Discuție Utilizator:Bon.line

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Exclam icon.svg
Ce nu este Wikipedia
Câteva greșeli comune ce trebuie evitate.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Sandbox.png
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Bon.line) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.-- Comunitatea utilizatorilor 17 august 2014 16:14 (EEST)

TRANSILVANIA invincibile argumentum‎‎[modificare sursă]

În cazul în care încercați să reproduceți tot conținutul lucrării, trebuie mai întâi să vă asigurati că este în domeniul public și apoi să-l mutați la Wikisource. Wikipedia este o enciclopedie, nu o colecție de materiale originale. Pentru asta avem Wikisource. Deocamdată am mutat pagina la Utilizator:Bon.line/TRANSILVANIA invincibile argumentum‎‎. Mulțumesc.--Strainu (دسستي‎)  31 august 2014 23:40 (EEST)[răspunde]

Articolul dumneavoastră, Conflictul din Nagorno-Karabah[modificare sursă]

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

Bună ziua, am observat că recent ați creat o nouă pagină, Conflictul din Nagorno-Karabah. Mai întâi, vă mulțumesc pentru contribuție; Wikipedia se bazează exclusiv pe eforturile voluntarilor ca dumneavoastră. Din păcate, pagina pe care ați creat-o acoperă un subiect despre care deja avem o altă pagină - Războiul din Nagorno-Karabah. Din cauza duplicării, articolul dumneavoastră a fost propus pentru ştergere rapidă. Acesta nu este un comentariu care se referă la dumneavoastră personal și sperăm că veți continua să îmbunătățiți Wikipedia. Dacă subiectul articolului pe care l-ați creat vă interesează, atunci poate ați putea contribui la articolul Războiul din Nagorno-Karabah - ați putea să discutați noile informații la pagina de discuții a articolului.

Dacă sunteți de părere că articolul pe care l-ați creat ar trebui să rămână separat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. În plus dacă ați dori ca cineva să revizuiască articolul înainte de a fi publicat, pentru a nu fi propus rapid pentru ștergere, ați putea să treceți prin procesul de creare de articole sau să folosiți funcția de căutare pentru a găsi informații pe care le avem deja în enciclopedie. Nu vă descurajați. Wikipedia are nevoie de contribuțiile dumneavoastră. Bătrânul (discuție) 6 septembrie 2014 12:51 (EEST)[răspunde]

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Conflictul din Nagorno-Karabah, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și va fi ștearsă în curând (dacă nu a fost ștearsă deja).

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim. Subiect deja tratat în alt articol. Victor Blacus (discuție) 6 septembrie 2014 12:56 (EEST)[răspunde]

Redenumiri[modificare sursă]

Vă rog să vă raportați la îndrumarea Wikipedia:Titluri articole despre monarhi și nobili, înainte de a vă continua campania de redenumiri ale articolelor care cad sub incidența ei. Faptul că „așa i se spune la francezi, italieni și spanioli, germani” nu reprezintă o justificare suficientă pentru convențiile aplicate aici. Mulțumesc, --Pafsanias (discuție) 7 septembrie 2014 01:54 (EEST)[răspunde]

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: nelimitat. Justificare: abuz de clone (BAICAN XXX).
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj.