Discuție Utilizator:Seby~rowiki

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Dragă Seby, îmi dau seama că ai muncit foarte mult să introduci datele despre Steaua și respectiv Leul Greu la Wikipedia și nu doresc să mă consideri un torționar. Motivul pentru care am adus în discuție acest subiect este cât se poate de clar și principalul este că printr-o astfel de violare a drepturilor de autor, Wikipedia poate fi desființată. Poate nu chiar din această încercare, dar creând un precedent, în final se poate ajunge tot la desființare. Și să nu uităm că Wikipedia în limba română trăiește alături de multe alte Wikipedii și alte proiecte wiki ale Fundației Wikimedia care ar putea avea de suferit de pe urma unor astfel de acțiuni. Nu am nimic personal cu tine și chiar vreau să te rog să te mai gândești asupra lucrului aici la Wikipedia, munca ta poate ajuta mult enciclopedia dacă este făcută în conformitate cu regulile după care toți ne ghidăm. Îmi pare rău - Mihai 1 May 2005 18:06 (UTC)

Multumesc, aveam nevoie de acest lucu, si HRISTOS A INVIAT!

Salut Seby![modificare sursă]

Diacritice[modificare sursă]

Salut! Dacă vrei să folosești diacritice, sunt mai multe informații la Wikipedia:Întrebări frecvente (mai ales prima întrebare), care spune:

Cum fac să scriu cu diacritice, fără HTML entities? (fără â și î de exemplu)
Trebuie să folosiți un browser modern (Internet Explorer 5.5+ sau Mozilla de pildă) și să aveți tastatura setată în limba română. Dacă folosiți Windows, nu uitați că trebuie mai întâi să instalați Central European locales și abia pe urmă puteți instala driver-ul de tastatură românească.

Și:

Dacă nu vă este la îndemână standardul oficial al tastaturii românești, puteți încerca să folosiți și această variantă de aranjare a tastaturii (http://www.moongate.ro/products/Romanian_Keyboard/) dacă folosiți Windows XP sau mai nou ca sistem de operare. Vedeți Wikipedia:Limba română conține diacritice pentru motivele scrierii cu diacritice în Wikipedia în limba română.

Deci, ca să folosești diacriticele mai ușor, mergi în Windows la:

  1. Control Panel
  2. Mergi la Regional and Language Options
  3. În acest meniu, clic pe tab-ul Languages
  4. În secția Text services and input languages, clic pe Details...
  5. În cutia nouă, sub secția Installed services, clic pe Add...
  6. În cutia care apare, sub Input language, selectează Romanian
  7. Clic OK
  8. Ar trebui să apară un Language bar în Taskbar (adică în partea jos-dreaptă a ecranului)
  9. Pe language bar, poți se selectezi între limbile română și engleză cu un clic
  10. Cand editezi ro.wiki, setează pe limba română. Acum poți să folosești diacritice!
  11. Pe o tastatură standardă, diacriticele se găsesc pe următoarele taste:

[ = ă
] = î
\ = â
; = ș
' = ț

Ce am scris sus poți să faci doar pe Windows XP. Dacă ai alt sistem, poți să instalezi un keyboard layout la http://www.moongate.ro/products/Romanian_Keyboard/ Dacă nici așa nu merge, atunci poți oricând să folosești diacriticele fiind că sunt niște butoane albastre când editezi fiecare pagină care apar sub cutia de editare (chiar mai sus de cutiuța de sumar și butonul "Salvează pagina"). Dacă mai vrei ajutor, să mă întrebi! Încăodată felicitări pentru articol, Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 13 May 2005 11:58 (UTC)

Administrator[modificare sursă]

Te voi vota în curând, după ce se va face puțin cleanup la articolele tale. Încă trebuie diacritice și la Airedale Terrier și la Golden Retriever, care altfel sunt articole foarte frumoase. Felicitări pentru totul! Să știi că ai realizat ceva minunat la articolele care ai contribuit. Eu voi inserta legături interne în articolele tale, dar dacă tu ai putea să le faci cu diacritice ar fi excelent. Considerând articolul Băieți buni, ai copiat conținutul direct de la sursa http://www.baietibuni.ro? Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 15 May 2005 06:35 (UTC)

