Discuție Utilizator:Simu Horia

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 10 ani de Gikü în subiectul Problemă cu sursa fișierului Jorge Isaacs.jpg
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Ce nu este Wikipedia
Câteva greșeli comune ce trebuie evitate.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Simu Horia) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.



Bun venit![modificare sursă]

Salut, Horia, şi bine ai venit la Wikipedia. Ne bucurăm de venirea oricărui contribuitor promiţător ca tine.

Dacă pot să-mi permit o observaţie: articolul despre Sábato conţine şi descrieri sumare ale cîtorva opere ale sale. Aş dori să te gîndeşti dacă aceste descrieri nu ar face mai bine să constituie article separate, iar în articolul despre Sábato doar să le menţionezi, cu legăturile de rigoare. Oricum ai alege, felicitări pentru contribuţie şi spor la treabă! --AdiJapan 8 noiembrie 2005 08:41 (UTC)

Merci pentru urare, sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor. In legatura cu articolul despre Sábato, cred ca ai dreptate. Nici mie nu mi s-a parut prea buna solutia cu prezentarile sumare ale operelor sale. Am sa vad cand am vreme, si o sa pregatesc lista completa a operelor, cu descrieri ca la carte in articole separate. -- Simu Horia 8 noiembrie 2005 09:12 (UTC)

Excelent. Încă o chestiune, a cărei importanţă unii o uită. În descrierea operelor literare respective, oricît ţi-ar fi de dragi, trebuie să eviţi să-ţi exprimi opinia personală, şi să te limitezi numai la ce au spus criticii despre lucrările respective. A preciza că o anumită carte e roman de dragoste e ok fără să citezi vreun critic, pentru că e o chestie evidentă (de obice...), dar alte interpretări, comentarii, viziuni etc, trebuie lăsate pe mîna experţilor. Mai multe detalii în politica Wikipedia:Fără cercetare originală. De asemenea, dacă o operă literară are mai multe critici care sînt contradictorii, toate punctele de vedere credibile trebuie prezentate cu comentariile de rigoare, de genul "Criticul X consideră că [...]. Această opinie este contrazisă de criticul Y care afirmă că [...]." Acest aspect este acoperit de Wikipedia:Punct de vedere neutru. Recunosc că asta poate să-ţi taie din elan, dar Wikipedia se vrea o enciclopedie cu principii serioase. Toate bune. --AdiJapan 8 noiembrie 2005 09:34 (UTC)

A, da, desigur. Nu cred ca o sa fie cazul, am sa incerc sa fiu cat mai impartial. De altfel, in cazul scrierilor lui Sabato nu sunt prea multe controverse, nu o sa-mi fie greu sa le prezint ca atare. Multumesc pentru sfaturi. Simu Horia 8 noiembrie 2005 09:41 (UTC)

Despre categorii[modificare sursă]

Salut Horia! Numai o notă despre categorii - când scrii despre un scriitor, se pune în categorie naţională, de exemplu Categorie:Scriitori argentinieni. Dacă vrei să scrii articole şi despre lucrările autorului, se pune la Categorie:Numele scriitorului (exemplu: Categorie:Ernesto Sábato). La rândul ei, categorie Ernesto Sábato se pune la Categorie:Scriitori argentinieni. Asta nu ţi-o scriu că ai greşit cumva, numai ca să ştii în viitor cum să procedezi, fiind că văd că lucrezi în acest domeniu de literatură la Wikipedia. Mulţumesc pentru articolele despre scriitorii argentieni, şi mie îmi place literatură sud-americană :) Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informaţia românilor | d 9 noiembrie 2005 10:51 (UTC)

Ok, mersi mult. Chiar vroiam sa ma interesez in legatura cu problema categoriilor, nu stiam cum functioneaza "sistemul". Multumesc pentru lamuriri, si sper ca in viitor o sa pot contribui la inmultirea articolelor legate de literatura sud-americana :). Intrebare mica: cum se poate schimba titlul unui articol? De exemplu, daca am ortografiat gresit numele unui autor inca din titlul articolului, cum il modific? Simu Horia 10 noiembrie 2005 14:19 (UTC)

Douä treburi[modificare sursă]

În primul rînd, väd cä-i räspunzi lui Ronline pe pagina asta. Nu asa, cä nu aflä mesajul täu. Când räspunzi cuiva, îi scrii mesajul în pagina lui de discutie, nu într'a ta.

