Wikipedia:Pagini de șters/Ionuț Caragea (1)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Ionuț Caragea[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 23 octombrie 2007.

Justificare: Eseu

Discuție încheiată. Rezultat: păstrează (articolul a fost rescris între timp). — AdiJapan  9 noiembrie 2007 19:44 (EET)[răspunde]

Domnilor, sunteti de-a dreptul imposibili. Discutiile voastre invadeaza spatiul Google. Aceste pagini de discutii trebuie sterse sau ascunse. Cititorul nu este interesat de discutiile voastre. Si Mayama, calitatea de profesor in literatura crezi ca iti permite sa cataloghezi un eseu drept dezlanat? Acel eseu a castigat in premiu national in literatura. Te rog sa te abtii de la afirmatii de acest gen. Cautati autorul pe google, are carti publicate, este membru al unei asociatii, are multiple colaborari. Scoateti articolul de pe ciot si ajutati-l sa arate asa cum trebuie. Ar trebui sa luati in consideratie ca nu toti s-au nascut informaticieni ca voi. Pana una alta voi sterge discutiile de mai jos pentru ca vad ca altfel nu va deranjati sa luati masurile care se cuvin. Iar chestia cu vandalismul, este nefondata.

Acest comentariu a fost pus de Utilizator:Caragea ionut după ce a șters pagina
--Turbojet 14 decembrie 2007 15:48 (EET)[răspunde]

Turbojet, va incerca cineva sa ma ajute?

Da --Turbojet 14 decembrie 2007 16:05 (EET)[răspunde]

de ce totusi google continua sa afiseze acesta pagina de sters, din moment ce acum 11 zile s-a spus ca problema a fost rezolvata si paginile de sters vor fi ignorate? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 64.229.160.100 (discuție • contribuții).

Consider că Google nu realizează zilnic reindexarea tuturor paginilor de internet. GEO 1 februarie 2008 22:50 (EET)[răspunde]

Revin si repet, nu sunt de acord cu folosirea numelui Ionut Caragea, fara acordul subsemnatului. Va propun doua solutii, stergerea definitiva a acesei pagini de sters sau stergerea definitiva a contului. Snowdon King este pseudonimul si contul de pe care ma loghez. Va rog sa luati masurile ce se cuvin. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Snowdon King (discuție • contribuții).