Discuție Utilizator:GlowingFlowers

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie GlowingFlowers) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 9 ianuarie 2020 09:03 (EET)


Aa, nu stiu exact cum functioneaza pagina asta dar am sa incerc. Pe pagina de wiki a tuturor desenelor difuzate in Romania am cautat Patrula Brotaceilor ( Toad Patrol) si nu l-am gasit. Voiam doar sa semnific ca e lipsa, iar tu erai ultima care o modificase.

■ Traduceri automate[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Vă mulțumim pentru interesul dat în dezvoltarea proiectului nostru. Recent ați inserat un text în pagina Mina Myoui, text ce reprezintă o traducere automată a unui articol scris într-o altă limbă. Traducerile automate sunt în cel mai bun caz texte de proastă calitate și în cel mai rău caz complet neinteligibile, de aceea textul introdus de dumneavoastră a fost sau va fi înlăturat în scurt timp dacă nu îl aduceți la o formă inteligibilă.

Dacă doriți să vă folosiți de traduceri automate ca pas intermediar pentru efectuarea unei traduceri, vă rugăm să folosiți pagina de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  9 ianuarie 2020 17:07 (EET)

Bună ziua, o să modific cât pot eu. Nu pot fiindcă nu sunt doar pe Wikipedia, sunt și pe FANDOM, și pe Miraheze. Mai fac pauză de traduceri automate, în loc să traduc automat, fac ciorne și teste. Toaleta Japoneză 🚽 | Pagina mea de Discuții 💬 | Contribuțiile mele ✏ 9 ianuarie 2020 17:25 (EET)

■■ Traduceri automate[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai introduceți traduceri automate în spațiul articolelor proiectului Wikipedia, așa cum ați procedat la O familie poluată. Traducerea automată nu produce texte utile, așa că, dacă aveți cunoștințe de limba în care a fost scris originalul, vă rugăm să traduceți textul chiar dumneavoastră.

Dacă doriți să vă folosiți de traduceri automate ca pas intermediar pentru efectuarea unei traduceri, vă rugăm să folosiți pagina de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  11 ianuarie 2020 19:29 (EET)

Care sunt greșeli? Aș vreau să le modific. GlowingFlowers | Pagina mea de Discuții | Contribuțiile mele 11 ianuarie 2020 20:06 (EET)

Salut din nou[modificare sursă]

Deci am adaugat eu Patrula Brotaceilor mi-am dat seama cum se face, cheers si scuze de deranj. Wakamonei (discuție) 12 ianuarie 2020 03:07 (EET)

Mulțumesc. Nu știu ce mi-ai zis, nu am găsit informații dib serialul asta. GlowingFlowers | Pagina mea de Discuții | Contribuțiile mele 12 ianuarie 2020 08:33 (EET)

■■■ Citarea surselor[modificare sursă]

Information red.svg Vă rugăm să nu mai adăugați informații fără să citați o sursă de încredere sau care conțin cercetare originală, cum ați făcut la pagina Cristina Țopescu. În acest fel încălcați politica Wikipedia privind verificabilitatea. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  13 ianuarie 2020 16:15 (EET)

Am o întrebare... Ați trimis mesajul doar la mine sau la alte utilizatori? Eu trebuie să fac și pagina ei pe Wikipedia în Limba Engleză. GlowingFlowers | Pagina mea de Discuții | Contribuțiile mele 13 ianuarie 2020 16:19 (EET)
MODIFICARE: Mi se pare că pagina ei pe Wikipedia în Limba Engleză este finalizată pentru mine. Eu nu cred că informații sunt adevărate pentru mine, este rezolvat. GlowingFlowers | Pagina mea de Discuții | Contribuțiile mele 13 ianuarie 2020 16:28 (EET)

■■■■ Ultimul avertisment[modificare sursă]

Information.svg Acesta este ultimul avertisment. Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia introducând în articole texte traduse automat din alte limbi, așa cum ați procedat la Școala apei albastre, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. //  Gikü  vorbe  fapte  17 ianuarie 2020 12:46 (EET)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: Vandalism.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Victor Blacus (discuție) 19 ianuarie 2020 14:40 (EET)