În al doilea rînd, am dat räspunsul pe pagina de discutii a paginii Metal (muzică). - Waelsch 11 ianuarie 2006 21:41 (EET)Răspunde

Sesiunea[modificare sursă]

Lasä, Horia, cä ne ocupäm de articole dupä sesiune. Stii ceva? Cred cä începând cu sesiunea urmätoare, am de gând o chestie: tot învätând pt examene din materiale färä copyright, as putea scrie în acelasi timp articole pe temele respective (pt examene). Asa as împusa 2 iepuri dintr'unul. - George 13 ianuarie 2006 09:48 (EET)Răspunde

Alegeri checkuser[modificare sursă]

Salve.

Există un proces electoral în curs privind o abilitate de care am avea nevoie la ro.wp. Te-am ruga să-ţi exprimi şi tu votul pentru acordarea acelei abilităţi aici.

Succes.
--яεbεŀ 30 ianuarie 2006 21:21 (EET)Răspunde

Infobox[modificare sursă]

Uitaţi-vă la Metallica, există acolo un format Infobox trupă. Succes! -Laurap\ mesaj 6 iunie 2006 22:07 (EEST)Răspunde

Am văzut că aţi ales un format complicat. Am găsit paginile astea, care cred că ar fi de ajutor: http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Advanced_templates şi http://meta.wikimedia.org/wiki/Parser_functions. Între timp încerc să aduc un format care să afişeze ce doriţi dar să fie mai simplu. Dacă vă lămuriţi, daţi-mi un semn, deja interesul meu legat de acest format urmează o linie ascendentă. -Laurap\ mesaj 7 iunie 2006 15:34 (EEST)Răspunde
Unu mai simplu poţi vedea aici: Utilizator:Laurap/Album iar cum arată el completat, aici: Utilizator:Laurap/Cutia cu nisip. Am vrut să adaug şi imagine dar n-am reuşit. Poţi să modifici formatul dacă vrei, vezi dacă conţine tot ce trebuie şi apoi se poate adăuga în pagina de formate. Baftă în sesiune! -Laurap\ mesaj 7 iunie 2006 16:25 (EEST)Răspunde
Bravo!
Dar am şi o critică... formatul mai trebuie meşterit un pic pentru că deşi ai completat numele albumului la "nume" nu-ţi apare sus, înainte de "numele formaţiei" ci numai jos, la "cronologie".
Apropo de cronologie, văzînd titlul albumului, care e lung, ar fi de încercat cum se comportă la 3 titluri lungi de album! -Laurap\ mesaj 8 iunie 2006 14:30 (EEST)Răspunde
Ai dreptate. -Laurap\ mesaj 8 iunie 2006 14:55 (EEST)Răspunde

Re: Infobox albume[modificare sursă]

Salut! Merci de felicitări şi sfaturi. Chiar vroiam să folosesc un format pentru infobox, dar, cum sunt nou, nu ştiu unde să le găsesc pe toate, sau să caut unul care vreau să-l folosesc. Ah, şi în legătura cu formatul infobox album aş avea căteva obiecţii, studioul nefiind aceeaşi chestie cu casa de discuri. Miki 25 iunie 2006 18:01 (EEST)Răspunde

Ok, dar mai am o recomandare: în loc de "casă", să pui Casă de discuri, precum în formatul Format:Infobox trupă. Şi totuşi să laşi şi parametrul Studio (sau studio de înregistrare).Miki 25 iunie 2006 18:37 (EEST)Răspunde

Wikipedia în limba moldovenească[modificare sursă]

În sfîrşit a fost luat taurul de coarne. S-a organizat un vot la Meta privind desfiinţarea Wikipediei în limba moldovenească. Utilizatorii care sînt înregistraţi la cel puţin unul dintre proiectele Wikipedia pot să-şi exprime părerea aici (este situl meta.wiki, diferit de ro.wiki; puteţi fie să vă creaţi un cont acolo, fie să votaţi folosind [[:ro:Utilizator:Numele dvs. de utilizator de la ro.wiki|Numele dvs. de utilizator de la ro.wiki]] ca semnătură).

  • Wikipedia în limba moldovenească este o "făcătură" a unui puşti american (utilizator node_ue) care nu vorbeşte limba "moldovenească" şi se descurcă doar folosind dicţionarul. Pentru a crea impresia ca lumea doreste aceasta wikipedie, a apelat la toti utilizatorii rusi care au venit sa voteze de partea lui, desi nu cunosc subiectul si voteaza pentru supravietuirea alfabetului chirilic. Asa a ajuns ca votul sa fie impotriva stergerii - deci in alte cuvinte pentru pastrarea wikipediei in limba "moldoveneasca".
  • Articolele de acolo, în număr de aproximativ 1% din ale noastre, sînt în general transliterări ale unor articole româneşti în alfabetul chirilic.
  • Nu există contribuitori activi şi nici moldoveni care doresc să participe acolo.
  • Moldovenii care contribuie la Wikipedia o fac aici, la proiectul în limba română.
  • Node ue le-a transmis utilizatorilor de origine rusa sa traduca mesajul lui in limba rusa si sa-l transmita mai departe. Trimite si tu mesajul acesta la toti utilizatorii pe en.wiki sau ro.wiki.--Roamata mesaj 27 iunie 2006 10:39 (EEST)Răspunde

Hello[modificare sursă]

Hi, I'm sorry to bother you with an unusual question: How do you say "Sectors and qualifications" (those in job-land) in limba română?

Thanks for your help! :-) --83.211.122.223 29 iunie 2006 12:26 (EEST)Răspunde

Well, you may translate it "Sectoare şi calificări", but I'm not sure if that's the right translation for the job-related terms. --Horia S 29 iunie 2006 14:02 (EEST)Răspunde
Thank you very much! :-) --83.211.122.223 29 iunie 2006 15:12 (EEST)Răspunde

Sortarea Cioturilor[modificare sursă]

My activity on the project won't be very big (ro-1) - as you see in my contributions list, I'm mainly doing clean-up in Romanian Wikipedia. But I'll try to contribute, as I understand Romanian much better every month. :) Mihai scrie-mi

Hello! I invite you to my site with word "sugar" in more than 320 languages (www.zucker.prv.pl). If you want, please register me to my guestbook (www.ksiegi.emix.net.pl/wpisz.php?user=zucker&lang=en). Have you word "sugar" in language, which is not available on my site? Please write me it! Thank you very much! Vector (talk)

Despre Metal (muzică)[modificare sursă]

Salut! Am facut o propunere pe pagina de discutie a articolului Metal (muzică) ca acesta sa fie sters iar pagina sa devina una de redirectionare. As vrea sa aflu si parerile altor utilizatori inainte de a schimba ceva. De aceea v-am dat mesaj.
Miki 14 octombrie 2006 19:21 (EEST)Răspunde

Referendum[modificare sursă]

Bună ziua! La Wikipedia are loc un Referendumul de interes vital pentru comunitate şi vă rog să luaţi atitudine prin vot. Mulţumesc--—Radufan 24 iunie 2007 20:45 (EEST)Răspunde

Wiki-oras?[modificare sursă]

Esti interesat de un "Wiki-oras", un site (i'll explain it in english) a site with the "free Wiki" system to make a fictional country (mai mult pentru tineri). asta. in Romanian. Always wanted to make your own Steaua football club, or wanna be a rich business man? Well, on this site it'll be possible. If you're interested please leave a message on my discussion page, greets. Al 4 iulie 2007 21:37 (EEST)Răspunde

sunt seful vostru ha ha:))

Explicaţia utilizării cinstite pentru fişierul A man a band a symbol.JPG[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat fişierul A man a band a symbol.JPG. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii şi în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeţi la pagina de descriere a fişierului şi modificaţi-o incluzând o explicaţie a utilizării cinstite.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificaţi dacă aţi completat şi explicaţiile privind utilizarea cinstită. Găsiţi o listă de pagini de descriere pentru fişiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuţii” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-aţi autentificat), şi alegând "Fişier" din meniu. Orice fişier care nu este sub licenţă liberă şi care nu are o asemenea explicaţie va fi şters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveţi întrebări, ni le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / duminică, 6 decembrie 2009, 17:30 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Grup Negura Bunget.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Grup Negura Bunget.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..  —Andreidiscuţie 21 martie 2012 17:18 (EET)Răspunde

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul XYCoverBig.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul XYCoverBig.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..  —Andreidiscuţie 21 martie 2012 18:02 (EET)Răspunde

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Varg-vikernes.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Varg-vikernes.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..  —Andreidiscuţie 7 septembrie 2012 09:21 (EEST)Răspunde

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Burzum aske.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Burzum aske.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..  —Andreidiscuţie 7 septembrie 2012 10:33 (EEST)Răspunde

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul 1992 burzum promo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul 1992 burzum promo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 24 octombrie 2013 19:09 (EEST)Răspunde

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Burzum det som engang var.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Burzum det som engang var.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 decembrie 2013 20:04 (EET)Răspunde

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Burzum-Hlidskjalf.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Burzum-Hlidskjalf.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 decembrie 2013 20:04 (EET)Răspunde

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Burzum filosofem.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Burzum filosofem.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 decembrie 2013 20:05 (EET)Răspunde

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Burzum DaudiBaldrs.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Burzum DaudiBaldrs.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 decembrie 2013 20:05 (EET)Răspunde

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Burzum-1992-Burzum.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Burzum-1992-Burzum.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 decembrie 2013 20:06 (EET)Răspunde

Problemă cu sursa fișierului Jorge Isaacs.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Jorge Isaacs.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 21 decembrie 2013 03:59 (EET)Răspunde