Discuție Utilizator:Alexandru M./Arhivă 2013

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Nu scrieți mesaje în arhivă pentru că probabil nu vor fi citite. Dacă doriți să continuați o discuție arhivată aici, copiați fragmentul care vă interesează și reporniți discuția la pagina relevantă.

Întrebare[modificare sursă]

Bună ziua. Apreciez foarte mult munca pe care o depuneți la pagina despre Cutremure în 2013 ca să o țineți actuală tot timpul. Dar am observat modificările dvs. de la Hemostază, care par a fi preluate cuvânt cu cuvânt de aici [1], fără a fi citată sursa, ceea ce este nedrept față de munca autorilor și poate avea consecințe legale pentru Wikipedia, dacă autorii decid să dea în judecată site-ul.

Avem două posibilități:

  • sau îndepărtăm textul în întregime (aici)
  • rescrieți reformulând tot ce se poate reformula și ștergând tot ce nu este esențial (aici este vorba de informație științifică descriptivă și schematică) și referențiind fiecare propoziție/paragraf, de exemplu cu formatul citation.

Vă rog să răspundeți la acest mesaj, ca să aflu și opinia dvs. Dacă aveți întrebări vă stau la dispoziție.--Hype supper (discuție) 22 iulie 2013 13:50 (EEST)

Previzualizare[modificare sursă]

Info-pictogram.png Am observat la pagina Accidentul feroviar din Santiago de Compostela, 2013‎‎ că obișnuiți să salvați în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucrați, deși ați făcut numai mici modificări. Dacă doriți să vedeți ce efect au modificările făcute este suficient să folosiți butonul de previzualizare (lângă cel de salvare). În acest mod veți evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare și veți permite celorlalți utilizatori să urmărească mai ușor modificările. Mulțumesc! _florin DF 25 iulie 2013 14:13 (EEST)