopping City Timișoara are o suprafață închiriabilă de 70.000 m², cuprinzând 110 magazine desfășurate pe două nivele și 2.700 de locuri de parcare terane si supraterane. Centrul comercial dispune de un hypermarket Carrefour de 10.000 m²,[2] cel mai mare cinematograf Cinema City din afara Bucureștiului, cu 13 săli 3D, dintre care o sală IMAX cu cel mai mare ecran din România[3] și o sală 4DX, food court cu 20 de operatori, șase agenții bancare, o sală de fitness cu piscină semiolimpică, club de biliard și bowling, cazinou, terase, cafenele, baruri și loc de joacă pentru copii.

Dintre brandurile prezente se numără: Adidas, Bershka, C&A, CCC, Deichmann, dm, Douglas, Ecco, Flanco, H&M, Hervis, Humanic, Kenvelo, KFC, Koton, LC Waikiki, Lee Cooper, Levi's, Media Galaxy, Meli Melo, New Yorker, Noriel, Orsay, Peek & Cloppenburg, Pegas, Pizza Hut, Polo Ralph Lauren, Pull&Bear, Reserved, Sephora, Spartan, Starbucks, Teilor, Tezio, Tom Tailor, Yves Rocher, Zara etc.[4]

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Ștefan Both (). „S-a deschis cel de-al doilea mall din Timișoara. Shopping City a costat aproape 100 de milioane de euro”. Adevărul. 
  2. ^ Cristina Roșca (). „Carrefour deschide primul hipermarket din Timișoara în noiembrie. Anul 2015 este al doilea an cu expansiune mai accelerată după 2008”. Ziarul Financiar. 
  3. ^ „Cinema City Timișoara – cel mai modern cinematograf din România!”. Shopping City Timișoara. . 
  4. ^ „Magazine”. Shopping City Timișoara. 

Legături externe[modificare | modificare sursă]