Mi-am dat seama că majoritatea articolului tău despre Golden Retriever este violare de drepturi de autor, adică copyright. Wikipedia, fiind o enciclopedie liberă, nu permite conținut copyright de pe alte surse. Noi suntem o sursă individuală, nu un index de alte surse. Din cauza asta, tot conținutul trebuie scris special pentru Wikipedia - adică, nu poți numai să copiezi un articol întreg, să îl structurezi cu markup wiki și după aia să devină articol Wikipedia pentru că în cazul ăsta este furt intelectual - adică, drepturile de autor aparțin site-ului de sursă și nu ai Wikipediei. Te rog să rescrii articolul în alte cuvinte dacă vrei să rămână. Nu înțelege asta ca o lovitură, dar scrie clar când editezi fiecare pagină, în roșu, "NU TRIMITEȚI MATERIALE PROTEJATE DE DREPTURI DE AUTOR FĂRĂ PERMISIUNE!" Dacă ai permisiunea site-ului, atunci trebuie inclusă sursă, numai dacă cumva ei îți dau voie să folosești conținutul fără a include sursa, în care caz ei iși cedează drepturile de autor. Dacă acesta este cazul, atunci să mă scuzi pentru mesajul ăsta și articolul este perfect legal. Dar dacă ei nu ți-au dat voie și n-au spus explicit că poți folosi conținutul sub licența GFDL, atunci din păcate, și spun "din păcate" pentru că este un articol minunat - trebuie șters. Mulțumesc, Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 15 May 2005 08:05 (UTC)

Salut încă o dată[modificare sursă]

Seby, nu e nevoie să ștergi informațiile din articolele făcute de tine, pentru că oricum rămân în istoric, până când un administrator nu o șterge efectiv. Doar să le adaptezi stilului wikipediei, printr-o sintetizare a informațiilor prezente pe diferite site-uri. Te felicit pentru faptul că la vârsta ta folosești atât de bine calculatorul și Internetul, și te-ai adaptat atât de ușor wikipediei, dar trebuie să înțelegi și ce înseamnă sintetizare de articole (nu doar copy-paste), și ce înseamnă informații relevante. Eu nici acum, la vârsta asta și până să particip pe ro.wiki, nu știam cum se face o sinteză, dar cu timpul am început să mă descurc, sper. Așa că te invit să-ți revizuiești articolele și să ceri părerea utilizatorilor cu privire la ele, pentru că vei avea mult de câștigat mai departe în viață. Elerium | [ Discuție Elerium ] 15 May 2005 14:46 (UTC).

Wikipedia reprezinta o enciclopedie libera, nu o enciclopedie, in care omul n-are voie sa spuna nimic. Nu va uitat pe pagina de discutii de la Liceul Teoretic Ovidius. Sunt elev al acestui liceu, si e o pagina dedicata impliniri a 50 de ani de la creearea sa. Iar cu Academia Navala Mircea cel Batran, am acordul, unde am vorbit cu prorectorul acestuia si m-a lasat sa contribui la acest articol. Daca voi va dati petec, treaba voastra, dar o sa pierdeti din mine, un administrator, ce este singurul care sta de la 13:00 pana la 22:30 pe Wikipedia si alte creatii ale Wikimedia. Sa va fie rusine. Asa inchei acest discurs pe care-l trimit administratorilor.

WIKIPEDIA - ENCICLOPEDIE LIBERA?????[modificare sursă]

Wikipedia reprezinta o enciclopedie libera, nu o enciclopedie, in care omul n-are voie sa spuna nimic. Nu va uitat pe pagina de discutii de la Liceul Teoretic Ovidius. Sunt elev al acestui liceu, si e o pagina dedicata impliniri a 50 de ani de la creearea sa. Iar cu Academia Navala Mircea cel Batran, am acordul, unde am vorbit cu prorectorul acestuia si m-a lasat sa contribui la acest articol. Daca voi va dati petec, treaba voastra, dar o sa pierdeti din mine, un administrator, ce este singurul care sta de la 13:00 pana la 22:30 pe Wikipedia si alte creatii ale Wikimedia. Sa va fie rusine. Asa inchei acest discurs pe care-l trimit administratorilor. Utilizator:Seby

