Utilizator:Alex Nico/Perle

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Am creat această pagină după modelul paginii utilizatorului NeaNita. Dacă nimerește aici, nu am vrut să plagiez ;)

Trebuie neapărat să citez ceva de pe pagina respectivă:

WIPIKENDIA-ce putem face pe wikipendia?
Multe, dar mai întâi trebuie să învățați să citiți și să scrieți. SALVE! --NeaNita (discuție) 2 iulie 2011 01:03 (EEST)
Ca pe orice enciclopendie!.--Miehs (discuție) 2 iulie 2011 17:28 (EEST)
Că altfel ajungem la wiwipipikendia.

 Alex17nico  (discuție)

Bombe nucleare (mici)[modificare | modificare sursă]

Hiroshima[modificare | modificare sursă]

 • Mod de expunere (chimic): Modurile de expunere sunt niște metode savante din domeniul chimiei care arată: 1. Numărul de electroni ai unui metal(descriere electronico-nucleară) 2. Sarcina electrică a electronilor unui metal (metaforă) 3. Numarul de orbitali ai electronilor unui metal (dialog electronic) 4. Sarcina electrică a orbitalilor electronilor unui metal (monolog electronic) 5. Raportul meselor nucleare și sarcinilor electrice ale electronilor (premonolog atomic)
 • Vulcan (geografie) Dupa iesirea lavei ,eruptia se linisteste ,dar continua sa iasa gaze .La mult timp dupa incetarea eruptiei,activitatea vulcanicapoate continua cu emanatii de gaze reci
 • Cantalup Cantalupul este o varietate de pepene galben, având coaja groasă și dungată, brăzdată în felii, cu miezul foarte dulce și aromat. Cuvântul „cantalúp” provine din limba italiană, însemnând „cîntă lupu” de pustiu ce e locul sau numele unei vile papale aproape de Roma, de unde sunt originari acești pepeni galbeni, zemoși, lătăreț ca mandarina, împărțit în felii groase adâncate în coajă.

Greșeli...acceptabile[modificare | modificare sursă]

 • Calul de mare (25 decembrie 2011): Calutul de mare (hipocampus hipocampus) este un peste foarte indragit mai ales de copii. Denumirea sa se datoreaza asemanarii formei capului cu cel al unui cal.
 • Neofelis nebulosa (25 decembrie 2011): Leopardul înnorat (Neofelis nebulosa) este o felina găsita din Himalaya pana Asia de Sud-Est în China , și a fost clasificata ca vulnerabila în 2008 de către IUCN . Mărimea populației totale este suspectată a fi mai puțin de 10.000 indivizi maturi, cu o tendință de scădere populației de 1.000 de adulți.
 • Traduceri ale Bibliei în limba română (29 decembrie 2011): Prima traducere completă în limba română a Bibliei a fost făcut în 1688.
 • Vârful Ciortea 2, Munții Făgăraș (29 decembrie 2011): {{#if:Ciortea este un munte situat în Masivul Făgăraș. Vârful său principal este Vârful Ciortea 1. Vârful Ciortea 2 are o altitudine de 2.422 m.
 • Lista personajelor din Baftă Charlie (1 ianuarie 2012): Amelia "Amy" Ducan (Leigh-Allyn Baker) este mama lui PJ,Teddy,Gabe și Charlie.O iubește mult pe fetița ei miică și o îngrijește des.Ea de asemenea a mers pe o petrecere de tip text cu cel mai bun prieten al lui Teddy, Ivy, care în cele din urmă a făcut-o pe Teddy geloasă.
 • Imperiul Mongol (8 martie 2013): Mostenitorii lui Timur Lenk impart imperiul intre ei.Succesorul ales,Pir Muhamma,guvernatorul Kandaharului,este asasinat in 1407.Sah-Roch,fiul cel mai mic al lui Timur, domneste in Herat pana in 1405 si se dovedeste un important mostenitor si conducator al clanului
 • Sfax- Mediterana unde amplitudinea [val []] e mult de 1.50 metri și două la Equinox e și, la adăpost de vânt pe uscat Insulele Kerkennah și adancituri, a (Golful Gabes) atenuarea efectelor [val []] e, nu dig sau falezei n ' este necesar. În ciuda comerțul maritim importante cu Kerkennah și restul țării, portul este redusă până la 1886 la un dig unic de [lemn []] cincizeci de metri lungime. Un port artificial este săpat în [cutia cu nisip []] e și deschis traficului în 1891.
 • Beyblade stars bla bla bla: O noua echipa din 5 membri isi incep misiunea.Cu toate ca aceasta liderul o face.Peste o luna ii par noi adversari.Cu citeva Alex, Zadnigri, Meries, Jas, si Hoghen s-au destramat.In semifinalele din 2014 s-au unit.Apoi cel mai mare geniu, Grego li se alatura echipei si inca seful echipei de laborator.Apei li se alatura campionul Tyson. Cind a creat primul episod a beyblade stars avea virsta in jurul la 8 ani...

