Discuție Utilizator:Stoica Teodor

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai fructuoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Ce nu este Wikipedia
Câteva greșeli comune ce trebuie evitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Cum să creați propriul articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Groapa cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Stoica Teodor) în care vă puteți prezenta succint, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți CV-uri în pagina dumneavoastră.



-- Comunitatea utilizatorilor 5 septembrie 2012 15:38 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Etype 35.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Etype 35.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  luni, 1 iulie 2013 08:16 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul CONQUERING AMERICA.JPG[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul CONQUERING AMERICA.JPG. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..  —Andreidiscuţie 1 iulie 2013 17:45 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul BWO-01.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul BWO-01.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..  —Andreidiscuţie 1 iulie 2013 17:46 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul BWO.png[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul BWO.png. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..  —Andreidiscuţie 1 iulie 2013 17:46 (EEST)[răspunde]

Descrierea modificărilor[modificare sursă]

Vă recomand să completați întotdeauna rubrica de descriere a modificărilor efectuate, nu așa cum ați omis la pagina Cartierul Funcționarilor. Această descriere le este foarte utilă celor care urmăresc evoluția paginii sau îi analizează istoricul. În lipsa descrierii există chiar riscul ca modificările pe care le faceți să fie interpretate ca vandalism și să fie anulate. Dacă spațiul disponibil în rubrica respectivă nu este suficient, puteți explica modificările în pagina de discuție. Mulțumesc.

Arii protejate[modificare sursă]

Bună! Bazat pe articolele la care ați contribuit, se pare că sunteți interesat(ă) de zone naturale protejate (situri Natura 2000, zone umede de importanță internațională, parcuri naționale, parcuri naturale și rezervații naturale). Vă invit la Proiectul Arii protejate!

Salutări --Nicu Farcaș mesaj 2 ianuarie 2014 17:27 (EET)[răspunde]

Contestarea utilizării cinstite pentru Fișier:Callonme.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul File:Callonme.jpg. Cineva însă a contestat justificarea pe care ați dat-o privind utilizarea sa la Wikipedia, în conformitate cu politica privind materialele protejate. Problema se poate corecta mergând la pagina de descriere a fișierului și clarificând motivele pentru care fișierul respectă politica și legislația drepturilor de autor. Adăugarea și completarea unor formate disponibile în îndrumarea Wikipedia:Justificarea utilizării cinstite este o modalitate simplă de a vă asigura că fișierul respectă politica Wikipedia. Vă rugăm să faceți distincția între o etichetă de drepturi de autor și justificarea utilizării cinstite; descrierile fișierelor utilizate în conformitate cu politica materialelor protejate trebuie să le aibă pe ambele.

Dacă fișierul nu respectă politicile privind materialele protejate, el poate fi șters de un administrator după câteva zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 7 aprilie 2014 18:39 (EEST)[răspunde]

Contestarea utilizării cinstite pentru Fișier:Proper education.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul File:Proper education.jpg. Cineva însă a contestat justificarea pe care ați dat-o privind utilizarea sa la Wikipedia, în conformitate cu politica privind materialele protejate. Problema se poate corecta mergând la pagina de descriere a fișierului și clarificând motivele pentru care fișierul respectă politica și legislația drepturilor de autor. Adăugarea și completarea unor formate disponibile în îndrumarea Wikipedia:Justificarea utilizării cinstite este o modalitate simplă de a vă asigura că fișierul respectă politica Wikipedia. Vă rugăm să faceți distincția între o etichetă de drepturi de autor și justificarea utilizării cinstite; descrierile fișierelor utilizate în conformitate cu politica materialelor protejate trebuie să le aibă pe ambele.

Dacă fișierul nu respectă politicile privind materialele protejate, el poate fi șters de un administrator după câteva zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 7 aprilie 2014 18:41 (EEST)[răspunde]

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Lista pieselor de pe prima poziție din 2014 (Polonia), creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Scrieți într-un stil enciclopedic. Silenzio (discuție) 22 decembrie 2014 05:25 (EET)[răspunde]

Castelul Regal din Varșovia[modificare sursă]

https://ro.wikipedia.org/wiki/Castelul_Regal_din_Var%C8%99ovia Te rog să adaugi informația ce privește interiorul castelului în sub capitolul corespunzător, și nu în istorie. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Zelialex (discuție • contribuții) la 28 decembrie 2014 16:08 (EEST).[răspunde]

Rezoluția fișierelor cu utilizare cinstită[modificare sursă]

Bună seara. Am observat că obișnuiți să încărcați imagini cu utilizare cinstită (UC). Ultimul exemplu este Fișier:R-1147201-1256306669.jpeg.jpg. Vă mulțumesc că ați introdus o justificare consistentă a UC - totuși vă rof să nu încărcați astfel de imagini la rezoluții exagerat de mari. Ideal, dimensiunile nominale ale imaginii nu trebuie să depășească dimensiunile acesteia în articol. Am redimensionat imaginea conform acestei practici. Cu bine și la mulți ani! //  Gikü  vorbe  fapte  marți, 30 decembrie 2014 20:49 (EET)[răspunde]

Mulțumesc, voi ține cont. La mulți ani!--Teodor Arad (discuție) 30 decembrie 2014 21:28 (EET)[răspunde]

Citarea surselor[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai adăugați informații fără să citați o sursă de încredere. Înainte de a face modificări controversate, vă recomandăm să le dezbateți mai întâi pe pagina de discuții a articolului. Dacă sunteți deja familiar cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Contactați-ne dacă aveți nevoie de ajutor. Vă mulțumim! Recomandarea se referă la majoritatea articolelor pe care le-ați inițiat în ultima perioadă. Vă rugăm să citiți și Wikipedia:Verificabilitate. Wintereu 31 decembrie 2014 04:47 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Polish Music Charts[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Polish Music Charts, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Polish Music Charts până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎15 iunie 2019 09:41 (EEST)[răspunde]