Ni măh... Ne-am supărat :(( Seby, trebuie să înțelegi că la Wikipedia există niște linii de ghidare care trebuie respectate. Cu timpul o să ajungi să devi și tu administrator. Nici unul dintre administratorii curenți nu au devenit administratori cu una cu două. Ca să devi administrator trebuie să ne dovedești lucrurile pe care le-ai scris mai sus. În plus, te rog să folosești diacriticele (ă,â,î,ș,ț) pentru că și asta cere Wikipedia. Nu e neapărat în paginile de discuție, dar măcar în articole. Cât despre tine, o să vezi, cu timpul o să devi mai respectat și o să ai o influență mai mare... Dar trebuie să ai un picuț de răbdare. Nu are rost să-ți iei jucăriile acuma și să pleci. Wikipedia română are într-adevăr nevoie de cât mai mulți utilizatori, dar nu de utilizatori care să nu respecte Wikicheta. Referitor la copyright, te rog să introduci în pagina de discuție a respectivului articol informații cu privire la sursă, licență și dreptul de folosință. Succes în continuare și așteptăm să vedem ce iese. :)) --ro.Danutz | pt.Danutz 15 May 2005 18:35 (UTC)
Omul are voie să spună ce vrea, Seby. Enciclopedia liberă înseamnă că oricine poate contribui, dar asta nu înseamnă să încalci regulile de copyright. Bine, ai avut permisiune să folosești conținutul de la Academia Navală și de la Liceul Ovidius. Trebuia să faci asta puțin mai clar, dar în orice caz, problema rămâne celelate articole copiate care le-ai contribuit și care sunt, în ochii convenției Wikipedia și a legilor internaționale de copyright, ilegale. Trebuie să înțelegi că contribuind conținut care apare pe alte site-uri, cuvânt cu cuvânt, te va face suspect de înfrângere de copyright. NU te putem lăsa în pace când ești asemenea de suspect de înfrângere și când avem evidența clară că ai infrâns. Încăodată spun - dacă ai cerut permisiune pentru celelate articole, ca și Golden Retriever, etc, atunci spune așa. Dacă nu, articolul ne este compatibil cu Wikipedia. N-are dece să ne fie rușine. Noi am procedat vertical, am fost foarte cinstiți și ne-am dat seamă că contribuțiile tale, care par excelente, sunt de fapt niște copii directe de la alte surse. Dacă ar trebuie la cineva să îi fie rușine aici, atunci ți-e ar trebui să îți fie pentru încălcarea drepturilor de autor când pe fiecare pagină scrie:
Rețineți că toate contribuțiile la Wikipedia sunt considerate ca respectând licența GNU Free Documentation License (vezi Project:Drepturi_de_autor pentru detalii). Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie editat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.

De asemenea, trimițând aceste materiale aici vă angajați că le-ați scris Dvs. sau că sunt copiate dintr-o sursă care permite includerea materialelor sub această licență. NU TRIMITEȚI MATERIALE PROTEJATE DE DREPTURI DE AUTOR FĂRĂ PERMISIUNE!

Salutări de la Wikipedia, enciclopedia cinstită, Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 16 May 2005 07:05 (UTC)

Ai o reclamație.[modificare sursă]

Domnul administrator, aveți o reclamație aici.Elerium | [ Discuție Elerium ] 23 iun 2005 15:48 (UTC).

Multumesc, ca m-ai anuntat. Am vazut ca ai sters-o tu. Imi cer scuze. N-am vrut sa fac asta. Seby

Constanța/Hoteluri[modificare sursă]

Seby, am văzut că ai creat un nou articol, Constanța/Hoteluri. Acesta nu are nici o importanță enciclopedică, așa că l-am șters. Astfel de conținut poți să pui pe www.wikitravel.org/ro. Dacă cineva va avea nevoie de așa ceva, poate să se ducă la Wikitravel (am văzut că ai pus o legătură frumoasă în articolul Constanța din Wikipedia spre articolul Constanța din Wikitravel). Ajunge :) ! Va înțelege cel care va vedea articolul, că dacă are nevoie de un ghid turistic trebuie să se ducă la Wikitravel. --ro.Danutz (em português) 24 iun 2005 16:23 (UTC)

Felul imaginilor[modificare sursă]

Te rog să adaugi la imagini informația despre drepturi de autor.. Gen Domeniu Public, și altele. În cazul în care nu există încă creat formatul necesar, crează-l sau dacă nu scrie doar simplu. -Mihai 27 iun 2005 07:00 (UTC)