 • The Suite Life Movie: Sarah Peel de BSC a fost pozitivă în legătură cu acest film, spunand ca a fost "tipic", dar a spus ca a fost surprins de "cat de amuzant a fost". Ea mai târziu a continuat să spună că a fost un film bun pentru copiii mai mici pentru vizionat. Ea a dat filmului nota 7 din 10...Filmul a avut premiera cu 5,228,000 de telespectatori!
 • Sirenă: Era vara,eram pe oceanul Atlentic pe mal...am iesit cu vaporul pe ocean.Dupa ce am mers mult cu vaporul ma-m gandit sa ma scufund cu prietenii...dar ei nu au vrut asa ca am mers singura.Am ajuns la vreo 6-7 metri sub apa ...eram langa o stanca si ma-m uitat era o priveliste minunata si dint-ro data ceva cu corp de om si cu coada de peste(sirena) a trecut prin fata mea...avea o fata mirifica era asa de frumoasa .
 • [Articol șters]: Pe de altă parte e și normal să trăim astfel de momente atunci când adevărata scară a valorilor e întoarsă cu fundu-n sus, fenomen valabil cam peste tot în țara asta mai ales atunci când "parașutiști" ajung să se joace cu "dejtili pi butuani".
 • AM 0644-741 este o galaxie lenticulară fără barbă...Inelul este o regiune a formațiunilor de stele agitate, dominate de vedete tinere, masive, calde, albastre. Regiunile roz de-a lungul inelului sunt nori rariți ai gazului hidrogen care strălucește, deoarece este bombardat cu lumină ultravioletă puternică din stelele albastre

Tainele gramaticii[modificare | modificare sursă]

Vandalisme funny[modificare | modificare sursă]

 1. 23 decembrie 2011 - Michael Jackson - Michael Joseph Jackson s-a născut la 29 august 1958 în orașul „Gainat” (o suburbie industrială a orașului Carasebes, Illinois) într-o familie de striperi, fiul lui Joseph "Joe" Walter și Katherine Esther (născută Scruse), el este cel de-al „douazecelea din -19 copii”. Frații săi sunt „Osama Bin Laden”, Jackie, Tito, Jermaine, La Toya, Marlon, Randy și Janet. Joseph Jackson a fost angajat al unei fabrici locale de hartie igienica și cânta adesea alături de fratele său Luther într-o formație de muzică R&B numită The Falcons. Michael Jackson a fost crescut de către mama sa în conformitatea regulilor impuse de „Martorii lui Iehova”, iar ulterior au existat zvonuri că s-a convertit la „[obscenitate]”, zvonuri dezmințite de avocatul său.
 2. Sex - Sexul reprezintă casa Marilor Berze care muncesc zi de zi si construiesc asa-zisii copii! Denumirea de "Sex" vine de la numele inventatorului, Jadvick Sex.
 3. Franz Liszt - Prima femei cu care s-a culcat a fost Adele de Laprunarede[...]Au urmat numeroase(peste 27) de amanate, dar pe niciuna nu a iubit-o cu adevarat.
 4. Naruto - Baiatu era suparat pe asta ca i-a furat painea din garaj si celalalt a dat cu viteza si l-a nenorocit.Asta suparat s-a dus la ma-sa sa ii spuna tot ce a facut ala,pe ma-sa o durea in ** de povestile lui si se uita in continuare la meci (juca barcelona). Sfarsit.

Categorii...aiurea[modificare | modificare sursă]

 • Charles De Geer - categoriile: [[Categorie:Zoologiști suedezi]][[Categorie:Entologi suedezi]][[Categorie:Hymenopteriști]][[Categorie:Arachnologiști]][[Categorie:Entomologiști]] este logic că cuvintele zoologiști, entologi și entomologiști nu există :) la fel și hymenopterist și/sau arachonologist

Articole bizare[modificare | modificare sursă]

Secțiunea poze[modificare | modificare sursă]

Secțiunea noutăți mondiale[modificare | modificare sursă]