Discuție Utilizator:Marius.stroie

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 1 an de NGC 54 în subiectul Limba română


Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Marius.stroie) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 28 decembrie 2011 00:58 (EET)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Variante de jocuri Sudoku, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 16 ianuarie 2019 02:09 (EET)Răspunde

■■ Vă rugăm să încetați![modificare sursă]

Dacă veți continua să folosiți Wikipedia ca mijloc de publicitate, așa cum ați procedat la pagina Sudoku, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. Victor Blacus (discuție) 17 ianuarie 2019 00:15 (EET)Răspunde


@Victor Blacus ,

Nu este nicio încercare de publicitate. Am dorit să indexez și să explic fiecare joc în parte, fără link, sunt peste 400 de variante de jocuri , multe din ele nu sunt cuprinse în site. Am deschis o pagină cu VARIANTE DE JOCURI SUDOKU și am adăugat căteva nume de jocuri SUDOKU - urmând să revin cu actualizări și pagina a fost ștearsă. Adăugarea jocurilor si explicarea acestora nu se poate face peste noapte. Sunt peste 400 de jocuri ! Nu știu câți înțeleg asta... peste 400 de jocuri ( poze cu grila + solutie + explicații ) Dacă cineva crede că se pot pune toate într-o zi ...atunci abandonez ideea de a mai aduce conținut pe Wikipedia. Chiar aș putea face altceva mai bun decăt să intru în discuții sterile. Am pus link-ul în pagina SUDOKU pentru o informare/ vizualizare a variantelor. Jocurile nu sunt pentru UZ PUBLIC , ele se adresau doar trusturilor de presa , la fel cum sunt cele ale lui Nikoli- link acceptat in pagina de Sudoku ... Dacă utilizați dublu standard , atunci nu mi se pare chiar în regulă.

Marius Stroie (discuție) 17 ianuarie 2019 00:32 (EET)Răspunde
Apreciez conținutul informativ al site-ului dv, care totuși este un site comercial. Aveți acolo: „KONTO EINLOGGEN CHECK YOUR ORDER WAGEN KASSE” și „Realizăm jocuri logice pentru uz comercial. Realizăm jocuri pentru trusturi de presă, in urmatoarele limbi de circulatie:” Conform politicilor proiectului astfel de contribuții intră în categoria reclamă/spam și nu sunt admise.
Noi nu practicăm dublu standard, dar uneori asemenea contribuții reușesc să se strecoare neobservate. Dacă le întâlniți ștergeți-le, cu explicație la descrierea modificărilor, ca să nu fiți bănuit de vandalism. -- Victor Blacus (discuție) 17 ianuarie 2019 00:53 (EET)Răspunde

Răspuns email[modificare sursă]

Ajutor:Cum scriu un articol. Spor! //   Gikü  vorbe  fapte  25 februarie 2023 00:24 (EET)Răspunde

Limba română[modificare sursă]

Bună ziua. Am observat că ați adăugat conținut în pagina Kacey Who în altă limbă decât româna. Vă rugăm să folosiți doar limba română, pentru ca toți cititorii să poată înțelege textul adăugat de dumneavoastră. Evitați, de asemenea, să folosiți traduceri automate în cadrul articolelor (ci doar în paginile de discuție sau în paginile de teste). Vă mulțumim!

Hello. I noticed that you added some content at the Kacey Who page in a different language. If you don't know Romanian, please avoid using foreign languages or automatic translation in the articles. However, you may freely use them in the talk pages or test pages. Thank you! --NGC 54 (discuțiecontribuții) 7 martie 2023 16:33 (EET)Răspunde