Wikipedia:Filtrarea modificărilor/Erori/Arhivă/2021

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Nu scrieți mesaje în arhivă pentru că probabil nu vor fi citite. Dacă doriți să continuați o discuție arhivată aici, copiați fragmentul care vă interesează și reporniți discuția la pagina relevantă.


Nu mere sa public[modificare sursă]

Nu mere sa public articolul cu numele ,, Raznic” datorita faptului ca apare o eroare nedeterminata de factorii propreiii Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Andronia ionela (discuție • contribuții).

Nici nu va merge dacă încercați să publicați texte fără sens. Pentru teste, folosiți această pagină. Strainu (دسستي‎)  1 ianuarie 2021 12:22 (EET)

Radu Gyr[modificare sursă]

Modificat surse moarte sau nefolositoare, modificat partid politic Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Antifaromania (discuție • contribuții).

Rectificari in biografia G.Voinovan[modificare sursă]

Bun gasit! Sunt Georgeta Voinovan si am descoperit inexactitati si erori in informatiile despr mine plasate pe Wikipedia. Pentru orice detalii ma puteti contacta pe e-mailul g.voinovan@gmail.com. Va solicit rspectuos sa faceti corectarile de rigoare. Multumesc.

@Georgeta Voinovan: Bună ziua și bun venit la Wikipedia! În principiu, nu este interzis ca o persoană să-și modifice singură biografia pe Wikipedia. Luați aminte însă că vă aflați astfel într-un conflict de interese și de aceea, pentru a respecta regulile Wikipedia, trebuie să aveți în vedere recomandările de la Wikipedia:Autobiografie.
Deși în mod clar Dvs. vă știți cel mai bine biografia, la Wikipedia contează nu cine o știe cel mai bine, ci cine poate s-o sintetizeze din variate surse de încredere. În cazul de față, Dvs. ați încercat să ștergeți puțină informație referențiată din articol și un filtru automat v-a împiedicat să o faceți, fiind un utilizator nou. Într-adevăr, trebuie să aveți un motiv temeinic pentru a șterge ceva ce este susținut de surse de încredere, precum în acest caz articolele din VIP Magazin și Timpul. Iar informațiile noi pe care le adăugați trebuie susținute de surse: chiar dacă Dvs. știți cu siguranță că mâine veți merge să predați la școală, acest lucru trebuie mai întâi menționat într-o sursă de încredere și doar apoi preluat la Wikipedia. Dacă acest lucru nu e posibil, probabil că informația pur și simplu nu este importantă...
Așadar, vă sugerez să încercați să mai editați o dată articolul, dar de data aceasta fără a șterge ceva din el, iar la informațiile adăugate să citați surse de încredere. Și mare atenție la Wikipedia:Autobiografie. Cu bine. //  Gikü  vorbe  fapte  13 ianuarie 2021 02:32 (EET)

Modificare Gorun Manolescu[modificare sursă]

Constat că nu pot actualiza informații din pagina Gorun Manolescu. Actualizarea presupune și comasarea unor informații repetate (în antet și la una dintre secțiuni), dar este refuzată automat. Pe de o parte, nu mai este redactor șef NOEMA. Pe de altă parte, la secțiunea Activitate filosofico-eseistică se repetă informații din antet. Discuții de acest gen am mai avut și îmi pare rău că ați limitat drastic posibilitatea de dezvoltare a proiectului Wikipedia.

Noua variantă ar fi trebuit să arate astfel:

Gorun Manolescu (n. 22 octombrie 1938, București) este un inginer, literat și eseist român. Este licențiat în Exploatarea Zăcămintelor de Petrol și Gaze la Institutul de Petrol, Gaze și Geologie din București (1960), doctor inginer și cercetător științific în tehnologia informației. Din anul 2002 este membru titular al Comitetului Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii (CRIFST) al Academiei Române și până în 2018 a fost redactor șef al revistei NOEMA[1][2] editată de CRIFST. Din anul 2015 este afiliat la Institutul de Inteligență Artificială „Mihai Drăgănescu”[3] al Academiei Române.

...

