Discuție Utilizator:E1nh3rjar

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Flag of the United Kingdom.svg English version of this message

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie E1nh3rjar) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 6 octombrie 2009 18:34 (EEST)

Diacritice corecte[modificare sursă]

Am văzut că folosiți în articole diacriticele corecte (virgulă) pentru Ș și Ț. În sine faptul este lăudabil, dar pentru moment politica proiectului Wikipedia este să folosim diacriticele vechi (sedile), pentru a ne asigura că articolele noastre pot fi citite fără probleme de cît mai multă lume. Din păcate există încă mulți cititori care în locul literelor cu diacritice corecte văd pătrățele. În timp ce diacriticele vechi nu împiedică prin nimic citirea articolelor și au un efect grafic aproape imperceptibil, un text plin de pătrățele face citirea foarte anevoioasă.

Cînd numărul cititorilor care au această problemă va deveni neglijabil --- probabil peste cîțiva ani --- vom trece și noi la folosirea diacriticelor corecte. Tranziția se va face cu ajutorul unor roboți externi sau printr-o rutină rulată chiar de server. Între timp pentru compatibilitate între articole tot materialul este scris cu diacriticele vechi. Problema se pune mai cu seamă la titlurile articolelor și la legăturile interne, care nu funcționează decît dacă se folosesc exact literele necesare.

Vă rog așadar să procedați în unul din următoarele moduri:

1. Vă configurați tastatura încît să genereze literele cu diacritice vechi (Romanian Legacy). Vedeți detalii la Wikipedia:Diacritice, la secțiunea de sfaturi tehnice.

2. Vă păstrați la tastatură literele corecte, dar vă activați gadgetul „Auto-diacritice” din preferințele contului de la Wikipedia (ultima filă de la pagina de preferințe). Acest gadget convertește automat, la salvarea paginii, literele cu diacritice corecte în cele la care am convenit la Wikipedia.

Găsiți detalii la Wikipedia:Diacriticele vechi și noi.

Știu că este neplăcut să faceți un efort spre „mai rău”, spre „înapoi”, dar sper că veți fi de acord să-l faceți de dragul cititorilor care altfel ar fi incomodați de pătrățele. — AdiJapan 9 octombrie 2009 09:33 (EEST)

Despre imagine și diacritice[modificare sursă]

Bună seara. Într-adevăr, problema ținea de diacritice, se pare că formatul acela de utilizare cinstită a rămas cu diacriticele vechi, iar scriptul de conversie dădea rateuri pe pagina de încărcare. Era suficient să mai editezi odată descrierea respectivă, fără să modifici nimic. Apropo, acum poți să scrii cu diacritice corecte, e chiar recomandat.--Strainu (دسستي‎)  24 august 2010 00:14 (EEST)

Fallen (album Burzum)[modificare sursă]

Vă rog să completați articolul Fallen (album Burzum) și cu text, altfel va fi șters.— Ionutzmovie discută 18 martie 2011 13:03 (EET)

Soundtrack?[modificare sursă]

Avem un echivalent pentru termenul respectiv, coloană sonoră. --Rebel 23 martie 2011 10:51 (EET)

Ghilimele românești[modificare sursă]

Bună ziua. Am observat că scrieți utilizând ghilimelele limbii engleze, cele standard furnizate de tastatură. La Wikipedia se impune tuturor scrierea corectă atât a textului în limba română, cât și a cuvintelor din alte limbi.

În acest sens, vă reamintesc că ghilimelele englezești sunt "acestea", iar cele românești sunt „acestea”. Întrucât proiectul nu permite adăugarea lor din tastatură, interfața Wikipedia vă oferă posibilitatea de a insera în text ghilimelele potrivite prin intermediul butoanelor de sub caseta de editare.

Cu speranța că pe viitor veți scrie corect în mod sistematic, vă urez spor la scris! --Rebel 25 martie 2011 08:33 (EET)

Norvegieni[modificare sursă]

Aceasta este o super-categorie care include sub-diviziuni de profesiuni, activități &c. Personal, cred că această categorie pentru grupuri relativ mici. Vom mai vedea...Alexander Tendler (discuție) 6 august 2011 00:01 (EEST)

Transilvanian Hunger[modificare sursă]

Nu înțeleg de ce insistați să scrieți greșit lista pieselor. Titlurile sunt în limba norvegiană, iar în limba norvegiană sunt alte reguli decât în limba engleză. Uitați-vă, vă rog, la cum sunt scrise titlurile pieselor la Wikipedia în limba norvegiană.--Mycomp (discuție) 15 iulie 2012 00:50 (EEST)

Da aveți dreptate... voi modifica și la celelalte albume în mod corespunzător. Ceea ce totuși vă rog să lăsați sunt traducerile, în special cea de la piesa 5 care sunt sigur că e corectă.E1nh3rjar (discuție) 15 iulie 2012 01:18 (EEST)

Contestarea utilizării cinstite pentru Fișier:Darkthrone photo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul File:Darkthrone photo.jpg. Cineva însă a contestat justificarea pe care ați dat-o privind utilizarea sa la Wikipedia, în conformitate cu politica privind materialele protejate. Problema se poate corecta mergând la pagina de descriere a fișierului și clarificând motivele pentru care fișierul respectă politica și legislația drepturilor de autor. Adăugarea și completarea unor formate disponibile în îndrumarea Wikipedia:Justificarea utilizării cinstite este o modalitate simplă de a vă asigura că fișierul respectă politica Wikipedia. Vă rugăm să faceți distincția între o etichetă de drepturi de autor și justificarea utilizării cinstite; descrierile fișierelor utilizate în conformitate cu politica materialelor protejate trebuie să le aibă pe ambele.

