Discuție:Pisică de casă

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Pisică de casă este un subiect de care se ocupă Proiectul Animale, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre zoologie Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Pisică de casă a fost propus ca articol de calitate, dar în urma discuției s-a constatat că nu îndeplinea criteriile la acea vreme. Puteți să vă uitați la legăturile aflate mai jos, în istoricul articolului, pentru a găsi pagina nominalizării, și să aflați de ce a fost respins.


Pisica de casa, pisica domestica. Pisica salbatica. Cum numim o pisica gasita in padure care are stra bunici traiti tot in padure? Deci de mai multe generatii nu mai sta in/sau pe langa casa omului?? E o discutie nu?? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Florian Nanu (discuție • contribuții).

Pisica este un animal foarte independent. Cred ca independent nu are termene de comparatie. Doar independent. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Florian Nanu (discuție • contribuții).

Mă întreb cum poate fi relatat în imagini, auzul unei pisici, așa cum apare în articol. Sebi talk 10 iulie 2008 20:00 (EEST)[răspunde]

Își „ciulește” urechile, nu? :)  Daniel  Mesaj  31 august 2008 19:31 (EEST)[răspunde]

Dar vazul? :D Andreibanc 11 iulie 2008 20:29 (EEST)[răspunde]

Candidat articol bun respins[modificare sursă]

Acest articol a fost nominalizat spre a deveni un articol bun, dar a fost respins. Acesta este un rezumat întocmit la data de 12 septembrie, 2008 al calității articolului cu privire la criteriile aferente articolelor bune:

1. Bine scris?: nu întru totul, întrucât unele secțiuni sunt foarte scurte față de cât se putea de pus în ele.
2. Prezintă informații corecte?: așa și așa
3. Acoperă bine subiectul?: nu, lipsește rolul în cultura omului, rolul ecologic, unele aspecte fiziologice, clasificarea taxonomică...
4. Este neutru?: în principiu, da, totuși sunt locuri în care PDVN este pus sub semnul întrebării
5. Este stabil? nu are formate de întreținere și nu este motiv de conflict pentru niciun utilizator
6. Imagini?: îndeajuns de multe pentru mărimea articolului, dar unele fără licență

Când aceste probleme vor fi adresate, articolul poate fi renominalizat. Dacă considerați că această evaluare este eronată, puteți să cereți o reevaluare. Vă mulțumim pentru efortul depus până acum. //  GikÜ  vorbe  fapte  / vineri, 12 septembrie 2008, 09:48, ora României și RM.

titlurile imaginilor[modificare sursă]

Acest ton nu este enciclopedic: „Cum ajung la pradă?” Iar unde scrie, "Pisică domestică"--pai toate sunt domestice in acest articol. Faptul ca articolul se cheama Pisica de casa face acest lucru foarte clar. --Anittas (discuție) 20 iulie 2009 16:13 (EEST)[răspunde]

Mulțumim pentru sesizare. Dacă toți ați avut 2 minute să vă uitați peste articol, cu siguranță veți mai găsi un minut să modificați.Sebimesaj 20 iulie 2009 17:58 (EEST)[răspunde]