PS: Dacă ai acceptul scris al unui site/agenție/editură etc. menționează acest lucru și chiar poți adăuga copia textului de accept al utilizării imaginilor. Dacă le-ai făcut tu, menționează acest lucru.

invitație[modificare sursă]

Dragă Seby, referitor la candidatura ta pentru sysop vezi Discuție Wikipedia:Candidați sysop#Școlă pentru sysopi, birocrați, stevarzi. "Amike" Gangleri | Di | D 1 iul 2005 20:01 (UTC)

Articolele tale[modificare sursă]

Salut! Am observat o evoluție spectaculoasă în articolele tale pe care țin să o felicit. Totuși: te rog să reiei articolele tale și unde este nevoie să adaugi formatul Curățenie respectiv să categorizezi paginile și să le pui legături interwiki. Ar fi prea multă muncă pentru un alt utilizator să facă aceste lucruri pentru tine. În plus, formate de genul Gh. Hagi nu își au rostul... pentru aceea se folosește un format să zicem Fotbalist sau Persoană în care se adaugă componente {{{titlu}}} care se pot adăuga în pagina articolului în momentul în care scrii despre el.... a se vedea Județul Constanța la InfoJudeț. -Mihai | Di | D 2 iul 2005 18:04 (UTC)

Vot politică generală a desemnării paginii principale[modificare sursă]

Salut! Pentru buna desfășurare a votului pentru desemnarea unei noi pagini principale am propus un vot pentru hotărârea fără alte polemici fără de sfârșit aici. Te rog să participi și tu la el. - Mihai | D 6 iulie 2005 18:47 (UTC)

Și eu te anunț că nu ai fost atent. Urmează aceastălegătură pentru a vota pentru termenii și politica votului, nu pentru Pagina principală. -Mihai | D 7 iulie 2005 07:50 (UTC)

Trimite fișier imagine[modificare sursă]

Te rog să respecți regulamentul privind trimiterea de imagini. Îți citez din pagina de adăugare fișiere:

Atenție! Vă rugăm să adăugați formatul necesar drepturilor de autor pentru imagini. În cazul în care acest lucru nu îl faceți, riscați să vă fie ștearsă imaginea pe motivul încălcării drepturilor de autor.

Dacă formatul necesar ție nu există încă, ești invitat să îl creezi! -Mihai | D 10 iulie 2005 16:02 (UTC)

Numai iubirea[modificare sursă]

Salut! Te rog spune-ne care-i situația articolului Numai iubirea la Discuție:Numai iubirea#WTF?!. Mulțumesc, Gutza 20 iulie 2005 10:27 (UTC)

În acest caz, afișează în pagina de discuții textul complet scris al acceptului administratorului site-ului.
>Referitor la votul pentru administrator, întâi aștept răspunsul și acțiunile referitoare la acest mesaj trimis ție. -Mihai | D 20 iulie 2005 13:51 (UTC)

Da, și eu te rog la fel. --Gutza 20 iulie 2005 14:05 (UTC)

Copyvio și licențe aiurea[modificare sursă]

Salut Seby!

Vezi că am șters articolul Numai iubirea și toate pozele aferente din cauză că violau legea drepturilor de autor (da, știu, "ai drepturile de autor de la nu știu cine", însă ți s-a spus în nenumărate rânduri să și arăți ceva concret și n-ai făcut-o, așa că las-o cum a picat).

În altă ordine de idei, m-am uitat la imaginile pe care le-ai pus pe Wikipedia. Cred că ai muncit mult să le găsești, te felicit pentru efort! Însă ai pus licențele complet aiurea, iar unele sunt violări flagrante ale dreptului de autor (cum ar fi fotografia lui Ilie Năstase de la Pagine 70). Nu am de ce să stau eu sau altcineva să-ți corectăm ție greșelile.

Ai până duminică seara să văd că începi să faci un efort să repari prostiile pe care le-ai făcut. Dacă nu văd nici un efort din partea ta, îți dau ban o lună.

