Sari la conținut

Discuție Utilizator:Baba Harca

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 2 ani de PȘNBot în subiectul Propunere pentru ștergere a paginii Dumitra Rădulescu
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Ce nu este Wikipedia
Câteva greșeli comune ce trebuie evitate.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Baba Harca) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.


Wintereu 18 iulie 2014 14:45 (EEST)Răspunde

Citarea surselor[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați o sursă de încredere, cum ați făcut la pagina Aimée Iacobescu, nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncați o privire la pagina de bun venit pentru a învăța mai mult despre cum puteți contribui. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 23 noiembrie 2014 12:48 (EET)Răspunde

Probleme cu sursa și licența fișierului Dr.Adrian Cristescu 10.04.1940 Bucuresti-8.07.2008 Bucuresti Neurochirurg Sinaia 4.05.2008.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Dr.Adrian Cristescu 10.04.1940 Bucuresti-8.07.2008 Bucuresti Neurochirurg Sinaia 4.05.2008.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  14 octombrie 2020 01:15 (EEST)Răspunde

Dle Ghiku sau cine sunteti... Eu resersez si adun de f. multi ANI (~30) MATERIAL de prin INTERNET, despre Persoane si Locuri, pe care le-am cunoscut, sau SUBIECTE, care ma intereseaza etc., de pe când nu existau NICI un Fel de "DREPTURI", "REGULI" si "RESTRICTII"... Sunt o Persoana în Vârsta, care N-A crescut, NU se "PRICEPE", NU mai are nici "TIMP", NICI CAPUL "LIBER", sa se ocupe cu toate acestea "INSTRUCTII", cu nenumaratele "LEGI" si "CANOANE" inchizitionale, care-au aparut si la care este supus bietul CONTRIBUITOR astazi, NICI pe "CINEVA", care sa ma "învete", asa ca... N-am stiut NICI unde sa pun Raspunsul, asa ca Nu stiu la CINE va ajunge... Daca s-ar gasi cineva, care sa m-ajute, poate c-as mai marsa, dar asa...Baba Harca (discuție) 14 octombrie 2020 05:51 (EEST)Răspunde


Baba Harca, aceste drepturi existau cu mult înainte ca internetul să existe. De fapt, existau și înainte să existe radioul sau televiziunea în România. Faptul că au fost și sunt încă ignorate nu schimbă realitatea existenței lor.
Pe scurt, dacă imaginea e "adunată de prin internet" trebuie să menționați exact de unde este luată și de ce intenționați să o folosiți. Am introdus eu formularul necesar, vă rog să completați dvs. câmpurile "descriere" (ce reprezintă imaginea, când a fost făcută) și "sursă" (de unde ați luat-o). Mulțumesc.--Strainu (دسستي‎14 octombrie 2020 13:15 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Magdalena-Adelina (Mădălina) Rădulescu[modificare sursă]

În urmă cu 4 luni, articolul Magdalena-Adelina (Mădălina) Rădulescu, creat de dumneavoastră, a fost etichetat de Pafsanias ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.

Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Magdalena-Adelina (Mădălina) Rădulescu până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--Mesaj livrat de un robot. 1 martie 2022 14:13 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Dumitra Rădulescu[modificare sursă]

În urmă cu 4 luni, articolul Dumitra Rădulescu, creat de dumneavoastră, a fost etichetat de Sîmbotin ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.

Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Dumitra Rădulescu până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--Mesaj livrat de un robot. 1 martie 2022 14:14 (EET)Răspunde