Discuție Utilizator:SorinDanielSeRe

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie SorinDanielSeRe) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 16 aprilie 2015 16:22 (EEST)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Nimeni Altu', creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 16 aprilie 2015 18:33 (EEST)[răspunde]

■■ Vă rugăm, nu mai creați pagini nepotrivite[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai creați pagini care nu sunt în conformitate cu politicile Wikipedia, așa cum ați procedat la pagina Nimeni Altu'. Astfel de acțiuni pot fi considerate vandalism. Pentru experimente, vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă mulțumim!  —Andreidiscuţie 17 aprilie 2015 15:35 (EEST)[răspunde]

■■■ Avertizare privitoare la crearea de pagini nepotrivite[modificare sursă]

Vă rugăm să încetați. Dacă veți continua să creați pagini neadecvate pe Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Nimeni Altu', vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Vă mulțumim!  —Andreidiscuţie 17 aprilie 2015 15:39 (EEST)[răspunde]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: Abuz de clone; repostare insistentă de material nereferențiat șters în urma discuției.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj.

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „abuzul staff-ului Au sters pagina ,,Nimeni Altu'" pe motiv ca ar fi neadecvata, dar nu era!”


Motivul refuzului: „Pagina a fost ștearsă de mai multe ori din 2008 încoace, ceea ce ar fi trebuit să vă dea de gândit și să vă motiveze să citiți cu atenție politicile acestui proiect. În schimb dvs. ați reintrodus de mai multe ori, folosind conturi diferite, același material. Voi încerca să vă explic mai jos ce nu e ok cu el. Profitați de blocare pentru a citi paginile la care fac referire.— Strainu (دسستي‎17 aprilie 2015 21:33 (EEST)[răspunde]

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{Deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

Probleme cu Nimeni Altu':

  • Nenotabil: notabilitatea este cea care face diferența între subiectele care merită să fie pe Wikipedia și cele care nu. Ea nu este implicită și se dovedește cu referințe din surse de încredere (NU de pe youtube sau bloguri). Vezi mai jos pentru cum se pun referințele
  • Nereferențiat: articolul nu conține nici măcar 1 notă sau legătură externă care să explice de ce merită să fie pe Wikipedia
  • Formatare, ton, gramatică: aveți mai multe erori de genul "Primul text rap îl scrie în clasa a IV-a, care îl recită mamei sale în bucătărie". Unele secțiuni sunt repetate.
  • Tonul general pe care îl folosiți în discuții ("Cer administratorilor frustrați..."). Acesta se reflectă și asupra articolului pentru că îi face pe administratori să fie mai puțin receptivi la eventualele argumente valide pe care le-ați putea avea. Discutați civilizat folosind paginile de discuție și nu articolul.

Sfatul meu ar fi să începeți cu un ciot bine referențiat și să îl completați ulterior.--Strainu (دسستي‎17 aprilie 2015 21:33 (EEST)[răspunde]