Această pagină este protejată.

Wikipedia:Listă mentori

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Comandă rapidă:
WP:LM

Aceasta este o listă de mentori la Wikipedia în limba română. Dacă doriți să deveniți mentor, vă puteți adăuga în lista de mai jos, urmând instrucțiunile. Dacă nu vă puteți adăuga în listă, atunci cereți acest lucru pe pagina de discuție sau la Cafenea. Pentru a deveni mentor, trebuie să aveți o experiență suficient de bogată astfel încât să puteți să vă asumați un astfel de rol. Cu toate acestea, nu există criterii explicite care se stabilească în ce măsură un editor este eligibil pentru a deveni mentor.

Nota Bene: în cazul în care pe lista de mai jos se găsește un anumit editor și nu sunteți de acord ca respectivul wikipedist să aibă calitatea de mentor (de exemplu îl considerați neexperimentat), puteți pune la îndoială caracterul său de mentor pe pagina de discuție asociată acestei liste sau la Cafenea.

Utilizatorii care sunt mentori pot adăuga {{Utilizator Mentor}} pe pagina lor de utilizator.

Listă mentori

  1. Utilizator:NGC 54|Dacă întâmpinați dificultăți cu contribuirea la Wikipedia, vă pot acorda ajutor din propria experiență; sunt om și ajut voluntar Wikipedia.
  2. Utilizator:Accipiter Gentilis Q.|Wikipedia poate fi, la început, greu de înțeles și frustrantă. Pot încerca să explic ce poate fi făcut și ce nu, astfel încât să fie posibilă depășirea unora dintre dificultăți.
  3. Utilizator:NicolaS961
  4. Utilizator:Strainu|Pot să explic ce poate fi făcut și cum.
  5. Utilizator:Turbojet|Acord asistență la orice, mai puțin la interfața pentru editarea vizuală și la editarea de pe dispozitive mobile.
  6. Utilizator:Gikü