Dacă fișierul nu respectă politicile privind materialele protejate, el poate fi șters de un administrator după câteva zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 6 septembrie 2012 17:45 (EEST)

Contestarea utilizării cinstite pentru Fișier:Fenriz & Nocturno Culto.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul File:Fenriz & Nocturno Culto.jpg. Cineva însă a contestat justificarea pe care ați dat-o privind utilizarea sa la Wikipedia, în conformitate cu politica privind materialele protejate. Problema se poate corecta mergând la pagina de descriere a fișierului și clarificând motivele pentru care fișierul respectă politica și legislația drepturilor de autor. Adăugarea și completarea unor formate disponibile în îndrumarea Wikipedia:Justificarea utilizării cinstite este o modalitate simplă de a vă asigura că fișierul respectă politica Wikipedia. Vă rugăm să faceți distincția între o etichetă de drepturi de autor și justificarea utilizării cinstite; descrierile fișierelor utilizate în conformitate cu politica materialelor protejate trebuie să le aibă pe ambele.

Dacă fișierul nu respectă politicile privind materialele protejate, el poate fi șters de un administrator după câteva zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 6 septembrie 2012 17:46 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, E1nh3rjar. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 7 septembrie 2012 09:22 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Concurs de scriere[modificare sursă]

Salut, din păcate ți-am descalificat articolul Satyricon (formație) din concursul de scriere din cauza că nu îndeplinea regulamentul, detalii vezi în Wikipedia:Concurs de scriere#Articole descalificate, ai întârziat oleacă cu nominalizarea.--AlternoBreak(discuție) 6 octombrie 2012 22:10 (EEST)

Titlu cursiv[modificare sursă]

Cred că titlurile albumelor trebuiesc scrise cursiv (la WP în engleză sunt scrise cursiv). Aveți aici o legătură spre o discuție purtată anterior privind folosirea titlurilor cursive iar aici o legătură spre îndrumările de la Wikipedia în engleză. Pentru titluri se poate folosi formatul {{titlu cursiv}} existent în caseta de editare din partea de jos a paginii; pentru casete cel mai bine ar fi ca numele albumului să apară în mod automat cursiv, fără folosirea Text cursiv, însă aceasta impune modificarea formatului casetei și, eventual, ștergerea modificărilor pe care le-am făcut anterior în casete. Cu stimă, --Pocor (discuție) 14 iunie 2013 16:50 (EEST)

Metal[modificare sursă]

Salut, tu asculti doar black metal, sau și alte genuri? Eu îi dau bataie cu heavy metal și câte puțin din thrash, groove și nu metal :) Totuși se pare că noi suntem aproape unicii metaliști de pe ro.wiki)) --XXN (discuție) 19 august 2013 18:55 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, E1nh3rjar. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui XXN.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Burzum-Belus.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Burzum-Belus.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 28 decembrie 2013 12:07 (EET)

Contestarea utilizării cinstite pentru Fișier:Satyricon photo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul File:Satyricon photo.jpg. Cineva însă a contestat justificarea pe care ați dat-o privind utilizarea sa la Wikipedia, în conformitate cu politica privind materialele protejate. Problema se poate corecta mergând la pagina de descriere a fișierului și clarificând motivele pentru care fișierul respectă politica și legislația drepturilor de autor. Adăugarea și completarea unor formate disponibile în îndrumarea Wikipedia:Justificarea utilizării cinstite este o modalitate simplă de a vă asigura că fișierul respectă politica Wikipedia. Vă rugăm să faceți distincția între o etichetă de drepturi de autor și justificarea utilizării cinstite; descrierile fișierelor utilizate în conformitate cu politica materialelor protejate trebuie să le aibă pe ambele.

Dacă fișierul nu respectă politicile privind materialele protejate, el poate fi șters de un administrator după câteva zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 5 februarie 2014 12:55 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Demonaz photo.jpg[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Demonaz photo.jpg creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Demonaz photo.jpg până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 17 octombrie 2016 00:18 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Trym Torson photo.gif[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Trym Torson photo.gif creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Trym Torson photo.gif până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 17 octombrie 2016 14:39 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Emperor photo.jpg[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Emperor photo.jpg creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Emperor photo.jpg până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 2 noiembrie 2016 12:22 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Mayhem photo.jpg[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Mayhem photo.jpg creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Mayhem photo.jpg până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 12 decembrie 2016 22:07 (EET)