O lungă perioadă de timp a evoluat în cadrul Comitetului Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii al Academiei Române, în calitate de redactor-șef al revistei NOEMA.

unde: (1) este (1) vechi; (2) este (26) vechi, iar (3) este (2) vechi. Sper să actualizați dumneavoastră. Sau să vă revizuiți atitudinea! 2A02:2F0B:420A:4600:48A:67A:9CD4:6D4B (discuție) 22 ianuarie 2021 01:15 (EET)

Stergere link-ul[modificare sursă]

Link-ul - "http://www.muztv.md Muz-TV Moldova" a fost sters, din motivul că link-ul acest este utilizat de un site strain pentru a redirecționa utilizatorii către site-ul său. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Moldovanka (discuție • contribuții).

Rezolvat Rezolvat. Conform https://ro.wikipedia.org/w/index.php?target=http%3A%2F%2Fwww.muztv.md&title=Special%3AC%C4%83utare_leg%C4%83turi – rezolvat patru cazuri: Televiziunea în Republica Moldova, Muz TV Moldova, Boris Covali, MUZ FM. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  26 ianuarie 2021 18:36 (EET)

Gugu Costinel Gugu[modificare sursă]

Numele adevărat al jucătorului este Gugu Ionut Costinel iar data nașterii este 20.05 .1992 ...datele scrise de dumneavoastră sunt incorecte ! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Gugu Greta (discuție • contribuții).

Datele biografice sunt greșite Data nașterii corecta: 20 mai 1992 Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Roxana Mic (discuție • contribuții).

@Gugu Greta, Roxana Mic: Mulțumim! S-a rezolvat. //  Gikü  vorbe  fapte  3 februarie 2021 00:13 (EET)

Modificare necesară[modificare sursă]

Mig 21 numai este operațional la bacau Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 95.77.143.191 (discuție • contribuții).

Puteți confirma asta printr-o sursă? //  Gikü  vorbe  fapte  3 februarie 2021 00:13 (EET)

19 carti !!![modificare sursă]

pe pagina dumneavoastra apar 19 titluri de carti dar in descriere apar doar 18 . Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 176.180.186.171 (discuție • contribuții).

Precizați: care pagină? --Bătrânul (discuție) 8 februarie 2021 07:27 (EET)
Robert Kiyosaki. Nu înțeleg de ce au fost activate filtrele 74 și 96, or 176.180.186.171 nu a șters niciun format... Într-un final, am actualizat eu nr. de cărți, numai că nu 19 ci peste 26 conform enwiki. //  Gikü  vorbe  fapte  8 februarie 2021 12:35 (EET)
Am reparat filtrul: comentariile HTML îl derutau, fiindcă expresia nu avea grupurile corect imbricate. —Andreidiscuție 8 februarie 2021 14:00 (EET)

Partidul Oamenilor Liberi[modificare sursă]

Formatul șterge ar trebui scos din articol, din moment ce discuția privind ștergerea s-a încheiat în 6 ianuarie fără vreun consens. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2A04:2413:8003:B380:C90D:D649:CA80:7C30 (discuție • contribuții).

Discuția nu s-a încheiat. 6 ianuarie este data la care încheierea discuției este preconizată. Așa cum nu a luat încă nimeni o decizie de ștergere sau păstrare, lăsați formatul {{șterge}} la locul lui. //  Gikü  vorbe  fapte  8 februarie 2021 12:35 (EET)

Infocasetă conflict civil : Protestele din Rusia din 2021[modificare sursă]

După ce am publicat articolul despre Protestele din Rusia din 2021, am vrut să adaug și infocaseta dar îmi dă o eroare.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 94.53.46.212 (discuție • contribuții).

Renunțați la legăturile către YouTube. Aici ele pot fi adăugate doar de utilizatorii mai experimentați, deoarece se poate abuza ușor. Și cred că aici chiar se abuzează: linkurile din original nu au vreo indicație că ar trimite către vreun canal care este sursă de încredere. —Andreidiscuție 9 februarie 2021 19:12 (EET)

Modificarea continutului partidul Alianta Pentru Unirea Romanilor[modificare sursă]

Partidul Pentru Unirea Romanilor a declarat public si in fata presei faptul ca acestia nu sunt «anti-maghiari sau anti-europeni»si defapt au declarat faptul ca «Iubim toate popoarele lumii,va dorim prosperitate,pace si bucurie si de asemenea iubim Europa dar nu suntem pentru o alianta federala e europenilor». Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de JustAndrei 7 (discuție • contribuții).

@JustAndrei 7: Aveți dreptate. Articolul deja acoperă acest aspect, și anume cum se auto-identifică partidul. //  Gikü  vorbe  fapte  9 februarie 2021 22:11 (EET)

Am corectat greșelile[modificare sursă]

Și apoi mi-a dat eroare...Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Efrem Neacșu (discuție • contribuții).

Cel puțin la început, e bine să lăsați înlăturarea formatelor de întreținere în seama celor mai experimentați. —Andreidiscuție 10 februarie 2021 22:15 (EET)

Vadu Roșca[modificare sursă]

Vadu Roșca este un sat în comuna Vulturu din județul Vrancea, Moldova, România.

Satul Vadu Rosca este parte a comunei Vulturul, din judetul Vrancea, situat intre orasele Focsani si Galati la cca. 20 de km de primul si 40 de km de cel din urma. Este asezat in partea nordica a comunei, la cca. 2 km de satul Vulturul, intre albiile râurilor Putna si Siret. A fost atesat documentar in jurul anului 1500; numele satului provine de la un anume Rosca, care avea un pod plutitor peste Siret. Satul este si astazi relativ izolat; in ciuda podurilor construite peste Putna, starea drumului ce leaga satul de centrul comunei este extrem de precara, ploile facindu-l greu practicabil.

La inceputul anilor ‘50 populatia satului se ridica la cca. 400 de familii (aprox. 1200 de locuitori). Din punct de vedere al compozitiei entice, satul era si este relativ omogen, cu numai 4 familii de rromi; toti locuitorii sunt de religie crestin-ortodoxa. Inainte de colectivizare, principalele indeletniciri ale locuitorilor erau agricultura (culturi de porumb, griu, si vita de vie) si manufacturarea si comercializarea produselor din papura (e.g., cosuri, rogijini, etc.). Se pare ca aceasta din urma ocupatie constituia nota distinctiva a satului Vadu Rosca in raport cu celelalte sate componente ale comunei, in care agricultura era ocupatia majora. Inca de a inceputul secolului 20, in Vadu Rosca sunt atestate documentar convoaie de 6 pina la 10 carute porneau in baltile Dunarii la distante apreciabile de sat dupa papura; aceste forme de cooperare, “cete”, se construiau in principal pe baza legaturilor de rudenie (Soare 1979).

Aici a avut loc, în 1957, o mișcare de revoltă a sătenilor împotriva colectivizării reprimată sângeros de Nicolae Ceaușescu, care pe atunci era șeful Direcției Superioare Politice a Armatei și adjunct al Ministrului Forțelor Armate.

La inceputul colectivizarii, satul Vadu Rosca nu avea nici un “boier” iar cu ocazia colectivizarii doar o singura persoana din sat (J., care avea in jur de 10-11 ha de pamint) a fost trecut pentru o scurta perioada in categoria chiaburilor.

Pe 4 decembrie 1957 Securitatea a deschis focul asupra sătenilor răsculați. Nouă săteni au murit pe loc, alți 48 au fost răniți. Dintre cei care au scăpat de gloanțe, 18 au fost arestați și condamnați la închisoare.

13 Iulie 2005 Inundatii

Siretul ajuns la un debit nemaiintilnit de sute de ani, rabufnea acoperind casele micului sat al comunei Vulturu. Au murit sapte oameni si majoritatea animalelor din sat, peste 350 de case fiind distruse.

Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Craciunbr (discuție • contribuții).

Ați scos infocaseta din articol. La Wikipedia articolele au câte o cutie ce conține datele cele mai importante din articol, iar aceasta nu ar trebui îndepărtată. Poate n-ar fi rău să vă familiarizați cu câteva lucruri importante pentru noii editori înainte de a edita articolele.--Strainu (دسستي‎)  17 februarie 2021 10:49 (EET)

Modificari privind conducerea municipiului Calafat[modificare sursă]

Începând cu anul 2020, municipiului Calafat are o noua conducere formata din primarul Dorel Mitulețu si city managerul Constantin Catrina.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.124.124.134 (discuție • contribuții).

deblocare, va rog[modificare sursă]

La "chuck norris vs. communism" vreau sa stabilesc "dublajul" ca legatura, dar sunt impiedicat de robot. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2a02:2f0d:307:3200:c93c:44a2:92c7:37f6 (discuție • contribuții).

Sergiu Voloc[modificare sursă]

Its me Sergiu Voloc , actor from moldova, i find information about justice aaganst me, this ways iti for dezinfoform the peaple, eronat information, in Moldova we have a problem whit fabrika of documents, i win all proces, the information on wiki its no true, it jurnalist think

Be true wikipedia Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Sergiu Voloc (discuție • contribuții).

