Discuție Utilizator:Tuluz

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Imagine:George Pruteanu.jpg[modificare sursă]

Bună seara! Aţi încărcat acum câteva minute imaginea din titlul secţiunii, sub o licenţă conform căreia o oferiţi domeniului public. Acest lucru este imposibil, deoarece este o captură de ecran a unui post de televiziune, deci care se supune drepturilor de autor. Vă rog să modificaţi licenţierea în consecinţă. Mulţumesc!— KlaudiuMihăilă Mesaj 27 martie 2008 21:47 (EET)

Horia Moculescu[modificare sursă]

Aţi introdus la articolul Horia Moculescu o afirmaţie critică pentru care nu aţi precizat surse. Aşa ceva este nepermis, mai ales la biografia unei persoane în viaţă. În plus nu înţeleg ce valoare enciclopedică are exclamaţia „Huo!” Vă rog să vă stăpîniţi limbajul, nu sîntem pe maidan. — AdiJapan 30 martie 2008 07:40 (EEST)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Mănăstirea Horezu a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi cutia cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. --Bunu vio 3 mai 2008 22:28 (EEST)

Observaţie la observaţie[modificare sursă]

Imaginea din casetă se numea Horezu church şi a dvs, Horezu (Cine ? Oraşul? Ce biserică este? Chiar este biserica mănăstirii?). De asemeni lipsesc nişte explicaţii la fişer, care dacă studiaţi numai puţin pagina de bun venit sau interogatoriul formularului, totul era OK. O alta, ar fi că nu se pune data realizării la explicaţia de sub imagine. Din punct de vedere tehnic, imaginea este foarte calitativă. Succes pe viitor, cu stimă--Bunu vio 7 mai 2008 21:53 (EEST)

■■ Notificare[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai faceţi experimente la Wikipedia, cum aţi făcut la pagina Supercupa României. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreţi să faceţi alte încercări, folosiţi cutia cu nisip. Vă mulţumim.

Nu s-a terminat meciul încă.-- Firilăcroco  Mesaj 10 mai 2008 22:31 (EEST)

Nu cred că puteteaţi prezice viitorul. De unde ştiaţi dvs. că nu dă Urziceniul un gol în minutul 91? Aţi postat o informaţie neconfirmată de nici o agenţie de presă, la momentul respectiv.
Dacă vreţi să vă mai răspund la mesaje vă rog să vă semnaţi! -- Firilăcroco  Mesaj 10 mai 2008 22:46 (EEST)

Prostii...[modificare sursă]

D-le Simion, limba română este limba română şi are o manieră proprie. Pe Wp:ro nu dansăm cum zic alţii! Decizia dvs. de a muta Liga I (2007/2008) la Liga I (2007-08) m-a înfuriat destul de tare... Cred că am mai multă experienţă pe wp:ro decât dvs. aşa că data viitoare când modificaţi un articol de-al meu să mă contactaţi, ok? Nu vreau să mai văd pastrarea manierei de scriere (vezi si alte limbii))!!! O zi bună!--Marius Ştefan 12 mai 2008 13:19 (EEST)

Hmmm...[modificare sursă]

Atunci pune mâna şi fă la toate aşa ;) -- Firilăcroco  Mesaj 7 iunie 2008 23:17 (EEST)

Văd că aveţi antecedente de genul acesta (am văzut mai sus cu Marius) -- Firilăcroco  Mesaj 7 iunie 2008 23:18 (EEST)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Campionatul European de Fotbal 2008 a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi cutia cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. -- Firilăcroco  Mesaj 9 iunie 2008 21:51 (EEST)

Să ştii că eu nu admit ca cineva să îşi bage nasul în munca mea şi să o modifice aiurea. Dacă eu am numit acele articole aşa, fără cratimă fii sigur că am avut motivele mele! -- Firilăcroco  Mesaj 9 iunie 2008 21:58 (EEST)
 :))Am o experienţă mult mai mare ca tine pe Wikipedia şi consider că ştiu eu mai bine cum trebuie editat un articol.-- Firilăcroco  Mesaj 10 iunie 2008 16:30 (EEST)

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Plumbuita1.JPG[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Plumbuita1.JPG, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

  • Felicitări pentru articolul de azi.--ZOLTAN (discuţie) 23 septembrie 2008 18:59 (EEST)

Ion Ilici Iliescu[modificare sursă]

E bună oricum emisiunea. Mai înveţi câte ceva. În plus nici Wikipedia nu ştia :)  Daniel  Mesaj  19 decembrie 2008 15:42 (EET)

Zborul 1951 al Turkish Airlines[modificare sursă]

Vă mulţumim şi apreciem contribuţia dumneavoastră recentă la articolul Zborul 1951 al Turkish Airlines, dar noi nu putem accepta materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicaţii tipărite. Puteţi încerca să rescrieţi textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiţi pagina de bun venit dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră.

Dacă totuşi sînteţi titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-aţi introdus, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulţumim încă o dată! --Orioane -msg- 25 februarie 2009 15:18 (EET)

Acelasi lucru si pt Zborul 3407 al Continental Airlines--Orioane -msg- 25 februarie 2009 16:45 (EET)

Lipsa descrierii pentru Fişier:Garbovi.JPG[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat fişierul Garbovi.JPG, dar acestuia îi lipsesc o descriere şi/sau alte detalii. Dacă este posibil, vă rugăm să adăugaţi şi aceste date. Ele ar putea ajuta alţi redactori să folosească mai bine fişierul şi ar oferi şi cititorilor mai multe informaţii. Dacă aveţi întrebări, ni le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim încă o dată.  —Andreidiscuţie 28 iunie 2009 16:30 (EEST)


Probleme legate de permisiunile fişierului 5802395.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat Fişier:5802395.jpg. Am observat că, deşi aţi aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fişierului ar fi acceptat publicarea sub această licenţă.

Dacă acest fişier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-aţi publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceţi una din următoarele;

  • adăugaţi o notă prin care permiteţi reutilizarea fişierului sub GFDL sau sub o altă licenţă liberă pe site-ul unde l-aţi publicat; sau
  • Trimiteţi un e-mail de la o adresă asociată cu publicaţia originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declaraţi că materialul vă aparţine şi intenţionaţi să-l publicaţi sub o licenţă liberă. Aveţi un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fişierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteţi să rugaţi acea persoană să efectueze unul din cei doi paşi descrişi mai sus, dau dacă proprietarul imaginii şi-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteţi acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă consideraţi că acest fişier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiţi o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, şi adăugaţi o explicaţie prin care justificaţi utilizarea imaginii în articolul în care doriţi să o includeţi. Vedeţi Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteţi folosi.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, verificaţi că aţi furnizat, pentru fiecare, dovezi că deţinătorii drepturilor de autor au acceptat să-şi publice lucrările sub lincenţa indicată. Aveţi o listă cu fişierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi şterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumesc. //  GikÜ  vorbe  fapte  / duminică, 18 octombrie 2009, 19:22 (EET)

Te-am pus pe ignore. --Redfox hq (discuţie) 15 mai 2010 15:48 (EEST)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Information.svg Testul dumneavoastră de la pagina Format:Actualități a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. Nu ștergeți știrile de la actualități. Știrile expirate dispar pe măsură ce apar altele noi. În total rămân permanent cinci știri, nici mai mult nici mai puțin. Nn oferiți motivări care denotă încălcarea WP:PDVN. Victor Blacus (discuție) 13 iulie 2012 11:55 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Clearence Center AirCrash - Site.JPG[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Clearence Center AirCrash - Site.JPG. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 18 septembrie 2013 21:45 (EEST)