Discuție Utilizator:Lerman Kruger/Arhiva 2

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Nu scrieți mesaje în arhivă pentru că probabil nu vor fi citite. Dacă doriți să continuați o discuție arhivată aici, copiați fragmentul care vă interesează și reporniți discuția la pagina relevantă.

Eu doar i-am indicat lui Silenzio unde poate vota, la nedumerirea acestuia de pe pagina de discuții a duduii Anjelica, opțiunea dumnealui pentru păstrarea paginii a fost exprimată înainte ca eu să-i fi dat legătura. Asta, numai așa, de dragul corectitudinii.--ZOLTAN (discuție) 5 februarie 2010 00:27 (EET)[răspunde]

Silenzio nu este de acord cu această observație, cică l-ați adunat contra. Funny oricum. --Lerman Kruger (discuție) 5 februarie 2010 00:30 (EET)[răspunde]

Bună ziua, Lerman Kruger. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Turbojet.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Nu vreau să mă acuzați că nu v-am anunțat unde v-am răspuns :) --Turbojet 5 februarie 2010 21:02 (EET)[răspunde]

Citatul după cel ce nu era prost deloc, folosit de către dumneavoastră ca un "mare adevăr" cu rol de "conceptus rei adequate in minimis terminis " (după răposatul I.Kant), vă demonstrează complete determinatus intențiile și metodele domniei voastre. În rest, vorba lui Tacitus: Plurimum facere, et minimum de se ipso loqui--ZOLTAN (discuție) 9 februarie 2010 17:09 (EET)[răspunde]

Nu înțeleg ce vreți să spuneți, mi se pare un anacronism. Toate cele bune.--Lerman Kruger (discuție) 9 februarie 2010 19:04 (EET)[răspunde]

Participarea la Wikipedia v-a fost interzisă[modificare sursă]

Participanții la proiectul Wikipedia au cerut interzicerea participării dumneavoastră la acest proiect. Motivul acestei decizii este conflictul de interese pe care nu știți să vi-l gestionați, discuțiile interminabile pe care le provocați și cu care ați epuizat răbdarea comunității.

Îmi pare rău că, deși aveți probabil o vastă cultură și ați fi putut fi de mare valoare pentru Wikipedia, am fost nevoiți să ne lipsim de participarea dumneavoastră la acest proiect.

Interdicția care vi s-a aplicat înseamnă nu doar simpla blocare tehnică pe termen nelimitat a contului „Lerman Kruger”, ci respingerea oricărui tip de participare din partea persoanei dumneavoastră, indiferent dacă încercați s-o faceți prin intermediul altui cont sau ca utilizator neautentificat. Astfel, interdicția este un concept social, nu tehnic.

Iată consecințele:

  • Blocarea pe termen nelimitat a contului „Lerman Kruger” și a oricăror altor conturi create de dumneavoastră. De asemenea sunt blocate adresele IP de la care participați, pe perioade care să nu incomodeze alte persoane care s-ar întâmpla să contribuie din aceeași rețea.
  • Orice modificare, în orice pagină, care vă poate fi atribuită cu suficientă siguranță vă va fi anulată pe loc, de către oricine, inclusiv în cazul unor contribuții valide. După anulare, dacă un alt utilizator dorește să refacă modificarea, o poate face în nume propriu.
  • În caz că veți insista cu încercările de a participa la Wikipedia se va lua legătura cu furnizorul dumneavoastră de internet și se va face o plângere de abuz.
  • În pagina dumneavoastră de utilizator se va afișa un anunț prin care ceilalți utilizatori să fie informați asupra situației.

Aveți în acest moment posibilitatea să plecați de la Wikipedia cu demnitate. Vă rog să profitați de ea și să nu faceți lucruri care s-ar putea răsfrânge negativ asupra persoanei dumneavoastră.

Toate cele bune. —Andreidiscuție 11 februarie 2010 09:38 (EET)[răspunde]


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Butnaru Leo.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Butnaru Leo.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. Terraflorin (discuție) 4 februarie 2012 10:28 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Constantin Frosin.jpg[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Constantin Frosin.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Constantin Frosin.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 29 decembrie 2013 23:43 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Nicolae N. Negulescu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Nicolae N. Negulescu creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Nicolae N. Negulescu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎31 martie 2016 21:49 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Florin Țupu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Florin Țupu creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Florin Țupu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎25 iunie 2016 12:55 (EEST)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Florin Tupu.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Florin Tupu.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 28 octombrie 2016 19:10 (EEST)[răspunde]

O, tempora…[modificare sursă]

Utilizatorul Lerman Kruger a apărut pe Wikipedia la 22 octombrie 2007 02:55. Din cartea lui Snowdon King, Uezen: A Science Fiction Novel, Wildside Press LLC, 28 sept. 2012, la p.76 aflăm că „Lerman Kruger... was born on 14 April, 2047, in Snowdon, a city in the north of the Old Federation, right next to the ice floe.” Deci e întors în timp cu mult mai mult de 40 de ani. Câte blocări va mai fi avut (în viitor...) până a depus cererea de deblocare? --Miehs (discuție) 12 ianuarie 2017 11:38 (EET)[răspunde]