@Sergiu Voloc: Din păcate, nimeni nu a actualizat acest articol cu știrea despre achitarea de către CSJ în 2016. Am adăugat eu acest aspect și am mai reformulat puțin textul. Vă mulțumesc pentru semnalare!
Modificările Dvs. au fost respinse pentru că ați șters text referențiat. Acest lucru este puternic descurajat la Wikipedia. Veți observa că nici eu nu am șters trimiterile la știrile din 2012-2015 cu amenda și condamnarea – alea sunt știri obiective despre evenimente care au avut loc, doar că trebuiau puse într-un context mai potrivit.
Sănătate! //  Gikü  vorbe  fapte  22 februarie 2021 12:22 (EET)

Wikipedia urmareste invrajbirea religioasa?[modificare sursă]

Am dat din intamplare peste acest articol, si unul din cei mai mari sfinti ai Ortodoxiei este facut antisemit de niste autori indoielnici, neortodocsi, in orice caz, citati stiintific. Nici nu merita sa citesti. Ca si cum cineva ar spune ca Iisus nu e Dumnezeu, si da un citat din un anonim. E o chestiune de respect pentru o religie. Poate pe niste evrei necrestini ii deranjeaza ce spune Ioan. Dar afirmatiile Talmudului sunt stiintifice fata de Iisus? E bine daca spunem, cu citate, ca evrei sunt toti anticrestini? Mi se pare foarte ofesator ceea ce s-a scris, chiar si sustinut cu citate. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2a02:2f0d:b00d:ef00:9c8f:4c20:3e2d:97eb (discuție • contribuții).

Wikipedia NU urmărește învrăjbirea religioasă. Specificați la care articol vă referiți! --Bătrânul (discuție) 23 februarie 2021 21:57 (EET)

Inlaturare infocaseta[modificare sursă]

Am adaugat din greseala o infocaseta si am publicat-o, dupa am realizat greseala si am modificat. Acum imi blocheaza printr-o eroare actiunea de a modifica greseala! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Trcostinel (discuție • contribuții).

@Trcostinel: Am șters acea infocasetă, vă mulțumesc pentru semnalare! După ce veți acumula ceva mai mult timp și contribuții pe Wikipedia veți putea efectua de sine stătător astfel de modificări. Toate bune! //  Gikü  vorbe  fapte  26 februarie 2021 17:31 (EET)

eroare[modificare sursă]

Buna ziua

am suprimat 5 imagini copiate din greseala in artiolul meu. Nu reusesc sa public rezultatul.

Va multumesc anticipat

Antonela Martina

@Antonela Martina: A rezolvat Andrei Stroe. //  Gikü  vorbe  fapte  1 martie 2021 13:33 (EET)

Imaginea de la página "Micropenis"[modificare sursă]

Acea imagine putea dăuna imaginea copiilor, mai exact copiilor li se modifica inocența! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.120.188.39 (discuție • contribuții).

Wikipedia poate conține articole pe care unii cititori le-ar putea considera inacceptabile sau ofensatoare. //  Gikü  vorbe  fapte  1 martie 2021 13:33 (EET)

Michael Derrer / nu înțeleg care este problema cu modificarea; nu pot salva modificările[modificare sursă]

nu înțeleg de ce a fost refuzat

Unde este problema cu textul jos?? Mulțumesc pentru ajutor Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Atiamiraz (discuție • contribuții).

Utilizatorul se referă la articolul Michael Derrer; am șters conținutul articolului introdus aici. Problema apare din cauza cuvântului „proasta” din acest URL citat la una din referințe. @Strainu: Probabil adresele URL ar trebui să fie ignorate de Special:Filtru abuzuri/4. //  Gikü  vorbe  fapte  1 martie 2021 13:33 (EET)
Mi se pare riscant, mutăm vandalismele din local în URLs. Din ultimele 25 de articole prinse de filtru, 3 au fost cu probleme: ăsta și încă două în care cuvintele erau în altă limbă. Dacă e să facem ceva, aș face mai degrabă filtrul să sară span-urile și formatele de limbă.--Strainu (دسستي‎)  1 martie 2021 13:54 (EET)

ma raportat degeaba[modificare sursă]

am vrut sa puplic o informatie despre coryxkenshin si nu ma lasat ca a spus ca poate fii periculos va rog faceti ceva Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.123.72.193 (discuție • contribuții).

