Wikipedia:Candidați/Administrator/Cristi215 (2)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Cristi215[modificare sursă]

Discuție încheiată. Candidatul a fost respins. — AdiJapan 11 aprilie 2008 09:25 (EEST)[răspunde]

Pagina de utilizatorPagina de discuțiiContribuțiiActivitate

Justificarea nominalizării: Utilizator activ. Cristi215Discuție 3 aprilie 2008 17:34 (EEST)[răspunde]

Acceptul nominalizării de către candidat:

Întrebări pentru candidat[modificare sursă]

Stimate candidat, vă mulțumim pentru dorința de a servi Wikipedia ca administrator. Vă rugăm să răspundeți la întrebările de mai jos, pentru ca utilizatorii să-și formeze o imagine clară despre activitatea și intențiile dumneavoastră.

1. Cunoașteți politica proiectului și în particular rolul administratorilor? Cu ce activități specifice anticipați să contribuiți ca administrator?

R. Cunosc politica proiectului. Ca administrator doresc să contribui cu activități precum înștiințarea utilizatorilor care au vandalizat paginile, încercând a nu ajunge la blocarea acestora, însă dacă utilizatorii respectivi nu respectă avertizările aceștia vor fi blocați, ștergerea paginilor cu conținut neenciclopedic și protejarea paginilor care au fost des vandalizate.

2. Cum apreciați activitatea dumneavoastră de până acum?

R. Destul de mică în comparație cu ce doresc să contribui în viitor.

3. Ați avut vreun conflict cu alți utilizatori sau ați simțit că v-au cauzat stres? Cum ați tratat și cum intenționați să tratați astfel de evenimente în viitor?

R. Nu am avut niciodată un conflict. Evenimente de acest fel se pot rezolva prin încercarea de a aduce utilizatorii în cauză la un punct comun cu care toți sunt de acord sau cel puțin majoritatea.
Întrebări suplimentare[modificare sursă]

Opinii[modificare sursă]

Își pot exprima opniile utilizatorii care la începutul discuției erau înregistrați de cel puțin 30 de zile și aveau minimum 100 de modificări la activ. Utilizatorii care nu cunosc bine activitatea candidatului sunt rugați să-i analizeze atent, în profunzime, lista de contribuții.

Participanții sunt rugați să își exprime opiniile în mod constructiv și civilizat.

Pentru[modificare sursă]
Împotrivă[modificare sursă]
  1. Doar 700 de modificări din care doar 419 în spațiu de nume principal. Prima modificare înregistrată a fost la data de 26 aprilie 2006, aproape acum două ani. Nu mi se păre că aveți destul de experiență pentru a obține o funcție astfel importantă. Rémîgiùscrie-mi 4 aprilie 2008 18:00 (EEST)[răspunde]
    • activități precum înștiințarea utilizatorilor care au vandalizat paginile, încercând a nu ajunge la blocarea acestora, însă dacă utilizatorii respectivi nu respectă avertizările aceștia vor fi blocați, ștergerea paginilor cu conținut neenciclopedic și protejarea paginilor care au fost des vandalizate. - nu am văzut în lista de contribuții nici un vandalism anulat, nici un format aplicat unor articole necorespunzătoare, nici un vandal avertizat etc. De ce ar fi altfel în cazul în care ați avea funcția de administrator.?
    • 675 de modificări, puține, mai ales având în vedere că jumatate dintre ele au fost efectuate asupra la vreo 4-5 articole (vedeți lista de contribuții)
    • Nu cred că ați înțeles ce presupune funcția de administrator, mai ales având în vedere mesajul acesta (unde ați presupus că {{Format:Genesis}}, câteva căsuțe precum {{utilizator razboiul stelelor}} și multe altele care nu existau, unele articole care sunt mari pot spune creeate de mine, articole precum Arta antică, sau Mariah Carey sunt de ajuns pentru a avea uneltele de sysop la îndemână).
    • O întrebare: ați citit Wikipedia:Administratori, Wikipedia:Pagină protejată, Wikipedia:Ștergere, Wikipedia:Blocare etc.? Nu sunt ironic, chiar aș vrea să știu.
    • Și încă ceva: mi se pare ciudat să vă autopropuneți pentru ocuparea unei funcții (ba chiar mai mult, două funcții, printre care una de birocrat)
    Cam atât deocamdată, oricum mi se par niște motive întemeiate pentru a nu vi se acorda statutul în acest moment. Nu vreau ca părerea mea să vă descurajeze însă ar trebui să mai căpătați niște experiență și apoi nu va mai fi nici o problemă. Rad Urs Mesaj 4 aprilie 2008 18:29 (EEST)[răspunde]
  2. KlaudiuMihăilă Mesaj 4 aprilie 2008 18:42 (EEST)[răspunde]
  3. Experiența pe wikipedia este prea puțină. R O A M A T A mesaj 5 aprilie 2008 08:17 (EEST)[răspunde]
  4. Are vechime și probabil intenții bune, dar din comentariile și contribuțiile sale (inclusiv cele recente) se vede că nu cunoaște proiectul destul de bine. — AdiJapan 5 aprilie 2008 13:11 (EEST)[răspunde]
  5. Mai trebuie să petreacă niște timp în compania Wikipediei, nu mi se pare destul de acomodat cu regulamentele și situațiile speciale. --Alex:D 5 aprilie 2008 16:25 (EEST)[răspunde]
  6. De acord cu ce s-a spus mai sus. --Vlad|-> 6 aprilie 2008 09:57 (EEST)[răspunde]
  7. Prea putine modificari. Orioane -msg- 9 aprilie 2008 14:54 (EEST)[răspunde]
Abțineri[modificare sursă]
  1. // GikÜ / vorbe / fapte / vineri, 4 aprilie, 17:45 ora României și RM: Nu am votat niciodată încă până acum și nu vreau ca votul meu să influențeze procesul de votare... Vreau să spun numai că pentru motivele enumerate mai sus există mulți administratori, mai experimentați și mai "bătrâni". Apoi mai sunt și formatele {{șr}}, {{tpu3}}, {{test3}} etc. etc. Eu, spre exemplu, mă mulțumesc cu astea.
  2. --Mishuletz 6 aprilie 2008 12:06 (EEST). O canditatură prematură. Prima impresie despre utilizator este totuși pozitivă.--Mishuletz 6 aprilie 2008 12:06 (EEST)[răspunde]
  3. De acord cu Mishuletz.--FeodorBezuhov mesaj 6 aprilie 2008 14:51 (EEST)[răspunde]