Discuție Utilizator:Alexandru M./Arhivă 2012

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Nu scrieți mesaje în arhivă pentru că probabil nu vor fi citite. Dacă doriți să continuați o discuție arhivată aici, copiați fragmentul care vă interesează și reporniți discuția la pagina relevantă.

■■ Citarea surselor[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai adăugați informații fără să citați o sursă de încredere, cum ați făcut la pagina Protestele din România din 2012. Înainte de a face modificări controversate, vă recomandăm să le dezbateți mai întâi pe pagina de discuții a articolului. Dacă sunteți deja familiar cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Contactați-ne dacă aveți nevoie de ajutor. Mulțumim. Tgeorgescu (discuție) 12 octombrie 2012 23:59 (EEST)

■■■ Citarea surselor[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să nu mai adăugați informații fără să citați o sursă de încredere sau care conțin cercetare originală, cum ați făcut la pagina Protestele din România din 2012. În acest fel încălcați politica Wikipedia privind verificabilitatea. Tgeorgescu (discuție) 31 octombrie 2012 18:02 (EET)

■■■■ Avertisment final privitor la ștergeri[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este ultimul avertisment pe care îl veți mai primi pentru modificări distructive.
Următoarea dată când veți mai șterge conținutul unei pagini sau format de pe Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Comuna Surduc, Sălaj, vă va fi blocat accesul la modificarea paginilor. Victor Blacus (discuție) 14 decembrie 2012 15:54 (EET)