Discuție Utilizator:Mrazvan22

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai fructuoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Bookshelf-40x20 grey.svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
U+26A0.svg
Ce nu este Wikipedia
Câteva greșeli comune ce trebuie evitate.
Internet-group-chat.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Info-icon.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Art of Bookbinding p048 Book with map.png
Cum să creați propriul articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Crystal Clear app Startup Wizard.png
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Black check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Accessories-text-editor.png
Groapa cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
AB-Autobahnkiosk.svg
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Mrazvan22) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.-- Comunitatea utilizatorilor 26 ianuarie 2013 14:52 (EET)

Victor Ponta[modificare sursă]

Întregul articol are nevoie de o rescriere. Fiecare frază ar trebui să poată fi referențiată. Sunteți invitat să vă implicați, adăugând critici pertinente din WP:SdÎ. --Mihai (discuție) 12 septembrie 2014 13:50 (EEST)

Traducere[modificare sursă]

Am observat că traduceți Acordul de liber schimb între Uniunea Europeană și Statele Unite din limba engleză. Nu uitați ca la sfârșit (sau pe parcurs) să completați formatul {{Pagină tradusă}} în pagina de discuții a articolul, pentru a respecta licența. —Andreidiscuţie 12 ianuarie 2015 16:35 (EET)

Am adăugat ieri. Mulțumesc mult Andrei și scuze pentru ca nu am pus etichetele care trebuie. Momentan sunt un editor începător pe Wikipedia, dar sper sa învăț repede. Mrazvan22 (discuție) 13 ianuarie 2015 13:23 (EET)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Mrazvan22. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Țigani.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 27 aprilie 2015 10:23 (EEST)

Medical Translation[modificare sursă]

We met yesterday at Wikimania. Thanks for your interest in improving medical content. If you look at this page and scroll down, you will find numerous summaries by topic area. The summary is found by clicking the date. The Content Translation tool (under your beta menu) is a great way to do translation for topics with no existing article. User IrinaAdams and user Wintereu are involved in this project. Please include the {{ProMedAT}} to the talk page of any medical translations. To start, you can check this list. Ask me and I'll tell you how to load those summaries into the Content Translation tool.--Lucas559 (discuție) 24 iunie 2016 23:03 (EEST)

  • Thank you very much. I will have a look and let you know if I need help. Mrazvan22 (discuție) 25 iunie 2016 12:06 (EEST)

Follow-up[modificare sursă]

Salut Răzvan. Voiam să știu dacă ai avut timp să te interesezi de subiectele de care am vorbit la Wikimania și dacă mai ai întrebări sau te pot ajuta în vreun fel.--Strainu (دسستي‎)  29 august 2016 10:01 (EEST)

  • Salut Andrei! Nu am avut timp sa ma interesez de boți, in schimb am folosit tool-ul de traducere pt vreo 3 articole. Ieri a trebuit sa instalez DD-WRT pe un router si sa il configurez, deci pe chestii de genul asta se pierde timpul meu liber :) . Încerc totuși sa contribui când am timp. Mulțumesc mult de tot, când mai am întrebări o sa te contactez. Iar dacă afli/organizezi niște proiecte interesante anunța-ma și pe mine. Am văzut poze de la meeting-ul din Armenia, cum a fost? Mrazvan22 (discuție) 30 august 2016 00:41 (EEST)

Format:Capitalism[modificare sursă]

Salut. Și pe mine mă frustrează faptul că în varianta pentru mobil nu se afișează anumite formate, dar așa cum e acum pagina mobilă nu are aproape nimeni răbdare să scroleze atât de mult până la conținut. Încearcă te rog să forțezi afișarea într-un fel mai puțin intruziv. Te poți inspira din sfaturile de la mw:ResourceLoader/Writing_a_MobileFrontend_friendly_ResourceLoader_module#Styling_for_mobile și eventual, dacă ai nevoie de modificări în MediaWiki:Mobile.css, te pot ajuta eu.--Strainu (دسستي‎)  18 martie 2018 01:11 (EET)

  • Salut! Merci de ajutor! Ai dreptate, o sa incerc sa le fac compresate (e.g. cum este aici https://en.wikipedia.org/wiki/Capitalism) ... desi asta este intr-un format Sidebar si ca default nu merge pe versiunile pe mobile. Dar o sa incerc sa caut alta solutie. Răzvan Valentin Marinescu 18 martie 2018 01:32 (EET)
  • Pe langa compresare, as putea in plus sa le fac ca pe versiunea mobile sa apara intr-un loc diferit, i.e. dupa introducere. Exista posibilitatea sa folosesc programare in codul sursa al paginilor ca sa scriu ceva de genul: if{mobile} place_sidebar end ? Multumesc! Răzvan Valentin Marinescu 18 martie 2018 01:37 (EET)
Nici implementarea cu show/hide nu merge pe mobil. Poți să folosești Parser Functions, dar nu știu cum detectezi că ești pe mobil fără JS, care nu e garantat. Cred că soluția e sa faci design-ul în așa fel încât pe mobil să apare pe toată lățimea.--Strainu (دسستي‎)  18 martie 2018 01:45 (EET)
Am modificat un pic, însă în funcție de ecran, tot ia foarte mult spațiu. Cred că ar trebui discutată în cadrul comunității soarta acestor tabele de navigare laterale. Cele orizontale merg ok (dacă sunt implementate fără navbar), dar sunt în partea de jos a paginii.--Strainu (دسستي‎)  18 martie 2018 01:59 (EET)

Lista țărilor în funcție de evoluția istorică și viitoare a PIB-ului (PPC) pe cap de locuitor‎[modificare sursă]

Salut Răzvan.Te rog să nu lași separatoarele de mii din engleză în articolul ăsta. Se poate folosi notepad++ sau sublime pentru o înlocuire rapidă. Eventual poți folosi {{formatnum}} dacă ți-e mai ușor.--Strainu (دسستي‎)  30 martie 2018 13:40 (EEST)

  • Merci de observație și scuze! Nici nu mi-am dat seama. Corectez acum!