Vă rugăm să scrieți articolele în română. //  Gikü  vorbe  fapte  1 martie 2021 13:33 (EET)

rezolvat problemele semnalate, refacut datele si pagina, ok[modificare sursă]

problemele au fost rezolvate Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Sagy (discuție • contribuții).

Ne bucurăm, însă formatul {{șterge}} va putea fi înlăturat numai după ce se va încheia discuția de la Wikipedia:Pagini de șters/George Sauciuc. //  Gikü  vorbe  fapte  12 martie 2021 17:45 (EET)

/* Istoric */[modificare sursă]

am adaugat sursa informatiilor la referinte pentru textul preluat de la istoric. dupa modificarea ceruta de wikipedia am sters atentionarea Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Val3nt1na.ungur3anu (discuție • contribuții).

Val3nt1na.ungur3anu nu este suficient să menționați sursa. Pentru materialele preluate din alte surse, trebuie ca deținătorul drepturilor de autor să urmeze procedura de la WP:AUTOR pentru a elibera textul respectiv.--Strainu (دسستي‎)  11 martie 2021 14:36 (EET)

Modificarea paginii Spiridon Vangheli / Modify of page of Spiridon Vangheli[modificare sursă]

Am adăugat data morții acestuia, însă a fost declarat că este încă în viață și nu pot schimba. Purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență Dorina Arsene a spus că Spiridon Vangheli este în viață și nu este internat la Spitalul de Urgență. https://tv8.md/2021/03/12/ultima-ora-a-pierdut-lupta-cu-virusul-covid-19-scriitorul-spiridon-vangheli/

I added death date of Spiridon Vangheli, but he is still alive. Emergency Hospital spokeswoman Dorina Arsene said Spiridon Vangheli is alive and not hospitalized at the Emergency Hospital. https://tv8.md/2021/03/12/ultima-ora-a-pierdut-lupta-cu-virusul-covid-19-scriitorul-spiridon-vangheli/

Yes check.svg Realizat --Bătrânul (discuție) 12 martie 2021 11:44 (EET)

Nu am scris nimic licențios[modificare sursă]

De ce nu îmi publicați postarea? Ptr ca nu corespunde cu ce a scris alta persoana care crede ca a studiat Hinduism ul? Doar am adus o completare și rectificare greșelii sale Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 109.228.254.163 (discuție • contribuții).

modificarea paginei Meditatie Transcedentala in Romana[modificare sursă]

I am asking you to block the Meditatie Transedentala Page from Wikipedia Romania due to the great number of inexact information displayed and the huge differences with the pages in English and French. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de ADONC (discuție • contribuții).

@ADONC: The article Mișcarea transcendentală is mainly about a Romanian internal affair, not about the Transcendental Meditation. Tgeorgescu (discuție) 14 martie 2021 21:15 (EET)

Raportare notificare[modificare sursă]

Prin interveniile facute paginii de Wikipedia „Alexandru Nazare”, am intervenit in actualizarea informatiilor privind functia de ministru al finantelor, pe care o ocupa in prezent dl. Alexandru Nazare.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Manalytics (discuție • contribuții).

Filtrul vă împiedică să înlăturați referințele bibliografice deja existente. Vă rog să adăugați referințe bibliografice pentru toate informațiile noi pe care le introduceți. Metoda este indicată la Ajutor:Note. —Andreidiscuție 22 martie 2021 18:53 (EET)

Vandalism?[modificare sursă]

? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de BogdanVladC (discuție • contribuții).

Pare că încercați să ștergeți o secțiune ce conține referințe, iar filtrul nu vă lasă. Probabil e mai oportun să discutați modificarea la Discuție:Geneza.--Strainu (دسستي‎)  22 martie 2021 20:04 (EET)

Sa va dau adresa de IP de unde mi s a schimbat parola fb de vreo 3 ori?!?!? Str Halelor va spune ceva?!?![modificare sursă]

Str halelor nu permite modificarea Wikipedia? Mai inteligentule, nu mi mai umbla la cont ca nu e sănătos! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.124.117.90 (discuție • contribuții).

