Discuție Utilizator:Madarasan Teodor

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 10 ani de Gikü în subiectul Probleme legate de permisiunile fișierului Altar.jpeg

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Madarasan Teodor) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! 2 mai 2008 11:50 (EEST)

Teste[modificare sursă]

Vă mulțumim că ați testat Wikipedia și că ați refăcut singur pagina Cluj-Napoca. Pentru alte încercări vă rugăm totuși să folosiți cutia cu nisip. Puteți afla mai multe despre proiectul nostru la pagina de bun venit. Mulțumim. -- Firilăcroco  Mesaj 19 iunie 2008 10:30 (EEST)Răspunde

Cutia cu nisip[modificare sursă]

Am observat că folosiți cutia cu nisip pentru a testa texte și formate înainte de a le introduce în articole. Nu este nimic rău în asta, doar că încărcați pagina respectivă. Scrie și acolo:

„Utilizatorii înregistrați pot avea o „cutie cu nisip” personală, ca o subpagină a propriei pagini de utilizator. De exemplu utilizatorul „Ixulescu” poate să-și creeze pagina Utilizator:Ixulescu/Teste.”

În cazul dvs. vă puteți creea pagina Utilizator:Madarasan Teodor/Teste, sau Utilizator:Madarasan Teodor/Cutia cu nisip, și acolo nu va mai umbla nimeni să o golească, și dacă veți avea nevoie o să o goliți singur. Succes!  Firilăcroco  Mesaj 21 iunie 2008 10:41 (EEST)Răspunde

Salutări[modificare sursă]

Dacă sunteți Prof. Mădărășan Teodor de la UTC-N, Turbojet are onoarea să vă salute. Dacă nu, nu contează, salutările sunt valabile și în acest caz :-) --Turbojet 1 iulie 2008 13:38 (EEST)Răspunde

Sigur că vă ajut. Puneți dv. materialul despre Visea, iar dacă este cazul, eu o să mă ocup de formă. Dacă aveți și ceva bibliografie despre Visea, ar fi extrem de binevenită.
Pentru schimbarea numelui de utilizator vă rog să vedeți Wikipedia:Schimbarea numelui de utilizator. Vedeți și Wikipedia:Nume de utilizator. Practic, trebuie să depuneți o cerere la „Cereri curente” de la Wikipedia:Schimbarea numelui de utilizator, vedeți acolo exemple. Cu cât mai repede, cu atât e mai ușor de rezolvat. Eu nu pot rezolva pentru că n-am drepturi de „birocrat”, dar nu e nicio problemă, colegii rezolvă.
O să vă scriu pe email. Al dv., --Turbojet 2 iulie 2008 13:58 (EEST)Răspunde
Bună ziua. Am observat că ați încărcat mai multe imagini, trecând la permisiune cuvântul "publică". Aceasta necesită puțină clarificare. Dacă dețineți drepturile de autor sau permisiunea deținătorului acestora, sunt mai multe variante de permisiune publică:
  • Domeniu public - autorul renunță la orice drepturi și oferă imaginea publicului pentru a fi folosită fără restricții
  • GFDL - o licență publică în care orice modificare a imaginii sau orice lucrare care o folosește trebuie să fie publicată tot sub GFDL (este o licență care permite distribuirea și modificarea liberă)
  • Creative Commons - o licență publică în care orice utilizare (inclusiv comercială) este permisă, cu singura condiție a precizării autorului.

Îmi cer scuze că vă deranjez cu asemenea detalii avocățești, dar proiectul nostru are niște reguli stricte cu privire la drepturile de autor, deoarece fundația care ne susține trebuie să fie protejată de litigii pe această temă. Dacă decideți asupra unei licențe, vă pot ajuta la marcarea corespunzătoare a imaginilor.--Andreidiscuție 5 iulie 2008 15:31 (EEST)Răspunde

Pentru licențele imaginilor, puteți alege din cele trei posibilități de mai sus. Puteți să introduceți în pagina de descriere a imaginilor un format care să arate licența. Astfel, dacă doriți să o oferiți domeniului public, scrieți în pagina de discuție {{DP-personal}}. Dacă doriți să o oferiți sub licența GFDL, scrieți {{GFDL}}, iar dacă doriți să o oferiți sub licența Creative Commons, scrieți {{CC-by-3.0}}. De fapt, puteți să-mi spuneți mie pe pagina de discuții opțiunea și mă ocup eu de marcare. Care dintre licențe vi se pare mai potrivită, decideți dumneavoastră. Eu unul prefer Creative Commons pentru imaginile pe care le încarc, pentru că păstrez dreptul de a fi nominalizat drept autor.--Andreidiscuție 7 iulie 2008 16:50 (EEST)Răspunde

Bună ziua. Am rugămintea să dați imaginilor postate de dvs. niște denumiri mai precise, nu Iarnă, Clopot, Oală, ci spre exemplu Iarnă la Viștea, Clopotul bisericii din Viștea ș.a.m.d. --Cezarika1 8 iulie 2008 10:16 (EEST)Răspunde


Probleme legate de permisiunile fișierului Altar.jpeg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Altar.jpeg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  luni, 15 iulie 2013 18:11 (EEST)Răspunde