Utilizator:Alex Nico/Perle/Articol amuzant 1

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Acesta este un articol scurt[modificare | modificare sursă]

El prezintă șase embleme militare ale Armatei Române în format 3D.[modificare | modificare sursă]

Grafica este creată de :OBedeya Dorin David AurelBen Aharon Cohen, pentru Armata Română. Toate națiunile moderne care își respectă existența națională și demnitatea umană. Toate națiunile care își respectă trecutul, armatele acestor națiuni au de mulți ani asemnea embleme 3D .Embleme care fac valuri pe Internet și andună simpatie față de o armată sau față de alta. iar suportul popular este temelia oricărei armate naționale moderne. All modern nations comply with their national existence and human dignity. All nations who respect their past, the armies of these nations have for many years such an emblem 3D. Badges making waves on the Internet and gathers an army or sympathy to another. and popular support is the foundation of any modern national army.

Scutul Apărării României Descrierea heraldicii
Scutul prin natura ideii lui oferă vizual idee de ocrotire,pază și protecție a unei persoane și a unui grup uman.În cazul de față un grup național organizat statal,numit România. Scutul are forma scuturilor Legiunilor romane care au ocupat și au cucerit Dacia în anii 101-106 era noastră. Având aura de oțel în fundal pe fondul tricolorului românesc casetat în casete triunghiulare. În prim plan tronează efigia acvilei Prometeice cu fulgerele în gheare arătând unui potențial inimic puterea de distrugere de care este capabilă această națiune și armata ei națională. Acvila a fost preluate ca emblemă și de imperiul Romei cât și de Bizanț.Ambele imperii au influențat cultural,religios și militar națiunea băștinașilor nativi ,românii.

Acvila tronează pe un cuib sub aura de oțel încununată cu o coroană olimpică, de lauri și stejar . Cununa victoriilor asupra inamicilor invadatori și ai agresorilor permanenți din istoria României. Dovada victoriilor este existența acestei națiuni în formă organizată statală. Emblema unei națiuni , emblema de onoare a are scopul de a intimida un posibil agresor, de determina inamicul să renunțe la agresiunea militară. Emblema de onoare alături de putere de foc și determinarea soldaților au rolul de a determina orice agresor să nu devină inamic miliatr să respecte habitatul natural și etnic al acestei națiuni.

Stema armatei române corp întreg multi arme.
Statul Major General

]


Statul Major al Forțelor Navale
Statul Major al Forțelor Terestre
Statul Major al Forțelor Aeriene

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Biblia Armatei Române Biblia Armatei Române Romania Brand 3D Digital Art

Romania Brand 3D Digital Art

România Grafică 3D