Geolocația exactă (în spațiu și timp) este o afacere de milioane pentru Google și Apple, în rest ce găsiți gratis pe internet sunt date extrem de aproximative: fiți fericit dacă se nimerește/potrivește orașul, iar strada este probabil sediul providerului, sau dacă nu este centrul orașului sau al țării, luat din CIA Fact Book. Pentru unele adrese de internet nu există locație mai precisă decât Statele Unite ale Americii sau Uniunea Europeană și bineînțeles localizat geografic centrul lor, conform aceleiași surse. Tgeorgescu (discuție) 24 martie 2021 01:37 (EET)
@anon, ce vă împiedică pe dumneavoastră să editați este faptul că încercați să ștergeți referințe bibliografice și formate utile din pagina pe care o editați. Dacă aveți de modificat, vă rog să citați și dumneavoastră surse pentru ce puneți în loc, și mai ales lăsați formatele așa cum sunt, ele au un rol acolo. Dacă credeți că unele date referențiate trebuie șterse, vă rog să scrieți în pagina de discuții a articolului de ce credeți asta. —Andreidiscuție 24 martie 2021 10:25 (EET)

eroare update pagina Metro[modificare sursă]

Buna ziua,

Incerc sa modific datele pe pagina Metro AG varianta romana dar nu se updateaza. Pecizez ca modificarile sunt conforme cu datele actuale eferitoare la companie din 2020.

De asemenea precizez ca sunt angajat METRO Romania in departamentulk de marketing si mi s-au solicitat aceste modificari de catre superiorii mei.

Multumesc, Florin NiculaeAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de FlorinMETRORO (discuție • contribuții).

Filtrul care vă oprește să editați este cel care împiedică ștergerea referințelor bibliografice. Toate datele pe care le prezentăm aici trebuie să fie verificabile în surse de încredere. Când actualizați datele, puneți, vă rog, surse noi care le publică, dupa modelul celor deja prezente. Aveți instrucțiuni și la Ajutor:Note. —Andreidiscuție 25 martie 2021 19:01 (EET)
@FlorinMETRORO: În acest caz, vedeți WP:CdI și WP:NU#PROMO. --NGC 54 (discuție / contribuții) 25 martie 2021 19:04 (EET)

Abuz[modificare sursă]

Buna ziua, Astazi am facut niste modificari la pagina respectiva si cateva ore mai tarziu mi-a fost sters mult continut. NU cred ca sunt in masunra acei oameni sa stie mai multe chesii despre satul unde eu locuiesc. Astept sa se ia masuri. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Ursache33 (discuție • contribuții).

@Ursache33: Pe Wikipedia nu mergem pe ce știm noi ci pe ce spun WP:SURSELE. Tgeorgescu (discuție) 25 martie 2021 19:21 (EET)

Cerere corectare justificata[modificare sursă]

Buna! Am intrat pe Wikipedia pentru a gasi discursul lui Carl Sagan cu privire la fotografia realizata de sonda Voyager 1 asupra Pamantului in 1990. Spre dezamagirea mea, am gasit un text plin de erori, fiind incoerent. Am gasit, ulterior, discursul lui Carl Sagan extras din cartea sa “Un palid punct albastru”. M-am gandit ca si altii vor vrea sa citeasca avest discurs profund pe Wikipedia si am pus la dispozitie discursul sau original, fara erori de exprimare, insa nu pot sa il postez. Va rog sa remediati problema. Multumesc anticipat!Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Intelectualwiki23 (discuție • contribuții).

Filtrul vă oprește să ștergeți cantități mari de text. Doar introduceți varianta corectă, vom șterge noi varianta veche. Și vă mai rog ceva: Precizați între paranteze (sau, mai bine, între taguri <ref></ref>) datele bibliografice ale lucrării din care citați: titlu, autor, editură, pagină. Le vom formata și pe acelea, dar ne trebuie pentru verificabilitate. Mulțumesc.
Nu vă faceți probleme, dacă faceți editări, în scurt timp filtrele nu vă vor mai deranja. Ele sunt pentru cei care își fac cont doar pentru a vandaliza. —Andreidiscuție 30 martie 2021 09:47 (EEST)

Eliminare de cod ce invocă Wikidata de către utilizatorii noi[modificare sursă]

am sters codul Date biografice la Mihai Donțu si am completat cu anii in format text cifre Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Val3nt1na.ungur3anu (discuție • contribuții).

Văd că s-a epuizat problema. //  Gikü  vorbe  fapte  2 aprilie 2021 13:17 (EEST)

nu, nu... încă nu... doar ce am mutat Date Biografice pe linia a doua, la sfarsitul liniei 2 după Mime Misu (Mișu Mimul) (1888 - 1953), dansator de balet, actor, regizor //Val3nt1na.ungur3anu

Noile dotari[modificare sursă]

Din surse oficiale Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 95.77.143.191 (discuție • contribuții).

