Discuție Utilizator:Alexandru M.

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search


Asociatia ROPAGANISM[modificare sursă]

Multumesc pentru raportarea cu privire la continutul informational furnizat in pagina Asociatia ROPAGANISM. Asociatia ROPAGANISM este o structura care e in curs de constituire. Daca se poate rectifica pagina ca fiind o organizatie informala pentru o prezentare mult mai exacta a informatiei. Nu verificasem registrul ONG de la MJ Romania. Voi rectifica. Va rog acordati-mi timp pentru procesarea rectificarii.

15 iulie 2019 15:13 (EEST)Emryslafey (discuție) 15 iulie 2019 15:13 (EEST)Emrys Lafey

Discuția respectivă se va încheia pe 20 iulie. Cum e perioada vacanțelor și utilizatorii activi sunt puțini, termenul va fi probabil depășit. Astfel că aveți timp să aduceți surse de încredere (nu site-ul oficial, nu forumuri, nu bloguri) pentru ca articolul să poată fi păstrat. În caz contrar, cu părere de rău pentru munca dv., articolul nu întrunește criteriile de notabilitate ale Wikipediei și va fi șters. Alexandru M.(discuție) 15 iulie 2019 15:55 (EEST)

Listă[modificare sursă]

Salut! Vrei să te mai ocupi de Lista celor mai aglomerate aeroporturi din Europa după traficul de călători? Mulțumesc! -- Alex Nico  (mesaj) 15 iulie 2019 16:53 (EEST)

Da. Doar că în perioada asta am fost ocupat cu examenele și practica. O s-o încep mâine. Sper că o termin în 2–3 zile. Vreau s-o fac pe modelul de la en.wiki, dar, în același timp, vreau să verific dacă cifrele corespund cu sursele. În unele cazuri am descoperit neconcordanțe. Alexandru M.(discuție) 15 iulie 2019 16:57 (EEST)
Super! Mersi mult.-- Alex Nico  (mesaj) 15 iulie 2019 17:15 (EEST)