Discuție Utilizator:Alexandru M./Arhivă 2015

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Nu scrieți mesaje în arhivă pentru că probabil nu vor fi citite. Dacă doriți să continuați o discuție arhivată aici, copiați fragmentul care vă interesează și reporniți discuția la pagina relevantă.

Pagina de discuții utilizator nu este destinată testelor[modificare sursă]

Pentru teste de orice fel (de exemplu ciorne de articole) vă puteți crea în spațiul dumneavoastră de utilizator o subpagină anume (sau chiar mai multe, dacă e necesar). Introduceți pe pagina de utilizator codul [[/Teste]]. Apăsând pe legătura roșie creată și introducând textul de testat veți crea pagina de teste, care poate fi editată în modul obișnuit.

Pagina de discuții utilizator este destinată exclusiv discuțiilor. Vă rog să mutați textul dumneavoastră pe pagina de teste, ștergându-l de pe pagina de discuții. -- Victor Blacus (discuție) 18 octombrie 2015 11:50 (EEST)

Paginile de discuție nu se șterg; dacă e necesar, se pot arhiva. Procedați ca la crearea paginii de teste: introduceți pe pagina de discuție codul [[/Arhivă]], apoi mutați conținutul acolo și ștergeți-l de aici. -- Victor Blacus (discuție) 18 octombrie 2015 13:06 (EEST)

Imagini de la România[modificare sursă]

Înainte de orice modificare foarte amplă, vă rog să discutați, pentru că acest articol este articol de calitate, iar cantitatea și selecția imaginilor trebuie să satisfacă un anumit echilibru. —Andreidiscuție 19 octombrie 2015 11:08 (EEST)