Conturile noi nu pot înlocui imagini. Puteți cere înlocuirea unei imagini (sau executarea altei acțiuni interzise pentru Dvs.) în pagina de discuție a articolului, ex. Discuție:Antonov An-30. //  Gikü  vorbe  fapte  2 aprilie 2021 13:17 (EEST)

blocare acces modificari pentru Evenimentul zilei[modificare sursă]

Doresc modificari asupra paginii de prezentare ”Evenimentul zilei” deoarece sunt in prezent adminitrator/ director executiv al Editurii Evenimentul si Capital SRL, proprietarul brandului/publicatiei Evenimentul zilei. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Munteanu Virgil Iulian (discuție • contribuții).

@Munteanu Virgil Iulian: Pentru început, până când veți acumula experiență, sistemul va continua să interzică să executați modificări asupra elementelor avansate din pagini precum imagini, formate, referințe etc. Puteți doar adăuga informație. Vă atrag atenția că editarea în conflict de interese este puternic descurajată. Despre Evenimentul zilei la Wikipedia poate să scrie oricine, dar doar în ultimul rând însuși Evenimentul zilei. //  Gikü  vorbe  fapte  2 aprilie 2021 13:17 (EEST)

modificare in sursele paginii[modificare sursă]

Am adaugat surse noi pentru pagina Universitatea Transilvania din Brașov si am eliminat informatii si surse repetitive (erau cateva) si judecatile de valoare dar nu ma lasa sa salvez si primesc mesajul: Această acțiune a fost identificată în mod automat ca fiind periculoasă, din acest motiv fiind refuzată. Dacă într-adevăr credeți că modificarea dumneavoastră a fost constructivă, vă rugăm să raportați această eroare. O descriere sumară a regulii abuzului care se potrivește acțiunii dumneavoastră este: Înlăturarea referințelor de către utilizatorii noi

si Această acțiune a fost identificată în mod automat ca fiind periculoasă, din acest motiv fiind refuzată. Dacă într-adevăr credeți că modificarea dumneavoastră a fost constructivă, vă rugăm să raportați această eroare.

O descriere sumară a regulii abuzului care se potrivește acțiunii dumneavoastră este: Eliminare de note de subsolAceastă acțiune a fost identificată în mod automat ca fiind periculoasă, din acest motiv fiind refuzată. Dacă într-adevăr credeți că modificarea dumneavoastră a fost constructivă, vă rugăm să raportați această eroare.

O descriere sumară a regulii abuzului care se potrivește acțiunii dumneavoastră este: Eliminare de note de subsol.

Dar nu am modificat secțiuni sau informatiile majore.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.123.21.90 (discuție • contribuții).

Bună ziua. Am operat modificările propuse de dumneavoastră. Până una-alta, vă recomand două soluții pe termen mediu: (1) să vă creați un cont (poate fi și sub pseudonim), pentru că astfel filtrele vă vor lăsa în pace după o vreme; (2) dacă aveți de șters referințe, să propuneți întâi modificările în pagina de discuție. —Andreidiscuție 9 aprilie 2021 11:07 (EEST)

Format:Partid/Bulgaria/Cetățenii pentru Dezvoltarea Europeană a Bulgariei /abreviere[modificare sursă]

De ce nu mă lasă să creez pagina cu abrevierea acestui partid ? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 94.53.46.212 (discuție • contribuții).

Modalitatea aceea de stocare a abrevierilor e depășită. Mai bine creați abrevierea în Modul:Polparty/countrydata.
De asemenea, vă recomand să vă înregistrați, ca după un timp să nu vă mai deranjeze filtrele. —Andreidiscuție 12 aprilie 2021 09:48 (EEST)

Modificare locatie caseta, caseta era introdusa in istoric![modificare sursă]

Nu se poate sterge o caseta introdusa gresit. Modificata pozitia casetei din cadrul istoric, in primul paragraf. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de IulianTocu (discuție • contribuții).

Rezolvat Rezolvat.--Kun Kipcsak (discuție) 12 aprilie 2021 18:32 (EEST)
[conflict de modificare] S-a rezolvat.
@IulianTocu: Sistemul vă va împiedica să faceți astfel de modificări care sunt considerate avansate, până veți mai acumula puțină experiență. Spor! //  Gikü  vorbe  fapte  12 aprilie 2021 18:44 (EEST)

gresit numele trupei, stergere pagina[modificare sursă]

am gresit numele trupei, neatentie, trebuia Delikt in loc de Methadon 3000 Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de TudoreLuLL (discuție • contribuții).

