Numai iubirea

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Numai iubirea
Informații generale
FormatColor 16:9
Regizor(i)Iura Luncașu
Scenarist(i)Eugen Patriche
Temă muzicală de începutNumai Iubirea-Pepe
Temă muzicală de sfârșit"Departe de noi"- "VH2"
Limbă(i)româna
Nr. de episoade100
Producție
Perioadă de difuzare60 minute
Cronologie
Precedat deÎn familie
Urmat deLacrimi de iubire

Numai iubirea este prima telenovelă românească, produsă de Media Pro Pictures a cărei premieră a avut loc la data de 2 octombrie 2004 difuzată pe posturile de televiziune Acasă TV și Pro TV, posturi specializate în difuzarea de telenovele. De altfel ideea producerii acestei telenovele aparține chiar directorului executiv al postului, Ruxandra Ion care este și producător general.

Telenovela este structurată ca un serial color format din 100 episoade a câte 60 minute. Este o producție integral românească începând de la scenarist-ul Eugen Patriche, producătorii Ruxandra Ion și Andrei Boncea, regizorii Anatol Reghintovschi și Iura Luncașu, până la actori și echipa tehnică.

Imaginea este semnată de Bebe Cojocaru, coloana sonoră de Florin Sever, iar piesa muzicală „Numai iubirea” care a dat și numele filmului, este interpretată de căntărețul de muzică latino Pepe.

Distribuția[modificare | modificare sursă]

Cu participarea

Si:

și copiii:

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

"Numai iubirea" este povestea unui tânăr arhitect de succes (Dan Bratu) rămas văduv în urma unui accident, care încearcă să-și refacă viața și să găsească o mamă pentru fetița lui de 7 ani, Bianca. Pe fundalul unei lupte dintre două femei pentru inima arhitectului (Andreea Damaschin – ) se desfășoară o acțiune cu multe elemente din realitatea românească contemporană: lupta pentru câștiguri cu orice preț, activitatea clanurilor mafiote, etc.

Difuzată pe parcursul a 9 luni, telenovela a avut un nesperat succes la public, neegalat până în prezent de producțiile ulterioare, fapt ce i-a adus supranumele de "telenovela fenomen".

Legături externe[modificare | modificare sursă]