Nu o lua personal, eu nu o iau -- îți stau sincer la dispoziție cu informații despre licențele potrivite pentru diversele imagini pe care le-ai pus. Însă îți stau la dispoziție cu sfaturi, vreau să văd din partea ta un efort de a repara ce ai făcut, nu de a te certa cu mine sau de a intra într-o polemică interminabilă.

Weekend plăcut! --Gutza 22 iulie 2005 18:26 (UTC)

Ok, nu ți-am dat ban fiindcă văd că n-ai mai făcut nici o editare, deci probabil ești în vacanță. Vorbim când revii. --Gutza 25 iulie 2005 06:45 (UTC)

cum să te fac să vezi, dar nu știu de ce, am impresia că nu ești logat tot timpul: imaginile le uploadezi ca și Seby, dar modificările paginilor apar ca fiind făcute de 86.127.24.161... --Vlad 8 septembrie 2005 18:23 (UTC)

Imagini cu Steaua[modificare sursă]

Seby, te rog indică pe pagina imaginilor pe care le marchezi ca fiind domeniu public de unde le-ai obținut. Dacă le-ai făcut tu însuți, meționează acest fapt. Mă refer la Imagine:Steauabluekit.gif și Imagine:Steaua.png. Te rog nu mi-o lua în nume de rău, dar știi prea bine că am avut probleme cu imaginile legate de Steaua și copyright-ul lor. Iulian U. 8 septembrie 2005 18:29 (UTC)

Seby dragă, iar ai uitat formatele pentru drepturi de autor? Acum ți-e mai ușor, poți selecta din listă. Îmi pare rău, dar știi regula: dacă în 24 de ore nu apar formatele, imaginile sunt șterse. -Mihai 25 decembrie 2005 22:17 (EET)[răspunde]

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Imagine:Real madrid cf.gif[modificare sursă]

Imaginea pe care ați încărcat-o pe serverele Wikipedia, Imagine:Real madrid cf.gif, nu are informație referitoare la sursa sa. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel că Drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră nu ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia cât și sursa imaginii, în cele mai multe cazuri website-ul pe care ați găsit-o, și termenii de utilizare a paginii respective. Pentru lista completă a tag-urilor de drepturi de autor puteți verifica pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare, imaginea poate fi ștearsă după o săptămână fără alte avertizări prealabile

Orioane -msg- 20 februarie 2006 10:57 (EET)[răspunde]

Portal Sport[modificare sursă]

Salut. Te-ar interesa sa facem un portal de Sport, eventual ulterior unul de fotbal? Te intreb pentru ca am vazut ca ai ceva contributii in acest domeniu. --Strainu 28 mai 2006 00:32 (EEST)[răspunde]

Salut ! Am mutat Liga1 la categoria Divizii de fotbal din România --Parvus7 23 ianuarie 2007 13:26 (EET)[răspunde]

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Lto constanta.jpg[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul Lto constanta.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Antonescu and hitler.jpg[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul Antonescu and hitler.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul 1 FC Koln.png[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul 1 FC Koln.png. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / sâmbătă, 15 august 2009, 22:40 (EET)


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Rocar.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Rocar.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 20 octombrie 2009 19:57 (EEST)[răspunde]

Sursa și drepturile de autor ale imaginii As monaco.png[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul As monaco.png, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

----—ErvinMesaj 27 decembrie 2009 00:26 (EET)[răspunde]


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Untitled-12~28.gif[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Untitled-12~28.gif. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 30 decembrie 2009 18:00 (EET)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Diana mocanu.JPG[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Diana mocanu.JPG. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  joi, 1 noiembrie 2012 23:49 (EET)[răspunde]

Aceeași problemă cu Fișier:Star Wars Phantom Menace poster.jpg. //  Gikü  vorbe  fapte  joi, 1 noiembrie 2012 23:51 (EET)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului George valentin bibescu.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:George valentin bibescu.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  sâmbătă, 3 noiembrie 2012 01:50 (EET)[răspunde]

Your account will be renamed[modificare sursă]

20 martie 2015 10:49 (EET)

22 aprilie 2015 04:19 (EEST)

Problemă cu sursa fișierului George valentin bibescu.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:George valentin bibescu.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  3 ianuarie 2018 23:57 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Otelul Galati.png[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Otelul Galati.png, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Otelul Galati.png până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.  —Andreidiscuție 9 noiembrie 2023 17:07 (EET)[răspunde]