Discuție:Panait Istrati

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Observații> Cartea lui M. Iorgulescu, aparuta la Polirom, are titlul Celălalt Istrati, si este o completare a unei ediții mai vechi (1984), care purta tilul Spre alt Istrati. Alte inexactitati sint legate de cartea publicata de Istrati dupa intoarcerea din Rusia: Vers l'autre flamme cuprinde nu doar Confesiunea unui învins a lui Istrati, ci si alte scrieri (Victor Serge este, de pilda, alt autor) Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 217.73.161.129 (discuție • contribuții).

Unul din cele mai proaste articole de pe wiki.ro. Mai bine l-ați lăsa la statut de ciot decât să țineți în picioare așa un articol...--Radufan 3 iunie 2008 14:21 (EEST)

Perfect de acord cu dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât există oficial mulți specialiști și susținători declarați. Artcolul nu este la „înălțime”.--Yvain2 (discuție) 9 februarie 2017 15:47 (EET)

Perfect în dezacord cu dumenavoastră, cu atât mai mult cu cât articolul poate fi dezvoltat în direcția potrivită. Dacă nu este la "înălțime", puteți să vă ocupați de el pentru a-l aduce la nivelul potrivit.--Accipiter Q. Gentilis(D) 9 februarie 2017 16:28 (EET)

Îl trec pe (lunga) mea listă, cu speranța că altcineva va interveni totuși înaintea mea.--Yvain2 (discuție) 9 februarie 2017 17:28 (EET)