Ric Flair

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Ric Flair

Ric Flair (n. 25 februarie 1949 și numit după adopția survenită la câteva săptămâni de la naștere Richard Morgan Fliehr) a fost un wrestler american legendar ce a activat în WWE.

Cunoscut și sub pseudonimul The Nature Boy, Flair este unul din wrestlerii care a dominat lumea wrestlingului la mijlocul anilor '70. WWE îl creditează ca fiind deținătorul a 16 titluri mondiale de campion World Heavyweight Championship.

2002-2009[modificare | modificare sursă]

Ric Flair și Triple H formează un stable care se numește Evolution din care mai fac parte Dave Batista și Randy Orton. Ric Flair este trecutul wrestlingului cu un bogat palmares de 16 centuri mondiale la categoria grea(World Heavyweight Champion), Triple H este prezentul wrestlingului și liderul acestui grup. Batista și Orton sunt viitorul WWE-ului. Evolution este unul dintre cele mai puternice grupări care a existat vreodată în lumea wrestlingului. La sfârștiul anului 2003 Ric Flair și Batista câștigă centura la echipe împotriva celor din Dudley Boyz(Tag Team Champion), Randy Orton câștigă titlul Intercontinental în fața lui RVD ,iar Triple H își recâștigă titlul mondial(World Heavyweight Champion) în fața unui Triple Threat împotriva lui Goldberg și Kane. Evolution se destramă în octombrie 2005. Ric Flair este atacat de Triple H la RAW cu un sledgehammer iar conflictul dintre cei doi durează ceva vreme de la Taboo Tuesday(2005) până la Survivor Series(2005). Ric Flair iese câștigător la Survivor într-un Hell in a cell.

În 2008 Ric Flair spune stop WWE-ului și se retrage din lumea wreslingului unde este aplaudat de toți colegii săi și aclamat de fanii acestei legende.

În 2010 Ric Flair se duce în TNA.(Total Non-stop Action)

 Acest articol legat de wrestling este un ciot. Puteți ajuta Wikipedia prin completarea lui !