Discuție Utilizator:Bonnaventura

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Bonnaventura) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 21 mai 2019 20:10 (EEST)

Completări[modificare sursă]

Bună seara. Traduceți, vă rog, la Parcul Național Table Mountain explicația imaginii din infocasetă. --Donarius (discuție) 13 august 2019 18:03 (EEST)

@Donarius: S-a rezolvat, vă sunt recunoscător pentru atenționare.--Bonnaventura 13 august 2019 18:28 (EEST)

ING Bank Romania[modificare sursă]

Nu inteleg de ce a fost eliminat continutul adaugat pe pagina?! Este continutul oficial. --ING Bank Romania (discuție) 14 august 2019 11:23 (EEST)

Nu ați adresat întrebarea cui trebuie (revertul a fost făcut de @Strainu:), dar o să încerc să vă răspund: faptul că ați copiat mot-a-mot „conținutul oficial” reprezintă violarea drepturilor de autor, asa cum a fost marcată – în mod corect – acțiunea. Pentru mai multe detalii, vă sfătuiesc să vă documentați studiind paginile „Drepturi de autor” [1] și „Ce nu este wikipedia” [2]. --Bonnaventura 14 august 2019 11:36 (EEST)

Bine ați venit![modificare sursă]

Mă bucur că nu este ce am crezut în legătură cu pagina aceasta. Eu lucrez puțin altfel cu casetele tehnice și văzând că lipsesc toate datele trecute de mine în casetă, am crezut că s-a întâmplat ceva de altă natură. Nu ați făcut nicio greșeală și îmi cer sincer scuze pentru stresul care vi l-am creat. Toate cele bune. --F.hilbert (discuție) 24 august 2019 22:12 (EEST)

@F.hilbert: Absolut nicio problemă, nu mă stresez din atât. Probabil că am o parte de responsabilitate în acestă neînțelegere.--Bonnaventura 25 august 2019 18:38 (EEST)

Community Insights Survey[modificare sursă]

RMaung (WMF) 6 septembrie 2019 17:44 (EEST)

Reminder: Community Insights Survey[modificare sursă]

RMaung (WMF) 20 septembrie 2019 18:12 (EEST)

Reminder: Community Insights Survey[modificare sursă]

RMaung (WMF) 3 octombrie 2019 22:50 (EEST)