Discuție Utilizator:Baci Perugina

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 14 ani de Victor Blacus în subiectul Re:E-mail

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Baci Perugina) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

Puteţi contribui şi la alte proiecte ale Wikimediei: Wikţionar, Wikimanuale, Wikiştiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 14 octombrie 2009 13:07 (EEST)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Format:Construcţie a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. -- Victor Blacus (discuţie) 14 octombrie 2009 14:06 (EEST)Răspunde

Domnule dar chiar asa! este a 4 a oara cand introduc un articol si dvs va bateti joc efectiv de noi! chiar nici macar nu le cititi????? de data asta chiar am fost obiectiva,etc. tot.... ok, am intelss, o data , de 2 ori....am scos toate frazele care faceau trimitere undeva la reclama, am scos toate frazele siroppoase, am facut un articol cat se poate de obiectiv, a 3a oara am zis Doamne fereste, ce mai e gresit acum..dar chiar va bateti joc? nu serios acum! as dori va rog frumos sa vb cu altcineva daca dvs nici macar nu citi ce tot fac aici de 3, 4 ori.. pai chiar asa, dati delete numai cand va uitati la titlu sau nu va inteleg? e bataie de joc siteul asta SAU CE E??

AS DORI O EXPLICATIE URGENT!

Vă rugăm, nu mai creaţi pagini nepotrivite[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai creaţi pagini contrare regulilor de la Wikipedia, aşa cum aţi procedat cu pagina Baci Perugina. Astfel de acţiuni ar putea fi considerate vandalism. Pentru experimente, vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Mulţumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / miercuri, 14 octombrie 2009, 14:08 (EET)

Pagina Baci Perugina este în mod cert una de promovare. Face publicitate unei ciocolate (greşesc?), iar din publicitatea asta nici n-am putut extrage ceva enciclopedic. Cum explicaţi legăturile URL de la sfârşitul paginii?
Acum să-mi spuneţi în care enciclopedie aţi văzut aşa expresii:
  • Baci Perugina: praline de ciocolata cu lapte cu o textura fina, un interior bogat in alune de padure si un mesaj ravas inedit in interiorul fiecarui bomboane!
  • Bucatele de alune de padure innotand intr-o crema de alune delicioasa, in mijloc tronand ca o regina o aluna intreaga, totul invaluit fiind de o ciocolata neagra fina – cam aceasta ar fi descrierea delicatesei de la Baci
  • Fie ca iti este iubit/a, fie prieten bun, sau orice alta persoana apropiata de suflet, un cadou dulce va aduce tot timpul un suras sincer si un zambet pe buze
Vă rog să nu-mi pierdeţi timpul aiurea. //  GikÜ  vorbe  fapte  / miercuri, 14 octombrie 2009, 14:36 (EET)

Diacritice[modificare sursă]

Vă reamintesc că aceasta este o enciclopedie în limba română. În concluzie, contribuţiile sunt numai în limba română, evident cu diacriticele de rigoare, nu ca în "articolul" Baci Perugina.

Să luăm numai un fragment: Bucatele de alune de padure innotand.... Conform DEX, bucate = feluri de mâncare; mâncăruri. Ce fel de mâncăruri cuprinde pralina? Tocană de legume? Fripturi de curcan? Dacă da, trebuie enumerate. Dacă e vorba numai de lipsa diacriticelor, probabil că voiaţi să scrieţi bucăţele, ceea ce este cu totul altceva. Ce făceau bucăţelele? innotand. Dacă aruncaţi o privire în Dex, veţi constata că verbul este a înota, cu un singur n. Ca să fie cu 2 n trebuie ca după particula în să urmeze un cuvânt care începe cu n, ca de exemplu: în+noapte=înnopta; în+nor=înnora, în+negru=înnegri şi aşa mai departe. Asta o ştiu toţi cei care au urmat şcoala primară.

Tonul aticolului este de reclamă deşănţată, de prost gust. Aici este o enciclopedie. Vedeţi cum este prezentat un produs alimentar similar în articolul Ciocolată.

Vă sfătuiesc ca înainte de a mai scrie ceva să citiţi şi recomandările următoare: Ajutor:Cum creez o pagină, Wikipedia:Cum scriu un articol, Wikipedia:Manual_de_stil şi Wikipedia:Ce nu este Wikipedia.

Toate cele bune, --Miehs (discuţie) 14 octombrie 2009 21:03 (EEST)Răspunde

Pagina Dvs. de utilizator[modificare sursă]

Mi-am permis să şterg textul din pagina Dvs. de utilizator conform Wikipedia:Pagină de utilizator#Ce nu pot să scriu pe pagina de utilizator. --Gutza DD+ 14 octombrie 2009 23:18 (EEST)Răspunde

Modificări ale paginilor de discuţii[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai ştergeţi sau să modificaţi comentarii legitime din paginile de discuţii, aşa cum aţi procedat la Discuţie Utilizator:Baci Perugina. Asemenea modificări sunt problematice şi par a fi vandalism. Dacă doriţi să experimentaţi, vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Vă mulţumim. —Andreidiscuţie 15 octombrie 2009 19:34 (EEST)Răspunde

■■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ștergeți conținutul sau formatele din paginile Wikipediei, așa cum ați făcut la pagina Wikipedia:Cafenea, fără să specificați un motiv în câmpul pentru descrierea modificărilor. Ștergerile dumneavoastră nu par să fie constructive și au fost anulate. Vă rugăm să folosiți pagina personală de teste dacă doriți să experimentați. Vă mulțumim! -- Victor Blacus (discuţie) 15 octombrie 2009 19:37 (EEST)Răspunde

Re:E-mail[modificare sursă]

Problema dumneavostră trebuie rezolvată de un administrator. Am postat un mesaj în acest sens la Wikipedia:Afişierul_administratorilor#Baci_Perugina. Mă aştept să urmeze o rezolvare corectă, în cadrul politicilor Wikipedia. Numai bine. -- Victor Blacus (discuţie) 16 octombrie 2009 18:47 (EEST)Răspunde