Pentru a schimba titlul unui articol, aveți instrucțiuni aici. Nu se face prin cut&paste. —Andreidiscuție 17 aprilie 2021 16:43 (EEST)

Rearange information[modificare sursă]

Rearange the paragraphs in the page for a proper alignmentAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de Alexsuciu1 (discuție • contribuții).

@Alexsuciu1: Try again now. The filter was way too jumpy, I changed it to allow such modifications. —Andreidiscuție 21 aprilie 2021 10:41 (EEST)

Modificare informație[modificare sursă]

„Numeroase afirmații făcute de acesta de-a lungul carierei sale sunt afirmații pseudoștiințifice” - este o informație falsă.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Vasile George Dancu (discuție • contribuții).

„acesta” fiind cine? --Bătrânul (discuție) 22 aprilie 2021 12:40 (EEST)

eliminarea etichetei de întreținere[modificare sursă]

Există surse concrete acum! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Hedgehog Gamer (discuție • contribuții).

Nu e chiar potrivit să vă auto-evaluați articolul, sunteți de acord? Etichetele vor fi șterse de o persoană terță. La moment, ele sunt justificate. //  Gikü  vorbe  fapte  27 aprilie 2021 20:02 (EEST)

Pagină neactualizata[modificare sursă]

Pagină neactualizata Mijlocaș FC TAMBOV Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 213.254.134.242 (discuție • contribuții).

E vorba de articolul Cătălin Carp. Toate actualizările legate de club trebuie făcute la Wikidata. @Andrei Stroe: dacă poți să tragi o privire, sunt semi-offline. //  Gikü  vorbe  fapte  5 mai 2021 10:11 (EEST)
Se modifică în Wikidata. Instrucțiuni: Proiect:Fotbal/Wikidata și exemplu: Fișier:Football player transfer in Wikidata ro.ogv. —Andreidiscuție 5 mai 2021 10:40 (EEST)
Mulțumesc, Andrei! //  Gikü  vorbe  fapte  5 mai 2021 11:11 (EEST)

Iancu Leontin[modificare sursă]

Nu inteleg de ce a fost propus pentru stergere , are toate sursele in regula . Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Presa2021 (discuție • contribuții).

Discuția continuă la Wikipedia:Pagini de șters/Iancu Leontin. //  Gikü  vorbe  fapte  5 mai 2021 10:11 (EEST)

modificare Rodica Ciorănică[modificare sursă]

În urma adăugării linkului către canalul de Youtube, a apărut următoarea eroare: Adăugare de linkuri spre Youtube de către utilizatorii noi.

Pentru a salva modificările, care este acțiunea necesară? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 178.168.100.197 (discuție • contribuții).

Întrebarea e: de ce introduceți linkuri spre YouTube? //  Gikü  vorbe  fapte  5 mai 2021 10:02 (EEST)

Limba romani[modificare sursă]

Va rog sa im explicati pentru ce nu acceptati accete informatie Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 37.169.1.10 (discuție • contribuții).

Nu o informație e respinsă de filtru, ci o modificare prin care ștergeți note de subsol. Pentru început, vă rog să explicați în pagina de discuție a articolului de ce anumite note de subsol trebuie eliminate. —Andreidiscuție 12 mai 2021 00:47 (EEST)

Conservatorii și Reformiștii Europeni[modificare sursă]

Modificarea dumneavoastră a fost identificată automat ca fiind una problematică, deoarece conține unul sau mai mulți termeni licențioși. De ce îmi dă această eroare ?Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 94.53.46.212 (discuție • contribuții).

Posibil din cauza acronimului partidului polonez Prawo i Sprawiedliwość. —Andreidiscuție 6 mai 2021 13:55 (EEST)

Worldine[modificare sursă]

Redirecționarea către Worldline nu este posibilă. Mulțumesc foarte mult.--YtoSu (discuție) 10 mai 2021 20:57 (EEST)

Dacă titlul este greșit, și conținutul duplicat, pagina trebuie ștearsă (marcată cu {{șr}}), nu redirecționată. Filtrele nu văd bine aceste eliminări de conținut, deoarece presupun ștergeri de infocasete și de note de subsol. —Andreidiscuție 12 mai 2021 00:49 (EEST)