Eddie Guerrero

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Eddie Guerrero

Eduardo Gory "Eddie" Guerrero Llanes, nume de ring: Eddie Guerrero (n. 9 octombrie 1967 – d. 13 noiembrie 2005) a fost un wrestler profesionist originar din El Paso, Texas. Pe 13 noiembrie 2005, Eddie a fost găsit mort în camera sa de hotel. Eddie Guerrero s-a nascut pe 9 Octombrie 1967. Pe 13 Noiembrie 2005, lumea wrestlingului a fost socata de vestea mortii lui Eddie Guerrero. Acesta fusese gasit inconstient in camera lui de hotel de nepotul lui, si el wrestler in WWE, Chavo Guerrero. Eddie Guerrero a murit in urma unui atac de cord.

La Raw-ul de a doua zi si la Smackdownul de pe 18 Noiembrie au fost inchinate in cinstea memoriei lui Eddie, multe superstaruri vorbind despre el. Toti luptatorii care au vorbit au facut-o voluntar. Show-urile au avut si meciuri, inclusiv unul cu Chavo Guerrero in prim plan care a castigat folosind manevra lui Eddie Guerrero, unchiul sau. Raw-ul a inceput cu toate superstarurile si personalul, Vince McMahon adresandu-se publicului inainte de salutul traditional cu cele 10 gonguri. Nu numai WWE-ul a inchinat show-uri in memoria lui Eddie Guerrero. TNA i-a dedicat PPV-ul Genesis, aparut chiar in ziua mortii, iar Ring of Honor si-a denumit urmatorul show 'Noaptea Tributului'. Alti luptatori, in special Chavo Guerrero, Rey Mysterio si Christian i-au platit tribut in fiecare meci folosind manevra Frog Splash, finisherul lui Eddie.

Vezi mai jos ultimul meci de wrestling din cariera lui, cu doar 2 zile inainte de moarte, la Smackdownul de pa 11 Noiembrie 2005, meci impotriva lui Mr Kennedy.


Eddie Guerrero a castigat nu mai putin de 23 de titluri in cariera lui.

 Acest articol legat de wrestling este un ciot. Puteți ajuta Wikipedia prin completarea lui !